3 Март, 2021

Доколко предизборната кампания, плащана от нас данъкоплатците, ще се отрази на избора ви на партия?


Доколко предизборната кампания, плащана от нас данъкоплатците, ще се отрази на избора ви на партия?
100% ще ми се отрази
18% (731)
50% ще ми се отрази
3% (139)
Няма да ми се отрази
78% (3152)

Коментари

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    25 7 Отговор
    герб ще изманипулират изборните резултати плащат на циганите по две кебапчета хляб чопак двулитра пластмасова бира 50 лева еднократно и якоя мазна чалга поп фолк до дупка


    герб са мафия мутри

    Коментиран от #7, #8

  • 2 ГанюБалкански

    9 10 Отговор
    ши гласувам за некоя дърта мумия као пената, жекоф, мангъра или славуца вдървения, дето фъфлят и нищо не им се разбира като говорят
  • 3 ЛЪЖЕЦ

    18 5 Отговор
    ЩЕ СЕ ОТРАЗИ НА КРАЖБИТЕ НА ТИКВАТА ГАДНА ЛЪЖЛИВА !
  • 4 обективен

    19 3 Отговор
    аз си знам кои партии не харесвам и колкото и да се рекламират няма да гласувам за тях
  • 5 проф Христов

    10 7 Отговор
    Значи прогнозата на проф. Иво Христов се подтвърждава - 80% дебилизъм. От анкетата се вижда 75% /за сега/, са съгласни техните пари да се харчат от партиите.

    Коментиран от #33

  • 6 Фаро

    11 3 Отговор
    Взел съм решение от 20 години и то е мутри вън.Хич няма да им гледам простотиите

  • 7 Нее

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "РАДИО ЕЛТО":

    Циганите няма да гласуват за герб повече, свършено е с тулупа и той го знае и затова ще бяга от България
  • 8 ПСР

    19 3 Отговор

    До коментар #1 от "РАДИО ЕЛТО":

    ЩЕ изманипулират?!Бъдете сигурен-от една година са го направили.
    Чрез "управлението"на КВ 19 кризата,чрез метода-"Една дЖипка,Един Лидер,Една Партия,Един Народ."Вие представяте ли си,за едни хорица из глухата провинция,какво събитие е,на крака да ти дойде"големец"с антураж и ескорт от София?!И да дава,дава,обещава и манипулира...
    Хортува,ръси битовизми,фамилиарничи и....плаши!Ако не е Той,Слънцето няма да изгрее,настъпва хаос и мор,не само по кокошките.....Много пари са скътани за тези избори.Много калинки от всички администрации,ще са на първа бойна линия,в защита на бонусите си.Изобщо не ме интересуват кампании и плямпане-гласувам твърдо против,но като цяло,съм песимист,че промяна ще се случи.
  • 9 мислещ

    10 0 Отговор
    Не, разбира се, не съдя за някого по рекламите, а по поведението му през останалото време.
  • 10 ПиАрка

    7 2 Отговор
    По-рано, предизборните кампании бяха забавни донякъде, но вече са смешни, жалки и абсурдни (и твърде скъпи).
  • 11 По сМотана

    5 7 Отговор
    ...анкета не съм,виждал !!!...толкова си можете - Ф...
  • 12 един от многото

    8 0 Отговор
    Много по важен е как избора който направим ще се отрази на България!
  • 13 СЛОНА

    4 5 Отговор
    И СЕГА ЛИ ЩЕ КАЖЕ,ЧЕ ДРУГ МУ Е ВИНОВЕН
    1. МОЖЕШЕ ДА СПРЕ ПРИМЕРНО ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА И ДА РАЗТОВАРИ МАЛКО ОТ МАЛКО ПЪТИЩАТА
    ПРИМЕРНО МОЖЕШЕ ДА ИЗВАДИ МАЛКО ПАРИ ОТ ШКАФЧЕТО ДА ВЗЕМЕ НЯКОИ ФЕРИБОТ И ТУРСКИТЕ ТИРОВЕ ВМЕСТО ДА ПРАВЯТ ПРОСТОТИЙ ПО ПЪТИЩА И МАГИСТРАЛИ ДА ГИ НАТОВАРИ НА ФЕРИБОТА НА АИТОС И ДА ГИ РАЗТОВАРИ НА КАЛАФАТ ,БЕЛГРАД ИЛИ ГЮРГЕВО ТАКА ПАК ЩЕ ПЕЧЛИ И ЩЕ Е И ПОЧИСТ ВЪДУХА ПО СЪЩИЯ НАЧИН МОЖЕ ДА СЕ ПУСНЕ КОРАБ ИЛИ МЕТЕОР ЗА ПО БЪРЗО ПРЕВОЗВАНЕ НА ПЪТНИЦИТЕ ОТ БЕЛГРАД,КАЛАФАТ ВИДИН РУСЕ ГЮРГЕВО ПРЕЗ ДЕЛТАТА В КАВАРНА И ВАРНА И ДА СТИГНЕ В АИТОС .ДА НО АСВАЛТА Е ПО ВКУСЕН И НЕМОЖЕ ДА НАПРАВИ ПРИСТАНИЩЕ ЗА СОФИЯНЦИ ЗАДА ГЛДАТ ПАК ЗА НИЕГА БАНЧИНСКИА БОС
  • 14 Наблюдател

    6 2 Отговор
    То само дето смучат от бюджета . Реално няма предизборна кампания . Парите , уж за нея се вземат , от болезнено познатите сини и червени щатско-турски далавераджии ,
    а партии , като русофилската #12 " Възраждане на Отечството"на Малинов не получават достъп до медиите !
  • 15 ИВАН

    4 0 Отговор
    Еееей, днеска е 3-ти Март - национален празник, Освобождение от турско робство
  • 16 Гост

    1 0 Отговор
    И двете водещи партии имат достатъчно минало зад гърба си, което е истинската им кампания. Убежденията с предизборни лъжи и обещания не хващат дикиш. Миналото говори само за тях.
  • 17 Психо от Курило

    2 4 Отговор
    Троля платено!!! За 1лв на коментар и по 5 коментара минимум на статия , на всякъде ще троля. Умен съм и мога да измислям полу истини. Цената за БСП и производните и (Мая и Пеее сите) е по 5 , защото тука трябва много да измислям и лъжа.
  • 18 джаба

    4 4 Отговор
    трудно ли ги измисляте тези тъпи въпроси или ви се отдава по рождение
  • 19 Дебили

    6 3 Отговор
    Трябва да си изключително тъъъп, за да плащаш за предизборната кампания на престъпни политици и да напишеш,че няма да ти се отрази.Изглежда в България наистина живеят 79% дебили.Тези пари за хрантутниците политици, са от нашия джоб.

    Коментиран от #21, #30

  • 20 по образно

    5 3 Отговор
    Ще го напиша по образн,о за да разберат нискоинтелигентните,за какво иде реч.Предизборните кампании се субсидират от държавата,а това означава от нашия джоб.Сега си представете Тиквата,как със вашите пари,купува мешана скара на патладжаните от гетата за да го итзберат...Вие,90% от народа,които мразите тиквата и Герб, му помагате с вашите пари, отново да дойде на власт.Субсидиите трябва да се намалят на левче или никакви за да няма купуване на гласове,поне от нашите пари.

    Коментиран от #29

  • 21 мислещ

    3 2 Отговор

    До коментар #19 от "Дебили":

    Анкетата не е дали ще се отрази на джоба/живота ни, а на избора на партия. Май ти страдаш от дебилизъм...

    Коментиран от #23

  • 22 Крис51

    4 2 Отговор
    Как още не е счупен телевизорът вкъщи е направо загадка. Дори да харесвах някои министри, Биков, Харалани, Харизани и очилати професорки по социална психология, при това натрапване от екрана щях да ги намразя, а тъй като открай време са ми неприятни, гледам да не пускам определени канали, където мутрите им може да те издебнат дори в рекламите.
  • 23 кух си

    1 3 Отговор

    До коментар #21 от "мислещ":

    Доколко предизборната кампания, плащана от нас данъкоплатците, ще се отрази на избора ви на партия?::::Ако с твоите пари се купуват мешани скари на избирателите от противниковата партия,това няма ли да ти се отрази на избора ти за партията за която си гласувал,Твоя глас отива на вятъра,и партията за която си гласувал губи,защото противника си е купил гласове Ти не си мислещ´а обикновен дебил,щом не можеш едно заглавие да асимилираш. Поне не се излагай да влизаш в дискусия и да правиш неадекватни забележки,защото си кух от всякъде.

    Коментиран от #24

  • 24 мислещ

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "кух си":

    Ами че това да не е първата предизборна кампания. Аз знам, че го правят и знам кои. Следователно няма да ми се отрази на избора при всички случаи.

    Коментиран от #25

  • 25 магарето Марко

    4 3 Отговор

    До коментар #24 от "мислещ":

    Е на мен ми се отразява.Първо че се прави с мойте пари.Второ че ми се повръща от турската пета колона ДПС и трето:Тулупа "Вие сте прости и аз съм прост".Това ме вкарва в бяс и ще си дам наказателния вот с гласуване и за магарето Марко.Така че колкото повече ги виждам партиите от парламента в медиите,толкова повече няма да гласувам за тях а за всеки друг.
  • 26 парадокс

    4 2 Отговор
    власта се отнася с внимание към данъкоплатците, само когато става дума за прибиране на пари от тях,а данъкоплатците отиват на избори и избират власта!
  • 27 МАФИЯ НА ББ

    6 1 Отговор
    ДНЕС БОЙКО БОРИСОВ ОТНОВО СЕ ПРЕДСТАВИ КАТО ПРОСТАК И НЕБЪЛГАРИН. КАК ДА ГЛАСУВАШ ЗА ТАКЪВ ИНДИВИД НЕБЪЛГАРИН, КОЙТО НЕ ПОЧИТА ПАМЕТТА НА ЗАГИНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ И ГОВОРИ ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ СЪС ЗМИЙСКИЯ СИ ЕЗИК. НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА МАФИЯТА ШАЙКА ГЕРБ. БАСТА. ДА ИЗГОНИМ НАГЛИЯ ГЛУПАК БОЙКО ОТ ВЛАСТТА!

    Коментиран от #31

  • 28 Психо от Курило

    3 4 Отговор
    Брей, конкуренцията колко минуса ми е дала, хееххииехе! Да ги изброя ли платените тролове?!? Двама, трима са без постоянни никове, но пишат много и от няколко браузера, Последния софиянец. Мога да изброя още, но ще спозя колегиален тон.Радио Алто (Козлодуй) го върти пералнята и пише безплатно. А относно анкетата, няма сила на този свят, която да ме убеди да пусна бюлетина за БСП, ДПС, Христо Иванов,Боец, Мая и Сие, АБВ,Атака,Възраждане и Черепа.
  • 29 перничанин

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "по образно":

    Аз съм нискоинтелигентен (запазвам правописа ти) и разбрах, че кака Кури ще извади от собствените си сметки, пари за кебапчета, за да зарадва електората си от лилави (в коалицията на БСП за избори,не влизаха ли Евророма и др. лилави НПО-та). Правилно те разбирам ,нали? А, дали някой ти вЕрва? БСП първи са го измислили това с купуването на гласове , т.е. първи го приложиха, а е измислено много отдавна. И като се има в предвид, че 90% от кандидат депутатите са бивши комуняги или техни деца, става ясно , че кебапчета, гумени цървули, пари, оранжеви маски, зелени писалки и др . ще се раздават на поразия. Комундетата ,Ристе и тия около Мая поизгладняха, доста време са в в страни от софрата и са гладни ще раздават като за последно, само и само да се докопат до власт. Жална ни майка , ако позволим това да стане.
  • 30 777

    1 5 Отговор

    До коментар #19 от "Дебили":

    Всички тук пишещи нямате никакъв принос към парите отиващи за предизборна агитация за партиите защото сте безработни лентяи и безделници и получавате помощи от работещите хора

  • 31 1111

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "МАФИЯ НА ББ":

    Дано ковид не ти позволи да гласуваш!

    Коментиран от #32

  • 32 ББ мафия

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "1111":

    да ти се по връща!
  • 33 Пепи

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "проф Христов":

    Въпросът е не дали сме съгласни парите да се харчат за партиите а: Доколко предизборната кампания, плащана от нас данъкоплатците, ще се отрази на избора ви на партия?
  • 34 Пепи

    2 0 Отговор
    Ако партиите не са ме впечатлили с поведението на лидерите си, инициативите си и действията си за четири години, несериозно е да очаквам, че ще ме впечатлят за по-малко от месец. Това е месец на викове крясъци, перчене и опване на опонента.
  • 35 Пепи

    1 0 Отговор
    ... и оплюване на опонента.
  • 36 мнение

    3 0 Отговор
    не разбирам какво има да ми се отразява , каква кампания ? до сега при мен не е дошъл нито един политик, а би трябвало това да значи кампания ! за какъв глупак ме мислят тия че да давам пари на непознати хора ? това е произвол, някакви да ме принуждават да давам пари, че да ги харчат за каквото си искат те, на всичко отгоре отказват да дойдат и да ми се представят, с аргумент, че нямало време за такива работи, но пък за крадене и далавери време има колкото искаш, ришли....... край вече, парите които са похарчени за политическо забавление смятам за откраднати от моя джоб, а похарчилите ги личности за крадци......никога повече няма да гласувам за непознати хора. сбогом......
  • 37 Жеко

    0 0 Отговор
    Преброяване на глупаците са Изборите
  • 38 цвета пкп

    1 0 Отговор
    и стига сте казвали турско робство , такова няма има турско -българско съжителство, щото излиза че сега сме под депутатско робство . Робски народ -робска съдба . а сега гласувайте за новите поробители- зилени, чарвени ,сини , жалти, циганско пембени и др

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата