1 Януари, 2021

Ползвахте ли пиротехника на Нова година?


Ползвахте ли пиротехника на Нова година?
Да, по традиция
20% (1006)
Да, за първи път
1% (74)
Не, никога не го правя
48% (2399)
Не, но нямам нищо против
30% (1470)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    19 7 Отговор
    То във всяка панелка си има хора дето отговарят за тая работа....те не са баш хора ,ама айде...

    Коментиран от #14

  • 2 един от стадото

    6 5 Отговор
    тоя сайт няма ли да направи едно поздравление. ***ЧНГ на ВСИЧКИ. ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ***

    Коментиран от #7

  • 3 Plovdiv

    4 10 Отговор
    Много ясно че да!
  • 4 Животинките

    23 5 Отговор
    За уличните котенца и кученца е като война, за това съм против. Достатъчно труден им е живота, гладни и на студено, захвърлени от собственика им по незнайна за тях причина.
  • 5 az #Победа75

    7 13 Отговор
    Тази година голяма стрелба падна! Отличен 6 за всички!
  • 6 Факт

    18 7 Отговор
    От обяд гърмят и още продължават. Тия малоумници вероятно са бездетни и нямат домашни животни.
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "един от стадото":

    честита нова година МИЛИ ХОРА бъдете ЗРАВИ ЩАСТЛИВИ да ви се сбъднат мемтите
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ПРОСТОТИИ

    12 3 Отговор
    САМО ПРОСТАЦИ СЕ РАЗВАТ НА ГЪРМЕЖИ ЧАЛГА И КРАДЦИ !ТАКИВА ГЛАСУВАТ ЗА БОЙКО !
  • 10 Хаджиментов

    3 1 Отговор
    Ако бенгалския огън може да мине за пиротехника, тогава съм ползал.
  • 11 Centurion

    6 6 Отговор
    Считам го за безмисленно.Бедни хорица си късат и без това оскъдните пари,вместо да го ползват за нещо по разумно и належащо!И да се чудиш на какво се радват, какво посрещат и какво изпращат??? Празни надежди,очаквания и пожелания!!! Тази същата която изпратиха,с ненавист и облекчение,я посрещнаха с радост,и надежди!!!!И какво??? С всяка година по зле, във всяко отношение!!!По здрави ли сте,или по свободни,или по богати,по спокойни,по щастливи,???Днес ви разболяват,утре ще ви ваксинират,и ще Ви надянат някакво електронно устройство с което да "отчитат" !!!Честита Демокрация, свобода и човешки права!!! Даром нищо не идва,за тези неща се воюва!!!
  • 12 Статистик

    6 4 Отговор
    Не ползвам "пиротехника", но нямам против зарята, мисля че е красива. Но съседите гърмяха на покрива си някакви бомби, от които прозорците ми се тресяха – е това не е нормално. Трябва да има контрол, иначе типично по български всеки си прави каквото си иска.
  • 13 От Варна

    1 3 Отговор
    Честита Нова година, добри хора, българи! Радвам се на резултатите от тази анкета, звучат окуражаващо. До 11 Ком. , напълно сте прав/а/, но нека да остане надеждата за по-добро. Тази надежда крепи живота и дано се сбъднат човешките планове на всеки !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Леко пострадал от римска свещ

    0 5 Отговор
    Минах само със силна уплаха и заглъхнало дясно ухо още ми кънти, за бих римската свещ във съндъче за цветя бях я укрепил добре със земя, (не съм я държал в ръка) запали я отдалечи се от нея 2 метра защото балкона ми е толкова първите изстрели гърмяха добре, кефех се яко изведнъж последния изстрел не можа да се изстреля и остана в тръбата гръмна на балкона до мен, бях на косъм да стане белята, браво че не се запали апартамента, римската свещ беше на енигма 8 изстрела 2 комплект диаметър на шпулата ф2, добре че бях купил от ф2 ако беше ф3 ф4 досега да ме няма, за първи път ми се случва а всяка нова година гърмя. Едната беше дефектна една добре гърмя на китайци не може да се разчита или е била овлагнала нз.. Това е мойта история от новогодишната нощ...
  • 16 възмутен

    4 4 Отговор
    Нямаше нужда ние да гърмим, гербаджийските общини се погрижиха с организирана канонада от фойерверки три минути преди 12 часа ,озвучиха толкова силно, та се получи заглушаване по тв на последната и неприятна за тях част от речта на Президента . Добре , че поне не ни спряха тока, иначе за първи път посрещнахме Нова година с 3 минути по рано. Беше глупаво и очевадно.
  • 17 Аман от

    3 5 Отговор
    Селяни пиротехници с меки чучурки !

    Коментиран от #20

  • 18 един от многото

    3 0 Отговор
    Една от най големите простотии. Тази година стрелбата във всеки по голям град беше в пъти повече от колкото в Нагорни Карабах.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Тойота

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Аман от":

    Тези, които хвърлят пиратки НЕ са пиротехници, а най-обикновени селяни. За да си добър пиротехник трябва да имаш знания и умения, а не просто да си мяташ бомби както ти падне. А който иска да хвърля- нека хвърля колкото си иска, но на обазопасено място- например заградена площадка без хора и коли наблизо за да няма пострадали.
Назад към анкетата