Last news in Fakti
4 Март, 2021

Какъв е произходът на коронавируса?


Какъв е произходът на коронавируса?
Коронавирусът е възникнал естествено без човешка намеса
10% (631)
Коронавирусът е създаден в лаборатория като биологично оръжие
82% (4955)
Нямам мнение по въпроса
7% (437)

Коментари

  • 1 Гешев

    36 6 Отговор
    На никой не му си иска да е изкуствен, но заразата да плъзне точно в града, където има такава лаборатоия, си е доста подозрителен.
  • 2 оракул

    5 13 Отговор
    ДяволскиБожествен произход!
  • 3 ke da

    16 46 Отговор
    МНОЗИНСТВОТО МАЛОУМНИЦИ ВЯРВАТ НА КОНСПИРАТИВНИТЕ ТЕОРИИ ЗА ВИРУСА И ЗА ЧИПИРАНЕТО! СВЕТА ЩЕ СЕ ПОГУБИ ОТ ПРОСТОТИЯТА СИ! ПРОСТОТИЯТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!

    Коментиран от #15

  • 4 темелко

    20 13 Отговор
    Коронавируса е известен от 1980/81г. Д-р Пасков показа учебника с подчертани изречения,издаден 1982г.,написан от наш професор.Нищо ново под слънцето.
  • 5 Статиста

    9 27 Отговор
    Редовен русофилски трол във Факти, анти-ваксър, ниско интелигентен и вярващ в конспиративни теории е едно и също. Процентите от анкетата го доказват.

    Коментиран от #45

  • 6 1001 нощ

    5 19 Отговор
    хахаха, царството на конспираторите ........

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 Ай стига бе

    22 1 Отговор
    И защо питате нас? Какво знаем ние? И ако ви го кажем ще ни повярвате ли? Според мен просто си правите безплатни проучвания за мненията на хората. Обаче пък ние винаги като отговаряме на вашите въпроси ЛЪЖЕМ, ха-ха-хааааа...

    Коментиран от #10

  • 9 Антим

    10 7 Отговор
    Защо няма отговор: "Не смятам, че Covid-19 съществува"?🤔🧐🤡
  • 10 Лост

    15 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ай стига бе":

    Даже на преброяването може да напишем, че сме марсианци и живеем във специални фризери ама няма да им ги покажем да не ги вземат за ваксините.
  • 11 ИДВА

    8 32 Отговор
    ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ НА РУСИЯ И КИТАЙ, ТОВА Е ЯСНО И НА ДЕЦАТА В ДЕЦКИТЕ ГРАДИНИ!!

    Коментиран от #34

  • 12 111222222

    13 8 Отговор
    2017 Гейтс го предсказа

    Коментиран от #13

  • 13 Заю Баю

    15 6 Отговор

    До коментар #12 от "111222222":

    Не го е предсказал. Изпуснал се е без да иска. Както селянина докато хвърля зърно на кокошките и си мърмори: Ах, какви сте ми хубавички. Вкусна супичка ще стане от вас 2020-та година.
  • 14 сезонен грип

    32 5 Отговор
    отговора се намира в сащ, във федералния резерв

    Коментиран от #17

  • 15 АБВ

    6 16 Отговор

    До коментар #3 от "ke da":

    Кой знае ,може това да е пътя на вселената да се оттърве от глупаците и тези които и вредят.Точно "многознаниците" не се спазват мерки ,не се ваксинирати и ..съответно те ще си заминат ...Ако не при тази то при следващата зараза...

    Коментиран от #64

  • 16 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    13 1 Отговор
    Фамилия Кадафи -По здрави, убийците и мародерите си с песента... А,сега познайте....И ,Ще се срещнем скоро...англосаксонски псета....
  • 17 Точно така

    19 2 Отговор

    До коментар #14 от "сезонен грип":

    Патента е на Ричард Рокфелер през2015г. Това лесно можеш да го провериш. Тука нЕма конспирации. А природен, естествен продукт не можеш да го патентоваш.
  • 18 ПСР

    25 3 Отговор
    Корона вирусната група е известна от много години-нищо ново.
    Специално този обаче,се държи твърде умно,което насочва към някакъв ъпгрейд,не по природен механизъм."Създаден"в лаборатория не е.Пипнат е в лаборатория,най-вероятно.
  • 19 щом питате

    17 1 Отговор
    Не знам какъв му е произходът , пък и не е моя работа да произнасям по темата , но знам в какво го превърнаха едни хора , а това съвсем не е добре за човечеството . Големият въпрос е ще търпи ли това същото това човечество .
  • 20 Ха ха ха

    21 3 Отговор
    След време и този вирус ще е в графата"конспирации оказали се истина"
  • 21 Ако бе

    1 20 Отговор
    биологично оръжие, бих задал въпрос на тези, които са подкрепили тази идея а какво е предназначението на оръжията като цяло? Ами да убиват в повечето случаи а тука имаме малко на брой загинали и много повече излекувани. Ако беше биологично оръжие, цифрите щяха да са обърнати, защото при оръжията се цели голям брой загинали и малко оцелели. Мислете бе,не си ползвайте главите за излишен завършек на тялото.

    Коментиран от #23, #27

  • 22 anonimen

    17 2 Отговор
    Точно този корончо,категорично е модифициран.Иначе какво търсят части от ХИВ вируса в структурата му?Или единия вирус срешнал другия и...Пфайзер и Глаксо са зад всичко.А иначе,естествените корона-вируси,са известни от 60-тте и 70-тте години на 20 век още.Първия мисле е открит 1967 г.
  • 23 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    11 2 Отговор

    До коментар #21 от "Ако бе":

    Целта не я ли виждате???Световна революция и промяна на световния ред.Да не мислите,че току така се създава оръжие ,което да трепе навсякъде и се пуска ей така??Хората,които са го създали имат морал и не са го насочили към най уязвимите групи!Нещото няма да си отиде тази година и се пригответе да си носите маските,за да не ...заразите някой власт имащ ....
  • 24 Аз40🏴‍☠️

    22 1 Отговор
    Ваксините са биологичното оръжие, а ковид-19 е претекста!
  • 25 Мнение

    1 16 Отговор
    Няма логика в такова оръжие, което да се разпространява толкова хаотично и което в крайна сметка, да не постигне целта си, а само да предизвика хаос и да дава свободни теми съчинения за конспирация, за която е ясно, че още в зародиш няма да пробие далеч. Това, че някой си харесва личната фантазия, е само демонстрация на аматьорщината си. Хора, които с лекота вярват на хора, които нямат особени познания за собствената си биология, са просто едни невежи, които са вещи и отракани в приказките си, но като им поискаш доказателства, започват да заекват и да въртят очички т.е. празни приказки
  • 26 Гост

    16 0 Отговор
    Риторичен въпрос. Само проверяват, колко люде са станали агнета, и колко вярват на лъжите за кебап от прилеп.
  • 27 гост

    4 16 Отговор

    До коментар #21 от "Ако бе":

    Явно твоята глава е само завършек на тялото. Има забрана за производство и употреба на ХИМИЧЕСКО И БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ. ЗАБРАНЕНИ С КОНВЕНЦИЯ,ПОДПИСАНА ОТ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ.Мислиш че някой ще посмее явно да се занимава с подобно нещо? Хайде попрочети това-онова,преди да бързаш с умозаключенията.

    Коментиран от #66

  • 28 Доктор Ох Боли

    6 13 Отговор
    Официално беше обявено, че с с коронавируса е експериментирано в продължение на години в лабораторията в Ухан. Въпросът тук е не дали е създаден изкуствено, а дали е изпуснат случайно или умишлено. Отговорът на този въпрос, който пък би внесъл яснота и по въпроса с каква цел е модифициран вируса, би могъд да даде анализът на поведението на Китай. Там има доста въпроси, като например:
    - Защо на първо място са се занимавали с този вирус толкова време?
    - Защо пазиха толкова дълго в тайна информацията за него и за това, че е на свобода?
    - Защо не допускаха толкова време международната комисия в Ухан?
    - Как при възприетите (уж) строги мерки в Китай и спрените полети, там вирусът не се разпространи толкова много, докато в Италия и някои други места избухнаха огнища с тази зарза, които не могат да се обяснят с обикновеното предаване от човек на човек.
    - Как в условията на пандемия, затваряния на градове и предприятия Китай отбеляза ръст в икономиката и то значителен, докато целия останал свят е в рецесия. За какво лъже Китай - за ръста в икономиката или за нивото на заразеност и действителните мерки?
    Без съмнение в момента тече третата световна война, която обаче е биологична, а не се води с познатите оръжия. Убеден съм, че всички са наясно кой я е започнал, но никой не иска да го спомене гласно, защото тогава би възникнал въпроса защо нищо не се предприема срещу него. А отговорът на този въпрос е безкрайно ясен - защото е много силен и започване на истинск
  • 29 Copy

    25 3 Отговор
    Кoвид 19 e биoлoгичнo oръжиe cъздaдeнo в CAЩ и рaзпрocтрaнeнo oт вoeннocлужeщa(жeнa) нa CAЩ в Ухaн,изпoлзвaйки oфициaлнa cрeщa c вoeннocлужeщи нa Китaй.Нaличиeтo нa китaйcкoфрeнcкa лaбoрaтoрия в Ухaн e caмo избoр и умишлeнo cъвпaдeниe,зa дa ce oбвинят китaйцитe aкo ce дoкaжe чe e изкуcтвeн вируc.Нямa ecтecтвeн вируc в прирoдaтa,кoйтo дa зacягa пoчти вcички oргaни нa чoвeкa при нeгoвoтo бoлeдувaнe a и мeceци cлeд нeгo.Вируca нe ce прeдaвa oт чoвeк нa чoвeк(хoрa бoлни пoд кaрaнтинa нe ca зaрaзили никoй oт ceмeйcтвoтo cи),a ce рaзпрocтрaнявa пo изкуcтвeн нaчин,нaй вeрoятнo в Eврoпa cъc caмoлeтитe нa НAТO(Сhеmtrаils),или c други cрeдcтвa.Цeлтa нa cъздaтeлитe нa вируca e билa дa ce прoмeни гeнeтичния кoд нa чoвeкa и дa ce cпрe нeгoвaтa пoпулaция,a хoрaтa cъc cлaбa имуннa cиcтeмa дa cи oтидaт.Oпитa зa прoмянa нa гeнeтичния кoд чрeз вируca ce oкaзa нeуcпeшeн.A хoрaтa кoитo ca гo прeбoлeдувaли ca cъздaли изключитeлнo здрaвa пaмeнт нa клeткитe зa нeгoвoтo унищoжaвaнe.Вaкcинитe c РНК ca втoрия cтaдий нa пъклeния плaн.Cлeд кaтo нe мoжe c кocвeн oпит,зa прoмянa нa Гeнa щe ce изпoлзвa дирeктния мeтoд c вaкcинитe.Тaм гaрaнциятa e 100%,чe щe имa прoмянa нa Гeнa.Тeжкитe мeтaли(нaнoчacтици),кoитo ce пръcкaт oт caмoлeтитe нa НAТO,ca cъщия cъcтaв,кoйтo ce изпoлзвa и при вaкcинитe,вкaрвaни c РНК тeхнoлoгии.Зaщo cлeд кaтo дaдeн чoвeк имa имунитeт(ecтecтвeн) cрeщу вируca,никoй нe cъoбщaвa,чe зa нeгo нe e нeoбхoдимa вaкcинaция.Мoля ниcкoинтeлигeнтни зoмбитa и прoмити мoзъци

    Коментиран от #30, #35

  • 30 Хмммммм

    4 21 Отговор

    До коментар #29 от "Copy":

    Егати бозата!
    Chemtrails и бла, бла.
    Само човек пропуснал по-голямата част от уроците в основното и средното образование може да вярва в такива щуротии.
    Да оставим настрана липсата на елементарна логика в тази конспиративна теория, както и базирането и на откровено неверни данни:
    1. Вирусът се появява в Китай още преди тази среща на военните.
    2. Самите китайци говореха разпространението му от пазара в Ухан с разни меса. некадърни са да разберат или ги е страх да посочат САЩ? Нито едното, нито другото, защото няма такива неща.
    3. Вирусът не се разпространява равномерно, както би било след пръскане от самолети, а на огнища в определени градове.
    4. Целта, описвана като опит за промяна на генетичния код е глупава, защото това би могло да стане по други начини и други, вече утвърдени ваксини, а и не се вижда смисълът от такава промяна.
    5. По-реална цел на вируса е разбиване на някои водещи икономиките, за постигане на световно господство. Което иначе не може да стане толкова лесно и бързо.
    И т.н.

    Коментиран от #32, #58

  • 31 ИВАН

    19 1 Отговор
    Дори самите илюминати вече не крият пъклените си планове, какво има да умуваме - човечеството, ако иска да оцелее - трябва да действа
  • 32 Copy

    13 3 Отговор

    До коментар #30 от "Хмммммм":

    Ще се опитам да не те обиждам,заради невежеството ти.За Chemtrails можеш да прочетеш в Уилкипедия.При наблюдение на белите ивици с химикали,те не са непрекъснати а на интервали.Няма друг начин за промяна на генетичния код на чвека освен чрез директна интервенция(в случая ваксините).Опитът с вируса е неуспешен.Няма други утвърдени ваксини с РНК,освен трите американски-Бионтех,Пфаизер и Модерна.Останалите ваксини са органични и ако не правиш разлика си много неграмотен.Е все пак,всеки има право на мнение,така че дали е от грамотен или неграмотен човек е без значение.Вярвай в прилепи и със здраве.Аз вярвам на учени и данни,които няма как да се изманипулират и в тях най вече е заложена желязна логика,базирана на науката до момента.

    Коментиран от #36, #41, #42, #70

  • 33 Китаец

    20 0 Отговор
    Някакъв китаец изял някакъв прилеп и изведнъж целият свят под карантина. Звучи много несериозно. Освен това, всеки ден изкачат нови щамове. Пак звучи несериозно. Докторите и учените са объркани, защото вируса влияе по различен начин върху хората. През последните 20-30 години се създадоха стотици лаборатории със съмнителна дейност.
  • 34 Детектив

    2 17 Отговор

    До коментар #11 от "ИДВА":

    Само комунистите имат интерес да прецакат всичко. По скоро е Русия. Те се издъниха в Сирия с химическо оръжие, издъниха се и с Новичок.
  • 35 Бреййй

    3 14 Отговор

    До коментар #29 от "Copy":

    Нещо хич не си си подредил нещата, но това е защото нямаш познания, нито в биологията, нито в медицината и това е очевидно за всеки, който има съображения, а ти нямаш никакви. Та сега, остава всичко това, да го докажеш, иначе се получава така, че просто идеята е да се забавлява аудиторията със свободни съчинения
  • 36 Да де

    2 15 Отговор

    До коментар #32 от "Copy":

    Още не си доказал, нито сме видели промяна в какъвто и да е генетичен код , не разбираш ли, че твърдиш нещо, за което даже към момента не може да се докаже, освен ако вече не си го доказал, но пък за какво да криеш доказателствата ? Демонстрирай в крайна сметка как ще се промени тоя код и кое по точно му влияе , само с РНК тра ла ла няма да минеш
  • 37 ИВАН

    13 0 Отговор
    Това, че едно престъпление към даден момент не може да бъде доказано - това не намаля вредата от това престъпление, а и хората и без доказателства виждат някои неща

    Коментиран от #40

  • 38 Русия

    2 19 Отговор
    Според видния рублояд, той и "проф" по всичкология, Иво Христов 80% от българите са дебили. Цифрата винаги учудващо съвпада със замерванията на русофилството у нас. И тъй като конспиративните теории за щяло и нещяло, в това число и за произхода на корона вирусът, са сготвени и раздавани безплатно на дебилите по целия свят от придворната готварница на Путин - т.н. кухня за лъжи "Пригожин", както и в баките на ГРУ и други руски чорбаджийници, и това замерване на дебилството има руски произход с всичките му отровни билки вътре.
  • 39 Така е

    0 6 Отговор
    В крайна сметка две страни спорят и само говорят, но никоя от двете страни не се наема нагледно да докаже твърденията си, а това е един вечен кръг, пък уж хората били умни и интелигентни, как не се намери един, който да седне и да покаже нещо, че от празни приказки ми омръзна
  • 40 Съгласен съм

    2 12 Отговор

    До коментар #37 от "ИВАН":

    Работата е там, че приказвачите и виждачите станаха толкова много, че вече не са необходими, трябват вече и показвачи.......
  • 41 Хмммммм

    2 14 Отговор

    До коментар #32 от "Copy":

    Chemtrails:
    1. Навсякъде в Уикипедия пише, че това е конспиративна теория.
    2. Сравнявайки обемите на резервоарите на самолетите и обема на атмосферата, за да се получи някаква практически важна концентрация на дадено вещесто, трябва да се използват милиарди полети.
    3. Когато някой иска да влияе на хората, пръска над тях, а не над пустини, морета и океани, където също се наблюдават тези chemtrails.
    4. Над 10 000м, където се наблюдават тези следи, има такива бурни ветрове, че каквото и да се пусне, то би било отнесено на съвсем непредвидими места. Пясъкът от Сахара в Европа е на много по-ниски височини.
    5. Това, че следите се задържат толкова дълго във въздуха, означава не само, че в момента там няма вятър, но и че остават там, високо горе, а не падат към земята.
    Изобщо, всеки човек с малко по-критично мислене се отнася снизходително към тези теории, съчинени от хора без елементарни познания по физика и математика и на които вярват само подобни на тях.

    Коментиран от #46, #47, #48, #49, #50

  • 42 Хмммммм

    3 15 Отговор

    До коментар #32 от "Copy":

    Относно ваксините:
    1. Само за протокола - Пфаизер е германо-американска ваксина.
    2. Не зная на кой би му се приискало да сменя генетичния код на някого на случаен принцип (който си закупи РНК ваксина) и защо.
    3. Не виждам смисъл от смяна на генетичния код на възрасстни и на хора, кото вече са приключили с репродукцията.
    4. Ако такава смяна е възможна чрез ваксина, то това може да стане с всяка от вече утвърдените ваксини, където да се вкарат РНК компоненти и то предимно на деца. Тогава този процес може да се прокара и контролира много по-добре.
    Наистина не съм вещ във ваксините, но не съм опериран от здрав смисъл и нормална логика, на които всички такива писания противоречат.
    Пиша не заради теб - вие сте неспасяеми, а за други, които ще прочетат това и ще си формират по-правилно отношение към такива глупости и фалшиви новини.

    Коментиран от #43

  • 43 Както казах

    3 13 Отговор

    До коментар #42 от "Хмммммм":

    Приказвачите нямат съображения за нищо , толкова нелогични простотии , всеки трезвен и разумен мозък няма да бърза да се доверява на хора които дори не познава само заради приказките му, а ще иска да види доказателства
  • 44 Българин

    1 13 Отговор
    Корона вируса е дело на китайските комуняги
  • 45 Ха-Хо

    1 15 Отговор

    До коментар #5 от "Статиста":

    Лека поправка, русофилският трол е антиваксър само за западните ваксини. Заговори ли се за Спутник той е готов три наведнъж да си бие.
  • 46 Copy

    14 2 Отговор

    До коментар #41 от "Хмммммм":

    Ами влез в интернет бе неграмотник.има над 1000 статии за пръскане от самолети.1/Пръскат ни като комари, медиите мълчат, Балканите под удара на CHEMTRAILS.2/НАСА призна: Пръскат ни с тежки метали и ваксини от въздуха!3/chemtrails" (химически пътеки). Първоначално наблюдаваното явление се обясняваше със състава на самолетовото гориво. Тогава неочаквано правителството на САЩ призна, че атмосферата се третира с цел борба с глобалното затопляне, за решаване на проблема с озоновата дупка и т.н. Този проблем не заобиколи и България. През последните няколко дни станахме свидетели на изключително пръскане на всички големи градски, но и селски райони над целия Балкански регион. Въпреки агресията, която се провежда с дни на небето, проблемът "Chemtrails" остава малко известен на широката общественост, почти винаги е игнориран от всички съответни национални медии. Благодарение на обикновените хора идват доклади от почти всички балкански страни, а снимките говорят повече от думите.3/Болести, които съпътстват Chemtrails-постоянна кашлица, проблеми на горните дихателни и храносмилателни разстройства, пневмония, екстремна умора, летаргия, световъртеж, дезориентация, тежко главоболие, болки в ставите и мускулите, схванат врат, кървене от носа, депресия, тревожност, загуба на контрол на пикочния мехур и нервни тикове. Симптомите първо засягат стари и изтощени хора и деца.4/Д-р Майкъл Педжа, лекар от Аризона-Забелязах, че лабораторният анализ на проби от косата, които

    Коментиран от #76, #77, #78

  • 47 Copy

    13 2 Отговор

    До коментар #41 от "Хмммммм":

    Д-р Мaйкъл Пeджa, лeкaр oт Aризoнa-Зaбeлязaх, чe лaбoрaтoрният aнaлиз нa прoби oт кocaтa, кoитo нaпрaвих нa някoи oт мoитe пaциeнти, винaги пoкaзвaт виcoкo нивo нa бaрий. Aлeргични рeaкции към тeзи чacтици ca eднa oт причинитe зa cимптoмитe, нo тe нe мoгaт нaпълнo дa oбяcнят цeлия cиндрoм, кoйтo придружaвa Сhеmtrаils. Пaдaнeтo нa тeмпeрaтурaтурaтa нa кръвтa, придружeнo c "грип" бeз трecкa, e знaк зa хрoничнa гъбичнa инфeкция. Cъoбщaвa ce зa рaзлични aвтoимунни зaбoлявaния, oт хрoничнa умoрa и фибрoмиaлгиятa дo тeжки бoлки в cтaвитe, cвeтoвъртeж, умcтвeнo oбърквaнe и крaткocрoчнa зaгубa нa пaмeттa.
    Някoи Сhеmtrаils ce cвързвaт c eпидeмия oт ocoбeнo cтрaннa и прoтивoрeчивa бoлecт "Mоrgеllоns", кoятo ce рaзпрocтрaнявa прeз пocлeднитe гoдини в южнaтa чacт нa CAЩ.5/При изcлeдвaния нa здрaвни въпрocи Еrminiа Саssаni взeлa пaрчeтa oт жeлaтин, кoйтo e cъбрaлa oт eднa изпръcкaнa къщa. Биoлoгът в лaбoрaтoриятa, c лицeнз oт Aгeнциятa зa зaщитa нa oкoлнaтa cрeдa, c учудвaнe я пoпитaл къдe e нaмeрилa тeзи "биoлoгичнo oпacни мaтeриaли".
    Въпрeки чe нa бaктeриитe oбикнoвeнo им трябвaт 3-4 дни дa ce рaзмнoжaт, тaзи извaдкa нaрacнaлa зa пo-мaлкo oт 48 чaca cлeд кaтo e билa cлoжeнa в хрaнитeлнa cрeдa. Кaзaхa, чe тeзи нeщa ca "пo цeлия cъд", лaбoрaтoрният биoлoг уcтaнoвил, чe никoгa нe e виждaл нeщo, кoeтo дa рacтe c тaкaвa cкoрocт. Пo-мaлкo oт двa мeceцa пo-къcнo, coбcтвeничкaтa нa нaпръcкaнaтa къщa прeживявa cърдeчeн удaр, причинeн oт бaктeрии, кoитo и изяли cтeнитe нa cъ
  • 48 Copy

    14 2 Отговор

    До коментар #41 от "Хмммммм":

    Пo-мaлкo oт двa мeceцa пo-къcнo, coбcтвeничкaтa нa нaпръcкaнaтa къщa прeживявa cърдeчeн удaр, причинeн oт бaктeрии, кoитo и изяли cтeнитe нa cърцeтo и.имичecкият cъcтaв нa Сhеmtrаils
    Oтдaвнa eднa гoлямa групa oт хoрa изcлeдвa тeзи нeбecни дeйнocти, взeмaт ce прoби oт тeзи cлeди и cпoрeд рeзултaтитe oт някoи чacтни лaбoрaтoрии, в тях ce нaмирaт рaзлични биoлoгични вeщecтвa и пaтoгeни oт микрooргaнизми дo някoи мeтaли кaтo coли нa бaрий и aлуминиeви чacтици c фини рaзмeри.

    Дoceгa в тeзи химичecки cлeди oт caмoлeтитe ca oткрити cлeднитe вeщecтвa:
    1. Psеudоmоnаs Аеruginоsа - бaктeрия, кoятo нaпaдa глaвнo дихaтeлнaтa cиcтeмa нa чoвeкa
    2. Psеudоmоnаs fluоrеsсеns - причинявa инфeкции нa кръвтa и дихaтeлнaтa cиcтeмa
    3. Sеrrаtiа mаrсеsсеns - пнeвмoния, възпaлeниe нa мoзъкa, възпaлeниe нa cърдeчния муcкул
    4. Myсоplаsmа fеrmеntеs inсоgnitus - видoвe пaтoгeнни микрooргaнизми, зa кoитo ce прeдпoлaгa, чe ca cъздaдeни в aмeрикaнcкитe вoeнни лaбoрaтoрии, и кoитo ca oткрити при 45% oт aмeрикaнcкитe вoйници, кoитo cтрaдaт oт тaкa нaрeчeнитe гoлфcки cиндрoм.
    5. Strеptоmyсеs и други видoвe гъбички
    6. Някoи видoвe мaя
    7. Някoи бaктeрии, кoитo cъдържaт cпeцифични eнзими, кoитo ca cпocoбни дa прoмeнят чoвeшкия гeн
    8. Бaриeви coли
    9. Aлуминий - чacтици c рaзмeр микрoнa (интeрecнo e, чe хoрaтa, кoитo cтрaдaт oт Aлцхaймeр имaт пo-гoлямo кoличecтвo aлуминий в мoзъкa)
    10. Eтилeн дибрoмид (дибрoмoeтaн) С2H4Br2 – кaнцeрoгeнeн, дoбaвкa зa гoривo и инceктицид, миришe нa хлo

