27 Май, 2024 4017

На какъв електорат ще разчитат извънпарламентарните сили от лявото политическо пространство на изборите?


  • Ваня Григорова Лидер на "Солидарна България" Ние няма да взимаме вот от никъде, търсим хората, които са отвратени от политиката и сглобките в последните години. Очаквам да ни покрепят работещите хора, които не са били представени от никоя формация в парламента досега.
  • Татяна Дончева Представител на "Левицата" Ще търсим подкрепа от хората с леви убеждения, които не са доволни от политиката на левите партии досега. Ще защитаваме всички включително и безработните, не само като "Солидарна България" да защивата само работещите хора.

    147 гласа
    55%
    45%
    117 гласа

Коментари

  • 1 Карибски пират

    50 1 Отговор
    Електоратът е ясен. От боята. Убежденията? Кой колкото пари успее да извади от "левите" и "десните" за да купи електората, той ще спечели мача. Иначе е ясно, че всичките са от едно котило.
  • 2 Честни избори, ама друг път

    85 4 Отговор
    За герп/дъпъсъ гласуват предимно те и роднините им, назначени на всякакви държавни службички и агенции плюс ромските махали. Над 60% не гласуват редовно и вероятно разчитат на тях.
  • 3 бай Иван

    43 4 Отговор
    Гледах дебата по БТВ .И какво ми направи най-много впечатление? Г-н Москов беше с допълнителен човек в студиото-малката Ризова по известна като Цънци. Ама как го гледаше в очите, ама как кимаше при всяка негова дума в знак на съгласие , как го бранеше в дебата от другите . Само не му даде в студиото милата. И дълго след това беше с оня неин леко отнесен и налу.дничав поглед с леката усмивка на българската Мона Лиза, който ни е така добре известен от ежедневните и изяви.
  • 4 Айде

    62 4 Отговор
    Хвани едната, та по другата! Поредни опити за елементарна демагогия за наивници и лумпени!
  • 5 Всъщност

    84 1 Отговор
    колко е ляво лявото политическо пространство в България и защо левите не се обединят в коалиция,а всяка кокошка е на свой крак?

    Коментиран от #8, #10

  • 6 Киселяка

    22 25 Отговор
    Ваня е една неосъществена Мая кречетало правеща политика чрез синдикализъм и сиромахомилство докато Дончева аргументира лявата си позиция която не споделям но уважавам.Политическия апогей на Ваня отмина тъй както преди нея бяха копейката Славчо Волен.Няма механизъм хората да спрат да вярват на популисти като изброените.

  • 7 Някой

    12 17 Отговор
    Социализъм, комунизъм, путинизъм... са различни неща.

    Ваня Григорова ми е противна заради слугинството към идеята СССР и тиранин Путин, а не заради социалните си виждания. Григирава е опасна, защото използва социализма за да направи България отново Московска колония.

    На България и трябва прозападна социалдемократическа партия, която да направи България социална държава, отдалечена от Москва.
  • 8 Някой

    72 2 Отговор

    До коментар #5 от "Всъщност":

    "Колко е ляво лявото политическо пространство в България?"

    В България русофилите се представят за социалисти, а не са. Те са червена боржоазия, мислеща се за червена аристокрация. Няма как да си аристократ, когато прадядо ти е бил ратай или козар комунист, а дядо ти слуга получаваш заповеди и заплата от Москва. Като най-скандалнотии е, че парите за тези заплати не са идвали от Москва, а са дошли от ограбването и разрушаването на България.
  • 9 Здрасти

    78 3 Отговор
    Хе, хе..., че то Татяна Дончева дълги години беше част от досегашните леви БСП и от безобразияра им. Срещу които се обърна, защото я изхвърлиха от избираемите места на БСП листите.

    Днешната Татяна Дончове щяла са се бори срещу вчерашната Татяна Дончева. Хе, хе... АЗ НЕ ВЯРВАМ.

    Никога няма да гласувам за сегашен или бивш член или коалиционен партньор на БСП като Ваня Григорова. На тези избори смятам да не гласувам, защото няма истинска антипутинска прозападна социалдемократическа парития, нямаща роднински връзки с БКП=БСП. Когато в България се роди такава партия тогава ще гласувам. Няма са гласувам за Мая Манолова и лакея и Ваня Григорова, нито за Татяна Дончева и коалицията и нито за БСП, ГЕРБ, ДПС. Нито пък за алчни те ПП+ДБ законово укруващи данъци. Справедливи данък доход е прогресивен данък доход.
  • 10 истина ти казвам

    70 1 Отговор

    До коментар #5 от "Всъщност":

    Ама те левите и прайд си имат!
  • 11 Синдикалистът какво работи?

    5 2 Отговор
    Ванчето не знае какво е да работи иска подкрепата на работещите хора, защото от тях й идват парите.
  • 12 Йеронимус БОШ

    57 2 Отговор
    Дали мис Бикини ще гласува за Бойко и неговата партия ?
    Искаме да я питаме , ама я скриха нейде ! Защо ли ?

    Коментиран от #13

  • 13 Побърквате се да мислите за чуждите

    1 6 Отговор

    До коментар #12 от "Йеронимус БОШ":

    Помислете повече за др.Нинова, как да и помогнете да се оттегли.

    Коментиран от #14

  • 14 Албрехт Дюрер

    56 0 Отговор

    До коментар #13 от "Побърквате се да мислите за чуждите":

    И все пак - дали Борислава Йовчева -мис Бикини ще гласува за онождащия я спонсор ББ ?
    Кой на кого трябва да е благодарен ? Тя на него за къщата в Исп или той на нея - че му е дала ?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор

  • 16 КРОКОДИЛА

    16 49 Отговор
    КОМУНИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ ............НЯМА ПАРИ ...........................

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта