Last news in Fakti

29 Септември, 2016 05:03 3 981 42

Русия или НАТО е отговорът за Европа

  • русия-
  • нато-
  • сигурност-
  • транспондер-
  • европа-
  • балтика-
  • самолети

Нежелание от страна на натовските сили

Русия или НАТО е отговорът за Европа - 1
Снимка: БТА/ AP
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

НАТО отхвърли поредна инициатива, подета от Русия, за повишаване сигурността в Европа. Кремъл отправи призив всички военни самолети, летящи над Балтика, да бъдат с включени транспондери. Получи отказ, пише Андрей Акулов в коментар за Strategic Culture.

В региона се забелязва нарастване на напрежението. Разузнавателните самолети на НАТО понякога летял с изключени транспондери, особено когато изпълняват мисии близо до руската граница.

Представител на алианса заяви пред „Уолстрийт джърнъл“, че предложението на руснаците няма да подобри обстановката. Изявленията на натовските сили създават усещането, че Русия редовно нарушава чуждото въздушно пространство. Сериозен проблем са US шпионските машини, летящи близо до Русия, но за тези истории не са водещи новини и няма да прочетете за тях.

На 13 септември патрулен самолет „Орион“ на германския флот прелетя край Калининград с изключен транспондер. Руското министерство на отбраната алармира за инцидента, който обаче бе игнориран от западните медии.

Включването на транспондерите – устройството за идентификация на самолетите – би намалило напрежението в региона и би било важна стъпка към сигурността и диалога, но предложението на Кремъл остана във въздуха. Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг приветства факта, че Русия показва интерес по този въпрос, но алиансът не направи нищо, за да продължи дискусиите.

Идентична е ситуацията и за Черно море, където България и САЩ проведоха съвместни патрули на въздушното пространство. Отношенията по оста НАТО – Русия със сигурност са виждали и по-добри времена.

Междувременно Кремъл изпрати покани към няколко страни – Латвия, Литва, Полша, Швеция и Финландия – да изпратят свои военни експерти в Русия за дискусии, но изглежда и това предложение ще бъде отхвърлено.

Изненадващо е, че споразумението за предотвратяване на инциденти над открито море (INCSEA) – което Русия е сключила с 11 членки на НАТО – не се споменава в контекста на повишилото се напрежение.

През месец май 1972 година Москва и Вашингтон си стискат ръцете и договарят мерки за предотвратяване на сблъсъци. Уточняват се и протоколите за безопасно разстояние на военните самолети и кораби.

Проблемът не е в липсата на договорености или подходящи форуми, на които да бъде обсъдена безопасността и сигурността в региона. Проблемът е нежеланието на САЩ и натовските съюзници да участват в сериозни дискусии за подобряване сигурността на Стария континент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кольо

    1 0 Отговор
    Гадните кравари ще ни навлекат големи бели! Трябва спешно референдум и да се измъкваме от ш...ното НАТО!!!

    Коментиран от #4

  • 2 onq s konq

    0 1 Отговор
    Че нале ако не сме в НАТО ушанките моментално ще ни окупират като Крим?!Те и без това вече имат изкупени 300 000 български имота,което е предостатъчна причина за да нахлуе Русия и да "защитава" правата на "своите" ...както си знае.

    Коментиран от #3, #11

  • 3 onq bez konq

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    "ушанките моментално ще ни окупират като Крим", аве не ви ли омръзна да пишете едни и същи глупости, може ли да сте толкова с промити мозъци???

    Коментиран от #10

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 goni

    1 0 Отговор
    Някой да има идея защо от всички чужденци, който купуваха имоти в България останаха само рускоговорящите?!:) И не са само руснаци! Украинците в България почти винаги се представят за руснаци!:) Да не говорим за белорусите! Разбира се има още доста други, но те си личат и няма как да минат за руснаци!:) Имам предвид от бившите републики! Не сте ли забелязали че на тия хора им харесва България такава каквато е и че нямат ни най-малко желание да я променят!:) Камо ли да става част от Русия! Тия хора стават по-Българи от нас и усвояват за нула време всичките ни чисто Български номера дето не в Русия, не могат да минат никъде другаде, освен в България и в " Долината на глинените гърнета":) Вярно това не е никак хубаво, но не се оправя с оръжие!:) Трябва акъл!:) А, на нас май той ни липсва!:)
  • 6 йойо

    1 0 Отговор
    крайно време е да се свали по погрешка един шпионски самолет без транспондер:)
  • 7 незнайко

    1 0 Отговор
    Докато ЕС не разбере, че НАТО и в частност САЩ, умишлено подклаждат напрежение с Русия, спокойствие в Европа няма да има. Българи престанете да вярвате, че Русия ни е враг. Всичко което имахме до 1990 година беше постигнато с нейна помощ. От тогава насам само разруха и затваряне на заводи. Помислете върху това.
  • 8 Диди

    0 0 Отговор
    A колко пъти руснаците нарушаваха чужди пространства,за това не пишат.Прочетете статията още веднъж и ще разбирете кой я пише и с каква цел.

    Коментиран от #9

  • 9 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Диди":

    Дидке че кажи де кажи точно колко пъти или спомени поне за един такъв случай. На магистралата само с такива общи приказки без конкретика ли действате?
  • 10 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq bez konq":

    Конь, та вземи първо се попретесни че в момента сме реално окупирани от терористите от сащ след нахлуването на техните войски на Българска територия.

    Никога България не е изпадала в състояние на несигурност и опасност от реални военни действия както след влизането ни в нато. ФАКТ.
  • 11 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Неграмотният, ха познай колко имота има закупени от мурзилките в САЩ, Испания и по света? Въпроса ми е реципрочен, защото знам, че ще се затормозиш, като магаре пред празна ясла. Влезна ли ти БМВ-то в авариен режим? Ще ти влезне я, като е 12 годишна нафтова печка. Путьо ни превзема, и ти ко праиш? Нито знаеш руски, нито си ходил войник. С един гол арбалет, който си купи миналата година да плашиш гаргите по полето за къде си? Ще ти тунинговат бракмата с руски номер и кво шъ праим? Нямаш образование, новите ти ги пратя полигон за танковете на рашъните. БМВ-мишена, ти ли шъ го караш за да имитиращ движеща се мишена? Ама хайде в НАТО си, жъ дойдат спатиите от юг, Биг брадър отвъд Атлантика ще се щеше по главата, пък на теб ще ти вземат валиите бустаните. И тогава кво шъ мъдреш? На коча мъндрахалките! Пък аз жъ си говорите със северните агресори или шъ си правя конушмата с южните такива. А ти ще ми носиш чая в стакан или в бардак, опа грешка чашата за чай на турски е фин джам. Загазил си го братле, здравата.

    Коментиран от #12

  • 12 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Трол":

    Хаха!Леко ,че както си наел няма мо земеш завоя!Ей...ша са пребие,че ше ни отвори работа и да го ровим:)

    Коментиран от #13

  • 13 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    Ще си ровиш в кочината и във фермата! От си неук. Завоите съм ги взимал, когато ти си стъргал с проходилката ъглите на стаите и вас. Знам те ква си стока не се напъвай, да не родиш някакво хайванче.
  • 14 Диди

    0 0 Отговор
    Русия подписа минските договори и въпреки това продължава да дестабилизира Украйна,и това ще продължи години напред,защото те трябвало да защитавът интересите на живеещите там руснаци...Знаем че във Крим от дълги години има руски войски и от геополитически,Крим е важен за тях.Е,ако след време по черноморския край на Румънска и Българска територия са заселят руснаци,то защо Русия да не навлезе във Румъния и България и да дестабилизира.Добре за нас е че сме във НАТО.Русия се опитва да прави размирици във Гермония,но техните ,,номера,,там не ставът.Въпрос към вас.Защо източните държави са икономически изостанали от западните?

    Коментиран от #15

  • 15 Трол

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Диди":

    Русия не е подписала нищо, защото официално не се води страна в конфликта. Неведома ли си или толкова ти е акъла. В това спорузомението Русия се явява гарант, както Германия и САЩ. Що пишете глупости! Ми мълчете си и посетете пуловери на мъжете си!
    П.П. Ако си много отворена чакам да предоставиш сайт, където личат подписи на руски представители под Минското спорузомението. Ако неможеш, ще ти предоставя две куки за плетене. Аман от некадърни тролове!
  • 16 Диди

    0 1 Отговор
    Ако е така както мислиш,то на Русия нямаше да й се наложът санкции.Троле,ти просто не си човекът,който ще ме поучава,доста си ограничен и затова обиждаш наред всеки който има друго мнение.Там където живееш ма цензура,затова пишеш глупости.Аз пуловери не плета.Едно ще ти кажа.ТИ НЕ СИ НА НИВОТО МИ.

    Коментиран от #17

  • 17 Трол

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Диди":

    "Русия не е обект на Минското споразумение и може само да упражнява натиск върху воюващите страни. Това беше заявено от говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, цитирана от „РИА Новости“.
    „Споразумението в Минск се фокусира върху две враждуващи страни, върху които Русия може да оказва натиск. Франция и Германия също трябва да влияят на Киев. Ние нямаме други задължения“, заяви Захарова.
    Така тя отново подчерта, че Минското споразумение няма нищо общо с делото на украинския пилот Надежда Савченко. Савченко беше осъдена на 22 години затвор, заради убийството на двама руски журналисти. В момента Киев иска тя да бъде разменена срещу двама руски офицери, които са задържани в Украйна."
    Това е цитат от тема във факти бг. Сега чакам извинения и корекция на нивото ти!
  • 18 Трол

    0 0 Отговор
    Това става ясно от подписания днес в Минск документ, наречен "Комплекс от мерки за изпълнението на Минските споразумения". Той се състои от 13 точки.

    По-рано украинският президент Петро Порошенко заяви, че не са водени никакви преговори нито за автономия на Донбас, нито за федерализация на страната.

    Документът обаче дава малко по-различна интерпретация.

    Ето и неговите точки, придружени с бележки.

    1. Незабавно и всеобхватно прекратяване на огъня в отделните райони на Донецка и Луганска области и стриктното му изпълнение, смятано от 0,00 часа на 15 февруари 2015 г.

    2. Изтегляне на всички тежки въоръжения от двете страни на равно разстояние с цел създаване на зона за сигурност с ширина най-малко 50 километра една от друга за артилерийските системи калибър 100 милиметра и повече, зона за сигурност с ширина 70 километра за реактивните системи за заплов огън (РСЗО) и с ширина 140 километра за РСЗО "Торнадо-С", "Ураган", "Смерч" и тактическите ракетни системи "Точка" ("Точка У"):

    - за украинските войски - от фактическата допирателна линия;

    - за въоръжените формирования на отделните райони на Донецка и Луганска области - от допирателната линия съгласно Минския меморандум от 19 септември 2014 г.

    Изтеглянето на гореизброените тежки въоръжения трябва да започне не по-късно от втория ден след прекратяването на огъня и да завърши в продължение на 14 дни.

    За този процес ще съдейства Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) с
  • 19 Трол

    1 0 Отговор
    ...т.н. Подпис има на посланика на Русия в Украйна и на посланика на Финландия но не като страни!
  • 20 Диди

    0 1 Отговор
    Надя Савченко е пленена във Източна Украйна и нелегално завлечена във Русия.След близо 2 години затвор,тя е разменена със двама руски войници,не офицери както пишеш.Имената им..Алексанър Александров и Евгений Ерофеев.Тя е вече във родината си и е била като ,,героиня,, от Порооенко посрещната,а двамата руснаци само са били само от семействата си посрещнати.Ха познай защо не са посрещани от официални лица?А по руските медии се промива ъкъла на техните люди до безбожие.
  • 21 Диди

    0 1 Отговор
    Пишеш,,за изтеглянето на въоръженията от двета страни,във случая Украйна и Русия,ще съдейства Организациятя за сигурност.Амо Тролчо,нали всеки знае,че Русия Е във Организацията за сигурност.Това според,теб НЕ Е ЛИ КРОТЕСК?

    Коментиран от #22

  • 22 кроко

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Диди":

    Шшшш, ти кво същество си, бе?! От къде се взе? Я ходи им обясни на другите по света да не продават имоти на руснаците! Думичката "КРОТЕСК" едва ли някой я знае, но ако си имала предвид "гротескно" не виждам защо да е. И терористите от САЩ са в същата организация, що това не те притеснява?

    Коментиран от #23

  • 23 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "кроко":

    Аве крокодиле,наистина ли си мислиш че ти и шайката русофили на твоя акъл наричайки САЩ със разни обидни имена ще промените нещо в световното разделение на ДЕМОКРАТИЧНИ ДЪРЖАВИ И ТАКИВА С ЧЕРВЕН ТОТАЛИТАРИЗЪМ??!9 Септември ли ще правите пак,или Октомврийска революция?САМИЯ ФАКТ че рипате срещу статуквото е повече от красноречив,че сте със скъсани джобове и какво?...ще национализирате заводи и земеделска земя ли?И няма ли да разберете накрая,че без съветските танкове зад гърба ви охраната ще ви начупи ограничените тикви?И разберете го накрая-България не само че не е за вас,нещо повече-тя никога не е била ваша!Така че-с бежанците и без да се обръщате назад!

    Коментиран от #26

  • 24 наздоровие

    0 0 Отговор
    модата да се лети с изключени транспондери я въведохте вие, фиркани мужици.
    айде не на нас, ако обичате.

    Коментиран от #27

  • 25 Диди

    0 1 Отговор
    Кроко,не ми говори на,,бе,,Не е нужно да казвам коя съм и от къде съм се взела.Момче,като не проявявяш респект от друго мнение,замълчи...с такива хора не разговарям.
  • 26 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "onq s konq":

    Oooo, конь, трогна ме! Що така се засягаш като наричам САЩ терористи, нима не са такива? Как за толкова години не разбра че всичко е иконом. интерси, които само в болните ви глави руснаците искат да постигнат чрез военни конфликти? Реално американците са тези, които си постигат целите чрез военни конфликти, ама к'во да се прави, не ти е лесно под опашката!

    Коментиран от #28

  • 27 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "наздоровие":

    Това не е мода, нито пък са я въвели те - да не би те да снабдяват с оръжия ИДИЛ и другите джихадисти? Или викаш, като си изключат транспондерите, стават стелтове и навлизат да шпионират скъсани натовски държави, като нашата?
  • 28 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #26 от "кроко":

    обясни ни веднъж за винаги ти в ква държава искаш да живееш?с кво управление ,с ква икономика и с кви закони?даи конкретен пример за такава държава.

    Коментиран от #29

  • 29 кроко

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "стоян георгиев":

    Северна Корея! Бил съм там, тролче, много е яко и мисля и тук да направя същото. На теб съм ти запазил една сладка длъжност... кончето ще ти помага. Общо-взето от всички тролове поне сте най-дейни и ентусиазирани, а другите толкова ги мързи, че за нищо не стават.

    Иначе ако трябва да отговоря сериозно: Китай!

    Коментиран от #30

  • 30 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "кроко":

    ти си супер .радвам се че поне се изяснихме ,този ти пост ще бъде в основата на дискусията ни от тук на сетне !

    Коментиран от #31, #32

  • 31 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "стоян георгиев":

    Тя основата каквато и да е, ти никога не можеш да стигнеш по-далеч от „не разбрах въпроса; тия данни са фалшиви; ти каза така (но без цитат); не съм казал така; ” и т.н. И всеки път завършваш с „комунизма е виновен за всичко”, придружено от звучно мучене!

    Така, че не се хаби или пък ми дай процент от заработеното, че иначе не виждам смисъл да споря с теб.
  • 32 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "стоян георгиев":

    Ето ти един пример за това какво прави ЕС с нашето земеделие: http://www.dnevnik.bg/biznes/2016/09/30/2835298_nad_300_jivotnovudi_shte_poluchat_pomosht_za_da/

    Ще произвеждаме по-малко мляко за да можем да внасяме! Ама сигурно ще кажеш, че това хич няма да повлияе на селата, кравите според теб се гледат в градовете, а?

    Коментиран от #34

  • 33 отвън

    0 0 Отговор
    Само като прочета написаното по-долу, виждам два отбора външни министри на България - едните на хранилка от САЩ, а другите от Русия - и нито един българин. Срамота.
  • 34 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "кроко":

    аз те навирам в кучи г.з при всеки наш дебат и продължаваш да наглееш?я разкажи бе душо кво не съм разбрал в алепо колко хора са или колко танка е имал ссср и че танковете са можели да се придвижват по територията му,представяш ли си?сега за да покажеш колко ти е акъла виж кво си публикувал и как си го коментирал?европеиската комисия е отделила 150 милиона евро за европеиските производители дето искат да намалят доброволно млекопроизводството си ,а убавеца е писал ще произвеждаме по-малко за да може да внасяме ,мамин златен после аз не съм разбирал въпроса и съм публикувал неверни неща!

    Коментиран от #35

  • 35 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "стоян георгиев":

    Другите глупости няма смисъл да ги коментирам - не аз съм този, който шикалкави, не може да смята, твърди че данните, които е му отърват са фалшиви и се прави на неразбрал въпроса!

    Единствено ще коментирам израза "Публикувано във факти.бг: европеиската комисия е отделила 150 милиона евро за европеиските производители дето искат да намалят доброволно млекопроизводството си" - тъпчик, ако европейската комисия я енаше за млекопроизводството в България, тия пари щеха да са за увеличение на субсидиите! Щом са за да намаляме производството на мляко, какво ще стане според теб - ще ядем по-малко млечни продукти или ще внасяме суровини? Ограничен трол, сам си се наврял в дупката и си мислиш, че всички са на твоето ниво. Грешка, тролче - толкова ти е мирогледа!

    Коментиран от #36

  • 36 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "кроко":

    аз съм тъпичък !!!!!!!!като и след предния ми пост не виждаш пак глупостта си?тези пари не са за българия бе мамин златен ,а за европа !има свръхпроизводство на мляко в европа и на тези дето се съгласят доброволно в ЕВРОПА да намалят производството са им заделили средства .в българия тези хора са огромната броика от 300 човека ,пише го в статията,но ти умния продължаваш .и не само тва ами и наглееш колко аз не съм бил в час!щели да вкарват отвън мляко за да не произвеждаме в българия ами в германия ще вземат сигурно поне 3000 човека от тези пари и сега кво германците и тях ли ги прецаква европа?

    Коментиран от #37

  • 37 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "стоян георгиев":

    Тролче, от дупката нещата сигурно така ти изглеждат, но въпросът е какво всъщност става - я дай да видим къде разбра че и за другите държави има пари за намаляне на млекопроизводството? И дори да е така, колко германци ще се откажат от млекопроизводството. И дори да се откажат, ще почнем ли да я дем по-малко млечни продукти? Или ще купуваме имитиращи продукти - щом има имитиращи, значи има потребление, значи е по-логично тия пари да отидат за производители те на млечни продукти, те да бъдат по-евтини и по-достъпни, а не да убиваме млекопроизводителите. Ама това за тролове, дето киснат в дупката цял ден, е много сложна мислъл!

    Коментиран от #38

  • 38 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "кроко":

    а и продължаваш да наглееш!!!!вземи първо се извини за глупостите дето пишеш преди да напъваш с нови.и не ми викаи трол както виждаш ти си трола с подвеждащите коментари .та я напри ново твърдение не да надграждаш старата .та кои не е разбрал инфото дето публикува ???отговаряи не се шушумигясваи!и даже твърдиш че нещо не съм отговорил или че съм объркал :)!ако беше така щеше с цялата кохорта ненормалници да ми го натяквате безспир,конкретно.да ама не става ,а аз всеки път те хващам в тонове лъжи ,не в една в безброи,конкретни както в тази последната!
    и само да ти кажа в любимия ти китаи почти не ядат млечни продукти ,всичко е от заместващи млякото суровини.и изводите ти са като анализа пълен смях,но няма да ги коментирам преди да се извиниш ,щото те навирам всеки път на кучето в г.за и ти после ни лук ял ни мирисал с безсрамния си нахалитет почваш с нови гллупости!

    Коментиран от #39

  • 39 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "стоян георгиев":

    Че за какво да се извиня - ти направи ли се на неразбрал въпроса, казали че данните били фалишиви, шикалкваиш ли ми всеи път, какво като в китай ядяли нещо си - да немислиш че във Франция ще почнат да правят синьо сирене от белтъци и палмово масло? Няма защо да ти се извинявам, ако истината не ти харесва! В какви лъжи си хванал мен или някой друг? В тая статия деЮре ти доказа че плювньо е комуняга, ти да не би да си го призна?

    http://fakti.bg/biznes/203535-shte-tarsim-oshte-gaz-u-nas

    Освен сам себе си в дупката, друго нищо никъде не можеш да навреш, трол лъжлив!

    Коментиран от #40

  • 40 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "кроко":

    ти писа ли това :Публикувано във факти.бг: Ще произвеждаме по-малко мляко за да можем да внасяме! Ама сигурно ще кажеш, че това хич няма да повлияе на селата, кравите според теб се гледат в градовете, а?
    и вярно ли е според статията дето си публикувал.не ми пиши сега за плевнелиев и т.н. отговори вярно ли е тва дето си писал и следва ли от статията дето си публикувал?егати безочливия трол!!!!отговаряи!

    Коментиран от #41

  • 41 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "стоян георгиев":

    Да, и какво, да не би да не е така? Я ми каже кога беше последния протест на млекопроизводителите срещу липсата на пазар за продукцията им? НИКОГА! Има протести срещу ниските изкупни цени! От една страна можем да кажем че е свръх прозиводство - т.е. ако имаше по-малко прозиводство, мандрите, които искат да правят продукти от истински млека, щяха да плащат повече и продуктите да стават по-скъпи. Но на тия хора това им е поминъка и също така има имитиращи продукти - тоест ако цената е достатъчно приемлива, ще се увеличи търсенето. Като спрат тия хора да произвеждат мялко, мислиш ли че по магазините ще има по-малко млечни продукти или тяхните имитиращи? НЕ, НЯМА ДА ИМА! Същото количесто ще са, но с други суровини - я от вносни млека, я от боклуци за заместващи продукти. Вместо тия пари да отидат като субсидия за производителите, да имат файда да гледат животни, да продават мляко и да има повече и по-достъпни истински млечни продукти, парите отиват за да спрат тия хора да работят. Е, това няма ли да им се отрази, няма ли да се отрази на селяните и селското стопанство?

    Коментиран от #42

  • 42 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "кроко":

    не ми продаваи т....и за бъбреци бе мамин златен,статията дето си пуснал няма нищо общо с протеста на млякопроизводителите и тва дето си писал след нея е подвеждаща информаця.жалкото е че си толкова зле че даже не може да проумееш кво си направил!и пак продължаваш.кои пари да идат за субсидиране бе мамин ,тези от статията ли и кого да субсидират като тва са пари за цяла европа?не виждаш ли кво пише в нея 300 български стопани са субсидирани по тази мярка ако на 300 души им дадат 150 милиона евро ,по колко пари ще им се паднат бе златен?и пак икономически разсъждения на душевноболен човек!
    нищо от тях не е вярно ,нито като логика нито като възможност,но ако тръгна да ги коментирам пак ще се замаже положението с поредната ти лъжа!та явно се вижда кои троли и се опитва да подвежда с инфорамция.