06 Юни, 2024 7935

Преговори за мир срещу загуба на територия за Украйна?


  • Дмитрий Песков говорител на Кремъл Русия е отворена за диалог по Украйна. За да стане това, на първо място трябва да се премахнат нейните първопричини и да се признаят съвременните геополитически и териториални реалности. Западът трябва да спре да помпа Украйна с оръжия, а Киев трябва да спре военните действия.
  • Володимир Зеленски президент на Украйна Тук ние се занимаваме с Владимир Путин. Всичко, което той е казал досега - след това е действал по различен начин. Ние не можем да му се доверим. Можем да се договорим за всичко, но въпросът е дали той ще го спази.

    784 гласа
    74%
    26%
    269 гласа

Коментари

  • 1 да де

    143 32 Отговор
    Зеления наркоман, ако беше спазил Минските споразумения сега нямаше да я има поредната тъЪпа анкета.

    Коментиран от #28

  • 2 Айсамани

    111 24 Отговор
    3елката пак се е нагърмял.Някакви глупости говори...
  • 3 Боко толупа-евроатлантик N1

    75 12 Отговор
    Изберете ме на 9 юни,и ще спра войната в Украйна за 24ч,заклевам се в бойко рашков и Асен Василев, да пукнат ако лъжа...
  • 4 454545

    19 100 Отговор
    Поредния пиян и дрогиран от кликата на убиеца Путин се изказъл , на кого му пука какво казват тези дегенерати.
  • 5 дрон

    19 84 Отговор
    Нашите Путинолюбци и парчета от България ще му дадат на сатрапа в Москва.

    Коментиран от #9, #10

  • 6 ЕВРОНЮЗ

    90 11 Отговор
    😂 😂 😂 😂 Аз се доверявам на НАТО, които срещу обединението на Германия и изтеглянето на 500 000 войника на СССР от Источна Германия обещаха че няма да мръднат и милиметър на изток.

    Коментиран от #8, #17


  • 7 Мичкин

    18 17 Отговор
    Дайте сега Крим, Донецк и Луганск, пък като народят жените месо ще се върнем за Одеса, Киев и т.н.
  • 8 Гоце

    23 4 Отговор

    До коментар #6 от "ЕВРОНЮЗ":

    Аз на Русия която след отказа на Украйна от ядреното си оръжия, трябваше да е гарант за сигурността и
  • 9 Да верно и жените

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "дрон":

    Ще му дадем той е нашия бог,
  • 10 факуса

    22 6 Отговор

    До коментар #5 от "дрон":

    ами вие демократите не оставихте нищо за даване,разпродадохте я,да идва да я анексира
  • 11 факуса

    40 8 Отговор
    преговори с водят с легитимен президент,такъв е янукович,не е подавал оставка,свален е от сащисания режим
  • 12 Зеленски

    21 3 Отговор
    да си припомни с какви предизборни обещания дойде на власт.Приказката за сламката и гредата в окото е напълно валидна.
  • 13 Петъ

    37 8 Отговор
    Зеленски е втори Хитлер, истинска подлога на САЩ, Нато, ЕС, и част от Западните държави които искат да свършат с Русия. От сега нататък ще има само разходи и никакви стандарти на живот🤪
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор

  • 16 Бивш левскар

    17 2 Отговор
    Надрусан зелен палячо. Жалко за страната. Пият като "казаци".
  • 17 правдолюб

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "ЕВРОНЮЗ":

    Лъжеш !!!! Не бяха 500 000..а само 400 000....
  • 18 УКРАЙНА В НАТО

    3 13 Отговор
    ТОВА Е РЕШЕНИЕТО КОЕТО ЩЕ СПРЕ АГРЕСОРА

    Коментиран от #23

  • 19 ТОВА ИСКАТ ОКУПАТОРИТЕ

    3 3 Отговор
    и да се признаят съвременните геополитически и териториални реалности,

    Коментиран от #20

  • 20 Факт

    5 11 Отговор

    До коментар #19 от "ТОВА ИСКАТ ОКУПАТОРИТЕ":

    Днес Путин каза за пореден път че ако някой застраши територията на русия ..той има право да използва ядрено оръжие ...Чудесно..въпросът е не могат ли и Украйна да си купят 100-200 ядрени ракети ..и да кажат на Путин същото което казва и самия Путин ..който застрашава нашата територия пускаме му ядрените ракети ...или по точно да кажат на Путин или се изтегляте от Украйна или ще ви е..м мъката ...поне според мен така е редно правилно и честно ...защо само едната страна да има право на подобни заплахи ...то по тази логика Путин може да си вземе и цяла Азия заплашвайки ги с ядрени оръжия ...и дай всички да си дадем държавите на Путин ..защото той така иска..Ммм това някак си не ми изглежда много Нормално !

  • 21 Юрииииииииии!

    1 0 Отговор
    Меееееее
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор

  • 23 Факт

    0 7 Отговор

    До коментар #18 от "УКРАЙНА В НАТО":

    И имам въпрос към Путин ...той ще се съгласили Сащ да завземе 1/4 от територията на русия ..и после да каже това е наша територия ..ще преговаряме при тези условия ..Дали ще му хареса тази сделка ..то между другото не знам дали се осъзнава Путин но един ден рано или късно това ще се случи ..Путин вече загуби половината си войска ...и реално разчита само на ядрените си ракети ..въпросът е колко близо ще са Америка а те вече са буквално на границата на русия..скоро Украйна по един или друг начин може и половин Украйна да остане ни ще я вкарат в НАТО ..тогава Америка спокойно ще може да си постави ядрени оръжия в Украйна близо до Москва.....и тогава няма да има нужда Сащ да ги използва....Украинците ще свършат тази работа ..а и ще си имат основателна причина за това ..Така че Русия колкото и да се опитва да запази територията си...те реално не притежават броя войска необходим за това..а след тези 2 години вече съвсем намаля войската им..така че всеки ден в който русия води война с Украйна..дефакто войската им всеки ден намалява...а то това беше целта на Сащ ..не случайно им дават още оръжия защото колкото повече време де воюва толкова повече руската война става по Малобройна и по слаба ...освен това тези войници вече са и изтощени ...до като войниците на Сащ и Европа нищо не ги е изтощило ...и това е ясно на Путин ..не случайно почна всеки ден да говори за ядрени оръжия ..защото осъзнава че вече само те му останаха...

    Коментиран от #24, #25

  • 24 Факт

    0 5 Отговор

    До коментар #23 от "Факт":

    Така че не ми се ще да го кажа но Путин сам си вкара автогол ...Да не говорим че президенти на доста големи държави се опитаха да вразумят Путин ..но всички разбраха че този човек явно не е наред ..и Франция и Германия и Турция всички в началото се опитаха да го спрат ..но той пренебрегна всички ...и сега всички се обърнаха срещу него ..за сега само Китай и Северна Корея го играят уж са с Русия ..но Китай не би жертвала милиарди народ заради някой си Путин ..Евреите са много коварно племе ..знаят как хитро да унищожат всеки свой враг ..всеки...и Русия няма да е изключение...не харесвам евреите и сащ но за съжаление парите и оръжията са в тях ...и не виждам начин да бъдат спрени
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор

  • 26 ТрампЛин

    0 8 Отговор
    Дори от Украйна да остане 1/10 част, тя пак ще бъде член на НАТО и ЕС! Буферните зони в собствени територии!!! Владеят 1/8 от света и ламтят за още.
  • 27 войната започна 2014 година

    9 0 Отговор
    украинските фашисти избиха 50000 руснаци, и се кефеха яко. фашистите принудиха няколко милиона руснаци да бягат в русия и да търсят помощ от русия. фашагите пак се кефеха. фашагите запалиха жива бременна жена , българка, и когато гореше и пищеше ония пак се кефеха. фашагите маршируваха с факли, и крещяха че ще така ще стигнат до червеният площад и пак ще маршируват, с кеф. сичко това го има в нета. може да го намерите. сега фашаги те вият на умряло. е такъв е живота . кво да праиш.
  • 28 наблюдател

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "да де":

    до 1 тоя зеления ще ликвидира русия на чикистите и ще сте живи да видите

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта