3 Септември, 2020

Кой отрови Навални?


Кой отрови Навални?
Руските служби
32% (1707)
Западни служби
26% (1382)
Не е отровен
24% (1270)
Не мога да преценя
6% (329)
Все ми е едно
12% (611)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Amix

    7 48 Отговор
    Такива тирани като Р. Радев го отровиха...
  • 2 Казуар

    5 23 Отговор
    Как западните служби стигнаха до затънтения руски район.
  • 3 ГгГ

    36 4 Отговор
    Тая медийна дъвка да си я разтягат на запад. Ние тука имаме мн по-сериозни въпроси за разрешаване.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ясно е кой

    36 3 Отговор
    Кой отрови Навални? Ами много простичко.Този,който му даде пари да прави протести в Русия ,а той нищо не направи.Профука парите за екзотични екскурзийки и дрога.Е, кой ще му прости това? Нима ЦРУ са по-глупави от Кавални ,че Кавални да се прави на хитрец-да им прибира кинтите и ги дава за дрога ,а не за протести. Няма прошка за такова нещо. Не простиха на Немцов,и на този няма да простят.
  • 6 реалиста

    5 28 Отговор
    много ясно че путин гнома
    Русия за света е просто суровинен придатък и нищо повече
  • 7 Румпелщилцхен

    17 2 Отговор
    На кой му пука? Малко проблеми ли си имаме в България?
  • 8 Леле

    18 3 Отговор
    Кой отрови Навални?...Ха-ха-хааааа! Нас ли питате? Че откъде да знаем? Съвсем изперкахте, ей! Ние не сме, търсете на друго място...ха-ха-хааа!
  • 9 радио Магадан

    7 5 Отговор
    Руските не са, те съобщиха. Западните нямат това ново лекарство. Остават звънземните.
  • 10 хамсал

    14 0 Отговор
    В същото време той посочи разликите в клиничната картина, характерна за отравянето с Новичок, от тази, наблюдавана в Навални. Ако човек е приел отровата, в клиничната му картина се наблюдават миоза (рязко свиване на зениците) и конвулсии, след което след няколко минути настъпва смърт, допълни химикът. Той нарече "невъзможен" сценарий, при който жертвата, погълнала от препарата, може да бъде спасена, лекувана в продължение на седмици, и транспортирана със самолет. При Навални се наблюдават откровени симптоми на панкреатит, съобщи още Ринк. "Не е възможно да се ползва "Новичок" по описания начин, или изобщо вещества от такъв тип", коментира химикът в отговор на твърденията на германското правителство, че са открити следи от препарата в кръвта на Навални. И добави, че е възможно следите от химикали в кръвта на опозиционера да са остатъчни от лекарства, ползвани при лечението му.
  • 11 big

    19 0 Отговор
    Първо не е сигурно, че е отровен или е политическа игра! Навални е свързан с Германия и е финансиран оттам, т.е. те са ангажирани с него, В настоящия момент около Северен поток 2 се разиграват големи игри: САЩ се оказаха срещу Германия и Русия, оттук и опитите им да "развалят" това сътрудничество по потока! Просто в дадения момент Русия няма никакъв интерес от такива ситуации, напротив те и пречат. Вижте, кой има интерес от влошаване на отношенията между Германия и Русия, тогава ще лъсне поръчителя и изпълнителя на това действие, ако въобще го има! Скрипал го скриха без да се даде възможност за широка международна експертиза с участието на Русия, но въведоха санкции! Той се изтърка вече и им трябва ново лице.
  • 12 Сандо

    18 0 Отговор
    Западняците казват,че били руснаците.Защо трябва да им вярваме?Само епруветката на Пауъл е достатъчна да поставяме техните обвинения под съмнение.В подкрепа на твърденията,че поредицата от отравяние,по които е обвинена Русия,са дело на западните служби,е факта,че те нямат летален край,което позволява воденето на дълга пропагандна война.
  • 13 Псевдоним

    2 4 Отговор
    Не мога да преценя.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Естествено че е..........

    2 13 Отговор
    Другаря Путин
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Дълбоко Виждащ

    14 0 Отговор
    Руснаците са много подготвени,а ротшилд не може да се примири,че му взеха най-вкусните парчета от тортата-украйна!Само страхът от руската сила спира англосаксонците да измислят повод за война!Всички полезни изкопаеми се намират в териториите на Русия!Докато Путин е Жив,а той ще е жив и след....си,запада няма да посмее да удари!Ной вероятно сащ ще има нов президент,който е по опасен от сегашния,но той има толкова проблеми с Китай и ковид,та няма да има енергия за друго!
  • 18 dsсса

    13 0 Отговор
    Навални не се оказа подходящ за опонент на Путин и създател и водач на опозицията. Западът вече полза от него жив няма, поне от мъртвия Навални нещо може да спечели. Сега той ще изчезне завинаги, точно както и Скрипал. То със Скрипал ситуацията беше същата - той изпя всичко, каквото знаеше, вече смисъл да го издържат нямаше, вече никой никога няма да го види, само някои служители знаят, къде са го погребали.
  • 19 Р.радев

    1 12 Отговор
    Салтиков-Шчедрин пише: „Ако заспя и се събудя след сто години и ме попитат, какво днес се случва в Русия, аз ще отговоря: пият и крадат...” ...Михаил Булгаков: „Не сме народ, а скотове, наглеци, дива орда от душегубци и злодеи”....Максим Горки: „Най-важният знак за успеха на руския народ е неговата садистична жестокост." ....Сергей Аксаков: „Ах, как е тежко да се живее в Русия, в този смърдящ център на физически и морален разврат, на подлост, лъжи и злодейства” .....Тургенев: „Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят”
  • 20 Димов

    8 1 Отговор
    Ако ползването на руски токсин заклеймява Русия, като извършител на убийството, значи всеки човек, убит с Глок, следва да е бил убит от австийците.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 В.В.П.

    7 0 Отговор
    ОООХ,,,,НАВИЧОК,НОВИЧОК......ИЗТЕГЛИХА ГО НАВАЛНИ ОТ СЦЕНАТА,,,С ДОСТОЙНСТВО...ПОНАТРОВЕН МАЛКО,,С НАЙ ОПАСНИЯ ТОКСИН , НО ЖИВ.....САКСОНЦИТЕ КАТО ЧУЯТ ТАЗИ ДУМА,,,,НОВИЧОК,,,И СЕ ПОДМОКРЯТ...ПО УМНИТЕ ,НЕ,,.....ГОЛАТА ИСТИНА Е ,ЧЕ РУСИТЕ ПРЕЗИРАТ ДЪЛБОКО ПОДЛОГАТА. НАВАЛНИ......
  • 23 Водката

    4 0 Отговор
    Най-вероятно е била ментак
  • 24 klka

    11 1 Отговор
    Разбира се, че зад всичко това стоят изчадията от гейсащ! гейсащ е враг на човечеството! гейсащ е враг на световния мир! Напомням, че политиците все говорят за "вроатлантическите им партньори" - става дума за извегите от гейсащ! Та... уродите от гейсащ си мълчат за положението в България и си подкрепят мафията! Посланичката на гейсащ да не би да е казала, че иска оставката на банкянската мафия?! гейсащ твърдо подкрепя мафията в България! Ето така насадиха на българите да мразят християнските братя руснаци, а да обичат извергите от гейсащ! Морал от гейсащ не може да има! В гейсащ морал не съществува, там половете са над 40 броя!

    Коментиран от #28

  • 25 Обикновен човек

    5 0 Отговор
    Ако беше натровен с новичок, нямаше да оживее, а и останалите дето са били с него и са го докосвали също щяха да се натровят и да са в отвъдното вече...
  • 26 как кой

    3 0 Отговор
    Путин разбира се за да може Меркел да спре северен поток!
  • 27 Антони

    0 1 Отговор
    Интересно как толкова хора могат със сигурност да преценят дали е отровен или не. Аз все си мисля, че никой не е запознат, а и не може да се вярва на информация в днешно време. То като цяло овцете ги крадат, а те не могат да се усетят, а европейските овце стоят гледат и даже и не блеят.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 умно село

    1 0 Отговор
    Завидял е на чекмедже - премиера ни , че не може да го настигне по богатство.
    Или са му свършили "стотинките" от Ходорковски и е решил да се самоунищожи, че става безполезен.
  • 30 Бурканбанк

    2 0 Отговор
    Не е отровен. Отровени са само мозъците на западните медии и на западните политици, които не мислят за нищо друго освен да говорят и работят против Русия.
  • 31 много ясно

    1 0 Отговор
    Този, който иска да спре строителството на газопровода "Северен поток" (Nord Stream) го е отровил. Размърдайте си сивото бещество! Това е геополитиката, като игра на шах.
Назад към анкетата