02 Юни, 2024 4782

Показаха ли феновете, че ЦСКА е жив?


  • Георги Иванов - Гонзо Президент на БФС Осъждам категорично всякакви прояви на футболно хулиганство, последните от които доведоха до инцидентите и грозните сцени, разиграли се в петък вечер на Националния стадион “Васил Левски” в края на мача между ЦСКА-София и ЦСКА 1948! Призовавам институциите и съответните компетентни органи да вземат възможно най-крути мерки за справянето с проблема с футболното хулиганство. Както неведнъж съм подчертавал, ако не се предприемат незабавни и категорични действия, последствията може да бъдат фатални.
  • Иван Велчев - Кюстендилеца Лидер на Сектор Г Това, което е ЦСКА в момента, е срамно както спортно-технически, така и организационно, нужно е време, вяра и отдаденост към каузата „ЦСКА“, за да бъдат поправени щетите, нанесени през последните години. Вчера нервите на привържениците на ЦСКА не издържаха, случиха се някои грозни сцени, но това е нашият показател, че ЦСКА е жив и армейският привърженик няма да спре да изисква и да показва на тези, които срамят свещенната червена фланелка, че за нас пътят към победата е свещен

    219 гласа
    55%
    45%
    175 гласа

Коментари

  • 1 Стършел

    38 28 Отговор
    Следващият път ти Гонзо ще си целта на Любовта на феновете!

    Коментиран от #20

  • 2 Иван Грозни

    22 29 Отговор
    Очевадна е голямата неприязън към ЦСКА. Та нали и този отбор има големи заслуги за авторитета на българския футбол. Нали в БФС има по-големи по заслуги футболисти от ЦСКА спрямо Гонзо. Защо мълчат. Да не говорим за съдиите. Сянката на перукан още витае като дух. Ето за това няма да има голям футбол в БГ. В европата виждам само лудогорец до някъде. Останалите са топла бира.
  • 3 Тумори

    37 12 Отговор
    КАКВО СЕ ОПИТВАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ?? ТОВА СИ Е ЧИСТА ПРОБА СЕЛСКИ ВАНДАЛИЗЪМ .КОЙТО ,ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАН СУРОВО.ИМА МИЛИОНИ ЕФЕКТИВНИ НАЧИНИ НА ПРОТЕСТ .ОТДЕЛЕН Е ВЪПРОСА ЗАЩО ПОЛИЦИЯТА ВИ ТЪРПИ ТОЛКОВА ДЪЛГО ВРЕМЕ ? А НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И НИЩО НЕ СЕ СПОМЕНАВА ЗА БИТИЯ ПОЛИЦАЙ . ЯВНО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА УМРЕ И ТОГАВА ДА СЕ СЕТИМ ЧЕ НЕ МОЖЕ ПЛАТЕНИТЕ ФЕНОВЕ ДА БЪДАТ ГАЛЕНИ И ОТ СОБСТВЕНИЦИ И ОТ ИНСТИТУЦИИ.
    ДРАГИ ПОЛИЦАЙ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ ВСЕКИ ЕДИН КОЙТО ПРЕМИНА ОГРАДАТА . ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ МОЛЯ
  • 4 Принципен

    14 8 Отговор
    Вие сте изроди за затвора, държите все едно сме в комунизма и вие трепете и крадете. Дори пъпната връв не сте скъсали.
  • 5 681

    37 4 Отговор
    Ако се борехме толкова и за държавата... футбола щеше да е на световно ниво... Вярно ли е? Цскар съм, но това беше абсолютна кретения и вандализъм. Комплексарщина
  • 6 Кейн

    26 7 Отговор
    ЦСКА умря на 09.09.2016 г. и случилото се на стадиона беше доказателство за това. Пияни, напушени и дрогирани се опитаха да спретнат зомби апокалипсис.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 Коко

    22 2 Отговор
    63 години подкрепям отбора на сърцето ми сега ЦСКА. Ненавиждам гонзо от цялата си душа, но в случая е прав. Това, което направиха тези 100-тина души е простотия на Е-та степен.

    Коментиран от #9

  • 9 Дзверо

    10 7 Отговор

    До коментар #8 от "Коко":

    Нали знаеш че последните осем години подкрепяш Литекс!?

    Коментиран от #10

  • 10 Коко

    12 6 Отговор

    До коментар #9 от "Дзверо":

    Никой, ама никой няма право да ми казва кого да падкрепям. Аз съм подкрепял ЦДНА, ЦСКА в разновидност "Червено знаме", "Септемврииско знаме", Средец ит.н.
  • 11 нормален

    4 8 Отговор
    Коко , ти си подкрепял един от двата тумора на футбола в България .
  • 12 кУмУнист

    12 3 Отговор
    Колко е отворен лепилодишащия кюстендилец, ама по време на щурма на нарко сектор г, ходеше като цветарка из стадиона и се молеше на делегати и полиция да не спират мача и да ви отрежат главите за дълги години. Но не се притеснявайте понеделник ще дойде и ФИФА и Гонзо ще ви върнат в първи клас, обратно в Ловеч .
  • 13 ФЕН

    8 1 Отговор
    Насилието и вандализъм никога не решават проблема! Доказват единствено, че държава, БФС и ръководствата на клубовете трябва да седнат и решат проблема! А тези, които сътвориха това безумие, с което се прочухме в цял свят, трябва да си понесат последствията, начело с инициаторите! Никаква причина не може да е оправдание за тази анархия!
  • 14 Немо

    2 3 Отговор
    Ааааа я съм и от двата отбора!

    Коментиран от #15

  • 15 продавач на вибратори

    3 8 Отговор

    До коментар #14 от "Немо":

    Кога левски ше излезе на терена със розови кюлоти?🙄😆😆😆😆😆😆😆😆😆

    Коментиран от #19

  • 16 Бай Амет Чобанина

    2 6 Отговор
    А бе, Гонзо брат ми, какви органи бе мой?
    Нали ти си шефът на БФС?
  • 17 Стамен Григоров

    4 3 Отговор
    Гонзо ли си монзо ли си не те знам или си най обикновен ром от Пловдив
    Върви си с добро там от където си дошъл докато не е станало късно
    От дълеч се вижда че си поредния нещастник в ръцете на мафията и ти най простия
  • 18 дебела кратуна

    0 0 Отговор
    Имаше на времето един виц "ти знаеш ли че моите плюс твоите правят 5"...
    И тук е така само че става въпрос за мозъчни клетки и резултатът евентуално е 2...
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор

  • 21 Елементарно

    2 0 Отговор
    Компира стана за копане и ... футболните страсти избуяха! (извод : на никой не му се копаят компири! друго да риткаш топка ... )

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта