Last news in Fakti

13 Март, 2022 08:00 6 967 82

Имаме нужда от биткаджии, но получихме бутикови демократи, които лъжат дори собствените си съмишленици

  • правителство-
  • коалиция-
  • продължаваме промяната-
  • адв. методи лалов

Получихме корпоративни политици, които си мислят, че държавното управление е като да управляваш търговско дружество

Имаме нужда от биткаджии, но получихме бутикови демократи, които лъжат дори собствените си съмишленици - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на адв. Методи Лалов за политическата реалност у нас:

Новите управляващи трябваше да влязат с летящ старт и с бутонките в управлението. Трябваше от първия ден да уволняват наред герберските калинки и корупционери, да ги разследват за престъпленията. И да имат готови законопроекти за всеки един проблем в държавата, както ни убеждаваха, че имат, но се оказа, че не е така. Но пък смениха шрифта на кирилицата на държавните сайтове, а!

Новите управляващи трябваше да включат колкото се може повече хора от протестите, защото тези хора показаха доблест, смелост и способност да защитават правовия ред и достойнството на гражданите. Вместо това те бързо забравиха голяма част от тях, дори започнаха да ги отбягват. И се обградиха с лакеи.

Новите управляващи се правят на типични политици. А България има нужда от нетипични. От такива, които не са готови да превърнат принципите на правовата държава и демокрацията в пластилин, да ги договарят, разменят, продават, залагат. Както правеха доскоро Борисов, Нинова, Доган, Каракачанов, Сидеров, Симеонов...

Новите управляващи с всеки един ден стават все по не нови. И дават аргументи на типове като Даниел Митов, Георги Георгиев от СОС, Боршош, Десислава Атанасова и подобните им да ги питат нахално защо нямаме алтернатива на газовите доставки, защо растат цените на стоките, защото МОЧА още стърчи в центъра на София, защо Гешев е главен прокурор, защото съдебната ни система е корумпирана и неефективна... И с всеки ден имат все по-малко отговори, защото битуването им в политиката увеличава тяхната отговорност. А можеше да имат такива отговори - не направих това и това, защото през това време уволнявах, разследвах, гоних до дупка крадците от ГЕРБ-СДС, БСП, ДПС и "патриотите".

Имаме нужда от решителни хора, от биткаджии, от хора, които не търсят политическо дълголетие, а са готови да свършат работа днес и сега, каквото и да им струва това. Получихме обаче бутикови демократи, които лъжат дори собствените си съмишленици. Получихме корпоративни политици, които си мислят, че държавното управление е като да управляваш търговско дружество. Получихме и чалгаджии. И всички се прегърнаха с Корнелия Нинова, представете си!

Писна ми от напудрени приказки, от анализи, от сложно обяснение на очевидни неща, от оправдания. Писна ми от хора, които позволиха Румен Радев да е президент, а Бойко Борисов, Пеевски и Фандъкова да са на свобода.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 120 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верно ли

    81 32 Отговор
    А с тебе ли да се прегърнат, бе, Лалов? И с Пинокио? Вие сте отдавна изпята козяшка песен!
  • 2 Последния Софиянец

    70 24 Отговор
    Трябва ни човек начело като цар Борис трети да ни прекара невредими през огъня които се задава.

    Коментиран от #36, #59, #76

  • 3 ДА ПАПЪЛНО

    62 36 Отговор
    СЪМ СЪГЛАСЕН С ПУБЛИКАЦИЯТА
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Интересно

    94 19 Отговор
    Козяшките кравари почнаха сами да си забиват ножове в гърбовете и да се плюят

    Коментиран от #73

  • 6 Истината

    108 13 Отговор
    за съжаление е точно тази. Свикнали да им диктуват от посолството, без собствено мнение, страхливи .... държавата е пусната по надолнището....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Феодали

    113 8 Отговор
    Случаят с олиото и бензина ясно показва, че няма държава, а има една територия поделена между няколко феодала, които могат да правят с вас каквото си искат.

    Коментиран от #24

  • 9 пьешу

    37 21 Отговор
    това онзи, от пси.хо.десните ли е? този ш.оп.ар е биткаджията? б.ааа.си!
  • 10 Простичко е!

    52 47 Отговор
    Държавата е парализирана от вътрешни руски шпиони и предатели и външни шпиони, пак руски!

    Коментиран от #69, #79

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Венко

    93 9 Отговор
    ""Кирил Петков е човекът който ще извади България от дупката. Той и Асен Василев ще оправят България и в това няма съмнение, ще видиш"" ТАКА РАЗПРАВЯШЕ ЕДИН ПОЗНАТ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, А СЕГА КАТО ГО ПОПИТАХ, "КАКВО СТАВА БРЕ ПРИЯТЕЛ, НАЛИ ТИЯ ДВАМАТА ЩЯХА ДА ИЗВАДЯТ БЪЛГАРИЯ НАПРЕД?" ОТГОВОРИ МИ, ЧЕ НЕ МУ СЕ ГОВОРИ, ДАЖЕ НЕ ИСКА И ДА СИ ПРИЗНАЕ.
  • 15 гост

    17 23 Отговор
    време е за ядрен рестарт на живота на земята....
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Риторика

    40 17 Отговор
    И кой ще ни управлява? Трябват политици, а не мутри. Тия които излязоха на улицата не са си и помисляли какви проблеми ще си докарат, като днешните. Какво искаш да дойде 9ти септември ли? Да прогоним чорбаджиите. Политиката е много далече от днешните. Търсещи реваншизма който ти не виждаш драги ми писателю. Методите за които си мечтаеш са далеч от демокрацията. Мутрите които бяха навряни в ъгъла 12години в момента дерибействат и искат да си върнат бизнесите и да мачкат българина озлобени. Резултатите са на лице. И историята виж поучи се, направи извод. Когато БСП са на власт какво става: Младенов - танковете, Луканов -купонна система, Попов- За Бога хора не купувайте, Виденов е емблематичен, Нинова просто ще надмине всички ако я оставим още малко. За съжаление, трева не никне поне 2г след управлението на тоя.
  • 18 68047

    54 15 Отговор
    Това не са управленци, а едни обикновени гнусни предатели и продажници, които биха продали всичко стига да постъпят 5 сребърника в джоба им! Срам и позор сте и се чудите защо хората не ви вярват! Ало мисирките защо не пишете за био експеримента на САЩ с Български воени, ако са само те?
  • 19 Къде ми е нощното шкафче?

    47 27 Отговор
    И тия харвардци заблудиха народеца!Мой приятел ми беше казал преди изборите "Не харесвам Бойко Борисов, но в момента няма по-добър от него ".Скарах се с него,а сега се чувствам зле,като гледам за четири месеца до къде ни докараха тия!А лошото тепърва предстои!Бог да пази България!

    Коментиран от #43, #72

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 погнусен

    28 11 Отговор
    Този помияр го "отбиха" от държавната копанка и сега ... бил станал биткаджия (?!) , търсел и други , като него (дето клечли по площадите за 20 лева на ден). Гнусно ,а ?!
  • 22 Един друг

    28 7 Отговор
    Прав е човека но огромна вина за тази измама отново имат десните ДБ и ДСБ.Преди по време на протестите и също по изборите се държаха като пълни инфантили-пасивни,далеч от проблемите на българите,сложно говорене от едни неугледни и мрънкащи и заекващи хора.Оставиха се на журналистите да ги саботират и манипулират.А държавата и народа пълни с проблеми по села и градове.Корупция на всяка крачка.Същото беше и на кампанията за кмет на София.Десните които не са малко нямаше за кой да гласуват.Обратно руските хора в БГ си изиграха отлично картите.Ако не знаят как се агитира поне да гледат от тях.
  • 23 Кюфти Кебапчиев

    35 8 Отговор
    Лалов , Лалооов - боклук,като тебе-рядко се ражда! Заради продажници,като тебе,сега ни управляват най големите некадърници и крадци,които света е виждал,а ние будалите се хванахме на лъжите ви и сега сърбаме попарата.
  • 24 Народ

    38 5 Отговор

    До коментар #8 от "Феодали":

    Дето се трепе за олио от три лева си заслужава и феодалите.

    Коментиран от #35

  • 25 Адвокат Лалов?? Докато е Гешев начело

    26 6 Отговор
    На Прокоратурата никой Управляващ не може да влезе нито с Бутоните, нито с Рогата напред!! Като адвокат го знаеш много, добре!! Няма да бъде повдигнато обвинение, на никой от Гешев!! Сваляте Гешев, мислете как, и после критикувай, тогава щети повярват!!

    Коментиран от #27, #42

  • 26 Ами

    33 4 Отговор
    За съжаление е прав. Спряха с настъпателността. Къде изчезна напористия Рашков, онзи ден се държи като срамежлива девица, преследва ли спекулата, с ДАНС разследват ли за картел(или КЗК трябва да чакат?). Изглежда на Киро му харесаха срещите със силните на деня извън БГ. Какво става с вас, момчета? Толкоз зашематени и объркани изглеждате. Да не говорим, че всекидневно министрите излъчени от ИТН ви правят секано, личи им че са корумпирани и този на енергетиката и на мррб(без онази смотана външна- то май и затова Киро пое в свои ръце външните дела). За Корнелия и Иванов- нямам думи, голям капан и лош имидж за цялата коалиция. От ДБ министърката на правосъдието трябваше още преди избора й да е с готов проект за съдебна реформа. Дотук този за дигиталното у- ние тихо и методично си върши работата (Лалов, не си прав, че само шрифта е сменен- да синхронизираш електронно у-ние правено на парче, тук- таме от Боковото правителство, е тежък къртовски труд) и този на транспорта ми се вижда ентусиаст, но явно чакат парите по Плана(а той още не е одобрен). А и нещо много му пресича пътя Караджов (голям алчник, или Слави го притиска за повече). За неадекватното и смешно предложение за българския батальон да не говорим. Дотук ПП не си защитиха свестните хора - Тагарев и Дунчев, може да има и други? А иначе могат, как А. Василев удари с юмрук за съмнителния Спецов и отсече -той ще е! И уж щяха да закриват ББР, подчинената на Корнелията ДКК? Вярно, че е трудно да се управл

    Коментиран от #28

  • 27 Да идеално извинение за ПП

    15 7 Отговор

    До коментар #25 от "Адвокат Лалов?? Докато е Гешев начело":

    Затова никой га няма да сменят Кешев, все ще им изниква няква пречка за това...мислите хората за тъпи, а не са сме по- тъпи от просто киру
  • 28 Ами киру простия уплаши министрите си

    15 10 Отговор

    До коментар #26 от "Ами":

    Николай й нищо не смее да прави, щот после киру простия пак ще изтича в Банкя да моли Бойко и в НС-то дружно с гробарите ще уволнят и Рашков даже ...
  • 29 Петър Бояджиев!! От Посолството в

    7 0 Отговор
    Париж, познавал ли си се с един офицер на име Антон(Тони) висок, с буен перчем, с кичури над челото, свири на Китара, много контактен и обаятелна личност????
  • 30 Мечката

    12 4 Отговор
    Мето Лаладжиев е едно много гладно момче което не можа да се реализира никъде в политическия живот на България!
  • 31 Петър Бояджиев!! От Посолството в

    3 0 Отговор
    Париж, познавал ли си се с един офицер на име Антон(Тони) висок, с буен перчем, с кичури над челото, свири на Китара, много контактен и обаятелна личност????
  • 32 Абсолютно

    7 7 Отговор
    Точно, г-н адвокат.
  • 33 Лавренти

    12 4 Отговор
    Джуджето Методи е изключитено гладно
  • 34 Дарвин Чарлз

    13 2 Отговор
    Този полуръст Лалов много дрънка и нищо не върши!
  • 35 морков

    10 0 Отговор

    До коментар #24 от "Народ":

    май и ти си от бутиковите демократи и ти дават даром 5 цифрена заплата ?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Шерлок Холмс

    13 2 Отговор
    Методи е едно много злобно алично царевиче
  • 38 сара

    4 8 Отговор
    Много е прав, но на много хора това не им харесва.
  • 39 От Козяк пазят фашистите от гроб

    4 4 Отговор
    Затвориха му устата , Кешев е добър фашист , тиквата също силен русофобския нацист ...няма разрешение от Козяк и цереу за махането на нацията Кешев....

    Коментиран от #55

  • 40 Козяк

    13 4 Отговор
    Лалов спри да се подмазваш за теб грантове няма дa има!
  • 41 Гост

    18 2 Отговор
    Какви биткаджии по тия територии? Тук само мишоци дишат, готови за далаверки!!! Ако Путин дойде насам, от 6 млн., ще избягат 6.5 млн.!
  • 42 гост

    12 11 Отговор

    До коментар #25 от "Адвокат Лалов?? Докато е Гешев начело":

    Айде стига с глупостите ! Гешев е виновен , че народът е прост, Допускам ,че ще излезе виновен и за войната в Украйна същият Гешев .Как да повдига обвинения Гешев без доказателства или ще си ги измисли ,а може и както сега е модерно , чете в Гугъл .Махаме Гешев и о какво да видим :Кирчо спира да лъже , Асенчо да краде , всички бръмбари дето назначиха стават компетентни и т.н. Ако така се оправяха нещата ,Гешев ще поеме цялата отговорност и ще си подаде оставката и България да просперира , а Гешев ще остане в историята с главни букви. Наивник!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Комуниста

    13 6 Отговор
    Демократична България соросоидите го изгониха Мето. Дори соросоидите не можаха да го издържат в редиците си този подмазвач натегач.
  • 45 Страничката Фейсбук

    14 8 Отговор
    Мето Лалов е по соросоид и от Сорос.
  • 46 Чичи

    14 4 Отговор
    Дааа, гарван, гарвану, око не вади. Верно е, бившите нагло и недокоснати надигнаха глава и потат разпитват, че и акъл ръсят, как било правилно. Човек ако сега пада от Марс, ще помисли, че 12 години сме цъфтели и сме се грижили за икономическото оцеляване на Европа,
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Промяна ли?!

    13 6 Отговор
    Браво на г-н Лалов! Много добре го е казал. Новите управляващи се снишиха и се смириха с престъпленията на Борисов и крадливите му министри и депутати.
  • 49 Е как точно

    13 2 Отговор
    Да стане когато за да има правителство без ДПС и ГЕРБ се налага да работиш с БСП
  • 50 Стоян Александров

    19 5 Отговор
    Z. Дааааааа. Така е за съжаление. И за Радев вече е прав. Всички са пт едно котило, котилото на лакейте. България ще продължава да потъва. И ако Путин Ни врътне кранчето ще Ни приключи за седмица до месец. Лошото е че ще е прав, Ние напълно си го заслужаваме. А Херото ще я вземе военен хеликоптер и толкоз, даже ще забрави и къде е България. Кораба България продължава неспасяемо да потъва. Това е реалността. Z
  • 51 Toxic

    7 9 Отговор
    За всичките години до сега след 89 г БСП е била най-малко в управлението ( няма и 4 години да е управлявала самостоятелно) и все БСП им е виновно и е трън в очите на всички козяшки отпадъци, които разрушиха нагло тази държава и същевременно я оставиха без армия. Цялата седесарски измет трябва да бъде изметена от тази държава веднъж завинаги, защото е пагубна за бъдещето ни.

    Коментиран от #58

  • 52 Насо

    4 3 Отговор
    Най опасното е отхвърлен мъж!
  • 53 Ганьо

    5 0 Отговор
    Гарван на гарвана окото няма да извади
  • 54 Навалний

    5 2 Отговор
    Що лъжеш бе чукундуре?
  • 55 Error

    4 7 Отговор

    До коментар #39 от "От Козяк пазят фашистите от гроб":

    Това е точно така . От Козяк работеха по фашистки проект подобен на Украйна като за 12 години овладяха цялата държава на всички нива, овладяха всички медии и подчиниха чрез мутрите хората в страх. Да, тук не убиваха явно хора по улиците, както ставаше в Украйна, но го правеха прикрито или държавните структури те смачкваха когато станеш неудобен. В момента имат нов проект в лицето на Зелен Петко, но им липсват бандитите от гроб за да наложат отново страха и ще направят всичко възможно, за да се обединят и да разкарат БСП, защото са им пречка.

    Коментиран от #68

  • 56 Тралалалов

    8 1 Отговор
    Льольов нали и ти беше от тия демократи?
  • 57 ЕЙ ЗА ТВА ГИ ПАЗЕХА ТИЯ ОТ

    3 1 Отговор
    СХЕМАДЖИЙСКИТЕ ФИРМИ СТОЯЩИ В ОСНОВАТА НА ЕНЕРГИЙНАТА И ХРАНИТЕЛНА НЕЗАВИСИМОСТ НА РОДИНАТА НИ.ПО СИГНАЛ ФИРМАДЖИИТЕ ПОМПАТ СИЧКИ ЦЕНИ ЧАСТ ОТ ЗАНУЛЯВАНЕТО НИ.ЗА ТВА И СЛЖИХА ТЕЗ МЕКИ КИТКИ БЕЗ НИИИКВА РЕАКЦИЯ КЪМ СТАВАЩОТО И ТЕ ЧАСТ ОТ ЗАНУЛЯВАНЕТО.ДОКЪТ НЕ ИМА МИЛИОН БЪЛГАРИ ПРОДАЖНИЦИ ИЗРИНАТИ ОТ ТУК ЕФЕКТ НЯМА ДА ИМА...
  • 58 БББ

    12 3 Отговор

    До коментар #51 от "Toxic":

    Що не не си отвориш очите , червената другарка бивша седесарка, половината че и повече гербери бивши комунисти, ДБ председателя от семейство на твърдо линейни комунисти, и всичката тая сволач чака със нетърпение руските танкове на Дунав за да доиде на влас.
  • 59 Фермер

    7 8 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Само Възраждане
    Да живее България

    Коментиран от #62, #67

  • 60 Антимръсник

    5 2 Отговор
    Соpоснята пак се дърпа за плитките - КЕФ!
  • 61 Боджо ай ти го свърши с шрифта

    5 3 Отговор
    Лальов, гледай си общинския съвет и не ми се меси на кибернетиката!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 БоБо

    10 1 Отговор
    А бе Методи, а бе Лалов.
    И Радев и Пеевски и Борисов са резултат, следствие на действия на определени кръгове в България, които действат още от 90-те години на миналия век и за които никой, най-малко ти не отваряте дума. Което значи, че искате да запазите статуквото и само да се саморазправите с определени хора. Да не говорим, че преди тях има и други, които не о-малко заслужават да са в затвора, но и за тях не споменаваш нищо. Така, че не се представяй за някакъв борец за нещо си. Ти си просто един манипулатор работещ в полза на дълбоката държава.
  • 64 Учуден

    6 3 Отговор
    Аз се чудя до кога ще търпим и даваме думата на такива пишман импотентни лаещи сбъркани ,,политици". Не могат да измислят нищо друго, в празните им глави има само дъвката ГЕРБ. Какво измислиха и направиха за една година? След преврата цялата власт и ресурси са в ръцете им. Какво направиха? Нищо, и нищо няма да направят освен да крадат като за световно. А ни обещаваха тая на земята.ГЕРБ допуснаха грешки но и направиха много. А сега скъпотия и умирачка, забравен народ, грабеж, лъжи,обедняване и само обвинения, че ГЕРБ е виновен за всичко. Защото така им е удобно да не поемат отговорност за собствената си некадърност и да прикриват престъпленията и грабежа които вършат всеки ден.А ДъБъ са най- големите мошеници, лъжци и некадърници.Този път и манипулирания вот няма да им помогне.Видяхме им моженето.Могат само да палят полицаи, да носят ковчези и да мятат яйца.А, и да теглят милиарди които бебетата да плащат

    Коментиран от #71, #74

  • 65 Айде

    3 3 Отговор
    Лалов, не е толкова лесно в тази враждебна среда. Държавата е превзета. Киро ходи по ръба. Мутрата може лесно да се върне.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 мммда

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Простичко е!":

    и мозъка ти също
  • 70 stan40

    2 0 Отговор
    Утре смятам да отида в офис на Продължаваме промяната и с факти от първо лице в защита на колегата Дунчев, които потвърждават, че се назначават кадри само на БСП в държавните горски предприятия, като вратата е хлопната за хора искащи реална промяна на политиката , която се водеше в горския сектор от тройната коалиция и след това от ГЕРБ.
  • 71 stan40

    3 1 Отговор

    До коментар #64 от "Учуден":

    ГЕРБ ни постави в партер. Както е тръгнало тези ще ни приключат.
  • 72 stan40

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Къде ми е нощното шкафче?":

    Това за по-добър и пълна простотия. Ако в България няма по-добър управник от Борисов, то българите не заслужаваме да имаме държава.

    Коментиран от #75, #77

  • 73 stan4o stan4ev

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Интересно":

    В защита на българските интереси разлика между козяци и червени мекерета нетрябва да се прави. България над всичко.
  • 74 stan40

    1 2 Отговор

    До коментар #64 от "Учуден":

    Съсипването на държавата грешка ли го наричаш? Освен заеми, некачествено строителство, схеми и кражби друго не виждам ГЕРБ да са направили. Хем кафяви, хем нагли.

    Коментиран от #81

  • 75 ЧИЧО ДЖОК (СТАМАТ)

    4 0 Отговор

    До коментар #72 от "stan40":

    Пак оправдание с БАТ БОЙКО.Докога питам аз като избирател ще се оравдаваме с човек който не е във властта вече година,Станахме за смях пред целият свят да умират хора на опашки за олио.Според новите властници вината е в ГЕШЕВ И БОЙКО БОРИСОВ.Аз като избирател не приемам такова извинение.Иначе за новите властници начело с президента ще важи поговорката,,ДОЙДОХА КАТО АСЛАНИ,ТРЪГНАХА СИ КАТО НАС--НИ.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Невен

    2 0 Отговор

    До коментар #72 от "stan40":

    Уважаеми господине, че ние отдавна вече нямаме държава!
  • 78 Стоян Хлебаров

    0 3 Отговор
    Браво на Методи Лалов,за биткаджийския му характер! Такива хора ни трябват,за да довършат започнатото,а не да се съобразяват с желанията на престъпниците от ГЕРБ, БСП,ДПС и Възраждане! Само че те са на привършване,а само с лозунги и критики не става...
  • 79 Дядо Щукар

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Простичко е!":

    И ти ли живееш от и за това? Иначе за простия човек винаги изглежда простичко. Универсално философско обяснение на всички всемирни злини... Впечатляващо!
  • 80 petar svilenov

    2 0 Отговор
    Ти искаш ли битки,ама истински и ти да участваш.Айде. взимай пушката.Ама далавера търсиш,не друго.
  • 81 Георги

    1 0 Отговор

    До коментар #74 от "stan40":

    Хейй, защо не го направи ти? Или само си чешеш езика?
  • 82 Лалов

    0 0 Отговор
    Нямам против-прав си да Лалаш така,ама пък твоята важна работа се оказа да искаш да сменяш името на ул "Граф Игнатиев" на Нещо си там Украйна.И ти не ставаш!Вие от ДБ не ставате.А гласувах за вас.Жалко.Нямате глава на раменете си,а само русофобията ви гони напред .