23 Май, 2024 7646

За мир в Украйна или нови врагове на Русия?


  • Володимир Зеленски президент на Украйна Не искаме Русия да пречи на процеса. Путин ще бъде въведен в разговорите чрез посредници на следващия етап. Идеята е да се изработи обща позиция на страните по трите ключови въпроса, които се обсъждат, и след това да се информира Русия за решението. Тези три точки, ако всички страни подкрепят, както казах, тогава те ще разработят технически план стъпка по стъпка и след това ще го представят, ще го предадат, ще комуникират с представители на Русия на различни платформи в различни страни. И тогава Москва ще трябва да отговаря пред мнозинството от света.
  • Дмитрий Медведев заместник-председател на руския Съвет за сигурност Това ще се отрази на отношенията ви с Русия. По различни причини някои неутрални страни са принудени да отговарят на подобни покани, за да не развалят отношенията с основните играчи, но те трябва да разберат, че участието в такова събитие, независимо дали го искат или не, означава изоставяне на равноотдалечена позиция и преминаване на страната на политическия режим на Бандера. Колкото и добри намерения да имат тези страни, в крайна сметка те ще играят по правилата, установени от неонацистите в Киев. Подобни действия ще бъдат надлежно оценени от Русия и със сигурност ще повлияят на бъдещите отношения.

    209 гласа
    18%
    82%
    900 гласа

Коментари

  • 1 Напиши коментар:

    140 40 Отговор
    Слава на Русия !
  • 2 Зеленко Белоносков

    93 20 Отговор
    Много ми се отдава да говоря глу по сти, нали?
    Цар съм!
  • 3 Гост

    21 102 Отговор
    Първо да се види мнението на всички страни и тогава да се поднесе на Кремъл,,,сега и да има руски представители само ще саботират процеса...И когато се види че Русия няма никакво намерение да преговаря за мир и да отстъпи завладяните територии,да се започва здраво с тоягата..от моркови явно не разбират...

    Коментиран от #10, #12

  • 4 така мисля

    115 11 Отговор
    Зеленски май вече не е легитимен президент..............
  • 5 флипп

    131 10 Отговор
    На тоя мозъка му вече очевидно е яко изпържен, преговори за мир, но едната страна не участва, това само да американски дебил може да му хрумне.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор


  • 7 любител

    85 10 Отговор

    До коментар #6 от "Не минава ден":

    нещо си в грешка пич всеки ден покозват надрусания комик все да се моли за кинти- БЕЛО. хахаха
  • 8 Мнение

    76 11 Отговор

    До коментар #6 от "Не минава ден":

    А минава ли ден без снимката на наркоманката Зеленски неразумни юроде??
  • 9 това което не знаеш

    84 6 Отговор
    Значи преговарят как да постъпят по хуманно с индиянците. Или да ги избият или да ги затворят в резервати без да присъстват самите индиянци. На това му се казва демокрация по евроатлантически.
  • 10 Гост

    76 10 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Изключено е да има каквито и да е договорки без страната печелеща на фронта. Време е, нацистите да осъзнаят, че Русия няма да приема ултиматуми и да започнат да уважават и да се молят.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор

  • 13 Жмръц

    58 5 Отговор
    Доколкото разбирам,3елко иска мир със себе си?Явно не е постигнал душевния мир със себе си.Иначе без Ру сия,ще види мир,ама на небето.

    Коментиран от #15

  • 14 МОЛЧАТ НЕ РАЗСУЖДАТ !

    13 63 Отговор
    Русия обича всеки да и е враг , за да може да съществува. Тя е военолюбива фашистка империя . Има петдесет и девет про-фашистки партии регистрирани официално в нейния съд . Враговете и войните са като въздуха и водата за Русия . . . без тях не може да съществува !

    Коментиран от #21

  • 15 ТРЪТ

    6 56 Отговор

    До коментар #13 от "Жмръц":

    А НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ДЖУДЖЕТО ОТ КРЕМЪЛ ТРЯБВА ДА УМРЕ ПОНАСЯЙКИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКО ВЪВ ВОЙНАТА ДО ТУК ЗА ДА СЕ ЗАПОЧНАТ КОНТАКТИ А НЕ ПРЕГОВОРИ ЗА НОРМАЛИЗИРАНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА А НЕ ЗА МИР ! МИР НЯМА ДА ИМА ДОКАТО ВАТНИЦИТЕ НЕ ХВАНАТ ПРОСЕШКАТА ТОЯГА!

    Коментиран от #22

  • 16 Марко

    50 3 Отговор
    Идеята, че мирът в Украйна може да бъде договорен без участието на Русия е много, много интересна!
    От психиатрическа гледна точка.
  • 17 В. Борисов

    41 2 Отговор
    Спрете с тоя Зелендарко!!!
    сащ, нато, ес и великобритания загубиха войната с Русия.
    Разберете го, запада умира.
  • 18 В. Борисов

    22 2 Отговор
    Спрете с тоя Зелендарко!!!
    сащ, нато, ес и великобритания загубиха войната с Русия.
    Разберете го, запада умира.
  • 19 хахаха

    18 1 Отговор
    а къде отидоха останалите 7 точки от формулата....ще обсъждат ядрената сигурност, продоволствената сигурност и размяната на пленници...и после ще запознаят путин с решенията на формулата за мир
  • 20 ВУЮ

    30 1 Отговор
    СТИГА С ГЛУПОСТИТЕ НА СМЕШНИКА,МНОГО УКРАИНСКИ НЕВИННИ МЛАДЕЖИ ИЗМРЯХА ЗАРАДИ ТОЗИ СМЕШКО!!!!!!
  • 21 плевен

    27 2 Отговор

    До коментар #14 от "МОЛЧАТ НЕ РАЗСУЖДАТ !":

    Русия подари или спаси свободата на Румъния, Сърбия, България, Гърция, Молдова, Грузия, Армения. И не ми разправяйти клишето, че ние сме си заслужили свободата. Кажете го на кюрдите, които и до сега са избивани от турците. Те между другото са най- свободолюбивите, но с най- малък късмет. И нямат поговорката, че преклонената глава, сабя не я сече.
  • 22 НИЕ

    14 0 Отговор

    До коментар #15 от "ТРЪТ":

    сигурно ще хванем тоягата... руснаците не ги мисли не реви на чужд гроб! поинтересувай се в НОИ какви пенсии им се превеждат в долари и после шляпай.
  • 23 няма ли

    9 0 Отговор
    от какво друго да сътворите конфликт този се изтърка и все в червено е нека марчето да измисли тя е много мъдра!
  • 24 ти да видиш

    23 1 Отговор
    Ше преговаряме за мир ама без Русия ще я уведомим за решението на по късен етап???!!! Е немам думи! Кух та кух ама на истина кух!

  • 25 хахаха

    0 19 Отговор
    нА АГРЕСОРА россия световните решения ще й се свеждат пост-фактум и тя ще трябва само да ги изпълнява!
  • 26 ТЪНЮ

    15 0 Отговор
    Крива,права само Русияяяяя.
  • 27 В Борисов

    15 0 Отговор
    САЩ упорито, под ръководството на Байдън и демократите, вървят към колапс. Наследникът му (ако му позволят, или не го убият) ще завари страна, която трудно ще въздигне икономически.
    Катастрофата ще повлече целия западен свят (ЕС и нас, разбира се)!
    Дали САЩ ще минат към изолационизъм това не помага на ЕС, който е обречен, заради настоящите идиоти по върха - Урсулата, Борел и недоразуменията Шолц, Макрон и пр.
    Покушенията към Фицо и Раиси не са случайни, разбира се. Отделна тема, която не чувам разгърната от анализаторите.
    Публикувам тези новина (поредна) за задаващата се икономическа катастрофа в САЩ, не за да пляскате и злорадствате, а да се знае за цунамито, което ще залее България първа, защото е в периферията на управлявания идиотски ЕС и когато дойде да реже разходи ще започне от проблемните (каквото сме за тях)
    Сега се сетете за ПП-ДБ, които са директните проявители на тази малоумна западна политика.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор

  • 29 777777

    3 0 Отговор
    Този надувко,Зеленски за какво се мисли,че той командва парада ли? Рано или късно този конфликт ще приключи...и тогава ще се разбере КОЙ КОЙ Е,И КАВИ ГИ Е ВЪРШИЛ и под чий диктат е ставало това.Тогава много истини ще излязат на яве,тогава ще го питат хората,защо ,защо,защо,и кой ще отговаря от МАЙДАНА до края на войната...за жертвите,разрушенията,и дълговете които се натрупаха заради егото на някои артисти.То не ти е да го играеш на филм,и после да ти ръкопляскат,тука има убити хора и разрушена държава заради едно его....
  • 30 777777

    4 0 Отговор
    Коментара на №14 не се отнася за Русия,а за САЩ. Огледайте се и вижте колко конфликти има по света,и посочете поне един в който САЩ да не са намесени пряко или косвенои и за 23 години са нападнали 9 държави,и са убили 11 милионо човека,и никой не ги нарича терористи....защо?.Тази война е подпалена също от САЩ,даже преди войната имаше филм как Зеления става президент...но после видяхме ПРОДЪЛЖЕНИЕТО в действителност.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта