Last news in Fakti

11 Юни, 2024 09:14 11 147 237

Николай Марков пред ФАКТИ: В държавата, в която живеем, какво очакваш и какво получаваш зависи от ... султана

  • николай-
  • марков-
  • величие-
  • избори-
  • герб-
  • дпс-
  • османска империя-
  • българия

Не мисля, че системните партии имат намерение да правят правителство, казва лидерът на „Величие“

Николай Марков пред ФАКТИ: В държавата, в която живеем, какво очакваш и какво получаваш зависи от ... султана - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Седмата партия, която влиза в 50-ия парламент - "Величие", ще работи за запазването на българския лев и за осветляването на престъпления по проекти, свързани със „Зелената сделка“. Ето какво заяви пред ФАКТИ председателят на партията Николай Марков, който ще оглави парламентарната група.

- Г-н Марков, какво очаквахте от партия „Величие“ като резултат и какво получихте?
- В държавата, в която живеем, какво очакваш и какво получаваш зависи от онзи, който подава ръката - султана. Ние нали живеем в Османската империя! Нашите резултати ги знаем, защото имаме паралелно вътрешно преброяване, имаме Viber група, имаме анкета вътрешна, хората са се записали с имена и с егн-та колко ще гласуват за нас. И на 85% от хората, които ни подкрепят, гласуват. Иначе как да кажа какво се случва вече в държавата… Това е друга тема, но реалните ни проценти са между 7 и 10%.

- Това означава, че получавате над 80 000 гласа, защото толкова са нужни, за да се прескочи бариерата от 4% при този вот, за който се твърди, че са гласували около 2 милиона…
- Ако не се лъжа, към момента имаме около 90 000 гласа при 95% преброяване в ЦИК. (б.р.- данните са към 10 юни вечерта).

- И какво следва. Какво ще защитавате в парламента…
- Всичко това, което сме обещали на избирателите си, но най-вече да осветлим начина, по който функционира парламентът. Тоест, дали управленските решения се взимат в българския парламент? Как се взимат? Какво следва, след като се вземат? Защото, според нас, това, че живеем в конституционна република – парламентарна, не означава, че наистина е така. Смятаме, че парламентът не е в ролята си на този, който произвежда решенията, и този, който контролира изпълнението им, а по-скоро представлява някакъв придатък към други институции, като дори част от тях са извън държавата.

- Колко сте сигурни в хората, които ще станат депутати, и колко ще е капсулована вашата група, защото знаем, че към малките партии в парламента се проявява интерес от „големите играчи“ и често се стига до разцепление?
- Нямаме притеснения засега, защото не мисля, че системните партии имат намерение да правят правителство.

- Защо?
- Такива са сигналите, които излъчват. Не казвам, че това ще се случи, но такива са сигналите. В момента едно правителство, което би било реализирано от големите с придатък към тях ИТН, трябва да взима решения, свързани със сериозни ангажименти от страна на България, които те не искат да понесат.

- Какво казвате, че отиваме на избори през есента. Така ли…
- Така си мисля. Такива са сигналите. То не зависи от нас. А и нали така ни поставят, че сме най-малката уж формация. Аз не мисля, че е точно така, защото според резултатите от чужбина партия „Величие“ на много места бие ГЕРБ или сме плътно след ГЕРБ. Ние сме водещата партия в чужбина, а в същото време нас ни отрязват от евродепутатите, което, някак си, не е коректно от страна на Информационно обслужване.

- Евродепутатите се определят на база процентите, които получава партията…
- То нали знаете за процентите в България. „Ала-балата“ нали я знаете или да я припомня.

- Припомнете…
- Тогава помните как „направихме ала-бала с президента, иначе щяхме да имаме под 10%, а сега имаме 24%“. Нали така говориха едни. Това „ала-бала“ щом го е имало тогава, нали не си правим илюзиите, че сега го няма.

- Ако се стигне до разговори с големите партии, вашата позиция каква ще бъде?
- Разговори за какво?

- За кабинет. Ще подкрепяте политики, ще подкрепяте определени инициативи, неща които са заложени във вашата програма…
- Аз не смятам, че големите партии имат нужда от нас. Ние сме седма политическа сила. Защо да имат нужда от нас партии като ДПС и ГЕРБ, които сами мога да направят правителство. Ние за какво сме им като седма партия.

- За повече сигурност, може би…
- Или за брошка, както правиха досега. Христо Иванов сега си подава оставката и поема отговорност за последствията, че влезе „да пие мазно кафе“. Ние нямаме намерение да повтаряме едни и същи грешки, а да очакваме различни резултати.

- Какви политики ще защитавате. Предоговарянето на „Зелената сделка“ го очертавате като приоритет, но ще е трудно да се ревизира?
- Основният акцент на нашата дейност, може би и единствен, в парламента ще е това външната ни политика да спре да е функция на вътрешната, докато ние нямаме стабилна вътрешна политика във всичките ѝ измерения - основно в икономиката. Ние не може да разиграваме някакви външнополитически неща, които по-скоро са за хвърляне на прах в очите на хората, на българските граждани. Не можем да бъдем на международна сцена основен играч и да говорим повече от всички, след като вътрешната политика катастрофира по всички направления. Ние смятаме, че трябва да върнем вниманието на парламента към неща, които касаят вътрешната политика във всички измерения. И след това вече, когато създадем устоите на здрава държава, ако въобще може да се стигне до това с тези хора в момента, тогава вече да правим възможността външна политика през функцията да можем да я защитим. Иначе обратният ред, който сега съществува в държавата, го смятаме за грешен.

- Ще осветлите ли кое е посолството, ако се стигне до вземането на важни решения, но под явен натиск, в парламента?
- Това е другата ни задача - да осветлим философията какви процеси текат в парламента, за да се стигне до дадени управленски решения. Ако ние не върнем ролята на парламента като управител и контрольор на всички решения, касаещи държавата като парламентарна република, ние нищо не правим. До момента нито една партия не си е поставяла такива цели. Ние смятаме, че парламентът трябва да излезе от ролята си на гумен печат на изпълнителната власт. И това трябва да се случи в реалната политика.

- А как гледате на думите на президента Румен Радев за „неизбежното“…
- Тук ще говоря в две направления. Ако приемем, че „неизбежното“ са думите на Урсула фон дер Лайен, че Европа трябва да се готви за война, ако това имаме предвид, ние сме хора, които ясно стоим на тезата, че България няма възможности да участва, няма способности - и от военно-техническа страна, и от икономическа страна, за подобно нещо. Ако ги обективизираме и Народното събрание каже, че ги имаме тези способности, значи, че всеки гражданин трябва да е убеден, че това е така. Ако не можем да ги обективизираме, трябва да кажат системните партии защо се държат по този начин.

- И да допълня по-точно въпроса, че Румен Радев имаше предвид това, че на терена на политиката ще се появи нов политически играч и това е „неизбежно“…
- И другото направление, защото това бе намекът му. Това е възможно да случи след две години и половина. След две години – я камилата, я камиларя. Нали знаете, че след две години и половина България може изобщо да я няма. Така че приоритетите ни в момента са свързани с живота на хората, с това, че инфлацията изяжда заплатите, че хората са работещи бедни, че нашите майки и бащи умират, защото не могат да се купят лекарства, защото пенсиите са унизителни, защото скритата инфлация е двуцифрено число, въпреки че властта твърди обратно – че е 3,5%. Искаме да върнем самочувствието на българските граждани като вкараме дневния им ред в работата на Народно събрание.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 154 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Само да питам

    84 93 Отговор
    Този от какъв етнос е?

    Коментиран от #52, #71, #119

  • 3 СигурациЯ

    83 109 Отговор
    тия са експериментален проект на Радев и ченгетата около него !!!

    Коментиран от #196

  • 4 Българин

    87 123 Отговор
    Новия руски цирк това ли ще прави - да претопля стари манджи за "руско-турското"

    Много елементарни бе другари кандидат КГБейци!

    Коментиран от #21

  • 5 Дрънчо

    91 63 Отговор
    Демагог. Величествен!
  • 6 Професора

    91 58 Отговор
    С тези кафяви кръгове под очите вдъхва доверие
  • 7 Генерал

    123 63 Отговор
    Поредния фатмак който ще ни оправя.Нооооо за него Левски и възрождениците са въшкари ( видеото е в социал ните мрежи) Отвратяга е този фатмак
  • 8 Тц,тц

    99 45 Отговор
    Още избран-неизбран и този се оказа дърто мрънкало! Сега има да се развява по телевизиите и да ни поучава..
  • 9 Русофил

    75 88 Отговор
    Този се оформя,като изключително опасен и вреден,,патриот,,. Чист фашист! Плодовете на борисовата политика и разруха. Най- затъналите страни Русия и България,най- тъпите водачи Путин и Борисов

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Не става

    61 37 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен-_ Язовец":

    Никой не заблуждавате, другари комсомолци.

    Другарете от държавна сигурност не са се постарали достатъчно.

    Коментиран от #13, #25

  • 12 реру

    99 38 Отговор

    До коментар #9 от "Русофил":

    "Този се оформя,като изключително опасен и вреден,,патриот..."


    В България "патриоти" най-различни...

    Коментиран от #28, #32

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Циник

    79 9 Отговор
    На Марков що не му сложите една снимчица от детската градина, че тая е само на 25 години
  • 15 няма отърваване

    66 43 Отговор
    от руската мафия тоя е един от тях, вратичка към масква.
  • 16 Асен от студения кладенец

    56 6 Отговор
    В държавата наречена България и много други като нея, нечии голям план си върви необезпокоявано десетилетия. Цената, истинската свобода, достъп до знания и възможности, наследниците/собствениците с исконни права да разполагат с ресурсите си! Контрола и защитата от външни зловредни влияния да е в населението. Собствени отбранителни сили (Разузнаване,Армия,Развойна дейност). И не на последно място регионална идентичност и оттам и местна икономика. В противен случай това което следва е загуба на население !
  • 17 Напротив

    65 35 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен-_ Язовец":

    И този проект е руzzки като теб.

    Коментиран от #20

  • 18 Бамбука

    56 47 Отговор
    Единствения смислен коментар след изборите. Другите да сте ги чули ? Поздравления за което.
  • 19 Същата енергия като пп

    42 33 Отговор
    Тия говорят по същия начин, както пепейците в началото. Надъхани, корупцията ще борят и като я преборят тази прослову корупция, и всички проблеми ще се решат. Нпо-тата не били проблем, натю не бил проблем, ес не бил проблем, само корупцията най-ми била проблем. Сякаш полковника забрави, какво говореше в началото. Гледайте му старите изказвания. Днес говори като Киртака
  • 20 Мекере

    19 18 Отговор

    До коментар #17 от "Напротив":

    Оцекления е повече Българин от теб ! Хи хи хи хи ...
  • 21 Гост 2

    22 12 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    тоя е ваш и му плащат от посолството

    Коментиран от #46

  • 22 До това води неграмотноста

    41 32 Отговор
    на народа прост народ какво ще избере, руски примати.

    Коментиран от #182

  • 23 Наблюдател

    40 18 Отговор
    Прави впечатление вече втори ден как по сориските сайтове го изтъпанчват нсй отгоре. Вчера за Костадин излезе 1 новина, а за, Марков 10
  • 24 дреме му

    42 28 Отговор
    в джобчето ме дрънкат рубли и копейки.

    Коментиран от #27, #175

  • 25 Ха ха ха

    24 26 Отговор

    До коментар #11 от "Не става":

    Виж шефовете си КироТъпото Кокораи кмета на София какви комсомолци и ченгета са както и спонсора им Прокопа
  • 26 бай герги

    26 26 Отговор
    този нещастник е братчет на путин

    Коментиран от #31

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ЕТО ТОЗИ МОЖЕ ДА ИЗПРАТИ

    47 38 Отговор

    До коментар #12 от "реру":

    БЪЛГАРСКИ ВОЙНИЦИ ДА СЕ БИЯТ НА СТРАНАТА НА ПУТИН.

    Коментиран от #35, #177

  • 29 Местния Козар

    65 13 Отговор
    Първо, човек който не уважава Левски, Ботев и историята, да не ми говори за история и империи. И второ, сложете си му актуалната снимка на която е 130кг, а не такава от преди 15г, че да има база за сравнение като се освини още..........
  • 30 Сила

    37 7 Отговор
    МАРКО ТОТЕВ ОТСЕКЪДЕ..... дайте и Вазелин да каже нещо мъдро, че немат много време.... Ей го септември месец къде е...... 15 минути" величие" в София и после пак на село....
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Инкогнито

    36 27 Отговор

    До коментар #12 от "реру":

    Ти мани това със знамето чуй го как 2015 година зове САЩ да се намесили във вътршната съдебна система на България защото в противен случай България ПАК щяла да стене руска губерния.

    Коментиран от #54

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Наглия

    29 22 Отговор
    Нека изчакаме и тогава да видим какво ще направят реално! Това което заявяват е добро!

    Коментиран от #127

  • 35 Никакви войници

    29 10 Отговор

    До коментар #28 от "ЕТО ТОЗИ МОЖЕ ДА ИЗПРАТИ":

    не може да изпрати.
    Всички са тумбалани,лакирани,епилирани и еераси

    Коментиран от #75

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Тоя я същия като Путин ненормалник

    25 22 Отговор
    Най много да ни спретне някоя война с Македония .
  • 38 Величието на сащско-турския вилает

    31 25 Отговор
    За Ивелин Михайлов нямам мнение, защото не следя изявите му. Но от поне 3 години следя всички изяви на подполк.Николай Марков и заявявам, че самият той по категоричен начин преобърна говоренето си от една посока - в другата крайност. От говоренето му отпреди години, че за какво ни е НАТО, като именно НАТО ни разоръжи и че сме най-бедни в ЕС, от заигравката му, че Русия е братски народ - до говоренето му, че сега не сме били готови да влезем в бой срещу Русия. В един момент лично си затварях очите и не исках да го имам предвид, че е преподавател в университет на с0р0с. Притежавам на видео и на аудио от почти всичките му участия допреди тези избори. Това са стотици часове ефирно време на подполк.Николай Марков. Моето усещане отпреди 2 седмици е, че с доскорошните си публични изяви подполк.Николай Марков искаше да бъде забелязан от американското посолство, за да го сложат и него на трапезата (във властта). Подполк.Николай Марков е проект на агресора сащ, за да превземе гласове от партия Възраждане! В този парламент има още една американска партия - партията на американския представител - подп.Николай Марков!

    Ако не ме лъже паметта, последното работно място на г-н Марков е НБУ, та от кога там назначават българофили?!?

    Коментиран от #143, #176

  • 39 А на теб кой

    21 4 Отговор
    Чеченският ли султан ти говори шапкар.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Величието на сащско-турския вилает

    16 21 Отговор
    Величие са още един американски проект в опозиция. ПосолствоТО набута в парламента ново "прокси".
    Те изпълниха основната си задача, поставена от ПосолствоТО - да спрат възхода на Възраждане, като със заблуди откъсне от избирателите им.

    Още вчера те се разкриха с твърдението си, че посолствоТО не се намесва в политиката на България, което е очевадно за всеки. И понеже предстои пълното осветяване на двуличието на Величие в парламента, от Величие не искат нови избори, защото се страхуват именно от осветяване им като американски проект. Изпълняват и другата си задача - борба със свободните медии. От вчера се занимават с плюене по свободни опозиционни журналисти със собствено мислене като Карбовски, Дачков, Томова, което е недостойно.
  • 42 мхяа

    13 15 Отговор
    А сОлтана е ПутЯ.

    Коментиран от #47

  • 43 Това е истината

    30 8 Отговор
    Разврахме вече,че за нищо не ставате!
    Никъде не видяхме вашата програма за какво се борите!
    Говорите празни приказки!
    Не се показвайте повече!
  • 44 Давайте още!

    9 8 Отговор
    Изкарайте още една статия за него, докато тая не се е скрила. Така да се застъпват и да гледаме само него, а козяшкия трол да го "плюе" през това време и да се опитва да му вдига рейтинга
  • 45 Величието на сащско-турския вилает

    28 12 Отговор
    Не е за пръв път а имаме партия- пирамида. И на Бареков, и на Стефан Янев партиите баха такива, а конкретно на Янев- със същата цел като на величието- да цепи гласове от Възраждане с подобно говорене, но с по умерена риторика. А народът е толкова оглупял, че не различава радикално говорене от открито казване на очевидни факти. Ще се събуди когато всички лоши прогнози се сбъднат, но ще е късно.
  • 46 Българин

    20 10 Отговор

    До коментар #21 от "Гост 2":

    Закъсняхте да си скриете клиповете от миналото другари кандидат КГБейци.

    На него тоя руски мутрак говори за това как всички, които били против "великата" Червена армия се знаели ....
  • 47 Русия има Путин

    20 11 Отговор

    До коментар #42 от "мхяа":

    България имапутьовци като теб

    Коментиран от #70

  • 48 Ти да видиш

    9 28 Отговор
    Евала, другия път ще си пусна гласа за вас. Браво.
  • 49 Русофил

    26 12 Отговор
    ЧИСТ ФАШИСТ!
    Но почвата у нас е старателно подготвена у нас за такива. От тъпота,мързел,завист и хитруване си съсиполахме държавата. Все някой да ни оправи,а то благоденстнието се постига САМО с труд. Вътре сме за десетелетия напред,не хранете надежда
  • 50 РЕД И ХАОС

    11 7 Отговор
    Какво би трябвало да е отношението на християните и църквата им, към САЩ, ПОСОЛСТВОТО И ДЕМОКРАЦИЯТА? Като към Пилат Понтийски! Пилат демонстрира какво е демокрацията, и си измива ръцете.
  • 51 Ник Щайн

    24 6 Отговор
    Тези красавци са по-големи измамници от мен!
  • 52 Питай си господарите, които ти плащат т

    7 6 Отговор

    До коментар #2 от "Само да питам":

    Да драскаш хейт
  • 53 с тоя нафталинов костюм

    21 10 Отговор
    прилича на агенет от СЛУЖБИТЕ НА КГБ.
  • 54 реру

    39 10 Отговор

    До коментар #32 от "Инкогнито":

    "Ти мани това със знамето..."


    Не знаех, че набожните православни християни ходят в църква по този начин, по който се ходи на площада.
    Това сигурно е било практика на болшевиките преди 100-тина години...

    Коментиран от #68

  • 55 Киро про100то

    20 9 Отговор
    е мозъчен Колос пред тези измамници.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 България е периферна

    15 14 Отговор
    държава в ЕС от 4 свят.
    Фалшивата капиталистическа демокрация я ликвидира със Закона за ликвидацията.
    Може би само Урсулв ще я оправи за да изчезне по бързо
  • 58 В РУСИЯ СЪМ

    15 11 Отговор
    ВЕЧНА ДРУЖБА КГБ.

    Коментиран от #67

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 само питам

    12 6 Отговор
    президента ни го пробута путин чрез решетников
    харварите от пп ни ги пробута байдан
    и сега кои ни пробута тия от величие сигурно китаиския президент

    Коментиран от #62, #74, #207

  • 61 Политкоректен

    15 20 Отговор
    Добро интервю. Браво на факти.бг и браво на Марков. Аз също не смятам, че ще се състави правителство, но нека да изчакаме да видим какво ще се случи в парламента.

    Коментиран от #63

  • 62 Теб те пробутаха

    16 2 Отговор

    До коментар #60 от "само питам":

    брачедите от Факултето
  • 63 Ехаа

    13 9 Отговор

    До коментар #61 от "Политкоректен":

    "Браво на факти.бг и браво на Марков."

    Един за друг са създадени, нали?
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Благой от СОФстрой

    33 7 Отговор
    Николай Георгиев Марков е български полицай, работил през 1993 – 2007 година в Националната служба за сигурност. Завършва военния университет във Велико Търново. На 1 октомври 1993 г. постъпва на работа в Националната служба за охрана, където заема длъжностите „разузнавач“, „инспектор“ и „старши инспектор в различни структурни звена с функции по осъществяване на охрана. Там работи до 26 март 2007 г., когато е освободен поради налагане на дисциплинарно наказание „уволнение“, достигайки до чин подполковник. Въпреки добилото популярност обръщение „Полковник Николай Марков“, той се уволнява от Въоръжените сили с чин подполковник.
    БеГейците си харесват подобни силоваци от селата!
  • 66 Русофил

    21 15 Отговор
    Този чорап даже не знае как функционира НС и какво прави. Виждам, че иска само трибуната да
    плюе по всички. Да видим процедурата:
    1. Да внесе законопроект (кой ще му го напише?)
    2. Да бъде приет за разглеждане (има само 5%, ако другите кажат не?)
    3. Да мине през комисия (и тук няма подкрепа)
    4. Да влезе в зала на първо четене (промените могат да обезсмислят всичко)
    5. Да се приеме на първо четене
    6. Комисия за второ четене
    7. Гласуване в зала на второ четене
    8. Евентуално вето от руската слуга Радев (тук е ОК, защото и той е руска слуга)
    Как си представя тоя, че може нещо полезно да свърши не знам.

    Коментиран от #97

  • 67 Ха ха ха

    14 18 Отговор

    До коментар #58 от "В РУСИЯ СЪМ":

    Кръвпикае запада само като чуе КГБ
  • 68 Факт4екър

    12 26 Отговор

    До коментар #54 от "реру":

    За шекели и ти ще се завиеш с руското знаме

    Коментиран от #106

  • 69 Копейки

    17 17 Отговор
    Защо Възраждане не е първа политическа сила?Коментирайте.

    Коментиран от #79, #86, #163

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Отговор

    9 4 Отговор

    До коментар #2 от "Само да питам":

    Ти сам кажи. Светлоок и светлокос човек какъв е според теб?

    Коментиран от #82

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 евтин ПР

    10 10 Отговор
    слуга на ефреите, уж проруски ама е за нато
  • 74 Българин

    14 8 Отговор

    До коментар #60 от "само питам":

    "харварите от пп ни ги пробута байдан"

    "Харварите" ви ги пробута Путин чрез Радев, забравихте ли?

    "Мога да кажа само, че ако България имаше повече министри като Кирил Петков, щеше да изглежда по друг начин." Такъв коментар направи държавният глава Румен Радев при посещението си в Бобов дол, по повод решение на КС за назначаването на Петков за министър на икономиката. Според решението на магистратите от днес, указът на президента Румен Радев от 10 май за назначаването на Кирил Петков за министър на икономиката е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН.

    Тези ви ги набута също Путин. Връзките им с руските фнанси и служби са отдавна известни.

    Коментиран от #88

  • 75 Сетих се!

    8 4 Отговор

    До коментар #35 от "Никакви войници":

    Мунчо епилираният.
  • 76 инж. Ганчо Илков

    17 3 Отговор
    Големи Общонародни Социално Икономически Цели, но..... Шоуменът Слави, говореше по същият Начин. Критикуваше, правеше се на Интересен. Спечели Изборите и Поиска Цялата Власт. Изгуби Общественото Доверие и се включи в Играта на Статуквото. Стана ясно, че Ориентацията му бе Входа на Парламента. Сега Ситуацията е Подобна. Приказките няма да Променят Играта на ГЕРБ и ДПС. ПП ДБ, с Финтове Удари по Болното Място - Конституцията, Съдебната Система, Регулаторните Органи. Това ядоса Борисов и Пеевски и се отиде на Поредни Избори. Поредна Загуба на 100 млн. от Бюджета. Единственият Изход от Омагьосаният Кръг, е Обединена Опозиция - Реформаторска Програма и Коалиционно Правителство с Политически Грамотни Личности. Вождизмът е Враг на Демокрацията.
  • 77 ТаУмВзе

    17 6 Отговор
    И Фуражки се Юрнаха да ни Оправят, че другите Улави са ни Малко! Хахаха
  • 78 Галигео Галигей

    25 7 Отговор
    Марков ша ни опраи за 800 дни!🐷🐵🥳🤡👍
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ЕДНА ОТЛЪЖИТЕ МУ В ФЕЙСБУК

    13 10 Отговор
    Николай Марков
    ·
    Масово дислоцииране на военна техника в цяла България! ДПС, ГЕРБ, ПП/ДБ и прочее техни проксита, готвят страната ни за война срещу Русия.
    Мислете, особено в деня за размисъл!
  • 81 ЗА ДА НЯМА....☝

    12 6 Отговор
    „НЕДОРАЗУМЕНИЯ„...
    ПРАГ ЗА ВЛИЗАНЕ
    В ПАРЛАМЕНТА...
    5 пет % процента...!!!
  • 82 Антрополог

    12 1 Отговор

    До коментар #71 от "Отговор":

    И турци има със светли очи
  • 83 Грантаджиев соросоид

    22 11 Отговор
    Фелдмаршал Марков (да не издребняваме полковник или подполковник е) предвожда Воините на светлината в битката срещу злото. За НАТО е, но неутрален към Русия. И накрая при Тиквата в ГЕРБ.
  • 84 исторически парк

    16 9 Отговор
    Шефа каза че ще раздава шамари, щото сме идиоти.
  • 85 уйнхб

    15 27 Отговор
    Браво на полк. Николай Марков и Величие. Наистина време е парламента да заработи за българите преди всичко. До сега се чудиха на кое посолство да се наведат да ги ашладиса. Време е да почнат за българите да мислят и чак след това за посолствата. Да спрем да храним бандера фашистите и да нахраним бедните българи. Време е за Величие. А бедните мозъци на козяк и лакейте им нека си цвилят колкото си искат.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Козяк мозяк

    5 1 Отговор

    До коментар #79 от "Заради козяк":

    Това е положението.Имаш право да протестираш.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Нова руска партия

    19 12 Отговор
    Да ни е честита!

    Коментиран от #91, #93

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 очакваше се

    14 12 Отговор

    До коментар #89 от "Нова руска партия":

    След като се девалвира Костадинов с Възраждане, крайно време е да изтече при Сидеров на дъното на Историята. Трябваше да спечели тези избори за да оцелее. Не успя.
  • 92 Краварските султани подреди дупетатите

    12 8 Отговор
    Осигуриха си на 50% подлоги да продължат да им гласуват превежданията от бюджета на милиарди левове за купуване на въздух под налягане с етикет - самолети, радари, страйковр, атомни реактори, атомно гориво и също милиарди за краварския им антируски особрно кървав проект - USраина ..С овцете на територията тука ги чака робски труд, намаляване на заплати, пенсии и увеличаване годините до пенсия практически до 70-80-90 годишна възраст и смърт....
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 хмм

    19 2 Отговор
    Главозамаяли сте се като Трифонов, но бързо ще ви мине! А и той имаше далече по-голям успех в началото. Съветвам ви, когато говорите за други политици, да се откажете от интерпретациите и да цитирате точно!
  • 95 Голем смех

    18 5 Отговор
    Тоя ми харесваше повече, когато пееше "Шушана" :)
  • 96 глупости

    17 7 Отговор

    До коментар #93 от "Русия създаде България":

    Съединението на България се случи ВЪПРЕКИ нежеланието на Русия. Русия бе ПРОТИВ и като резултат насъска Сърбия да удари България в гръб.

    Коментиран от #111

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Величието на сащско-турския вилает

    14 12 Отговор
    Марков ясно каза ясно, не е против нато и ес и явно е против за РЕФЕРЕНДУМ ПО ВЪПРОСА, преподава в Нов Български Университет, провели са тайна кампания, за която никой не разбра, сиреч ел. гласване им пенасочи по заповед на Посолството, щом социологията не ги хвана. Това си е измама на ЦРУ! И всочко това Възраждане да не е втора..

    Коментиран от #115, #121

  • 99 Пълно е с и….и

    23 1 Отговор
    Според единия били соросоиди, според другия копейки, според третия хора на Радев, а истината е, че всички сте и….и. Продажни и безродни, жалки душици, пуснали се на пазара без грам достойнство и човещина.
  • 100 Аха!

    16 10 Отговор

    До коментар #93 от "Русия създаде България":

    Ако не бяхме ви покръстили и просветили, още щяхте да живеете в монголската империя и да забавлявате азиатския нашественик!
  • 101 СЛАБ ДВЕ ПО ИСТОРИЯ

    20 8 Отговор

    До коментар #93 от "Русия създаде България":

    ОТИВАЙ ДА УЧИШ НА НОВО В УЧИЛИЩЕ, НЕ ЧЕТИ РУСКИ ПЛЯСКИ. ИСТОРИЯТА НЕ Е НАПИСАНА ОТ РУСИЯ, БЪЛГАРИЯ Е НАПИСАЛА ВЕКОВЕ ПРЕДИ РУСИЯ ДА СЪЩЕСТВУВА .

    Коментиран от #145

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Аква

    14 9 Отговор
    Ваши величия, приберете се на хладно в психиатрията, спомняте си славните наполеонови победи и хитлеристка мечти и се пазете да не настинете. ТОЙ ИДВА ОТ СЕВЕР КАТО ВЯТЪР, БУРА И ТОРНАДО. ЩЕ ВИ ПОМЕТЕ , ЗАВЪРТИ И ИЗХВЪРЛИ. ДАЛИЧЕ !!!!
  • 104 Анонимен

    10 9 Отговор
    Напомня ми за ония години, когато герб взе властта и един родител идвайки всеки път да му ремонтират трактора и като детето му взе властта, бе ще префразирам точните думи. Тоя как забогатя или тия от гаражите на ПетърС, и днес детето му е с милиони, в София жилища, пари, внуци, а бяха голи плъхове. Хидили сме многократно у зетя, а баба му е на моите родители, както казваше ми, хайде да отидем до калманката, малко да се развлечеш. Все едно да чакате писмо от умрял. Такъв е Радев, служебните и всички ви бандити и крадци на едро, нищо против имащи по лесен начин заграбеното, но мнозина сте зли змии и се замозабравяте от коя кочина сте излязли, а бг е едно село и всеки го знае, кой кой как е живял и как с парите на народа ДСигурност ви обра. Все пак сме граждани и знаем приживе от градските ни родители, какво е било преди 1944 и след 1944, селска Бг, идвайки от селата и от войни за след 1944 са се построили много повече, а след 1989,селяните от балкана са бизнесмени и на старите кореняци, при живково бяхте на държавна служба, имате жилища сега ние ви ги закупими и го правят. А българина не го търси за работа, лаладжии, приличат ми на една арменка, която им гледаше на карти кафе през 60те и маса народ й вярваха, а тя зад гърба на майка ни, аз ги лъжа, а те във водата ми оставяха лири златни и се смееше, омъжена за циганин Али, а той бе месар, щерка им Айля се омъжи в Дград. Хубав ден и за сега най опитният политик си остава Ахмед Доган. Мълчи действа и хората с
  • 105 Е ТАКИВА ГНУСНИ СТЕ РУСОФИЛИТЕ

    17 14 Отговор

    До коментар #93 от "Русия създаде България":

    ОТРИЧАТЕ БЪЛГАРСКОТО И ГО ЗАТРИВАТЕ ВЕЛИЧАЕТЕ РУСКОТО СКАПАНИ ПРЕДАТЕЛИ.
  • 106 реру

    25 1 Отговор

    До коментар #68 от "Факт4екър":

    За разлика от някои гласовити квазипатриоти, мога да правя разлика между кръчма /площад/ и църква...
  • 107 Стига бе

    25 10 Отговор
    Този самозван полковник се е самозабравил, по лошо е , че гласувалите за тази партия са изпростели мунчовци.

    Коментиран от #120

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Стамболов

    26 20 Отговор
    Никога не са ми били любими мръсните руски подлоги. България има един враг от 400 години насам и той се казва Русия (СССР).

    Коментиран от #112

  • 110 Християнин

    22 3 Отговор
    И това е изкуство да говориш толкова много и нищо да не кажеш
  • 111 Тъпак

    13 6 Отговор

    До коментар #96 от "глупости":

    Гимнастическите дружества в Румелия са създадени, въоръжени и подготвени от руски офицери.
    Как войска та ни оголи позициите на Турската граница след като Румелия е турска и отиде на Сръбската граница?
    Султанът казва..или връщайте Румелията, или в плащайте или влизаме.
    Руският император опрощава плащания от Турция на Русия по договор 82 млн.златни франка.около 400 т.злато
    Сключва договор България да върне 63 млн.фрснкс за 45 г.Договорът го има в Нац.библиотека.
    През 1918 г.комунистът Владимир Ленин опрощава договора.
    Анексът е прикрепен към основния договор.
    Та това е причината Турция да не влезе с войски.
    Императорът веднъж дава жертви и втори път плаща Южна България
    Кагебейскиъе зетьове Иво Инджев и Асен Ге нов гък не казват по този въпрос
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Иво

    6 7 Отговор
    Какъв лев?
    И обясни кое му е българското след 98 г.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 до Величието на сащско-турския вилает

    15 16 Отговор

    До коментар #98 от "Величието на сащско-турския вилает":

    Възрожденците сте много елементарни хора. Марков никога не говори лошо за вас, а вие само го псувате и обиждате. Изобщо не ви хрумва, че Величие можеше да ви бъдат естествен съюзник по много политики, ама толкова си можете.

    Коментиран от #124

  • 116 Хахах

    12 17 Отговор
    ПП-ДБпедалите квичат и пикаят кръв. Наиграха ви, нещастници.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 !!!?

    17 14 Отговор
    Е това "величие" - да търпиш "Альоша" да стърчи над бащино ни огнище, но да се правиш на баш патриот като искаш запазване на "българския лев"...!!!
    !!!?

    Коментиран от #142

  • 119 С тези

    9 4 Отговор

    До коментар #2 от "Само да питам":

    тъмно патладжанени сенки на очите е видно !
  • 120 Алооо

    11 4 Отговор

    До коментар #107 от "Стига бе":

    Копейка, стой си на з.части.
  • 121 Шерлок Холмс

    13 12 Отговор

    До коментар #98 от "Величието на сащско-турския вилает":

    ..Не ме слушай какво говоря, гледай ме какво правя..! Какво говори Марков и какви ги върши са две различни неща. Тези типове са политическо инженерство. И нямат нищо общо със Сорос! Това са абсолютни копейки от нова генерация - такава дето "не иска да излезе от ЕС и НАТО". Копейките в БГ ясно осъзнаха, че българина не иска да се замесва в Украйна, но също така - не желае да напуска нито ЕС нито НАТО. И трите крайности ще бъдат "наказани"! Е, тея типове са просто нов хибрид - "европейска" копейка - тип който хем тегли към руското, хем опитва да убеди, че иска да е в Европа. Но, не по малко копейки. Вижте вчерашната им поява - фанелка GLOCK и огромни - чак бутафорни православни символи. Клишета идващи да подчертаят агресивна защита на Православието, било и с пара-военни структури. Минали са тея покрай Европа и Сорос!
  • 122 Боклуците на Боклука

    9 11 Отговор

    До коментар #114 от "Демократ":

    По-добре тях, отколкото другите останали боклуци.
  • 123 Туйто!

    17 2 Отговор
    "... външната ни политика да спре да е функция на вътрешната, докато ние нямаме стабилна вътрешна политика във всичките ѝ измерения - основно в икономиката." >>>

    1. Полковник, обикновеният разумен и информиран българин е убеден в обратното: Вътрешната ни политика е функция на външната. Зависимостите отвън са очевадни и болезнено осезаеми. С натрупване от десетилетия. Не виждам как Вие поне бихте ограничили това. Без подкрепата на останалите "несистемни" партии няма как да се случи дори и хипотетично.
    2. Докато не приключи СВО в Украйна, няма да имаме нормално правителство и т.нар. системни партии ще финтират с предсрочни избори за сметка на държавната хазна и наивитета на оскотяващия вече народец. Уви!!

