5 Ноември, 2023 07:00 5 177 0

Дневен хороскоп за 05.11.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един чудесен ден за Близнаците

Дневен хороскоп за 05.11.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще имате да решавате важни въпроси, свързани най-вече с отношението ви към други хора. Проявете по-голяма сериозност. Нещата могат да се развият твърде успешно за вас, но трябва поне да участвате.

Телец

Не се притеснявайте, ако не успеете да свършите всичко, което сте планирали и без друго през изминалата седмица работихте доста усилено, време е да помислите и за отдих. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни.

Близнаци

Един чудесен ден, в който най-после ще се чувствате в собствената си кожа. Добър момент да помислите за децата си. Ако все още не сте се сдобили с такива, макар че не пречи да съчетаете двете неща, днес е много подходящ ден за спорт.

Рак

Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Ами логично - неделя е все пак. Затова пък и всичко може да се реши много по-лесно и спокойно.

Лъв

Доста забързан ден, дано сте успели да вместите всичко, което трябва в графика си. Заради претоварването може да пропуснете нещо важно или да претупате нещата, действайте по-спокойно. А всъщност какви са тези графици в неделя?

Дева

Малко по-нервен е днешният ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Ще трябва някак да се справите с положението. Може пък ненадейно да получите някое изгодно предложение, макар че трябва да внимавате да не ви подведат.

Везни

Ден на изненади. Вие не си падате много по неизвестностите, но тези ще ви очароват. Не се цупете и не чакайте другите да се сетят от какво имате нужда, поискайте си го.

Скорпион

Ще имате поводи за черногледство, но не оставяйте това чувство да ви води. Потърсете утеха на нечие приятелско рамо. Е, то е ясно, че при вас това чувство не трае дълго, вие винаги вдигате глава и продължавате смело напред. Извикайте тази смелост, която успешно се опитвате да прикривате в края на годината.

Стрелец

Настроението ви днес ще е доста приповдигнато. Сигурно има рожденици наоколо или чисто и просто сте намерили повод да празнувате с приятели. Правилно, в тези студени дни как да се сгрее човек, освен в приятна компания.

Козирог

Малко притеснени ще сте днес. Сигурно прекалено много неща са ви на главата и се чудите с кое по-напред да се захванете. Най-важното е да не се преуморявате. Ако не друго, сетете се, че е неделя.

Водолей

Днес нищо не може да ви уплаши, ще гледате на света философски. Освен това и ще харчите философски, дано само да имате по-дълбоки джобове и по-пълни естествено.

Риби

Малко напрегнати ще се чувствате и то главно заради някой друг. Днес сте много емоционално уязвими, не приемайте, всичко което ви кажат лично. Все пак неделя е - релаксирайте. Пазете се.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА