13 Август, 2024 07:00 4 481 0

Дневен хороскоп за 13.08.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Денят е обещаващ за Водолеите

Дневен хороскоп за 13.08.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Интересен ден, тъкмо като за вас. Енергиите му са доста противоречиви и ще ви бутат ту в една, ту в друга посока, но не знаят с кого си имат работа. Важното вие да сте наясно накъде отивате, тогава никакви външни сили не могат да ви повлияят.

Телец

Прогнозите за днешния ден са доста добри, нещата можете да провалите самите вие със собственото си черногледство. Днес късметът е на ваша страна, не му позволявайте да ви изостави.

Близнаци

Днес може да имате някои пререкания в службата. Не пренебрегвайте мнението на близка ваша приятелка. Добре е да проявите повече търпимост към хората, с които работите.

Рак

Човек дори и добре да живее, все някой трябва да изчисти след партито и забавленията. Днес ви е такъв ден - да сложите нещата в ред, да подредите, да разчистите, да си изясните кое какво е и защо е в живота ви. Най-важното е да не се тревожите за нещата, над които нямате контрол. Те така или иначе ще се случат, независимо от вашите притеснения.

Лъв

Нещата ви ще се развиват, като че ли от само себе си. Вече можете да помислите как да прекарате почивните дни, приемете предложението на приятел.

Дева

Емоционалното отношение към нещата не е най-добрия начин, по който бихте могли да реагирате. Не се дразнете ако домашните ви не ви разбират от само-себе си, облечете в думи намеренията си.

Везни

Ще се чувствате в страхотен синхрон със света и това разбира се ще доведе до невероятни резултати. Има опасност обаче в един момент да се окажете въвлечени в чужди проблеми. Не приемайте всичко, което ви казват за чиста момента.

Скорпион

Постигането на вътрешно задоволство ще дойде чрез търпение и упорита работа. Ясно, че искате всичко сега, но в природата нещата не стават така.

Стрелец

Късметът все още е с вас, използвайте преимуществата, които ви предлага. Особено много ще ви върви в любовта, само не преигравайте, веднага ще ви хванат.

Козирог

Днес е по-добре да отложите активните действия. Следвайте ежедневната си програма. Не е изключено да чуете злословие по ваш адрес, но не бързайте да търсите възмездие, в момента не сте в добра позиция.

Водолей

Денят е обещаващ. Трябва да действате активно, ако държите на успешния изход на нещата. Не пренебрегвайте мнението на вътрешния си глас, може да се окаже важно при вземането на решения.

Риби

Ще ви се иска всичко около вас да е красиво и подредено и ще трябва да положите известни усилия, за да постигнете желания резултат, а той наистина ще си струва труда.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА