05 Юни, 2024 4624

Кой е Виновен за Плана - Асен Василев или липсата на реформи?


  • Тома Биков представител на ГЕРБ-СДС Има риск да загубим целия План за възстановяване, той е зациклил навсякъде, както и европейските фондове, от които за последните 3 години сме усвоили само 4%. Това е категоричен провал на Асен Василев. Преди усвояването бе 80-90%. Не знам единственият транш по Плана как е инвестиран. Ние може да върнем тези пари. Дават ни ги за проекти, а ние нямаме и проектна готовност.
  • Искрен Арабаджиев представител на ПП-ДБ Тук трябва да се намеся. По отношение на Плана, парите на Европа идват с реформите. ГЕРБ имаха председател на парламента и председател на правна комисия и не допуснаха четири законопроекта да бъдат приети в НС. Един от тях е законът за сигналите. ГЕРБ не искат законът да важи за сигнали, подавани преди 2021 година. Реформите може да ги наваксаме при мнозинство.

    127 гласа
    34%
    66%
    241 гласа

Коментари

  • 1 Гелосаният

    40 11 Отговор
    селски мазник и той "политик" го играе ! На всичкото отгоре беше и съветник , представи си , на Бъчваровата , която после Банкянския мошеник направи посланик в Израел ! Без никакви качества разбира се !

    Коментиран от #2

  • 2 ТАКА ЛИ

    25 33 Отговор

    До коментар #1 от "Гелосаният":

    А ОТ ПП СТЕ МНОГО УБАВИ ВСИТЕ СТЕ ИЗМИКЯРИ И НЕУМЕТНИЦИ
  • 3 Моарейн

    31 7 Отговор
    Къде е конфликтът тук, че нещо не го виждам? Нито планът е написан както трябва, нито "политиците" ни, без значение към коя ОПГ принадлежат, са способни на реформи - за тях реформите се свеждат до стани да седна, а управлението на страната - до опустошаването ѝ за лична изгода и за кефа на началниците отвъд Голямата локва.

    Коментиран от #7

  • 4 Мнение

    29 13 Отговор
    ГЕРБ-ДПС са виновти! Те саботираха Реформите!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 любител

    18 8 Отговор
    прав си томчо преди усвоени-откраднати 100% европейски парици от тиквата и гроб. хахаха

  • 7 любител

    14 4 Отговор

    До коментар #3 от "Моарейн":

    прав си пич всичко се командва от посолството на краварите защо да усвоим мииларди от европа като може да ги дадът на комика да си купи още имоти на запад и най вече за БЕЛО. сега ще му подарим реакторите той ще ги продаде а ние тъпаците ще изплащаме на краварите реактор за 70 МИЛИАРДА.
  • 8 Има нещо гнило

    18 4 Отговор
    Този ,,План за възстановяване" е за възстановяване от Ковида. Европа ни поставя някакви допълнителни, неприемливи условия, като закриване на тецове, зелена сделка и др. такива. Отделно, целта на всички управляващи е да усвоят парите за себе си.

    Коментиран от #15

  • 9 док

    13 4 Отговор
    Ренегат Биков сутрин става поглежда бележката накоято си е записал предната вечер от коя партия е днес.

    А на добре изглеждаща не много скъпа изключително лоялна към сводника си крува.
  • 10 "Да го дух@т бедните!!!"

    14 7 Отговор
    Много ясно, че виновне е хАсен!!!
  • 11 4982

    9 0 Отговор
    А ,и Биков се показа........ха
  • 12 жокер

    6 5 Отговор
    Факт е че пари няма. От 3 гидини ГЕРБ не са управлявали. А управляваха основно ПП, както се казва в онази приказка на калпавата ракета Космоса и пречел....
  • 13 Ти да видиш

    8 0 Отговор
    Ми я тоа закон да важи и за сигнали преди 2012г.!
  • 14 българин 777

    6 2 Отговор
    виновна е мафията чиито предсавители сте и двамата

    Коментиран от #16

  • 15 Планът е изготвен от ПП-ДБ и

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Има нещо гнило":

    по най-престъпният начин заедно с Пеканов, който беше министър отговарящ пряко за него. Вътре без да има искане от ЕС, тия наглеци набутаха редица престъпни схеми, като закриването на ТЕЦ-Мариците, както и законодателни решения, които трябва да бъдат направени за да получим пари. Така, ако Парламента реши че тия законодателни решения са идиотски или противоречат на Конституцията и не ги гласува, то пари няма да дойдат. Ако не закрием Мариците, планът казва че няма да получим пари. Иначе наистина Планът трябваше да подпомогне секторите на икономиката и държавата засегнати от КОВИД19 и последвалата криза, но ПП-ДБ и Пеканов, зад който стои президента си направиха техен си план.
  • 16 Няма такава мафия

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "българин 777":

    Планът е пряка отговорност на тия дето са го изготвили и приели. Ако кола на НСО вътре с Киро Простото беше убила не обикновен гражданин и почти убила жена му, както миналият месец, а беше убила същият тоя Киро, както приятеля мчу по банда Асен, досега щеше да сме усвоили поне 10 милиарда
  • 17 Явно Америка за България продължава да

    5 2 Отговор
    налива пари в троловете на ПП-тата, и 192 от тях са си изпълнили сделката, гласували са за Продължаваме Престъпленията и Дерибейска България, които са виновни

  • 18 виновни са хората гласували за ПП-ДБ

    6 2 Отговор
    без които Киро, Асен и бандата им нямаше изобщо да стигнат до властта, нямаше дори да пипнат тоя план и нямаше да обвържат нагло парите по него за въстановяването на икономиката и държавата с някакви имагинерни законадателни решения, които унищожават държавата и я заробват. Нито една друга европейска държава не направи такова престъпление, а хората отдавна усвоиха парите си.

    Коментиран от #19

  • 19 виновен е и Радев който ги предложи

    4 5 Отговор

    До коментар #18 от "виновни са хората гласували за ПП-ДБ":

    по споразумение с Американското посолство. Той да пробута Киро и Асен във властта, а после ПП-ДБ да гласуват за него за втори мандат. Сделката беше изпълнена на 100%, той ги пробута във властта, а те го направиха президент за втори път.
  • 20 Зайо Байо

    5 0 Отговор
    Тома Биков имал висше образование по ЦЕЛУВАНЕ на ЗАДН.ИКА и ПРЕДНИКА на вожда си Борисов !
  • 21 Пийпинг ТОМ

    4 0 Отговор
    Бичето знае от първо лице какъв е вкуса на гъ.за на ББ !
    г-Ъ.З.О.Л.И.З.е.Ц на Тикви и Тулупи !
  • 22 Ровя в явоР

    4 0 Отговор
    Преди години Бикчето каза ЕПОХАЛНАТА фраза - Борисов е КАРИКАТУРА на диктатор и АЗ ще се боря той никога да не управлява !
    Кажете ни какво ТОЛКОВА се промени , та Томето преобърна вижданията си и сега иска БОРИСОВ да УПРАВЛЯВА вечно и завинаги ?
    Въпрос на слугинаж , лакейство , плащане ......?
  • 23 сидероДРОМОС

    3 0 Отговор
    Добре е , че има хора като Биков , за да могат хората да видят какви НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ !
    Той е пример за това как се говори това , което иска началника ! Как се навежда според пръчката , която е в ръката на неговия сегашен вожд ! Как с умиление целува ръката на боса от Банкя и чака да му подхвърлят захарче , за добрата служба и лаене по противника !
    Гледайте го и се учете КАКВИ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ никога !
  • 24 ТОМА БИКОВВ Е РУСКО МЕКЕРЕ

    2 1 Отговор
    ДО СЕГА Е БИЛ В 6 ШЕСТ ПАРЛАМЕНТА И КАКВО Е НАТВОРИЛ - ЗА НАРОДА НИЩО, ЗА СЕБЕСИ МНОГО, ИББРИКЧИЯТА НА ТИКВАТА
  • 25 Евроатлантик

    1 0 Отговор
    Виновен е Владимир Владимирович Путин

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта