Last news in Fakti

14 Септември, 2018 11:51 7 998 8

Финалистите във Вип Брадър вече са определени, ето кой ще се бори за победата

  • биг брадър-
  • вип брадър-
  • вип брадър-
  • финал-
  • победа-
  • кулагин-
  • валентин кулагин-
  • нора недкова

Женското царство на „ВИП Брадър” се очертава да има изцяло мъжки финал, съдейки по мнението на зрителите към момента. Ванко 1, Петко Димитров, Стефан на Гала и Веселин Плачков са съквартирантите с най-добри шансове да останат в шоуто до края му. Единствената жена, която би могла да се състезава с мъжката група, е моделката Розмари, пише „Уикенд“.

Актьорът Веселин Плачков стреля право в сърцата на дамите, като обяви във визитката си, че ако някой в къщата нападне жена, той ще бъде първият, който ще скочи да я защити. Още с влизането му в шоуто положителните коментари буквално заваляха – като се започне от външния му вид, мине се през поведението и се стигне до изказванията за половинката му Мариана Попова и неговото семейство. Освен благ характер и приятна външност, той има още един коз за победа. Очаква се, докато е в къщата, да стане баща на втората си дъщеря. Мариана Попова трябва да роди на 20 септември. Щастливото събитие със сигурност ще бъде отбелязано в шоуто и това ще донесе много точки в полза на младия баща. Единствената критика отправена към него е какво прави актьорът в предаването, докато жена му се готви да ражда. Самата Мариана Попова обаче побърза да го защити: „За детето трябва само любов и грижа! Аз съм добре и всичко е наред! Веси е прекрасен мъж!”, сподели тя директно на фен страницата на предаването.

Другият почти сигурен финалист е Петко Димитров. Много зрителки го определят като „единственият мъж” в къщата. Той обаче е харесван и от мъжката аудитория, така че най-вероятно ще събере много фенове на своя страна. Продуцентите предвидливо са вкарали бизнесмена и неговата половинка Яна като отделни участници, независимо, че визитката им на старта бе обща. Хубавата танцьорка не може да се похвали с кой знае колко фенове, тъй като повечето жени ѝ завиждат, а мъжете я смятат за недостъпна. Съпругът ѝ за сметка на това има огромни шансове да остане в шоуто до края и така да изпълни целта на влизането си там – да си почине и от децата, и от работата си, а накрая – дори от жена си.

Стефан Николов, известен с прякора „Стефан Галин”, от доста време събира негативи заради трайно насаденото впечатление, че успехът му се дължи единствено на неговата звездна половинка. Влизането във „ВИП Брадър” обаче му дава шанс да се „еманципира” от водещата на „На кафе”. Много зрителки се възхитиха от отношението му към Гала и обявиха, че това е истински мъж, който обича жена си като кралица. Ако успее да задържи това настроение на аудиторията, има всички шансове да затвори последен вратата на къщата.

На този мъжки фон единствената дама, която не е набрала негативни коментари, е полугерманката Розмари. Още с визитката си в риалитито тя накара много зрители да се влюбят в нея. Дори фактът, че е напълно непозната за аудиторията на шоуто, не подразни публиката. Масовото мнение за момичето с майка от Казанлък и баща от Германия е, че е умна, естествено красива, непринудена, сладка и добре възпитана. Дори акцентът ѝ не притеснява никого, а ѝ придава още повече чар. Според някои зрители тя говори „по-добре от Нора Недкова”. Красавицата е приятна и забавна, но има и скрит коз. Розмари е дипломиран психолог, което със сигурност ще ѝ помогне в къщата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Guðmundsson

    16 7 Отговор
    Това е помия. Събрали са един куп утрепки, нещастници, малумници, тъпаци и всяка измет и това го издигат в култ. Ами да падне огромен метеорит и да ги затрие.

    Коментиран от #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Да ви шибат калинките

    13 3 Отговор
    Като пишете "умна",или "умен" много се излагате-оня ден,на урока по "българщина" се видя.Никой нищо не знае.Елементарни познания за Йовков,историята и т.н.Оная завършила психология.Айде нема нужда,а?Трагедия,къв ВИП,кви 5 лева?Под ножааааа,мами.цата ви
  • 5 До 1 и 3

    7 1 Отговор
    Стига си пускал фалшиви новини наляво и надясно. Не впечатляваш никого, защото си чел само от един източник или си гледал само една TV програма. Аз имам информация от 5 източника. Това е новина, която е формулирана пресилено и фалшиво. Сега журналистът ще трябва да каже защо точно е казал: "Арест на разследващи журналисти". Ще видите, че не е това, което пишете. Сега случаят се изяснява и ще разберете до края на деня. Изчакайте малко...
  • 6 Няма арестувани журналисти

    7 1 Отговор
    Тук някой беше писал, че има неправомерно арестувани журналисти. Няма такова нещо.
    Подаден е сигнал, че фирма Джи Пи Груп (свързана с Лукойл и Валентин Златев) ще унищожава разобличаващи документи. ГДБОП започва разследване. Поставен е таен пост да следи какво ще се случи с намерените чували. През нощта, 3-ма души се приближават до чувалите и започват да ровят в тях. По сигнал от тайния пост на място пристигат полицейски патрули и задържат тримата.
    Те се представят – двама са журналисти и един адвокат.
    Отведени са в РПУ за справка и след това са освободени. Няма арести.

    Коментиран от #7

  • 7 Inog

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Няма арестувани журналисти":

    Ти Спиридонов ли се казваше ? -- ммм, дааа
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.