Last news in Fakti
14 Април, 2024 3319

За или против гостуващи фенове на Вечното дерби?


  • Левски 26-кратен шампион на България Искаме от новото ръководство на БФС дербито с ЦСКА да се играе без гостуващи агитки. Стигнахме до заключение, че при настоящите съоръжения, с които играем, няма значение на кой стадион ще играем, но тези дербита трябва да са без гостуваща публика, за да няма смъртен случай. Ще настояваме тези дербита да се играят без гостуващи фенове“, каза Сираков по темата. Животът на всеки един наш фен е важен и не виждаме друг начин. Виждате колко сигнални ракети се изстреляха, малко ни притеснява бездействието на полицията как са вкарани. :
  • ЦСКА Най-титулуваният български футболен клуб ПФК ЦСКА застава категорично зад позицията, че фенове на противникови отбори трябва да присъстват на стадиона по време на дербита. Да! Категорично осъждаме проявата на насилие във всичките му форми, но решението не е да лишиш хиляди заради шепа хулигани. Решението виждаме в строги мерки, драстични наказания и активната роля на първо място на държавата и БФС и след това на клубовете и организираните привърженици. Да изберем лесната опция с ограничаване на гостуваща агитка намираме за бягане от отговорност, а не решение. Вижда ни се несериозно България да остане една от малкото развити държави, която не може да се справи с проблема на футболното хулиганство

    56 гласа
    21%
    79%
    207 гласа

Коментари

  • 1 Aлфа Bълкът

    16 4 Отговор
    В тази анкета левскарите ще гласуват за ЦСКА.
    Наско се чуди каква глупост да измисли, а основният му проблем са 10:2 срещу Левски за 3 мача и 20 000 000лв дали Божков ще си ги поиска.

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    10 16 Отговор

    До коментар #1 от "Aлфа Bълкът":

    Вие на преименувания Литекс цска ли викате? Нали щяхте да ставате шампиони или друг път? Ако Ганчев не ви урежда мачове няма да стигнете и до 10 - то място.

    Коментиран от #5

  • 3 Роко

    15 0 Отговор
    И как си мислите че ще стане това феновете на гостуващия отбор ще стоят кротко отвън пред стадиона ?
  • 4 127

    7 0 Отговор
    бг и футбол майтап - купени съдии и мачове и черно тото пари при пари отиват

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор

  • 7 Хумор,сатира и забава

    0 0 Отговор
    Каквато ни е милицията и управляващите, такъв ни е и футбола

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта