Last news in Fakti
  Тема: Украйна

14 Април, 2022 18:06 7 510 99

Славяновирус

  • биолаборатории-
  • украйна-
  • русия-
  • сащ

Американските военни са създали биолаборатории в 25 държави по света

Славяновирус - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Новината, че в Украйна Пентагонът от години създава компоненти на някакъв вид биологично оръжие, беше игнорирана от почти всички европейски медии, смятайки тази информация за „руска пропаганда“. Изненадващ факт, според мен, отчитайки, че опустошителните последствия от коронавируса все още не са отминали и не са забравени.

Трябва да се отбележи, че биологичното оръжие не признава граници и съответно за него не съществуват ПВО. Както е известно, Украйна се намира в югоизточна Европа, и в случай на неконтролируема ситуация в зоната на бактериално заразяване на теория попада целия черноморски регион, включвайки не само Русия, но също така и България и Румъния. Да „включиш главата“ на източноевропейската общественост е необходимо най-малкото, защото преди няколко седмици китайският пратеник на ООН Чжан Цзюн поиска от САЩ да разкажат за биолабораториите в Украйна.

„Всяка информация за военно-биологичната активност трябва да се възприема с безпокойство и да привлече вниманието на международната общност, за да може да се избегнат непоправими загуби“, каза китайският дипломат, добавяйки, че Русия е представила „нови, току що открити документи“.

Всъщност обкръжаването на Русия от американски биолаборатории не е новина. Още през 2017 г. разработваните от Пентагона „етнически оръжия“ бяха обсъдени в комисията по биологична и химическа сигурност на правителството на Руската федерация. Тогавашният председател на тази комисия Дмитрий Рогозин наскоро каза в своя Телеграм канал: „За ръководството на страната ни не е тайна, че целта на тези биологични експерименти, проведени от Пентагона с помощта на биоматериали, получени от опитни славяни на Украйна и други съседни на Русия страни, е разработването на етнически оръжия".

Ключовата дума, според мен, тук е „славяни“, тоест славянските народи са най-голямата етнолингвистична общност в Европа (общият брой на славяните днес достига 350 милиона души). Ако има поне зрънце истина в информацията за развитието на „славяновируса“, ​​то имам силни съмнения, че англосаксонците ще отделят източните славяни (руси, беларуси, украинци и русини) от западните (поляци, чехи, словаци) и южни славяни (българи, сърби, хървати, словенци). Мисля, че Пентагонът дори не знае, че славянските народи са толкова много. Оръжието ще удари всеки, който има т.нар. славянски ген в кръвта.

Днес трябва да си спомним и за българската журналистка Диляна Гайтанджиева, която вече няколко години разследва разработките на САЩ относно ново биологично оръжие. По данни на колегата, американските военни са създали биолаборатории в 25 държави по света, част от които са разположени в Грузия и Украйна.

За ФАКТИ
Андрей Исмагамбетов


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 99 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    147 25 Отговор
    Западната идеология много преди Хитлер е била да се унищожат половината славяни ,а другата половина роби.Ново жизнено пространство както казва Хитлер.В България вече успяха,сега са наред Украйна и Русия.

    Коментиран от #4, #8, #39

  • 2 Сатана Z

    24 169 Отговор
    Българите са от Турски произход и този вирус не ги лови.

    Коментиран от #33

  • 3 Човека КоZа

    177 18 Отговор
    Краварите и нато са най-голямото ЗЛО

    Z
  • 4 нашия

    56 84 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    И ти ли тая песен пееш...не ви ли стана ясно ,че Славяни НЯМА....има само българи като гени...славяните са политико -идеологична измислица....и то съвсем скорошна ...от Екатерина започва...

    Коментиран от #55, #90

  • 5 ДИЛЯНА ГАЙТАНДЖИЕВА

    167 14 Отговор
    каза също така, че на 28.02,2022 ще се открие американска военна биологична лаборатория във ВМА. Всички "български" медии игнорираха новината. Партии, правителство и всички държавни органи са глухи и слепи за това

    Коментиран от #91

  • 6 Жена

    161 21 Отговор
    За съжаление изложеното в статията е напълно достоверно. Има си доказателства, но не им се дава гласност.
  • 7 Винокурова

    16 71 Отговор
    Славянски гени нямам, за мой късмет☺

    Коментиран от #11, #13, #81

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ВЪПРОС КЪМ КИРЧО

    152 15 Отговор
    Верно ли е, че американска военна лаборатория работи във ВМА. КОЙ е подписал разрешение? КОЙ

    Коментиран от #22, #68, #72

  • 10 !!!?

    24 122 Отговор
    Какви американски лаборатории бе - путинофилите го имат този "словяновирус" от век и половина бе !!!?

    Коментиран от #26

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 НАЦИСТКИЯ ВИРУС

    100 15 Отговор
    май се разпространява от САЩ. Той има много форми, но същността му е една. Както казал дебелия Чърчил, когато над София паднали бомбите 1944 "щом на българите така добре им действа лекарството да им се дава в по-големи дози и редовно"
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Доживяхме

    127 15 Отговор
    някъде да се появи нещо по темата. Тази дама имаше преди години и репортаж от Сирия, където с правителствените войски влезе в склад с муниции на Ислямска държава, където всички снаряди бяха с надпис ВМЗ-Сопот. После май я уволниха... Естествено. Добре че има и такива журналисти, за да се чува поне частица от истината. Обаче такива истински професионалисти остават неизвестни, а на Зеления клоун му готвят Нобелова награда за мир. В сбъркан свят живеем.
  • 17 Некой

    68 5 Отговор

    До коментар #8 от "Много важно":

    Помаците, въпреки че са мюсюлмани са българи.
  • 18 Кой разбрал,разбрал

    72 12 Отговор
    Работайте братя . Тия гадове искат да ни изтрепат. Славяновирус създавали.

    Коментиран от #20

  • 19 ХАХАХАХАХАХАХАХА

    102 18 Отговор
    смятайки тази информация за „руска пропаганда“. ХАХАХАХА
    И изслушването на оная скапана бабичка нуланд пред сенатска комисия по повад биолабораториите на пентагона в Крайна и това сигурно е руска пропаганда. По американската ФОКС НЮЗ имаше цяло предаване, сигурно и то е руска пропаганда? Десетте покани на Китай към САЩ да дадат ясни и изчерпателни обяснения в СБ на ООН сигурно и то е руска пропаганда? Обаче вие наведеняците давате някаква мъглява информация след един месец. А и връзката на хънтър байдън чрез метбиота и финансирането на тези лаборатории също е руска пропаганда на която се е поддал американския сенат и американските медии.
  • 20 Той не е опасен

    24 14 Отговор

    До коментар #18 от "Кой разбрал,разбрал":

    за либерастията и псевдожурналистиката, защото е пълно с цигани.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 НЕ Е КИР чо

    54 9 Отговор

    До коментар #9 от "ВЪПРОС КЪМ КИРЧО":

    Питай оня крадлив мазен шопар тиквата!
  • 23 Винокурова

    5 28 Отговор
    Факти не трийте, истината да се знае ! Келтски гени имам. Село Тулово в България, съответно аз с бг документ, че съм родена в България ! С келтски гени 26.02.1949 ген.Валерий Кругов шеф на ВИМПЕЛ, 07.10.1952 Владимир Путин, 07.11.1943 ген.Борис Громов ръководил командосите в Афганистан и по време на войната 1979-1989. Има и още...
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Винокурова

    7 30 Отговор
    В България с келтски гени Румен Пашата, Златомир Баретата, Красимир Маринов- Маргина. Има и още...

    Коментиран от #92

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Путинофил

    23 55 Отговор
    Разработва се също така вирус срещу русофили.

    Коментиран от #32

  • 28 Да бе да

    16 58 Отговор
    Абсолютно вярно, и сега работят по путинороби вирус ! Копейката не пие вода вече седмица ! Не че ще го хване "славянския" де , всички знаем защо ...... джелем джелем 😁😁😁

    Коментиран от #29

  • 29 Винокурова

    37 13 Отговор

    До коментар #28 от "Да бе да":

    Циганите като искат да управляват, бегом в родината си - Индия. В България ще се държите нормално !!!
  • 30 12345

    72 14 Отговор
    ВМА/Военна Болница отдавна знаем за биологичното оръжие..Това,че просто Киро си няма хабер от биологично оръжие, и че в НЦЗПБ също има биологична лаборатория ръководена от проф-Ива Николова,а в ВМИ биолабораторията се води от лекари в клинично отделение/питайте д-р Наташка Гирова ,ако не се е пенсионирала.Публична истина е създадените в България биологични лаборатории.Но, тъпите министри от ПП и просто Киро ,подлоги на сащ мълчат, а може би никой не им съобщава от Посолството от сащ.Просто Киро не е човек за този пост.Необразован,два пъти излъга Румен Радев, непрекъснато говори глупотевини докато Гърция ,Турция Китай, Индия знаят за биологичните лаборатории на терена на О,краина/25 на брой-произвеждат биологично оръжие за заразяване с чума, холера, кримска хеморагична треска, бруцелоза, тиф, тетанус хепатит А и Е . Защо всички мисирки мълчат?Това журналистика ли е?НЕ!Това е геноцид предизвикан от противна Англия и тъпите сащ-унищожение на 400 Милиона славяни.Литва ,Латвия ,Естония също ще пострадат първи от биологичното оръжие.После идват Полша, Чехия Германия, Унгария,Словакия, целия Балкански полуостров.Турция също.Когато всички българи с ума си и с познания по ООИ-лекари химици, биолози, инфекционисти писахме за биологичното оръжие ,което се произвежда от лабораториите в О,краина по заповед на тъпите сащ и че са собственост на сина но Байдън, бяхме отричани,за недоразумението просто Киро ,не си заслужава коментара.Русия предупреждаваше,сега го доказа съ

    Коментиран от #60

  • 31 12345продължение

    63 16 Отговор
    Русия предупреждаваше,сега го доказа със заловени произведени биологични оръжия и с документите ,че се произвеждат по заповед на зловещите сащ.Още колко хора трябва да умрат от престъпленията на сащ?.Да се обединим около Русия и да се ликвидират тези фашистки държави-сащ ,противна Англия и О,краина.

    Коментиран от #84

  • 32 Както и против цигани

    22 9 Отговор

    До коментар #27 от "Путинофил":

    ще го пробват на либерастите.
  • 33 Ти може

    49 13 Отговор

    До коментар #2 от "Сатана Z":

    Аз съм си славянка ,руса ,висока със сини очи ....Защо да ме убиват психопати ?Славянската нация е една от най - красивите в света.

    Коментиран от #37, #69, #74

  • 34 ComfortablyNumb

    24 28 Отговор
    Няма проблем. Българите сме най малко славяни ( доказано генетически) , каквото и да е това славянин, така че си свиркайте. Българите сме по малко славяни от румънци и унгарци където основополагащата идея е че изобщо не са славяни ... Българи от далече физически си личи че имаме по малко общо с това което е характерно за славяни и дори като невропсихология сме други - пресметливи , въздържани, винаги с план Б, повече като германци , швейцарци , гърци и италианци ( в различни аспекти ) отколкото като меланхолични, депресирани , вятърничави и безпътни руси и сърби ...

    Коментиран от #36, #93

  • 35 Матей преображенски

    35 11 Отговор
    ФАКТИ,ДАЙТЕ ФАКТИ,всички словесни конструкции граничат с научна фантастика.Вярно е ,че американците имат много биолаборатории,вкл. в Украйна,желание сигурно имат да ни изтребят до крак,целия славянски свят.Правили ли са реални опити,експерименти и докъде са стигнали,това е важното.Може би ако бъдат заловени западняшките офицери в заводските подземия на Мариупол,ще се разкрие част от истината,другите части от пъзела са пръснати по останалата част от Украйна ,която не е превзета.Това е още един аргумент да приветстваме по-бързото приключване на специалната военна операция,за да се предотврати евентуално използване на биологично оръжие от американците.
  • 36 бай Ставри

    24 9 Отговор

    До коментар #34 от "ComfortablyNumb":

    Нямаш проблем, много или малко славянин няма значение мъртъв си. Добрия индианец е мъртвия индианец - древна хуманна американска поговорка. Трябва им територията. Ти и аз, ние сме просто тор за тях. Или се ръгаш с нокти и зъби да влезеш в златния милиард. Забрави !

    Коментиран от #46

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Непознат

    47 2 Отговор
    4 от 5 реклами са за лекарства
    Петата е за кредит
    За съжаление ни направиха глупаво консуматорско стадо овце чакащо новия овчар спасител
  • 39 бай Ставри

    34 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Евгениката, като теория е развивана в западна Европа. Предхожда и е майката на фашизма. Тази теория творчески се развива в САЩ. Най мощното фашистко движение, след това в Германия, преди ВСВ е именно в САЩ. В него участва и голяма част от американския тогавашен елит. Например фамилията Буш и организацията "Череп и кости". Ако някой смята последното за руска пропаганда има и обяснение за факта от Джордж Буш - младши, било младежка забежка.

    Коментиран от #44

  • 40 Непознат

    41 3 Отговор
    Истинският вирус са медиите
    Абе сякаш вече няма ковид
    Гледам хората без маски
    Манипулацията вече има друга играчка
    Войната в Украйна
    Докато нещо като астероид не удари Земята и да стане катаклизъм няма да се оправим
    Алчността на хората трябва да умре
  • 41 исранбегоф

    4 17 Отговор
    се загрижил за склавяните 😄
  • 42 Култура миянко

    22 3 Отговор
    Абе на мошетата,даже и задокеански,доверие не може да се има.Почнеш ли да им се доверяваш,загубваш инстинкта си за самосъхранение.
  • 43 АУУУУУ

    9 28 Отговор
    ФАКТИ.... ПАК ХИБРИДНИ СТАТИЙКИ... БРАВО..... НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО РУСИЯ Е НАРИТАНА ОТ ВСЯКЪДЕ.... ТЮУУУУ ДА МУ СЕ НЕВИДИ 🤡🤡🤡😂😂😂😂
  • 44 леля ставри

    3 15 Отговор

    До коментар #39 от "бай Ставри":

    я се хвани за долната тръба на парното .....
  • 45 Петко

    31 5 Отговор
    Някой ден , дано да не е късно ще съжаляваме ,че оставихме нашите етнически брат , за да следваме американските мелези
  • 46 ComfortablyNumb

    4 13 Отговор

    До коментар #36 от "бай Ставри":

    Аз отдавана съм в златния милиард и ти даже си ама не го знаеш...
  • 47 рослямист-путьоблиз

    4 18 Отговор
    Да му мислиме ние и другите със славянска жилка! Мамашките от трийсе години забременяват лятото в Турция.Половината ушанки са чисти турци,останалите са на половина и три четвърти. Тия които нямат турски гени си имат киргизки узбекски или казахстански! Нямат шанс пред тях славяновирусите! Обаче им треперят шараварите не за друго,а защото знаят какви гадори са забърквали,забъркват и ще забъркват в лабораториите на ФСБ!Няма се плашите братя с вас сме,ама малко настрани!
  • 48 Разпорен грантаджия

    17 3 Отговор
    Наминах да видя колко джендъра заработват на смяна. Да им поясня това, че са с ромски гени или с "по-нежна сексуалност", не ги вкарва в златния милиард.
  • 49 112233

    7 5 Отговор
    В кой точно славянски ген са се прицелили, понеже са много? Освен това не знаят въобще как работи целия геном.
  • 50 ганю

    19 4 Отговор
    Американците са гадняри ковид е техен спин също дайте атомни бомби на виетнам ирак афганистан и гледаите сеир
  • 51 Урюрвкос

    17 3 Отговор
    преди 20-25г имаше информация за научна разработка която може да манипулира пазарите на риба и морски дарове. В световния Океан има 5-6 места на масов търговски риболов и някой разновидности риба могат да бъдат намалявани (чрез биохимична интервенция) с цел повишаване на цената. Трейдерите които имат тази информация купуват предполагаемия средно-статистичен улов за няколко месеца напред по ниска цена а след обявяване на дефицита вдигат цените и пълнят джобовете.
  • 52 Амчи

    21 6 Отговор
    Ще се сетите, ние за тях сме просто хлебарки, а земята ни е хубава и плодородна, както и климатът, искат да ни унищожът в буквалния смисъл на думата.
    В края на юни ще ни пуснат нов щам, запомнете тоя коментар!!!
  • 53 В.В.П.

    21 5 Отговор
    САЩ са убийци ,погледнато от все страни.Файзър Монсанто ,са виновни за К19..Санкции за тия отпадъци.Руснаците знаят за какво става дума.Защото същите тези лаборатории са били и техни през 80 те.Геноцидът има име, и се казва САЩ от Англия.
  • 54 Вуйчо

    7 18 Отговор
    И Русия да върне на Украйна ядрените оръжия които тя и предаде 1994 съгласно договора от Будапеща
  • 55 Славянският език е старобългарският език

    20 7 Отговор

    До коментар #4 от "нашия":

    Как да не сме славяни, след като сме им дали езика си?!

    Славяните са от балканите и са се разселили на север, на изток и на запад като скити и готи.

    Западните славяни са понемчени и са станали прусаци.

    Северните славяни са поляци и литовци.

    Източните славяни са руснаците. (Окраинците са от окраините на Русия и на Ржеч Посполита и са се наричали запорожки казаци - избягали и свободни от феодална зависимост славяни, бивши крепостни селяни. До 1917-1918 г. не е имало никакви украинци.)

    Славян е дума производна на словен, а словен има за корен думата слово.

    Словото Божие, което е дадено от светите братя Кирил и Методий и техните ученици на народите на Балканите и на народите на север и изток от Балканите.

    Народите, получили Божието слово са станали народи на Словото - Словени.

    Защото " В началото бе Словото; и Словото беше у Бога; и Словото бе Бог." (Библия, Йоан, 1:1)

    Прабългарите, които идват на Балканите през 680 г. са говорили на прото-тюркски език, на какъвто говорят и днес в Татарстан и в Башкирия и са били малцинство, поради което и езикът им се е загубил тук на Балканите.

    Така наречените "траки" са "изчезнали", защото самите те са се пръснали като скити и готи по всичките посоки на света, след което са приели Словото и са станали словени/славяни.

    Старобългарският (църковно-славянският) език е старият Богарски език, който се е говорил на Балканите. Божият език.

    Коментиран от #76, #87, #97

  • 56 Джурасик парк

    8 15 Отговор
    Четох тази измислица, смях се и се чудих дали авторът се подиграва, или и той като един нашенски ,,учен" смята, че 80% от хората са дебили... Само такъв би могъл да изфабрикува някакви ,,славянски" гени; всеки поне малко запознат с тази материя знае, че такова нещо не съществува.

    Коментиран от #57

  • 57 незнайко

    13 3 Отговор

    До коментар #56 от "Джурасик парк":

    Убеден ли сте в това което сте написал? Циганите - индийците различават ли се от българите ? Китайците различават ли се от българите ? Турците различават ли се от българите ? Негрите различават ли се от българите ? Това са все доказателства за различни ГЕНИ !!!

    Коментиран от #70, #83

  • 58 Божеее,

    5 20 Отговор
    само за неграмотните не е ясно,че Ватенките от десетилетия разработват изключително сериозно биологични и химически оръжия!Многобройните отравяния по света,корона вируса/ДАП,може и да не вярвате,запада си има причини да не го оповестява/но в римското право има едно правило-виж,кой има полза!/Та сега погледнете -корона вируса,кого удари най-силно?Западните икономики,нали?И след като нанесоха този удар,какво последва?Война в Украйна,която се оказа не точно война само между Русия и Украйна!Така,че руските измишльотини не трябва да заблуждават никого!Играят си комбина с китайците и се правят на ощипани!Но и тези факти съвсем не означават,че Америка спи и чака Апокалипсиса!Така,че дошло време да сме наясно!Ние къде сме?!В измисленото от Катерина Велика "славянство"или там, където сме си били винаги-цивилизована Европа!Избора си е наш-при варварите,които крадат тоалетни чинии или при хората,за които животът е ценност,която трябва да се защитава!
  • 59 Малка корекция!

    20 2 Отговор
    Списъка на биолабораториите и държавите в които са изградени,беше представен в ОН от Китай.Те наброяват 331 Биолаборатории в 30 -се държави.Както се знае,има конвенция от 1995г.под която са се подписали всички държави,да не се произвежда и използва биооръжие.В САЩ тези биолаборатории са забранени,но това не пречи на САЩ да ги създава в други държави и да произвежда биооръжие.Последната разработка в Украйна е вирус,който може да се разпространи само в басейна на Черно море и се разнася от гларусите и чайките.Открито е и производството на SARS2,което е компонент на Ковид 19.Естествено е,че нито САЩ нито Украйна,ще си признаят за производството на вируси,които да убиват човечеството.В България има също до момента две Биолаборатории,като едната е в ВМА.

    Коментиран от #61, #85

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Божеее,

    2 16 Отговор

    До коментар #59 от "Малка корекция!":

    На, много знаеш,бе братче!Информацията ти идва от "една жена каза на пазара"ли?!

    Коментиран от #63

  • 62 !!!?

    18 5 Отговор
    И каква стана сега??
    Всички соросоиди тук ще умрат заедно със славяните, на пак ще викат за сащ и против Русия. Вече си мисля, че има и вирус "соросоид"..
  • 63 Малка корекция

    19 3 Отговор

    До коментар #61 от "Божеее,":

    Информацията е достъпна за всеки .В сайта на ОН има регистрирано обвинение от Китай,спрямо САЩ и искане на пълната документация на всяка една от тези 331 лаборатории в 30 държави.САЩ са обвинени е производството на Ковид 19,неговото разпространение и на друго биологично оръжие,наречено Сибирска треска.А ти вземи еди чук и се фрасни по главата с колкото сили имаш.От такава нискоинтелиогентна биомаса,към която ти принадлежиш,света няма нужда,но както виждаш още си жив,което се дължи на човеколюбие и закони.

    Коментиран от #86

  • 64 Някой мисли ли?

    21 4 Отговор
    Разбрахте ли за какво става въпрос???????
    Американците не се интересуват нито от хората в Украйна, нито от хората в Полша, Словакия, Чехия, България, Румъния, Литва , Латвия,Естония...макар че са съюзници и на тяхна страна. Те за американските интереси са пушечно месо!!
  • 65 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 13 Отговор
    Руска пропаганда
  • 66 Ха ха ха ха ха ха ха

    4 7 Отговор
    Автор на статията е кой?
  • 67 Мерси

    6 14 Отговор
    Никой вече не вярва на лъжи от агресора.

    Коментиран от #71

  • 68 боко

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "ВЪПРОС КЪМ КИРЧО":

    кРАВАРСКАТА ЛАБОРАТОРИЯ РАБОТИ ВЪВ ВМА НОО УКРАИНСКИТЕ ГИ ИЗМЕСТИХА ВЪВ СГРАДИТЕ ПО ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ И ПРОСТО КИРО ИМ ГИ ПРОДАДЕ И ГИ НАПРАВИ ИНВЕСТИТОР НОМЕР Е1 ..
  • 69 Циганка

    2 8 Отговор

    До коментар #33 от "Ти може":

    Аз пъксъм "циганка" и заатова съмпо -красива от теб славянке.Не харесвам бяла кожа.

    Коментиран от #94

  • 70 Има някои разлики

    2 11 Отговор

    До коментар #57 от "незнайко":

    Турците не се различават от българите чак толкова-щото има МНОГО българи с турска кръв РАЗБИРА СЕ.Разбира се ,че хората са се смесили през всичките тези векове-и да не си много грамотен би трябвало да ги знаеш тези неща.Самите турци носят АФРИКАНСКИ ген-значи и африканска кръв носят някои от българите!Повечето хора всъщностса МУЛАТИ-просто и елементарно казано.Но от друга страна се различават турците от блъгарите-турците притежават доста красива външност и по МАНТАЛИТЕТ и ОБНОСКИ,КУЛТУРА се различават от българите.И това е в полза на турцитеразбира се...

    Коментиран от #82

  • 71 Циник

    8 1 Отговор

    До коментар #67 от "Мерси":

    Аериканските медии, особено Фокс, вече открито говорят за лаборторията, както и за неадекватните обяснения от Белия Дом за това каква, какво и защо била там. Така че не са само руските медии.
  • 72 хехеххе блаженни са верващите

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "ВЪПРОС КЪМ КИРЧО":

    как кой бе драги Бойко най-лябимия църлвул на цървулите!!
  • 73 резервист

    12 2 Отговор
    Аршинът с който мерят "братята от демократичния запад" се разтяга като локум. Какво общо има с общочовешките ценности създаването на биологично оръжие? По целия свят. Профилирано според генотипа. Не бойте се туземци, за всеки умрял човешки опитен мишок ще ви уведомяваме! Значи няма проблем. Предполагаемото наличие на химическо оръжие стана претекст за разорението на Ирак. От хуманни подбуди. Нищо че не го намериха - а колко цивилни хора загубиха живота си заради тази война? Ами Сърбия? Колко са пострадалите заради използваните от САЩ боеприпаси с обеднен уран? Не сте ли чували, или сте забравили? Дори не говорите за това!
  • 74 Циганка

    4 4 Отговор

    До коментар #33 от "Ти може":

    Не сте най-красивите изобщо-това,че тука расистите ви се кланят и ви харесват не означава,че няма и други красиви жени.Не сте знойни,не сте топли-какво да ви хареса човек?Нито имате сластни,пищни тела...кафявите очи са топли и красиви...Мулатките имат ТОПЛО,чувствено,СЛАДКО излъчване...И миловидно и секси в същото време...погледът им е топъл,ИСКРЕН...Вие това го нямате!Да не говорим,че ви липсва страст...

    Коментиран от #95

  • 75 Нас кво ни бърка

    2 7 Отговор
    Ние не сме славяни. Разгледайте снимките в интернет и сравнете с България. Личи си без човек да разбира от генетика.

    Коментиран от #78

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 събудете се

    13 2 Отговор
    Нямаме нищо общо с тюрките. Прабългари има колкото има прагерманци, прафранцузи и прасиуси. Има 15 източника от древността, които слагат знак на равенство между траки и българи. Преди хиляди години част от нас отиват на изток в Азия и по-късно се връщат и си отвоюват земята от източната римска империя.
    Да, славяни са народите, на които чрез българите е дадено Словото Божие и да, те пропизлизат от нас.

    Докаже ли се че уродите са разработвали антиславянски вирус, това е равнозначно на обявяване на война срещу всички нас, означава, че искат да ни избит - всички - мъже, жени, деца. Разберете най-сетне с заспалите си глави - ВАС искат да убит, вас, децата ви и родителите ви. "Съюзниците" ни се доказаха, че са социоп@ти, които се опитват да ни приспят вниманието и да ни избит за да ни загр@бят земите и ресурсите, както правят с всички завоювани от тях. С 3млн. човека сме намаляли, икономиката ни е разграбена, срещу нас вече пускат виуси без даже да се крият. Какво още чакате, да дойдат и да ви еат в гз@ лично вас ли, за да се сетите с кого си имате работа и най-сетне да окажете съпротива?
  • 78 Анонимен

    6 2 Отговор

    До коментар #75 от "Нас кво ни бърка":

    Определено имаме и от славяните,въпреки че преобладават траките и най-вече българите, които са ирано-сармадски племена.
    И да “бърка ни” понеже и китайския ковид вирус не се ограничи само до китайци.
  • 79 Перо

    6 2 Отговор
    Това е ционистка,религиозна, геополитическа догма,която никога няма да се получи. Те виждат Русия като главния препъни камък, но ефекта ще бъде като на Ковид!
  • 80 Ами дано китайците да разработят...

    3 2 Отговор
    Един англосаксонски вирус за намаляне на демонските държави и племена...Че много активни станаха в желанието си да бъдат вечно господари на Света.Сега е хилядолетието на китайците,сега на другите ще им се дръпнат очите...особено на тъпите и лакоми европейци ,които дадоха всичките технологии на азиатците!
  • 81 3.14

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Винокурова":

    Ти и акъл нямаш, ама съдба, ко да праиш!
  • 82 Фактуване

    5 2 Отговор

    До коментар #70 от "Има някои разлики":

    Между българите и турците има по-малко генетично сходство отколкото между българи и англичани и скандинавци. Самите "турци" са всъщност близкоизточни народности, близки до палестинците, които носят името тюрки като онаследена топонимия. Тюрките са монголоиди и принадлежат към монголската раса и отдавна са претопени във въпросната близкоизточна смес. Но за разлика от китайци и японци тюрките са с изключително груби и грозни черти, ниско телосложение с криви крака и размазани лицеви черти. Това е по повод естетичните ти претенции. А като ти гледам малоумните брътвежи всеки един народ би се срамувал ако си част от него.

    Коментиран от #88

  • 83 Джурасик парк

    4 2 Отговор

    До коментар #57 от "незнайко":

    Драги ми Незнайко (Смехурко, по-точно...), гените не са нито ,,славянски", нито ,,цигански", марсиански или някакви други. Гените са на Homo sapiens, но започвам да се съмнявам в истинността на това название.Всъщност, различията се дължат на многобройните комбинации от хаплогрупи, които нямат нищо общо с етнолингвистиката, с националното или социалното инженерство. Т. напр., ние, дунавските българи, имаме много по-голяма генетична прилика с днешното население на Северна Италия, Бавария или дори с някои коренни народности от Кавказ, отколкото с ,,руснаците" (слагам ги в кавички, защото самите те не знаят какви са: угрофини, татари, славяни, а дори и ... викинги-варяги). Като се има предвид, че Българската империя е имала силно влияние на огромна територия, никак не е чудно, че в близката чужбина (по същество стари български земи) преобладава почти същото като генетика население. Съвсем друг въпрос е, че днвс тези хора се самоосъзнават като румънци, сърби, албанци, гърци, украинци, руснаци, турци, та дори и като етнически македонци...
  • 84 И аз да кажа

    1 2 Отговор

    До коментар #31 от "12345продължение":

    Какво сте се възпалили? Всички държави разработват биологични оръжия и имат лаборатории- Китай, Русия, Щатите, Израел и т.н. И естествено, че са секретни. Руснаците отдавна си зомбират населението с такива "разкрития"- как враговете изземват безценния им руски ген, за да ги требят, щото им завиждали за земята и православието. Който обича такива конспирологии, непременно е чел и за разработката на Сахаров, дето можела да предизвика цунами и да потопи Америка. Те много се радваха миналата година на предсказание как цунами ще унищожи Великобритания и Източното крайбрежие на САЩ. Ама за начало се гътна флагманът "Москва", че и 500 морячета и капитана погуби, за жалост! Мълви се, че ще пуснат някакъв такъв фейк, за да повлияят на изборите във Франция. Познавайки кагебисткия манталитет, ще го сторят идущиябпетък или събота, за да няма време за сериозно опровержение. Ще видите!
  • 85 Айде бе

    2 4 Отговор

    До коментар #59 от "Малка корекция!":

    И украинците, щото са самоубийци, си курдисали баш такива лаборатории в територията и им позволили да тровят черноморския басейн! И турците- първи дружки на Путя, съгласни, а? Или те нямат разузнаване, а ватенките и ти ги знаете нещата? Точно с такива глупости промиват мозъците в Раша, а ти си вземаш грях да ги ретранслираш! Естествено, че ще носят вода от девет дола, за да оправдават простотиите си и да обвиняват другите!
  • 86 Луди всякакви

    1 1 Отговор

    До коментар #63 от "Малка корекция":

    Ама разбира се- щом Китай го е внесла, това е самата Божия истина. А не защото те искат да се отклони вниманието от тяхната мърлявщина, пуснала вируса и крила за него! Хора, малоумни ли сте? Не виждате ли как ни подгряват за някакъв фейк, който да отклони фокуса от войната в Украйна и руските престъпления? Ще гледаме как кулминацията ще дойде в навечерието на втория тур във Франция, за да дадат рамо на Льо Пен, дружката на Путин, получавала пари от него и анти- европейка! Явно много искате пак визи и ограничения .
  • 87 Wolf

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Славянският език е старобългарският език":

    Славем словото Божие...
  • 88 Янко

    1 3 Отговор

    До коментар #82 от "Фактуване":

    Погледни се в огледалото бе паяк палестински етнос няма те са Арабско Еврейски мелези Тюрките са общо име на Монголци, Уйгурци, Казаци...и пра Българи Кумани/Серкези, Печенези/Бошнатци...дори Уапонците и Корейците са в съцтата Алтайска група...Балкан/Булкан свщена планина, Бояр /Боляр висш чиновник, ичргу боила/ шеф на вътрешни работи ...да изреждам ли Кумаманин Кхуман рус /пясачен Хун...разрови малко областа Булгхар и днез съществува между Тува и Монголия. Шойгу е точно от тази тазиТува/тувинец женен за една богата Рускиня от обкръжението на Путин

    Коментиран от #96

  • 89 Гост

    2 0 Отговор
    Ето тук вече говорим за етническо прочистване и геноцид.
  • 90 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "нашия":

    Глупииии, иди го кажи това на Теофан Изповедник, писал за славяните векове преди да е имало Екатерина. И на Черноризец Храбър също го кажи, че и той е писал по него време. И на тебе ти го казваха много пъти, но ти продължаваш да жомиш и да упорстваш, та нали султана си е платил за едни и същи мантри.
  • 91 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "ДИЛЯНА ГАЙТАНДЖИЕВА":

    Не са глухи и слепи. Просто удобно премълчават.
  • 92 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Винокурова":

    Че то само скъм си изброила. Имате ли един свестен?
  • 93 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "ComfortablyNumb":

    Нищо подобно, шмоти. Тия "доказателства" са правени от НПо по изследване на матерният ген, а той не предава добре генетичната информация. Изследва се бащиният ген, който запазва информацията. Бяхте разконспирирани многократно, че ползвате компрометирани методи за генни изследвания, за да постигнете предварително поръчаните резултати, но продължавате да си дъвчете дъвката. Българите са славяни и чертите ни са слявянски. Ако ти си от някое село, където говорите на майчин език - разбираемо е.
  • 94 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #69 от "Циганка":

    Ако си толкова, колкото си и грамотна..... Да се беше научила на правопис.
  • 95 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "Циганка":

    Да не си се помислила за кубинка? Първо се научи да ползваш К2СО3.
  • 96 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #88 от "Янко":

    Чуждиците между съседни народи не доказва етническа принадлежност. В днешният български има много официални думи от немски, френски и английски, но това не означава, че сме германци, франки нито саксонци.
  • 97 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #55 от "Славянският език е старобългарският език":

    Много хубав коментар, но славяните идват на Балканите при Великото преселение на народите. И идват от север, като се смята, че са германски племена.
  • 98 Швейцарец

    0 1 Отговор
    И един мармот завива шоколада в станиол. Факти, хайде малко по-зобра медийна хигиена.
  • 99 мухаха

    0 1 Отговор
    Крайцера Москва явно е ударен с биологичното оръжие от тези лаборатории.....