Last news in Fakti

20 Септември, 2023 16:29 11 047 3

Дъжд от пари ще завали за 4 зодии през октомври

  • пари-
  • късмет-
  • хороскоп-
  • зодии-
  • зодия-
  • финанси

Звездите имат специални наставления а някои представители на зодиака що се отнася до финансите

Дъжд от пари ще завали за 4 зодии през октомври - 1
Снимка: Shutterstock

Финансите са неотменна част от нашия живот и вместо да мислим за парите като за „необходимото зло“, трябва да сме благодарни за безкрайните възможности, които те ни откриват. Астролозите прогнозират, че за четири зодии месец октомври ще е особено успешен в материално отношение.

Телец

Заземеният знак на бика, който се управлява от Венера е благословен с изобилие от богатство и мъдрост. Телците са много далновидни хора, които за изненада на всички останали, вярват в икономията на пари, която може да им осигури така желания луксозен начин на живот.

Телци, вие сте упорити и имате уникалното умение да правите щателни финансови планове за успешно бъдеще. Стремежът ви към финансова сигурност обаче понякога може да ви накара да се тревожите за пари, което пък може да има негативен ефект върху вашето психическо здраве.

Затова през октомври се постарайте да намерите време за релакс – както физически, така и психически, пише az-jenata.bg.

Лъв

Най-спокойно можем да кажем, че космическото тяло, което управлява този огнен знак – Слънцето, прави лъвовете оптимистични, ентусиазирани и уверени. Тези вродени техни качества ги правят лидери по природа.

Ето защо лъвовете могат да вземат дръзки финансови решения, като да инвестират във взаимни фондове с малка капитализация или закупуване на акции в нестабилни сектори. Независимо от сферата, в която са решили да се развиват, техният капацитет за печелене на пари е неограничен.

През октомври обаче ви съветваме да внимавате с дълговете и кредитите, тъй като те могат да застрашат вашия финансов растеж.

Стрелец

Обикновено пътят към финансовия успех включва редица предизвикателства, с които променливите Стрелци трябва да се справят. Това е така, защото представителите на този знак по природа са по-скоро номади и философи. А тази им същност е в лек разрез с финансовата стабилност, която идва с някакъв вид постоянство и приемственост.

Затова ако искате да имате успех през октомври, за предпочитане е да се консултирате с експерт, който може да ви посъветва как мъдро да инвестирате средствата си. Ако го сторите, успехът и достигането на финансови висини за вас ще е гарантиран.

Рак

Звездите вещаят добър паричен хороскоп за представителите на тази зодия. Скъпи раци, очаквайте вашето финансово състояние да се подобри, като през октомври ще постигнете значителен успех и увеличение на доходите.

Очаквайте и добра възвръщаемост на ваши инвестиции от миналото. Към края на месеца можете да очаквате повишаване на разходите, но това не бива да ви тревожи по никакъв начин, тъй като приходите ви също ще се увеличат.

Все пак, съветваме ви да не се „привързвате“ към парите прекалено много. Разберете, че понякога за да получите, вие трябва първо да дадете.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГОЛЯМ СМЯХ

    4 0 Отговор
    при ТеКеЗеСарите вече заваля държа 63 милиона ще валят като пороен дъжд ще е
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.