    Коментиран от #125, #128

  • 124 Шерлок Холмс

    10 11 Отговор

    До коментар #115 от "до Величието на сащско-турския вилает":

    Не, не може. Те са едно и също - като еднояйчни близнаци. Затова Копейкин пръв се втурна да ги "сатанизира" като ги "американизира"! Типичната за копейкаджиите шумкарщина. Толкова е елементарно, че никого не би могло да заблуди.
  • 125 Шерлок Холмс

    9 3 Отговор

    До коментар #123 от "Туйто!":

    Тук сме на едно мнение, освен дето това дето му викаш СВО. Мисля, че става дума за добрата стара война! С всичко друго съм съгласен. Става дума за заръка, тук да няма правителство.
  • 126 Хаха

    10 2 Отговор
    Кво ще направи поредният кики грейка и подполковника, пополисти са, но старите хора ги лъжат и им се вързват. При плановата икономика бяхме много по малко, а сега сме уж демокрация капитализъм, а бюрокрацията надвишава пазарната икономика. То къде я виждате тая пазарна, освен в джобовете на разни директори и главни счетоводители и децата им от хората копаещи злато. Те си живеят в Гърция, мама ги води, че са адвокати, и си отглеждат децата си в Гърция, а майките им стари са в бсп при нинова. Как ще стане. Предприятието е закупено 50% от снахата, и по 25 % двамата от София. И в другите фирми, имат хотели с краденото, имат имоти в Гърция, той ако можело е нямаше да падне социализАма. Точно вие от ДСигурност сте днес капиталисти и много от вас и децата ви не са нищо, защото са учили с техните деца, умни, но без връзки, с родители с висше, а преди 1944 збаете, кои учеха, деца на богатите и днес са ударени от разни популисти и кой им пълни багажници ги назначават и по зле ще става въпрос на време. Живи и здрави, важно е да си оправите родата си и така ще продължава, а и го казват много учени, нищо, че отглеждат животни учили и завършили МУ, Стара Загора. Не виждаме за децата си бъдеще, добре са в Нс депутати, пари няма, а и надуват оценки, за да има хляб за Университета Нов български журналисти, актьори, пари на вятъра и след това виж са назначили техни хора, а без връзки са ги скъсали в 3 курс и останали на чорбаджи генчо в магазина за месо, популистите лъжат и
  • 127 ДА НАПРАВЯТ

    13 3 Отговор

    До коментар #34 от "Наглия":

    КОЛКО ЛИ ЩЕ СТОРЯТ С ДЕСЕТИНА ГЛАСА ЩЕ СА ПОДПИРАЧКА САМО НА НАКОИ...
  • 128 до Туйто!

    11 13 Отговор

    До коментар #123 от "Туйто!":

    Точно така е, както казваш. Величие обаче се борят точно с това: вътрешната ни политика да НЕ е функция на външната. Искат да стане обратното и парламентът да се занимава с проблемите на обикновения българин, а не само с каквото ни спуснат отвън. Затова Марков повдига тези проблеми.

    Коментиран от #136

  • 129 72620

    18 3 Отговор
    РОЕНЕТО НА МАЛКИТЕ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА НЕ ВОДИ ДО НИЩО ЗА ХОРАТА САМО ЛИЧНИ ОБЛАГИ
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Да ни е честита

    17 12 Отговор
    ... новата руска партия.
  • 132 Мисирки

    25 0 Отговор
    Ама защо снимка от преди 20 години му слагате БЕ?

    Коментиран от #141

  • 133 !!!?

    24 13 Отговор
    Имаме си кремълски парашутист в Президенството, а сега си имаме кремълска подводница в Парламента !
    Пита се: Кое е посолството на този "натовски" генерал и новоизлюпеният "натовски" полковник...или подполковник !!!?

    Коментиран от #139

  • 134 Павел пенев

    12 10 Отговор
    След тези избори ще гледаме още няколко полуидиоти в НС но от партия Величие- най новия проект на Соросоидите. Жалко че партия МЕЧ не успя да се пребори с тези измамници.
  • 135 Българин

    14 12 Отговор
    Срещу добра сума от козяк , марков успя да вземе 4% от възраждане и сега ще може да разнася шкембето по студията
  • 136 Историк

    14 5 Отговор

    До коментар #128 от "до Туйто!":

    "вътрешната ни политика да НЕ е функция на външната."

    Пълна лъжа. Във видео в ютюб другаря Марков съобщава че всеки който е за премахване на окупаторската съветска армия в България се знае поименно , знае се адреса му и се изготвят списъци на хора за избиване.

    Това е ОБРАТНОТО на "вътрешната политика да не е функция на външната".
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 оз офицер

    13 2 Отговор
    знам че Българският офицер се е заклел под флага на Държавата ни и това е за цял живот и трябва да е А политичен!!!

    Коментиран от #140

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Кълняха се

    12 1 Отговор

    До коментар #138 от "оз офицер":

    в НРБ

    Коментиран от #146

  • 141 реру

    36 2 Отговор

    До коментар #132 от "Мисирки":

    "Ама защо снимка от преди 20 години му слагате БЕ?"


    Сигурно защото е със сако и вратовръзка или пък нямат по-нова...

    Коментиран от #172

  • 142 Ха ха ха

    6 7 Отговор

    До коментар #118 от "!!!?":

    Имаш запазено място за заравяне жив под памвтника
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 11111.

    8 2 Отговор
    Мъж е Ахмед, защото отзад стои, наблюдава ви и ви гледа сеира, а неговите хора го слушат, слушаха и строяха, строяха, докато бг партии се надлъгвахте. Трябва да се работи, а не само наизустени фрази до втръсване 20 години. Всеки се е закачил към определена партия и си живее със субсидиите от 8 лева, а роба работи като роб за жълти стотинки. Вие не помислихте за народа си, а отвън едва ли. Те си гледат местните хора, но не и българските граждани пръснати по света, до преди 4 години бе друго, а що не преди 20,вземаха запада умни и работливи млади младежи и сега ще ги изхвърлят, без стаж в бг и по света, без значение циганин българин, спечели запада, загуби изтока, но без да визирам българските хора от ДСигурност. Те си бяха ок при живков, а днес на 100% са капиталисти, с малки изключения, без висше строителя сам построи и им дава хляб с сирене млеко кашкавал, но българина е свикнал някой друг да му копае и пълни багажника. Хубав ден и час.
  • 145 Ха ха ха

    6 5 Отговор

    До коментар #101 от "СЛАБ ДВЕ ПО ИСТОРИЯ":

    Неграмотен Сорос
    Разбира само от бой по тъпата тиква
  • 146 реру

    23 3 Отговор

    До коментар #140 от "Кълняха се":

    "в НРБ"


    "...
    Готов съм винаги по заповед на народното правителство да защитя своята родина – Народна република България – и като воин от Въоръжените сили се заклевам да защищавам родината си мъжествено, умело, с достойнство и чест, без да щадя кръвта си и дори живота си за постигане на пълна победа над враговете.

    Ако наруша тази моя тържествена клетва, нека ме постигне суровото наказание на закона на Народната република и всеобщата омраза и презрение на трудещите се."

    Коментиран от #149

  • 147 Гладни прасета от Белене

    13 6 Отговор
    Сглобки чакаме ви с нетърпение
  • 148 454545

    17 7 Отговор
    Чудя си тоя дали само се дрогира или е и алкохорлик.
  • 149 Браво

    15 24 Отговор

    До коментар #146 от "реру":

    Така беше когато имахме държава НРБ определена по Всеобщия показател на ООН на 28 място е света

    Коментиран от #151

  • 150 Мдаа

    19 11 Отговор
    Партията се финансира огт строителната фирма на нейния съпредседател чиито най-големи и щедри клиенти са руските разузнавателни служби чрез техите фирми в България.
  • 151 Хммм

    13 9 Отговор

    До коментар #149 от "Браво":

    Я дай си информацията за тази "класция" на България а 28мо място. Къде може да се прочете.

    Коментиран от #159

  • 152 Поредния

    22 5 Отговор
    Изтрещял хитрец който увлича глупаци да го избират и който нищо няма да направи освен да прибере някой лев при важно гласуване.Неговите предшественици Волен барека винкела аптекаря Славчо копейката хора станаха чрез навеждане защо този да не ги последва?Хитреците се променят само глупаците които ги избират са едни и същи.
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Неда

    14 0 Отговор
    На лидери, известни с кражби и имотни измами на стойност 64 милиона....НЕ вярвам.
  • 155 Неутрален

    5 3 Отговор
    Га вземе имотите на ограбилите да дойде да ми се обади, на бойко пеевски цветелина банката на директори и главни счетоводители на разни ченгета рушветите и многибрийните им имоти в бг и по света да дойде, ама няма да му стиска. И затова масово народа не излиза да гласува, защото границите им отвориха очите и сравняват и живковото и западняците, и именно много българи не мислят за Бг завръщане, а се молят за деца родени на запад, завършили в Бг си висше образование, инженери, юристи, преподавателиорофесори на 50 г, отишли извън бг да се лекува мащехата им държава от захарна, операция, всички безплатно, а по време на соца, на партийни насила каращи хора да им слушат наизустени фрази, колко зле се живеело в съседна страна до нас, със скъсани ибувйи идват в бг и т н, а до мен жената, в 1972 ходих и видях, лъжа е, а бяха затворвни граници, лунно затъмнение имаше, не че сега е ок навън, но си е по ок при вас тук зловещите старчета. Кой къде му е ок там да е, едни си живеят в Бг на гърба на робите, а дс обикалят света и си закупиха недвижими имоти там и най много са в Гърция. Навързани са, който е виждал одрано животно, знае червата как са сближени едно до друго и трудно би ги разделил, същото е и с хората на власт. Обраха парите им през 1847,ктб,предприятията и си е, а се хващат за дребните неща, че открал кокошка да нахрани рома детето, но бе ореди 15,20 г, сега те ромите ще ви изкупят обикновени българи всичко и българина си продава къщи огромни на тях, а цяла
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Болярче

    23 6 Отговор
    Тоя не го слуша главата.Чудя се как толкова много хора са се вързали на номерата му.Мислете бе хора!Как е започнал работа в НСО като не може да направи 20 лицеви опори?

    Коментиран от #171

  • 158 Само казвам де

    12 12 Отговор
    Най обиграния най добрия най компетентния.. Според подчинените му в герб....лицето ББ нанесе окончателно ужасяващ удар на родината си. Великия стратег бламира и свали от власт стабилно евроатлантическо правителство Което работеше изключително успешно в екип И имаше огромно доверие в партньорите на българия .Правителство което само за 9 месеца постигна неща които той самия не постигна за 10 години управление Типично по бай ганьовски помисли постигна следното ..Свали с 20 човека групата на най стабилните си за евроатлантическо управление партньори. Детронира мария габриел една достойна и високо ценена в Европа бг политичка. Смали собствената си група в парламента с 4 човека. Направи дпс по мощни от всякога Докара още една про руска партия в парламента Направи бъдещето мрачно и отне надеждите и оптимизма на повечето българи Като провокира още по голямо разделение в страната..При такива фатални очевидни факти Ако все още остане начело на герб Не се извини и подаде оставка значи този човек е без капка достойнство..
  • 159 Уикпедия

    10 5 Отговор

    До коментар #151 от "Хммм":

    Доклад на ООН за Индексът на човешко развитие(всички области на обществено икономическия живот) е на 27 място в света 1990 г.

    Коментиран от #164

  • 160 Име

    10 3 Отговор
    За какво тогава бяха всички приказки? Не може да ме излъже. Никога не бих гласувал за някого който ми знае ЕГН-то!
  • 161 ФАКТ

    10 13 Отговор
    ТОЯ ПИЧ ИСКАМ ДА ГО ПОПИТАМ САМО ЕДНО НЕЩО...ТОЗИ ДЕТО НАРИЧА СУЛТАНА Е СЪЗДАДЕН ОТ РУСКОТО ДС...СЪЩИЯТ ТОЗИ ОТ ГОДИНИ НАРЕД ИМА ЗАБРАНА ДА ВЛИЗА В ДЪРЖАВАТА ТУРЦИЯ ТОЧНО ЗАЩОТО Е РУСКИ АГЕНТ...СЪЩИЯТ КАТО НИНОВА БОРИСОВ И ДРУГИ...ТА МОЖЕ ЛИ ТОЗИ ГОСПОДИН ДА МИ ОБЯСНИ КАК РУСКИ АГЕНТ КОЙТО Е ПРОТЕЖЕ НА РУСИЯ..И ИМА ЗАБРАНА ДА ВЛИЗА В ТУРЦИЯ..ИМА НЕЩО ОБЩО С ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ИЛИ С ТУРЦИЯ..ТОВА МОМЧЕ ИЛИ Е ПЪЛЕН ИД-ОТ ИЛИ УМИШЛЕНО ГОВОРИ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ЗА ДА СЕ ХАРЕСА НА НАРОДА,,,АМА И В ДВАТА СЛУЧАЯ ГОВОРИ ПРОСТОТИИ...ОТ 120 ГОДИНИ ВЕЧЕ НИЕ СМЕ ПОД РУСКО УПРАВЛЕНИЕ..АБСОЛЮТНО ВСЕКИ В ПАРЛАМЕНТА Е РУСКИ АГЕНТ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНЕТО ДС.,,РЕАЛНО НИЕ СМЕ 90 ПРОЦЕНТА ПОД РУСКА ЗАВИСИМОСТ И 10 ПОД ТУРСКА ТАКАВА..ВЪПРЕКИ ЧЕ НА ТУРЦИЯ ПО ТОЧНО СЕ ПОДМАЗВАМЕ НЕ ЧЕ ТЕ ИМАТ НЯКАКВО ВЛИЯНИЕ НАД НАС...НО РЕАЛНО ГЕРБ БСП И ДПС СА РУСКИ ПАРТИ СЪЗДАДЕНИ ОТ РУСКИ АГЕНТИ..ТАКА ЧЕ ОТ КЪДЕ И ДА ГО ГЛЕДАМЕ НИЕ СМЕ СИ ПОД РУСКА ЗАВИСИМОСТ..,И АКО СЛУЧАЙНО СЕ ЧУДИТЕ КЪДЕ ХОДЯТ МИЛИЯРДИТЕ КОИТО НИ ДАВАТ ОТ ЕВРОПА КОИТО ЯВНО НЕ ХОДЯТ В БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...АМИ ЩОМ НИ УПРАВЛЯВАТ РУСКИ АГЕНТИ ..СПОРЕД ВАС КЪДЕ ХОДЯТ ....АМИ ТО ОТГОВОРА Е БЛИЗКО ДО АКЪЛА ОТИВАТ В КРЕМЪЛ...ЕДНА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ КОИТО СЕ ДАВАТ ЗА НАС..НАРОДА..ОТИВАТ ПРИ ПУТИН..СЪЩОТО Е И В СЪРБИЯ...ЗА ТОВА И ОЩЕ ДОСТА ВРЕМЕ ЩЕ СИ РАБОТИМ ЗА СМЕШНИТЕ 1000 ЛВ...

    Коментиран от #166, #169

  • 162 хахаха

    18 6 Отговор
    Поредният шкембест популист изваден от ръкава на ДС и КГБ!
    Ще танцува само едно лято...............
  • 163 българин

    3 2 Отговор

    До коментар #69 от "Копейки":

    щото без да искат при прегрупирването на вота ги натикаха доста назад но това е съвсем случайно в бг има строги закони
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Фен на партия ИМА ТАКЪВ НАРОД

    14 9 Отговор
    Не знам за вас но мене тръпки ме побиват от този Човек и нямам му никакво доверие Аз даже имам съмнения че той е влезе в Политиката с цел Отмъщение за дето беше Уволнен

    Коментиран от #170

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 ФАКТ

    8 9 Отговор
    А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА ПАРТИЯ С ОЩЕ ПО СМОТАНО ИМЕ....АМИ НЕЯ СА ИЗБРАЛИ ХОРАТА КОИТО РАБОТЯТ ДАЛЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ..ЗАЩОТО ХОРАТА ТАМ НЕ СЕ ЧУВСТВАТ ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ БСП ИЛИ ПП ДБ..И ПРОСТО СИ ОРГАНИЗИРАТ ЕДНА ГРУПА ВЪВ ФЕЙСБУК ИЗБИРАТ СИ НЯКОЯ ТАКАВА НЕИЗВЕСТНА ПАРТИЯ..И ВСИЧКИ ГЛАСУВАТ ЗА НЕЯ..ТАКА ГЛАСУВАТ ХОРАТА КОИТО РАБОТЯТ НА ЗАПАД...ЗНАМ ГО ЗАЩОТО АЗ СЪЩО РАБОТЕХ ТАМ ПО ЕДНО ВРЕМЕ..И ТАМ МИ СЕ СЛУЧИ НЯКОЛКО БЪЛГАРИ ДА МИ КАЖАТ ЗА ТАЗИ ГРУПА..ПОМОЛИГА МЕ ДА ВЛЯЗА ТАМ ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ЗА КОЯ ПАРТИЯ ДА ГЛАСУВАМЕ..И ТЯ ТРЯБВАШЕ ДА Е НЯКАКВА РАЗЛИЧНА ОТ ИЗВЕСТНИТЕ..ТАКА ЧЕ ТАЗИ ПАРТИЯ ОЩЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ...ЗАЩОТО ЗАВИСИ КАКВО ЩЕ ИМ ХРУМНЕ И ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ ОНЕЗИ ХОРА НАЗАПАД...А ПЪК И С ТАКИВА НЕАДЕКВАТНИ ИЗКАЗВАНИЯ КОИТО ПОКАЗВАТ ЧЕ ТЕЗИ ЯВНО ВЪОБЩЕ НЕ ЗНАЯТ КОЙ НИ УПРАВЛЯВАТ..И НЕ ЗНАЯТ ДОРИ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ НА КОГО Е ПРОИЗВЕДЕНИЕ....САМО ПО СЕБЕ СИ ГОВОРИ ЧЕ ТЕЗИ ВЪОБЩЕ НЕ СА В ЧАС С ПОЛИТИКАТА..:)
  • 168 Анонимен

    0 11 Отговор
    Много си малък да коментирате и обсъждате Борисов. Все пак знаем обкръжението на Методи, бащата на бойко. А и живков имаше трески за дялане. Икономиката са ни казвали хора отивайки на партийни събрания и борейки се преди 1944 за 8 часов работен ден и за здравеопазвабе, образование безплатно, всичко е били ок до 1860 и след това е започнало крадене от неговите горе приближени. А и не всичко беше добре по живково щом имаше села без ток вода, а от гръцко всичко светеше през 80те и пи цяла нощ на 2 метра от къщата се чуваха трактори да орат, а през деня овце да пасат. Хубав ден.
  • 169 фон смоухайзен

    7 1 Отговор

    До коментар #161 от "ФАКТ":

    а кой взема златото на бг - няма начин да не е путин нали а може да е филип киркоров незнам
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 реру

    26 4 Отговор

    До коментар #157 от "Болярче":

    "... Как е започнал работа в НСО като не може да направи 20 лицеви опори?"


    Не знаех, че за да да отваряш врати на стаи и автомобили, да носиш VIP-багаж, да подаваш хавлия на излизане от джакузи или басейн и т.н. се изисква правене на лицеви опори или коремни преси...

    Коментиран от #179

  • 172 ФАКТ

    16 5 Отговор

    До коментар #141 от "реру":

    Е С ТАЯ ШАПКА ХОДИ РАЗПРАВЯЙ ПОСЛЕ ЧЕ НЕ СИ ПОРЕДНАТА РУСКА К-ВА..:)
  • 173 Демократ

    14 7 Отговор
    Поредната ченгесарска партия, която изникна от нищото и от месец май изведнъж скочи в Парламента. Това доказва за пореден път, че никога не е имало честни избори, а определени от ДС-КГБ мафията партии са влизали в Парламента.. Случайно това е клон на кремълската партия на копейкин, който от дълго време използва този Исторически парк за рекет и реклама и случайно Виктория Василева е сивия кардинал зад Марков. Василева обходи всички партии, беше даже зам.председател на Парламента от ИТН през 2021 г., когато Слави Трифонов й беше шеф. Виктория Василева някога бе част от младежкото СДС и лично се е учила на партийно строителство от Христо Бисеров, който по-късно отиде в ДПС заедно с Йордан Цонев. Партията на КГБ начело с вечния агент Сава- Ахмед Доган, сега с определения от него началник на държавата Пеевски, съдружник на Борисов, командва всичко даже и църквата. Докато ги търпим да се гаврят с нас, така ще е.

    Коментиран от #195

  • 174 Име

    3 1 Отговор
    Копирано от Полша. За да е пълно копие, трябва да поискат забрана на абортите и да предрложат за президент Калифорнийски българин.
  • 175 не е вярно

    10 4 Отговор

    До коментар #24 от "дреме му":

    Нашите проруски партии обичат €.
  • 176 стоян

    7 8 Отговор

    До коментар #38 от "Величието на сащско-турския вилает":

    До 38 ком - снимката преди мен -сигурно от САЩ са му сложили руското знаме на врата на другаря полковник Марков - а и изявленията че путин е добър президент грижещ се за русия са от САЩ - колко е добър путин - минимална заплата в русия 165 долара - Нидерландия 2550 евро
  • 177 Неподписан

    0 2 Отговор

    До коментар #28 от "ЕТО ТОЗИ МОЖЕ ДА ИЗПРАТИ":

    Мозък нямаш никакъв.
  • 178 Андрешко

    9 17 Отговор
    Щом толкова го плюят значи е правилния човек.
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 хаха

    8 3 Отговор
    ТИМ се завръщат ударно

    Коментиран от #232

  • 181 Истината

    10 12 Отговор
    Наблюдаваме мини болшевишка революция!!!
    Подкрепилите въ3раждане и величие не си дават сметка каква бедност ще настане, ако тези вземат властта.
    Проверих, във въпросното Ветрино се изпълнява преоект за воден цикъл за почти 7 милиона лева с европейско финансиране. А местните идиоти плюят срещу тези, които им дават пари и искат да им направят живота по-хуваб!
  • 182 Вече

    5 1 Отговор

    До коментар #22 от "До това води неграмотноста":

    не е руски. Сега друга песен пее, но народа блее...
  • 183 !!!?

    12 7 Отговор
    Държавата зависи от султана...ама от Кремъл !!!?

    Коментиран от #188, #193, #219

  • 184 Не знаех

    5 7 Отговор
    че "султана" седи в Кремъл и е тъпкан с ботокс. Ама щом Марков го казва....така ще да е. За тяхната партия Безличие е така - каквото каже Кремъл-това получават. За българите и България ....хич им не дреме. Щом сутеньор им прави кампанията, то логически те какви са?

    Коментиран от #186, #191

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 12345

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен-_ Язовец":

    За всички будни и свободни българи по светът ( Австралия , Нова Зеландия, Сащ , Канада, Англия, Германия Австрия, Сингапур и т. н. Величие е номер едно и водеща пп. Само за заспалите корумпирани " журналисти " е никому не известна. Вадете си изводи.
  • 188 Реконтра

    6 4 Отговор

    До коментар #183 от "!!!?":

    Браво, драги невероятно уличаващи данни. Хайде сега извади снимките как Баце се прегръща с Путин и му подарява кученце.

    Коментиран от #201

  • 189 СЕДЕСАР

    6 6 Отговор
    ПОЛКОВНИК ,ЩОМ ТЕ ПЛЮЕ ТАЗИ ИЗМЕТ НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ СИ НА ПРАВ ПЪТ НАРОДА ТРЪГВА С ВЕЛИЧИЕ ДА ЖИВЕЙЙ БЪЛГАРИЯ ДА ИЗМЕТЕМ МАФИЯТА И ШАЙКАТА ОГРАБИЛИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 34 ГОДИШНИЯ КРИМИНАЛЕН ПРЕХОД!
  • 190 до ам-жик сурата

    1 4 Отговор
    Ти единственото което знеш е че си подлога . Фашистка подлога !
    Но не само ти го знеш , знаят го още много хора а вашяия край е храна за прасетата в Белене - т.е единствената полза !
  • 191 до ам-жик сурата

    0 4 Отговор

    До коментар #184 от "Не знаех":

    Ти единственото което знеш е че си подлога . Фашистка подлога !
    Но не само ти го знеш , знаят го още много хора а вашяия край е храна за прасетата в Белене - т.е единствената полза !

    Коментиран от #198

  • 192 ЦЕЦИ

    5 3 Отговор
    АКО ГОВОРИШ ДА ПОДАРИМ РЕАКТОРИТЕ СИ Е ОК АМА АКО ИСКАМЕ ДА ОСТАНАТ ТУК И ДА СЕ ПОСТРОЯТ СИ ЧОВЕК НА ПУТИН ЕЙЙЙЙ КАК ГИ ИЗМИСЛЯТЕ БЕ ПАЦОРАНКОВЦИ
  • 193 Киро П@рапета

    2 6 Отговор

    До коментар #183 от "!!!?":

    Затова ДПС е 2 партия нали, тиквеник !
    Фашаго , ако още не си се обрязал (или си по скоро от другия бряг както повечето от "вашите ") скоро ще си на дръвника без значение с коя глава .
  • 194 БАБА ВИ

    3 10 Отговор
    АБЕ ТИЯ ХОРА ОЩЕ НЕ СА ВЛЕЗЛИ В ПАРЛАМЕНТА ТИЯ КРАДЦИ И БАНДИТИ ОГРАБИЛИ ДЪРЖАНАТА И НАРОДА СИ ПОЧНАХА С ОПИКВАНЕТО УСИРАНЕТО И ПЛЮЕНЕТО АМА ВИ ИДЕ КРАЯ ДА ЗНАЕТЕ
    С ВЕЛИЧИЕ НАПРЕД ДА ЖИВЕЙЙЙЙ БЪЛГАРИЯ!
  • 195 до 3тополовия измек...

    5 5 Отговор

    До коментар #173 от "Демократ":

    Когато някой се интересува от България и нейното бъдеще според ФАШАГИТЕ това са представители на Кремъл .
    Супер логика или супер тъпня , осравям на вас простветените на територията ! Интересно а какви са подлогите на Козяк или платените слуги на Галя от посолството ?!! За там като че ли нямаш мнение нали опростачен мало-умник !!?
  • 196 НЕЛИ

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "СигурациЯ":

    НА РАДЕВ СА НА БАБА ТИ НА ХУРКАТА А ТИ СИ НА ШАЙКАТА ТАКА ЛИ
  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Живо доказателство

    5 5 Отговор

    До коментар #191 от "до ам-жик сурата":

    че путинофилие = фашизъм и по-лошо на комунизъм и че Безличие са путинистка партия=@нтибългарска.
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 ДААА...

    4 1 Отговор
    И В НАШЕ СЕЛО ... ВСИЧКО СЕ РЕШАВА ОТ ... ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК... МАКАР ЧЕ, В ПОВЕЧЕТО
    СЛУЧАИ СЪМ ЩАСТЛИВА. ЗАЩОТО ИМА ДИСЦИПЛИНА! ЩОТО С НАШТЕ УМРЕЛИ КМЕТОВЕ И ЗМИИ В СЕЛАТА... И КРАДЦИ ПО СЕЛАТА!
  • 201 реру

    10 1 Отговор

    До коментар #188 от "Реконтра":

    "... Хайде сега извади снимките как Баце се прегръща с Путин..."


    Аз може ли да се включа с нещо подобно...

  • 202 Kирил

    6 4 Отговор
    Надай се стадо просто фуражки търтеи да те оправят
  • 203 спилий

    8 6 Отговор
    абе марков поредна ушанка. кедеще ходи лева та ще се изгуби ?
  • 204 Нерегистриран

    13 3 Отговор
    Защо партията носи името "Величие"? Какво с направили досега добро за България, че да се припознават като
    величествени политици? Това е супер грандоманско и нахално, направо отврат.

    Коментиран от #211

  • 205 Пурко

    14 4 Отговор
    Според тоя борсук. Възрожденците са ,,въшльовци,, с Левски е измислен герой.

    Коментиран от #208

  • 206 Вижте го бе

    12 3 Отговор
    Кое е нещото което е направил Левски. Ние сега го веем като байрак във всеки кабинет“, допълва още Марков. По думите му бащите на „тези възрожденци са въшльовци“ - думи на измисленият подполковник марков.
  • 207 Не.. Не...

    7 4 Отговор

    До коментар #60 от "само питам":

    Пак Путин ни го пробута...
  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 дядото

    16 1 Отговор
    втръсна ми.проект след проект- промяната,ген.янев,сега н.марков и никои не слага в сметките българския народ.особено посолствата

    Коментиран от #227

  • 210 Нахъсан

    4 8 Отговор
    Давай, Марков! Зачукай го здраво на султана и на неговия слугинаж!
  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Историк

    11 7 Отговор

    До коментар #211 от "Отговор":

    " Искат да върнат величието на България като държава."

    И как ще го направят - с руски марионетки и руско финансиране ли?

    Този филм знаем какво "величие" означава: глад и мизерия.

    Коментиран от #214

  • 213 И какво ще му браниш на...

    7 6 Отговор
    Българският лев?, като го няма да неби да се свърши света?, другите дето приеха еврото какво им стана бе тулуп? Стига сте лъгали и плашилки хората с това евро, нищо няма да стане като го приемем, за нас редовите българи ще е все същото, само че отвори не преки и преки възможности за бизнеса и най накрая да се отървем от валутният борд който вече изчерпа положителният си ефект и сега се явява тежест за икономиката, иначе вие сте поредните руски прос... Ти. ту. Т.. ки пуснати да гастролира из политическото пространство.
  • 214 Отговор

    3 6 Отговор

    До коментар #212 от "Историк":

    Разберете се с Варненския вожд и с твоя също чие е финансирането - руско или американско. Че нещо си противоречите. Да не вземе да се окаже българско накрая?
  • 215 Стършел

    2 5 Отговор
    Тези са братя с копейкин, но се правят на сърдити! Уж се ревнуват. Може би мутрофанова е казала на копейкин, че каквото е спастрил (откраднал) досега-стига ти, сега тези ще цоцат. А др. копейкин му хареса и не ще да спира цоцането. Не знам точните им замисли, но дс-кгб са стари интриганти и най елементарната им тактика е: "Разделяй и владей"!
  • 216 Нерегистриран

    11 2 Отговор

    До коментар #211 от "Отговор":

    Като от партия "Величие" искат това за България, да бяха си сложили името "Велика България", за да е ясно, а не да се кичат с грандомански наименования и фрази като " войници на светлината", което е налудничаво и смешно.
  • 217 ррррррррррррррр

    12 3 Отговор
    Поредния лумпен
  • 218 Васо

    11 4 Отговор
    Навремето помните ли как бай Ганьо, Гочоолу, Дочоолу, Данко Харсъзина и Гуньо адвокатина основаха вестник Народно величие? Е, подобни тям съврменни Ганьовци и Дочооловци основаха партия Величие. Добавете и едно Народно бе...Селски мекащи, пелтечещи, фъфлещи безм!озъчни деб!или. И тези неуки малоумници ще сложат костюми, ще станат депутати и ше коват закони. Ивелин селският бек, говорещ на мек варненски диалект и фъфлещият алкохолик Марков. Какво падение, каква деградация и упадък...
  • 219 И тези руски изроди....

    8 4 Отговор

    До коментар #183 от "!!!?":

    Искат да управляват и да затрият България🙊.
  • 220 Анджо

    4 2 Отговор
    Още един мечтател, много истини казва , но ние ги знаем тези неща и ще видиме май някакво подобие на копейката.
    Сега ще вхидим какъв прякор ще му излезне.

    Коментиран от #231

  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Андонов

    7 2 Отговор
    Тоя пл... Он...дер не може да контролира теглото си тръгнал държавата да оправя
  • 223 А на бас

    7 8 Отговор
    Това Недоразумение май не е в час, щом като не е наясно, че поне 70% от българският народ с право на глас е против членството ни в СатаНАТО и в ЕС-а, което ще рече, че ще дойде деня и то скоро, когато ще бъде изхвърлен на полит- Бунището, както е изхвърлен от УБО-то.
  • 224 Андонов

    4 2 Отговор
    Прякора му е разказвачът с псевдоним пло...н.. дер
  • 225 Наглият шопар

    11 3 Отговор
    Марков е бивш пазач от Националната служба за охрана. Дисциплинарно уволнен за отказ да покрие задължителните нормативи за физическа годност(явно е бил тулуп още преди да го изгонят от НСО). И с условна присъда за неизпълнение на заповедите на преките му началници.
    Досега имаше спорове с какво звание е бил уволнен от НСО - полковник или подполковник. Наскоро той самият заяви по БНТ,че е напуснал службата с чин генерал-майор. Вероятно скоро ще се обяви за армейски генерал или маршал. И разбира се за най-добрият специалист по национална и международна сигурност.
  • 226 Въшльовци

    12 2 Отговор
    Снимката от абитурентския ли е ?
    Сега подполковникът изглежда като музикант в ромски бенд.
  • 227 кмйнхбгжфц

    4 1 Отговор

    До коментар #209 от "дядото":

    Вие не сте народ, а МЪРША... От време на време ви се пада да гласувате и какво става всеки път- от реални 5+млн. гласоподаватели отиват да гласуват максимум 1,5млн.... Другите отиват за гъби или на плаж... А гъбарите и плажуващите НИКОЙ НЕ ГИ БРОИ ЗА НИЩО...

    Повтарям- вие НЕ СТЕ НАРОД...
  • 228 Развийш ли

    5 4 Отговор
    Не се поддавайте на русофилската му пропаганда Този е класически шпионин и предател Следвайте заветите на Левски Ботев Раковски за просперираща Европейска държава
  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Мнение

    5 0 Отговор
    На следващите избори не гласуващите ще са 99%. ДПС и гробарите не се спират пред нищо, за да се доберат до властта. Община Своге, цяла Северозападна България е купена от тях, всички цигани са гласували за тях. От първо лице знам, как в цялата община Своге ДПС раздаде по 50 лв.,за да гласуват за тях. Там са огромни гори, ще пада яка сеч, както вече 35 години... Няма преборване с българска мафия на Шиши, Доган и Борисов. Много, много жалко за нас и за България.
  • 231 12345678

    4 0 Отговор

    До коментар #220 от "Анджо":

    Никакви истини не казва, използва кухи фрази, които звучат добре в ушите на отвратения народ, но когато го питат нещо конкретно замазва всичко с празни приказки, справка интервюто по горе, когато го питат за зелената сделка, направете си труда да прочетете отговора му, поредния проект, който отклонява гласове в правилната посока.
  • 232 Защо? Какво общо имат ТИМ

    2 0 Отговор

    До коментар #180 от "хаха":

    с Величие? Като си започнал да казваш нещо, кажи го докрай.
  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 киро

    2 0 Отговор
    Той наистиина се приема за човек с мисия,предопределен да обърне "политиката" у нас-МИСИОНЕРЪТ,хората в чужбина-представете си нивото им,тези които да гласували за него-не знаят какво е нивото на политиците в България-не знаят,че искаме ОБРАЗОВАНИ,ХОРА С ШИРОКО ОТВОРЕНИ ОЧИ КЪМ БЪДЕЩЕТО,а не тясно ориентирани към самозабогатяване...МИСИОНЕРЪТ, МНОГО ХОРА ИМАШЕ С МИСИЯ ДОШЛИ У НАС...
  • 236 Невежеството е сила

    0 0 Отговор
    Тук пошат само малоумници! Половината твърдят, че това е Руски проект, а другата, че е на САЩ! Но всички са единодушни, че това е популистка партия! Функционалното невежество на говедата дори пропусна, че Марков каза в едно интервю ( единствено само тоЙ!!!), че Шиши си е купил дипломата за висше образование! Другите мълчат като сливи, но ще са единодушни в оценката си: голям герой, на какво се прави тоя!!!
  • 237 фалшив експерт по нац.сигурност

    1 0 Отговор
    Проф. Николай Радулов: Срам ме е, че гарантирах за Николай Марков, "Величие" е пълна с измамници.
    Сега вече ме е срам, че гарантирах за него и го вкарах в среда, в която може да влияе върху ума на млади хора. Студентите усетиха, че има нещо нездраво в него, оплакваха се, че не идва в часовете".