Last news in Fakti

19 Март, 2019 11:32 16 790 11

Рап гилдията в шок след смъртта на Кобака. Фенове подозират убийство

  • мишо шамара-
  • кобака-
  • костадин кобаков-
  • рапър-
  • смърт-
  • нещастен случай-
  • задушаване-
  • подозрения

Мишо Шамара и други колеги на рапъра споделиха скръбта си в социалните мрежи

Рап гилдията остана потресена от кончината на рапъра Костадин Кобаков — Кобака.
Той бе намерен мъртъв в собствения му автомобил, паркиран в гараж в Пловдив, като колата била с работещ двигател. Според официалната версия смъртта му е нещастен случай и е настъпила вследствие на задушаване, по време на любовни ласки с любовницата му.

Негови фенове обаче, подозират, че смъртта на Кобака може и да не е нещастен случай.

Мишо Шамара — един от най-близките приятели на рапъра, е съкрушен от смъртта му. Въпреки това той намери сили да напише за кончината му във Facebook с няколко изречения.

"Сега ставам. Сега разбрах. И съм в шок. Почивай в мир брат ми. Минахме доста неща заедно. Ще те запомня усмихнат", пише той.

По-късно той публикува и друг пост в страницата си, този път доста по-дълбокомислен:

"Никога не знаем кога ще си отидем от тоя свят . За това носете новите си дрехи . Правете добро . Усмихвайте се . Наслаждавайте се на всяка секунда от това чудо наречено живот . Кобака остави много красива музика след себе си. Помнете я. Ето един невероятен ремикс на един От моите хитове които той направи. Според мен един от най добрите любовни лирици през последните 20 години."

"СБОГОМ ПРИЯТЕЛ… ОСТАВАШ ВЕЧЕН. ПОЧИВАЙ В МИР МОЙ!!!", написа в мрежата рапърът Милиони.

"Беше страхотен музикант и достоен човек. Мир на праха му.", коментира Цецо от "Респект".

"Нямам думи сърцето ми се сви на топка, спомени ме изпълват надявам се да ми простиш братле — с музиката си и с това че беше добър приятел и човек оставаш завинаги с нас, надявам се да си на едно по-добро място от нас почивай в мир брат ми… каквото и да кажа за теб ще е малко", споделя скръбта си друг негов колега и приятел — Трой (Трой Карамарков).

Тялото на 40-годишният рапър и това на 34-годишната му любовница, омъжена майка на две деца, бяха открити около 7 часа сутринта на 17 март от бащата на Кобака.

Според полицията смъртта на рапъра, известен с песните си с Мишо Шамара и Ванко 1, вероятно е нещастен инцидент, но обстоятелствата около смъртта на Кобака породиха съмнения у феновете му. Те споделят подозренията си и на стената на Мишо Шамара във Facebook.

Според тях може и да се касае за убийство от ревност, нагласено така, че да изглежда като нещастен случай.

На 15 март вечерта дамата на Кобаков била на работа в дискотека в Пловдив. След като смяната й приключила, се обадила на Костадин да се видят. Той имал възможност да я заведе в хотел, защото в джоба си имал 4700 лева. Вместо това предпочел да й се похвали с новото си жилище в една от луксозните кооперации на ул. "Рая“ в кв. "Смирненски“. "Аз открих труповете им, защото синът ми не си вдигаше телефона от петък вечерта. Звънях му и тази нощ (17 март) в 4 ч. сутринта, но после в 7 часа телефонът му беше с паднала батерия. Гледката беше страшна. На никой родител не пожелавам да си погребва детето. Не знам как ще кажа на майка му, че е починал“, плачеше бащата Асен пред злополучния гараж, цитира "Телеграф“.

Костадин и дамата му се отдали на ласки в колата в гаража. Явно им е станало студено и по някое време той е запалил двигателя, което решение се оказало фатално.

Кобака в близкото минало се изявяваше като рапър в лейбъла на колегата си Мишо Шамара. Варненецът не пропусна да коментира случилото се: "Сега ставам. Сега разбрах. И съм в шок. Почивай в мир, брат ми. Минахме доста неща заедно. Ще те запомнят усмихнат!“.

След като приключва кариерата му на музикант, се захваща със семейния бизнес с игрални зали. Кобака е внук на бившия депутат на БСП от Пазарджик Костадин Кобаков. Преди да отиде в Народното събрание, дядото е бил председател на червените в града.

Има интересни коментари под поста на Шамара. Мнозина предполагат, че Кобака е бил убит и случилото се не е нещастен инцидент. Потребител с друга гледна точка ги контрира: "До всички, които се съмняват в историята. За съжаление, това може да се случи на всеки. Доста известен факт е, че в тясно пространство е забранено да се стои в кола с включен двигател — точно заради ОТРОВНИТЕ газове. В случая — при вдишването им, човек не може да се усети и просто… припада и няма кой да му помогне. Въглеродният оксид (carbon Monoxide) е опасен газ, който няма… ама НЯМА нито мирис, нито цвят, нито вкус. При вдишване се комбинира с хемоглобин (който пренася кислорода от белите дробове и въглеродния диоксид) и по този начин кара дробовете да не могат да функционират правилно. Вдишването на въглероден оксид води до образуването на карбоксихемоглобин, който намалява притока на кислород до частите на тялото и причинява тежък припадък и в крайна сметка — фаталният край“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    26 14 Отговор
    Един наркоман по-малко.
  • 2 Гост

    38 5 Отговор
    Кой му е виновен в случая, че се е затворил в гаража с любовницата си, ПРИ РАБОТЕЩ ДВИГАТЕЛ НА АВТОМОБИЛА!!! Трябва да нямаш два грама мозък, за да направиш това, което знаят и децата в училище, че може да те убие!!! Ама айде сега, конспирации, бил е убит! Убила го е простотията му!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Циник

    28 3 Отговор
    За умрелия не бива да се говори лошо, но да оставиш работещ двигател в гараж... Феновете не могат да допуснат, че идолът им е бил поредния тъпак.
  • 5 Ивайло

    10 8 Отговор

    До коментар #3 от "Дреме ми":

    Преместих го - от 6:25 на 6:35 !!! :)))))
  • 6 Митьо

    5 3 Отговор
    Нещо все пак не е наред....
    Но да предположим че е така той сам си е виновен....
  • 7 гашник с мотика

    7 2 Отговор
    Жалите само този Кобака,сякаш меко казано к.рвата с него е останала жива и здрава,образцова майка на две дечица,закарана насила там!Пожалете я малко и нея или поне ѝ кажете името.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Питащият

    1 3 Отговор
    Освен близките му, колко идиоти скърбят за глупака? Дали ще си извадят поука и каква ще да е тя?
  • 10 Убийство си е

    3 0 Отговор
    За всички от чата Кенефа е в дясноооо!!! Апропо повечето подземни гаражи по блоковете имат вентилационна система която да отвежда изгорелите газове при запален двигател. Иначе по моловете щяха да са изпотръшкани като мухи по тези подземни катакомби.
  • 11 Младите вземете поука!

    2 0 Отговор
    Никога не правете секс в колата в затворено помещение с работещ двигател! Мама и тате няма да ти кажат това, затова слушай внимателно. Ще умрете от газ, който няма мириз, вкус и цвят и без да усетите! Казва се натравяне с въглероден монооксид - CO. Правете го на проветливо!