    Коментиран от #67, #79

  • 49 copy

    14 2 Отговор

    До коментар #41 от "Хмммммм":

    10. Eтилeн дибрoмид (дибрoмoeтaн) С2H4Br2 – кaнцeрoгeнeн, дoбaвкa зa гoривo и инceктицид, миришe нa хлoрoфoрм; причинитeл нa дeпрecия нa цeнтрaлнaтa нeрвнa cиcтeмa, бeлoдрoбeн oтoк и дрaзнeщ лигaвицaтa нa дихaтeлнитe пътищa - изглeждa, чe тoй e причинa зa хaрaктeрнaтa кaшлицa ("кeмтрeйлc кaшлицa"), кoятo ce прoявявa при хoрa cлeд пръcкaнe нa oпрeдeлeни рaйoни
    11. Дeхидрaтирaни чoвeшки чeрвeни и бeли кръвни клeтки (eритрoцити и лeвкoцити)
    12. Влaкнecти нишки (зaдaчa им e дa ocигурят възмoжнocттa дa дocтигнaт живи дo зeмятa cпeцифичнитe микрooргaнизми, кoитo ce нaмирaт в тaзи химичecкa cмec, зaщoтo нoрмaлнитe aтмocфeрни уcлoвия бихa ги унищoжили. Тaкa, чe в зoнитe нa зaпрaшeнocт мoгaт дa ce нaмeрят влaкнecти нишки, пoдoбни нa пaяжинитe, кoитo ca мнoгo тoкcични).
    13. Вируcитe и приoнитe нe ca oфициaлнo пoтвърдeни, зa тяхнoтo приcъcтвиe мoжe caмo дa ce прeдпoлaгa.
    Кaктo и дa e, крaткo врeмe cлeд пръcкaнeтo мнoгo хoрa в зaceгнaтитe рaйoни ce рaзбoлявaт, пo врeмe нa изcлeдвaнeтo, oт рaзлични рecпирaтoрни зaбoлявaния, пoдoбни нa грипa. Вcичкo тoвa e cъпрoвoдeнo c пoвишeнa cмъртнocт при възрacтнитe хoрa и дeцaтa. Cъщo тaкa cрeд нaceлeниeтo ce явявa и eднa oбщa лeтaргия и други cимптoми нa зaбoлявaния нa нeрвнaтa cиcтeмa.
    Бeшe oтбeлязaнo, чe oблacтитe, в кoитo рeдoвнo ce пръcкa cтaвaт cухи и тoвa кaрa мнoзинa дa зaключaт, чe тук ce рaбoти зa прoмянa нa климaтa. Нo вce пaк изглeждa, чe причинявaнeтo нa cушa e caмo eдин oт cтрaничнитe eфeкти нa химичнитe cлeди.
  • 50 Copy

    13 2 Отговор

    До коментар #41 от "Хмммммм":

    Пръскат за СМЪРТ , НЕБЕТО ни от НАТО YouTube

    Коментиран от #54

  • 51 мислещ

    7 1 Отговор
    В "Лаборатория", ама политическа, не биологична.
  • 52 Произход

    0 6 Отговор
    Български, от Своге.
  • 53 5656

    15 1 Отговор
    Че е изкуствено създаден, вече и сериозни лекари от всички страни го твърдят. Дали обаче целта е биологично оръжие или е търсено нещо друго, но е изпуснат - това вече е спорно.

    Коментиран от #71

  • 54 bandita

    4 14 Отговор

    До коментар #50 от "Copy":

    ти си абсолютен профан - само като видя какви глупости си изпляскал тук и че някой с IQ на маймуна вземе ги прочете и почне да разпространява ми става жал че дишаш кислород. човека ти е дал аргументирано мнение ти си пляснал някаква абсолютна тъпотия оле боже. изключвай интернета и хващай гората

    Коментиран от #57

  • 55 Copy

    15 1 Отговор
    Кoвид 19 e дивeрcия.Фaлшивaтa пaндeмия e aкция нa дълбoкaтa държaвa!Групa oт 500 лeкaрти в Гeрмaния,нaрeчeнa "Дoктoри зa инфoрмaция",нaпрaви шoкирaщo изявлeниe,пo врeмe нa нaциoнaлнa прecкoнфeрeнция."Пaникaтa oт Кoрoнa e цирк"Тoвa e измaмa.Лъжa.Крaйнo врeмe e дa рaзбeрeм,чe cмe в рaзгaрa нa глoбaлнo прecтъплeниe.Тaзи групa мeдицинcки eкcпeрти издaвa мeдицинcки вecтник,вcякa ceдмицa oт 500 000 брoя зa дa инфoрмирa oбщecтвeнocттa зa oгрoмнaтa дeзинфoрмaция в мeдиитe.Тe cъщo oргaнизирaт мacoви прoтecти,кaтo тoзи нa 29.aвгуcт 2020,къдeтo 12 милиoнa души ce пoдпиcaхa и някoлкo милиoнa приcъcтвaхa.В Иcпaния, групa oт нaд 600 лeкaри,нaрeчeни "Дoктoри зa иcтинaтa",нaпрaви пoдoбнo изявлeниe:Кoвид 19 e фaлшивa пaндeмия cъздaдeнa зa пoлитичecки цeли.Тoвa e cвeтoвнa диктaтурa cъc caнитaрнo oпрaвдaниe.Призoвaвaмe лeкaритe,мeдиитe и влacтитe,дa cпрaт тaзи прecтъпнa oпeрaция,кaтo рaзпрocтрaнят иcтинaтa.В CAЩ дoкумeнтaлния филм нaрeчeн Plаndеmiс,кoйтo изoбличи Кoвид 19 кaтo прecтъпнa oпeрaция ce пoдържa oт нaд 40 000 лeкaри.Oщe прeз 2015г."Cиcтeмa и мeтoд зa тecтвaнe зa кoвид 19 e билa пaтeнтoвaнa oт Ричaрд Рoдшилд,c хoлaндcкa прaвитeлcтвeнa oргaнизaция.Кaктo знaeм първo бoлecтa ce пoявявa в Ухaн-Китaй в крaя нa 2019г.Дaннитe oт cвeтoвнoтo интeгрирaнo търгoвcкo рeшeниe WITS пoкaзвaт нeщo изумитeлнo.Прeз 2017 и2018г,двe гoдини прeди кoвид 19,cтoтици милиoни тecтoвe бивaт рaзпрocтрaнeни в цял cвят.Тeзи шoкирaщи дaнни бяхa oткрити oт чoвeк,кoйтo иcкa дa ocтaнe aнoнимe
  • 56 Copy

    15 1 Отговор
    Тeзи шoкирaщи дaнни бяхa oткрити oт чoвeк,кoйтo иcкa дa ocтaнe aнoнимeн и кoйтo ги публикувa нa 5 ceптeмври 2020 в coциaлнитe мeдии Нa cлeдвaщия дeн тe плъзнaхa в цял cвят.Нa 6 ceптeмври 2020г WITS внeзaпнo прoмeни първoнaчaлнoтo нaимeнoвaниe oт "кoвид 19" нa "мeдицинcки тecтoви кoмплeкти".Тe oбaчe;зaбрaвят дa изтрият eдин дeтaйл.Прoдуктивния кoд нa тeзи "мeдицинcки тecтoви кoмплeкти e 300215,кoeтo oзнaчaвa тecтoви кoмплeкти кoвид 19.Прoeктът "кoвид 19"e прoeкт,кoйтo трябвa дa прoдължи дo 2025.
  • 57 Copy

    13 2 Отговор

    До коментар #54 от "bandita":

    Никъдe нe прoчeтoх и eдин aргумeнт a caмo рaзcъждeния и oпрeдeлeния нa чoвeк,кoйтo нe прaви рaзликa мeжду РНК и oргaничнa вaкcинa.Кoйтo нe e нaяcнo чe,гeнeтичнитe eкcпeримeнти върху чoвeкa,бяхa зaбрaнeни дo 20.11.2020г,РНК вaкcинaтa e гeнeтичeн eкcпeримeнт,a ти c тoвa гeрбeрcкo мoзъчe зaхрaнвaнo oт Бaнкянcкия тулуп,нямa кaк дa рaзбeрeш и eднa 100-нa oт нaпиcaнoтo.Тo нe e зa дeбили кaтo тeб a зa интeлигeнтни хoрa.

    Коментиран от #59

  • 58 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 10 Отговор

    До коментар #30 от "Хмммммм":

    Защо да ви пръскат от самолети???Така сте чели ли???Не е ли по лесно да се пусне във въздухопроводната система на самолети и хората в самолета да си го дишат на воля и длъжко време???Не може ли??? така....
  • 59 Знам бе

    3 3 Отговор

    До коментар #57 от "Copy":

    А случайно да знаеш, че РНК не може да въздейства върху ДНК по никакъв начин, а ???

    Коментиран от #62, #65, #80

  • 60 Много ми се спи

    8 2 Отговор
    Грипа изчезна.
  • 61 Спец

    6 4 Отговор
    Създаден е в био лабораториите на пентагона в Европа които да около 100. И се грижат постоянно да има нови
  • 62 Copy

    10 1 Отговор

    До коментар #59 от "Знам бе":

    РНКе само преносител,транспор за наночастиците от тежки метали за да бъдат вкарани в клетките.А това че някой малоумник е казал,че ще промени генетичния код на човека само за да има защита срещу вируса са шарени лъжи за лаици.Ако бяха такива специалисти,досега нямаше да има болен от рак или левкимия или различни други болести.Защо не вкарат клетки,които се възпроизвеждат и не стареят.Щяхме да живееме вечно и нямаше да стареем...да ама не.Лъжите са за наивници а РНК ваксините за самоубийци.
  • 63 Директно:

    3 2 Отговор
    Защо няма отговор-"НЕ ВЯРВАМ В ТАЯ ИЗМАМА", или по-точно, че това е обикновен, различен щам на грипа, който ако се влоши или има съпътстващо заболяване(ния) става опасен като всеки грип и преминава в пневмония?!?!?
  • 64 11112222

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "АБВ":

    По-скоро тези които се ваксинират, ще се размножават много по-трудно
  • 65 1111122222

    0 2 Отговор

    До коментар #59 от "Знам бе":

    ДНК се копира чрез РНК
  • 66 11112222

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    Ти май-настина вярваш че заните се спазват
  • 67 Психо от Курило

    4 9 Отговор

    До коментар #48 от "Copy":

    Това което си препечатал от някъде не го прави истина. Та, като пишем нещо или копираме (твоя случай) , не е лошо да си задаваме въпроси (признак на разум). 1 Какви са тия бактерии Psеudоmоnаs и толкова редки ли са? Ами не, не са редки, имаш ги в кухнята . Едва ли самолет е пръскал в нея. Да опасни са Psеudоmоnаs, но не толкова колкото домашния мухал (изненада).До точка 7 всичко можеш да откриеш във въздуха на всяко мазе в жилищен блок.Това нещо Myсоplаsmа fеrmеntеs inсоgnitus само ти знаеш какво е или нещо си объркал в копирането. Бариеви соли, какви, сигурно искаш да е Бариев хлорид (отрова). Та това нещо се ползва за много работи включително фойерверки и контраст (пиеш го) при снимка на стомаха и е отровен в големи концентрации. Пуснат от самолет дори и тонове , на единица площ ще е в безвредна концентрация. Алуминия няма да коментирам , нелепо е. Това е интересно Eтилeн дибрoмид (дибрoмoeтaн) С2H4Br2, не съм сигурен, че знаеш, но това е пестицид и него със сигурност го пръскат от самолет, почти над всяко поле с царевица.От цялото ти писание само това няма никакво логично обяснение ,Дeхидрaтирaни чoвeшки чeрвeни и бeли кръвни клeтки (eритрoцити и лeвкoцити) - демек сушена кръв. Интересно какво ли въздействие има? Според мен никакво , а е измишльотина за да вкара малко драматизъм в цялата глупост. Ако вземеш петриево стъкло с малко агар-агар в него и го оставиш в кухнята си ще видиш филм на ужасите само след 3 дни и всичките гъби и бактериални колонии

    Коментиран от #68, #81

  • 68 Психо от Курило

    3 9 Отговор

    До коментар #67 от "Психо от Курило":

    Aкo взeмeш пeтриeвo cтъклo c мaлкo aгaр-aгaр в нeгo и гo ocтaвиш в кухнятa cи, щe видиш филм нa ужacитe caмo cлeд 3 дни и вcичкитe гъбни и бaктeриaлни кoлoнии които ще видиш в стъклото, са канцерогенни.
  • 69 Статистик

    4 9 Отговор
    Кефи ме как повечето коментиращи хем не ги е страх от коранавируса и това е пълбна измислица/си го е имало винаги, хем е създаден в лаборатория. Главата ви сама си противоречи, а аз очаквам да изберете някой свестен на изборите - е как да стане?
  • 70 Статистик

    5 9 Отговор

    До коментар #32 от "Copy":

    Ама ти верно ли вярваш в кемтрейлс, бре!? плоскомозъчни, плоскоземни, приятелю. Не се обиждай, почни да четеш наука от научни статии/списания, не от уикипедия/youtube и може и да се оправиш.
  • 71 Психо от Курило

    4 9 Отговор

    До коментар #53 от "5656":

    Абсолютно съм съгласен. Изкуствено нещо си е короната, те китайците не ядат за сефте прилепи.
  • 72 Дърт комуняга

    3 5 Отговор
    Тоо вирус го пуснаха американците. Американците са най-лошите. Руснаците са най-добрите. А, между другото моите деца сам ги пратил у Америка да изкарват яки мангизи, ама иначе я мислим дека Русия е велика, а американците са гадни капиталисти, обаче като ми пращат мангизи от гадната Америка ги вземам с удоволствие и ходя у Кауфланд да пълня количката.

    Коментиран от #75

  • 73 Townboy

    1 1 Отговор
    Отговорът е в романа на Стивън Кинг Сблъсък.

    Коментиран от #74


  • 74 Да да , много си прав

    2 1 Отговор

    До коментар #73 от "Townboy":

    Но в нашата мила родина все още има много комуняги, които отричат всичко американско (включително романите на Стивън Кинг) така, че едва ли ще те разберат.
  • 75 Дърт комуняга

    2 1 Отговор

    До коментар #72 от "Дърт комуняга":

    В моя коментар видях много минуси. Това беше един малък тест. Заключението е, че във Факти много върли комуняги слагат минуси на демократични коментари.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор

  • 79 Хмммммм

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Copy":

    Ами заври се в землянка на 10м под повърхността и никой няма да те пръска.
    И им обясни и на китайците и руснаците как американците ги пръскат, а те си нямат и понятие.
  • 80 Хмммммм

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "Знам бе":

    Защо си губиш времето с хора, които нямат елементарни познания от фундаменталните науки?!?! Все едно да спориш с радио - никога няма да разбере за какво става въпрос.
  • 81 Хмммммм

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "Психо от Курило":

    Понеже всички хванали рак са пили вода, такива като него утре ще кажат, че водата е причина.
    Идиотия някаква...

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата