Last news in Fakti

31 Юли, 2020 16:54 38 027 100

Който е записвал Борисов, той ще го загроби

  • бойко борисов-
  • записи-
  • запис-
  • аудиозапис-
  • ахмед доган-
  • делян пеевски

Пеевски и Доган са траурната агенция, а Гешев е гробарят с лопатата

Който е записвал Борисов, той ще го загроби - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Най-важно е съдържанието на публикуваните досега разговори с гласа на премиера Бойко Борисов. Важен е обаче и въпросът, кой е имал възможност да запише тези разговори. Това, естествено, е човек от най-близкото обкръжение на лидера на ГЕРБ. Само такъв би могъл да присъства до министър-председателя при различни обстоятелства, в неформална обстановка, през деня, късно вечер…

Кои са хората с подобен достъп до шефа на изпълнителната власт?

Охраната?

Но тя невинаги е в кабинета или стаята, където Борисов провежда срещи и разговори. Възможно е някой служител на НСО да запише нещо, но е малко вероятно. Дори да бъдат изкушени със суми на които не може да се откаже, те нямат постоянен пряк достъп.

Секретарки?

Не е невъзможно, но те също не присъстват на срещите на четири очи или на телефонни разговори от кабинета на премиера. Те също могат да бъдат изкушени с подходящи суми, но не са много подходящи за подобна задача.

Сътрудници?

В тази категория определено мирише на предателство. Например Севда Арнаудова – не е изключено точно там да е крие „къртицата“. Само предположение. Те обикновено са амбициозни хора и ако им се обещае нещо подходящо и се подплати с няколко дебели пачки – работата е готова. Вече се убедихме от случаите с известни бизнесмени, че ги предават най-близките им сътрудници.

Приятели?

Борисов няма приятели в онзи смисъл, който хората придават на това понятие. Сам го е казвал. Но винаги е обграден от хора, които трябва да вършат неща, които не са за хорските очи. Те се кълнат във вярност, но понеже са алчни и ненаситни, могат да го предадат във всеки един момент. Особено ако виждат, че големи пари отиват към някой друг, а те смятат, че им се полагат на тях.

Васил Божков?

Слуховете, че бизнесменът притежава записи и видеа на политици, магистрати и бизнесмени в неподходяща среда и състояние са повече мит. Видяхме няколко есемеса с Владислав Горанов и Борисов, но това е далеч от очакванията. Вече се появяват съмнения, че въобще притежава такива компромати. Но изненади не бива да се изключват.

Цветан Цветанов?

Има място в списъка. Двамата баха много близки дълго време. Цветанов вярваше на Борисов и обратно. Дуетът се разсъхна, защото такава е диалектиката на силните обещания и фалшивата реализация. Но и двамата имат още амбиции, но Цветанов жадува реванш.

Службите?

Твърде, твърде възможно. Те практикуват този мръсен бизнес отдавна. Началниците в тях вярват, че компроматите им гарантират неприкосновеност или поне са материал за изгодни сделки. Вярно е, че чрез записи и видеа изкарват дебели пачки, но в крайна сметка ги захвърлят като носни кърпички, а те нямат смелостта да извадят разобличаващите материали. Спотаяват се и си харчат парите от корупцията.

Чужди служби?

Имат всички възможности. Американци, руснаци, британци, турци, французи… Със сигурност притежават много повече компромати, отколкото можем да си представим. Но с тях предпочитат да решават въпроси и проблеми с изгода за тях, не ги интересува интелектуалния, моралния или друг аспект на личността му. Ако стане наистина неудобен или съвсем се олее, ще го извикат някъде и ще му обяснят с две думи да си обира крушите…

Пеевски и Доган?

Можете спокойно да заложите на този тандем. Имат парите, връзките и знаят какво им трябва, както и кой може да го свърши. Разполагат със свои кадри в НСО, службите, близкия кръг до Борисов. Говори се отдавна, че Пеевски разполага и с техника последен писък, с която може да подслушва всеки навсякъде. Наблюдават Борисов и други, които са преценили, като Биг Брадър. Той знае това и сключва различни сделки, смятайки, че така е в безопасност. Не е. Тъкмо обратното: използват го докато е полезен, после го загробват.

От друга страна Борисов също има ресурс и хора от службите, които пък му докладват за Пеевски и Доган. Въпросът е кой кого в таза лайняна ситуация. Все пак тандема от ДПС има предимство, защото е зад завесите и пред обществото излизат много малко неща за тях. Докато Борисов прави гаф след гаф и вече е настроил ужасно много българи срещу себе си. Пеевски и Доган са траурната агенция, а Гешев е гробарят с лопата. След като закопаят Бойко, тези двамата ще се отърват и от Гешев, защото свидетели не са им необходими.

Ако ви прилича на криминален сюжет, значи сте на прав път – точно такъв е.  

Източник "Фрог Нюз"


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 165 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цв Цв

    135 11 Отговор
    В нашата партия за подслушванията отговарям аз.
  • 2 кога Чумата върне децата на ората

    38 53 Отговор
    Тка ша го загроби, че ще си арчи парите на старини я в Рубльовка, я на Бахамите.
  • 3 Гост

    167 36 Отговор
    Все ми е тая, кой е записал БХ! Да се маха! О С Т А В К А!!!

    Коментиран от #63

  • 4 Активист на БКП

    154 37 Отговор
    Никога повече фашизъм,никога повече ГЕРБ!!!
  • 5 бою

    99 16 Отговор
    Мислехме, че го е записвала само любовницата, ама май и от Лангли са се отчели
  • 6 Пунтамара поредна

    57 27 Отговор
    Баце се е заснел и самозаписал сам на самоснимачка.

    Коментиран от #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 РЪМПЕЗИ

    104 15 Отговор
    НЕГО ЩЕ ГО УНИЩОЖИ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ...ЦВЕТАНОВ НЯМА ДА МУ ПРОСТИ УНИЖЕНИЕТО И ЗАМЯНАТА МУ СЪС ДОНЧЕВ...СЕГА ЩЕ ПОСЛЕДВА УДАР С БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА...В СТИЛА НА ЦВЕТАНОВ Е...
  • 9 историк

    51 12 Отговор
    мумията ще отвърне на ударите, рано или късно !!!
  • 10 Ха ха

    89 20 Отговор
    Тулупа финтира протестиращите и се скри докато Парламента излезе отпуск. Протестиращите за момента нямат полезен ход. Вечерни речи, скандирания и блокади на кръстовища няма да впечатлят нито Тулупа нито Каскета.

    Коментиран от #91

  • 11 ДГД

    60 29 Отговор

    До коментар #6 от "Пунтамара поредна":

    Бацето нЕма толко акъл, че да се самозапише!!!
  • 12 Страничен

    99 18 Отговор
    Резила за България и българите е голям! Това е по важно!
  • 13 схванах countdown

    49 19 Отговор
    който и да победи в този двубой ще е от полза за България
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 chi

    78 29 Отговор
    Не е важно кой а че е истина! ОСТАВКА!!!
  • 16 Миризлив пор

    70 9 Отговор
    По-страшно е друго, записите струват много, адски много. Страшно е да си помисли човек кой има изгодата да изразходва толкова пари през годините и сега какво ще поиска в замяна за записите.

    Коментиран от #89

  • 17 Гробар

    99 9 Отговор
    Който го е записвал - той не иска да го загроби. Ако искаше - да го е направил отдавна. Който го е записвал, той му е сложил чатал на врата.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Криеш името си страхливец

    59 72 Отговор
    И моето скромно мнение е, че ДОГАН е проблема на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!! Не мразя турците и мюсюлманите в България, те са като българите трудолюбив и честен народ! До 1830 г много българи са с ислямски имена, собствено и бащино име! Липсва фамилия, а с това и родова памет! Господин Борисов не е проблем за България, а за евроатлантическа Америка! Министърът на отбраната Каракачанов заговори за закопуване на още "въображаеми" F 16, но Борисов не го чу! Борисов е българин и оттам му е и "vulgarism" в изразите! Грубите израз образованият западен свят е оприличил с нас българите - вулгарен народ! Това, че има пари също не е проблем, ние българите "Не си оставяме магарето в калта" и имаме скрити "Бели пари за черни дни"! Някой иска промяна в България и това не е мнозинството от населението! Промяна НЕ трябва да има в този момент. Основанията за задържане на промяната са много! Не разбирам поведението на този за когото гласувах - ПРЕЗИДЕНТ! Разбира много добре на къде тласка страната! ЖАЛКО на оценката му за ситуацията и за поведението му пред ПУБЛИКА!!!

    Коментиран от #23, #44

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Наблюдател

    51 11 Отговор
    " Важен е обаче и въпросът, кой е имал възможност...." Не! Важното е дали е ВЯРНО! А по всичко личи че е!! Кой го е записал са подробности клюкарска радост за журналисти.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 гащите изпра ли си

    39 16 Отговор
    Тиквата що е избелил зъркелите , ще излази ли на тепиха .
  • 25 Тошко

    44 49 Отговор
    В тези "записи" никъде не става въпрос за откраднати пари, имот или други богатства. Това са неофициални разговори на маса и никой не може да има претенции кой как разговаря на МАСА! Всички в бг. говорим така!!!!

    Коментиран от #34, #47

  • 26 дансаджия

    67 9 Отговор
    Аз ще ви кажа кой го записа,бойку редовно си викаше платени момичета в резиденцията да копунясва с тях.Така и стана,една от курвентиите на боШкоФ му сложи 3 бръмбара и една мини камера и боШкоФ си го слушаше с години и си пушеше пурата до момента в който не му засегнаха интересите...

    Коментиран от #29

  • 27 Омир

    28 31 Отговор
    Платени момичета в резиденцията? Шкафче с пачки в резиденцията? Чичка, да не си спал на течение?

    Коментиран от #48

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Ivo

    38 9 Отговор
    Само Чък Норис може да го спаси ама....едва ли! Сигурно ще се обади на братя Галеви...!!! Хи-хи...!!!
  • 33 Борсалино

    45 60 Отговор
    Много бързо погребахте Боко. Не забравяйте, че Европйската народна партия и всички нейни лидери са зад ГЕРБ.
    Така , че не бързайте с политическото погребение на Баце.
    Не забравяйте , че той винаги оцелява.
    Пък и какво толкова е казал , на тези записи, всички българи говорим така- псуваме и им такова ме майките на всички неудобни.
    Боко е единственния подслушван политик и сега всички са се вторачили какво е казал, кой е напсувал и т. н
    При едни нови избори Мая Галева ли ще спечели дето окървави протестите 2013..... и където развиваше теоориите , че с протести не се сваля правителство... а сега е наредена на - мегдана.
    Или чалгарина Слави с най многобройната охрана в България , все едно че пази Дон Корлеоне или пък вълка Лупи?!
    Това ли са ви новите лица на протеста????!!!!!
    Ако е така , жалко за тия млади хора които са по площадите.Дано не ги употребят тия , за които писах преди малко.
    Бойко Борисов и ГЕРБ отново ще са фактор в политиката след новите избори за народно събрание. Успокойте се , чакат ни трудни времена българите през зимните месеци и България трябва да има правителство, не като това на Румен Радев , дето за 2 месеца избра и самолета Грипен за българските военно въздушни сили и ако тази сделка не е корупционна , то тогава наистина няма за какво да се хабим.....

    Коментиран от #41, #49, #73, #87

  • 34 xa xa xa

    43 56 Отговор

    До коментар #25 от "Тошко":

    Да така е, а сърбите дори си пеят така - пиперливо/Горан Брегович/.
    Така е на Балканите, нарича се темперамент.
    Колкото по-интелигентни са, толкова по-груб изказ имат..
    Имам наблюдения в/у музиканти, проектанти, лекари - интелигентни
    хора, а работниците в строителството от Трънския край, ако чуете...
    а и диалектът им.. допълнително внася колорит..ха ха..
    А Борисов е типичен български мъж - недодялан, грубоват, и на
    фона на другите мъже от ЕС, изглежда като слон в стъкларски магазин.
    Но си е наш и не трябва да го предаваме!!

    Коментиран от #46

  • 35 Все си мисля

    28 11 Отговор
    Все си мисля,че са САЩ.Надали са ЦРУ защото те са джендъризирани и командвани от демонократие,но някоя друга агенция. По-скоро АНС. Само АНС има ресурс за това. ЦРУ в сравнение с нея е дребосък. От Уикилийкс се разбра,за какво го смятат Мутроко американците и вероятно от тогава е на денонощно подслушване. Пък и Мутроко е търпян досаден проект на Германия, Меркелица, ХСС и ХДС.Сега са преценили,че ресурсът му е изтекъл. Още преди много месеци обучиха в САЩ проксистата на новия проект - Каскета и Цвъцко. Скоро и Каскета ще се отграничи от Мутрата.
  • 36 Атанасова

    48 12 Отговор
    Имах една каракачанка съща така гледаше. Като стар наркоман
  • 37 6536

    9 19 Отговор
    Сам си пуска записите всичко е с цел
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Анонимен

    12 2 Отговор
    Под номер 33...Бог дапрости Милен Цветков! Приживе.. Идеал мой, на, свой.
  • 40 112

    5 6 Отговор
    33.моя типаж. Но не всички са със себе си
  • 41 блаблабла

    18 6 Отговор

    До коментар #33 от "Борсалино":

    А ТАКАААА ЩЕ ИМА МАЗНИНКА ЗА ТЕБ
  • 42 miki

    22 30 Отговор
    Ми като махнем Бойко кои ще сложим, КАКА ''Кури'' или ''Фигуранта''

    Коментиран от #45

  • 43 СЪНЧО

    41 2 Отговор
    Независимо за кой са компроматите,
    те най вероятно са от най близкото обкръжение,т.е. от ПРЕДАТЕЛИ. А в България ПРЕДАТЕЛИ с лопата да ринеш!!
  • 44 Ха ха

    9 11 Отговор

    До коментар #20 от "Криеш името си страхливец":

    Скрий се бе "смелият"....ти май си пожарникарите а
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Хи хи

    29 8 Отговор

    До коментар #34 от "xa xa xa":

    Тиквата интелигент? Му шъ умра от смях начи
  • 47 Чук

    23 10 Отговор

    До коментар #25 от "Тошко":

    Нали, лизачите на тиквун сте все по-малко обаче
  • 48 Стига ва

    12 7 Отговор

    До коментар #27 от "Омир":

    Аве кьопек вашата свърши не чатна ли...кофти, че стълбовете са поизгнили....
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Кемаф

    15 2 Отговор
    България не се нуждае от чужда помощ и турски офицери
  • 51 Кемаф

    20 15 Отговор
    Президентска република 5 6 съветника 20 30 юристи в парламента. Стига с тези гнили партий
  • 52 Кемаф

    13 5 Отговор
    А ядките вън от България.
  • 53 Кемаф

    18 4 Отговор
    Извинете янките(наи великите) с 200 годишна история?4

    Коментиран от #59

  • 54 клошара

    4 16 Отговор
    А не може ли,да се снишим малко.Да отмине бурята!
  • 55 ГОСТ

    16 22 Отговор
    АФИШИРАМЕ СЕ КАТО ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА!ЗА КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ ИДЕ РЕЧ ЩОМ ЕДНА ГРУПА ХОРА НАРУШАВА ПРАВАТА НА НА ДРУГИТЕБЕЗПАРДОНО.ИСКАЛИ ОСТАВКА СЛУЖЕБЕ КАБИНЕТ И Т.НПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА ВСЕ ОЩЕ СМЕ И КОЙ ДА УПРАВЛЯВА В РАМКИТЕ НА МАНДАТА СЕ РЕШАВА ИМЕННО В КУЛОАРИТЕ НА НС ,А НЕ ОТ УЛИЧНАТА ТЪЛПА И КУКЛОВОДИТЕ И ВСЕКИ КОЙ ОТКЪДЕ Е "ДА СИ НАЛЯГА ПАРЦАЛИТЕ"И ДА ЧАКА ДО ПРОЛЕТА ЗА ДА УПРАЖНИ КОНСТИТУЦИОНОТО СИ ПРАВО ОТ КОЙ ИСКА ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАНА ДЪРЖАВАТА!
  • 56 Голями те сърдити момчета

    13 7 Отговор
    Бойко е проект, създаден от едни умни, със власт момчета! Вярвате ли, че досиетата са онищожени при Серкеджиева, определено Не! Семерджиев също не беше глупав да онищожи досиетата! Тези, които създадоха проекта Б. БОРИСОВ, ТЕ В МОМЕНТА, ГО УНИЩОЖАВАТ, ТОЙ ПРЕНЕБРЕГВА ЕДНИ ЗА СМЕТКА ВА БИВШИТЕ СЕРЖАНТИ И САРШИНИ. Голями те момчета са сърдити, те го създадоха, те го унищожават!!!!
  • 57 Мяучат като БСП

    17 8 Отговор
    Прави ми впечатление как гербестачни активистчета жално мяучат ,че не се спазвало законността и правата на мнозинството,че се блокирало,че се хвърляло това-онова,че палатки се опъвали. Ами дето се вика заем - тапкано се връща. Всички тия форми на протест се прилагаха още след 1989г. срещу БСП. Тогава БСП жално мяучеше за законността като сегашните гербестаци с големите черпаци. Гледам и бившият електорат на БСП се е прелял при ГЕРБ - мургави, държавни и общински чиновцици,даже и баби.....обаче само баби-реститутки.
  • 58 Старшини, на

    0 6 Отговор
    Старшини, на
  • 59 карамфила

    27 6 Отговор

    До коментар #53 от "Кемаф":

    Янките се управляват от евреи с 3000 годишна история и ние българите сме помогнали с това да се утвърди държавата Израел със спасяването на 50 000 евреи за което те с благодарност ни унищожиха държавата.
  • 60 Липсват много играчи

    20 1 Отговор
    Ор ресторантите, Монтарей, Корона, Бялата къща, Приятели от кортовете, липсва, Румен, Маджо, Славчо Христов, Маргините Златев ТИМ, много други играчи не са за пренебрегване!!!
  • 61 Ооо

    19 1 Отговор
    Мобилните оператори.. той Божков си беше собственик на единия . Записвал си е на воля!
  • 62 Цветелина

    24 14 Отговор
    Какво,чак толкова има в записите?!?!?!Нарекъл председателката на Нар.събрание,някак си,Ами предполагам,че и в лице я е наричал така,но тя иска власт и пари,а не достойнство и такива са всички около Б.Б.за съжаление!!!Използвал вулгарен език,Ами в частен разговор ,за съжаление повечето хора използват такъв език!Специално Радев Борисов го избра,с абсолютното съзнание за това и след това,когато можеше да сложи подходящи хора в служебното правителство и да измени нещо,той сложи кого?!?!?!-Герджиков!!!Така,че Радев ми е доста съмнителна опозиция!!!До скоро и в Интернет и в други медии,само се хвалеше Бойко,а сега от къде изпълзяха толкова недоволни от него,като чели е министър председател от вчера!!!Що се отнася до интелекта на Борисов,той по произход може да се сложи към интелигентните,майка му е учителка,а баща му полковник,завършил висшата школа на МВР!Софиянец е,от курортен квартал на София,сестра му е лекар и бившата му жена също! Той също е завършил същата школа има и докторантура!!!Малко са нашите управници с такава биография,но той е изкарван "Бай Ганьо" и простак!!!Защото герентофила Макрон е супер интелектуалец,Джонсън ,Тръмп и Меркел също!!!Не знаел английски,защо е задължен да знае точно английски?!?!?!Има си преводачи за това,когато се наложи!!!Джонсън знае ли български?!?!Ако искаме да ни уважават трябва първо ние да се уважаваме,а не да сме блюдолизци на англоговорящите!!!Не защитавам Борисов по никакъв начин,ако има за какво да отговаря ще трябв

    Коментиран от #86, #88

  • 63 ke da

    17 5 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    А не би трябвало да ти е все тая , защото така може да си докараме същите проблеми само след година две със друг Борисов управляван от същите или нови Пеевски и Доган! Трябва да се прекъсне корена на проблема първопричината, а не да лекуваме последствията от него! Основното за мен е правна реформа и НЕманиполирани мажоритарни избори !
  • 64 Иван

    10 5 Отговор
    И Фрог нюз ги видяхме, че за парички са готови на жълтурщини, така че нещата са ясни и тук...
  • 65 CIA

    9 6 Отговор
    Да плати още 8 F-16 и е свободен от ангажименти към нас.
  • 66 ВОЛЕН

    4 14 Отговор
    Само АТАКА .
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 ПОДСЛУШВАН 24 7

    16 6 Отговор
    не се правете на интересни ТЕЛЕФОНА ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГО ПОДСЛУШВА , А ТИКВА С НУЛЕВ МОЗЪК ............ СЪЩО ! ТАКА ЧЕ ТОЙ Е ПОДСЛУШВАН ОЩЕ ОТКАК СЕ ВЪРНА ОТ УНГАРИЯ С ЧЕРЕН ПЕЧАТ !
  • 69 Българин

    13 12 Отговор
    Не важно кой!
    Важно е фатмака пожарникар да бъде съден.
    Важно е режимът да бъде свален!
  • 70 снимката говори повече

    14 7 Отговор
    Поглед на приклан коч.
  • 71 2loop

    8 5 Отговор
    Хакнат телефон
  • 72 Много тъпа

    16 2 Отговор
    Статия за наивници.От преди 30 години имаше апаратура да дистанционно подслушване от 200 метра през зид 40 см.Други служби,вероятно и много по добра.Това,преди 30 години,сегашните,няма скриване освен дълбоко под земята в бункер.
    Тази апаратура е достъпна на специализирания пазар
  • 73 1111

    9 16 Отговор

    До коментар #33 от "Борсалино":

    Така е.Нищо нечувано не чуваме на тези записи ако изобщо на тях е Борисов.Никой до сега не е казал дали са истинскиС изключение на Йончева с нейната американска лаборатория /сякаш като е американска трябва непременно да и вярваме./А млади и спонтанно излезли на протеста хора се вижда че вече нямаА дори да има заслужават да бъдат използвани и разочаровани след товаВсеки заслужава собствената си съдба защото тя е следствие на интелекта и възможностите му да организира живота си така че да не е аутсайдерът на обществото
  • 74 гост

    18 4 Отговор
    Як анализ. Мутрите са се захапали една друга.
  • 75 гост

    8 5 Отговор
    Сигурно Гешев го подслушва.
  • 76 чекмедже 2

    14 3 Отговор
    всички герои тук..дано да ги трашне коронавирус..ама бърз и яростен и да им приготвят хладилни камери..както те плашиха българи..иде с невиждана ярост..ПРОСТАЦИ
  • 77 Хаджиментов

    10 13 Отговор
    Бла, бла.
    Нека първо докажат, че записите са истински и тогава да спекулират кой може да ги е направил.
    Но нашата журналистика толкова си може, а после плаче, че ги наричали такива и онакива. А толкова си може, защото е продукт на образованието на БКП/БСП.
  • 78 Който го записва, той ще го загроби!

    14 1 Отговор
    Тези, като го записват, те го създадоха, тяхно право е да си ликвидират това, което създадоха!!! Голями те ядосани момчета! Преди време самия той каза"че има едни хора, които искат да съборят държавата. ТОЕСТ НЕГО ДА СЪБОРЯТ, ТЕ ЗНАЯТ И МОГАТ И ЩЕ ГО НАПРАВЯТ!!!!
  • 79 Фроги

    4 4 Отговор
    Тази статия е на Фрог , кой не скача е червен
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 ЧИБАААААА

    5 6 Отговор
    БОЙКО В КОФАТААААА!
  • 82 Бошев

    2 3 Отговор
    Нещо погледа няма центровка размазан е
  • 83 Който го търсите, почнете от Куба!

    3 3 Отговор
    Посока Бахамите, много са островите там, но най вероятно на този на който има летище!!!
  • 84 Ат. Буров

    9 2 Отговор
    "няма по вредно нещо от Държавния чиновник за държавата и народа!" "той никага НЕСЕЕ наял, никога не му стига, алчен, нагъл, крадлив!!!
  • 85 Гневен

    3 3 Отговор
    Компромати за балъци. Оказва се че има много.
  • 86 НА ФОКУС

    9 8 Отговор

    До коментар #62 от "Цветелина":

    ТОЧНО ТАКА Е, НО ПОВЕЧЕТО СА ЧЕРНОГЛЕДИ.
    КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА МЯСТОТО НА БОРИСОВ ПАК
    ЩЕ МУ НАМЕРЯТ ЦАКАТА.
    НАЙ-ВАЖНОТО КАЧЕСТВО ЗА ЕДИН РЪКОВОДИТЕЛ Е ДА
    Е ДОБЪР ЧОВЕК!
    БОЙКО БОРИСОВ Е ДОБЪР ЧОВЕК!!

    Коментиран от #90

  • 87 Чнг

    5 4 Отговор

    До коментар #33 от "Борсалино":

    Борсалино, подобре кажи къде работиш, че толкова си се завайкал за крадливото пожарникарче! Няма батеее, гювеча свърши.
  • 88 Чнг

    3 2 Отговор

    До коментар #62 от "Цветелина":

    Ама ,Цвети нали беше отявлен антикумунист с убит дядо и тн.Какви бащи полковници , от репресивният апарат , какви школи в Симеоново, поредната нещастна калинка си к.........о!
  • 89 Може и да е

    3 4 Отговор

    До коментар #16 от "Миризлив пор":

    На ползу роду.. Не всички са продажници. Просто на някой му писна от сганта герб и нейния полуидиот-фюрер..

    Коментиран от #95

  • 90 Оксиморон

    5 4 Отговор

    До коментар #86 от "НА ФОКУС":

    Бойко Борисов И добър човек са две изключващи се думи в едно изречение...
  • 91 Оксимором

    4 4 Отговор

    До коментар #10 от "Ха ха":

    Бойко Борисов И добър човек са две изключващи се думи в едно изречение...
  • 92 Superman

    5 0 Отговор
    Има още една личност - Алексей Петров!
  • 93 Иванчо!!

    5 0 Отговор
    А бе вие наистинали спите!?Я оня Р. ОВЧИ. Как го на казаха А?!?! ЗА милиони минаваш УСЛОВНО!!!!Пак ще се върнат???
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Тъпунгер

    1 0 Отговор
    Абе хора умните телефони служат на умните хора...всички сме с микрофонче и слушалка даже и две камери в джобовете постоянно... Хаха
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 възпитаник

    2 0 Отговор
    оставка и затвор борисов е от ШАЙКАТА и ХУНТАТА
  • 99 За Вас работа няма ли !!!

    1 2 Отговор
    Оставка, оставка...глупости ! Скоро има избори...20 човека блокираха София...така ако се сменя правителство, какво ни чака ? Утре ще "спечелят" други изборите и какво, ще блокират Орлов мост и пак нови ИЗБОРИ, не стига глупости....това вече не се търпи ! Избори до дупка АХ ТЕЗИ КОМУНИСТИ ...
  • 100 2225

    0 0 Отговор
    МНОГО, МНОГО ЧЕСТО препечатвате ФРОГНЮЗ! 😉