Last news in Fakti
30 Март, 2021

Кога европейците ще могат отново да пътуват свободно?


Кога европейците ще могат отново да пътуват свободно?
До лятото на тази година Европа ще е преборила вируса
9% (455)
До края на годината трябва да паднат всички ограничения
18% (921)
Поне още две години ще живеем с вируса
34% (1768)
С тези темпове на ваксинация - никога
14% (734)
Не пътувам зад граница, в България е най-хубаво
13% (677)
Не знам
13% (670)

Коментари

  • 1 Мишо Бирата

    12 4 Отговор
    Рапоне - бай Ставри те чака !!!
  • 2 нашия

    14 2 Отговор
    когато тия които избираме да работят за нас спрат да се подиграват с работодателяси...а това сме ние
  • 3 Банкя

    13 3 Отговор
    Овча главо оставка, съд и затвор!!!
  • 4 Criminal

    9 2 Отговор
    Питате за европейците........защо включвате и България там............
  • 5 I'm not a robot

    14 3 Отговор
    Изтекла е информация от секретни документи в Испания където е заложено схемата Ковид да продължи до края на 2023.

    Коментиран от #9

  • 6 темелко

    7 7 Отговор
    Когато Б.Борисов заповеда,тогава.Завалията си е внушил,че в Европа го слушат и му се подчиняват.

  • 7 НЕ ЗНАМ

    5 7 Отговор
    Когато България стане европейска страна
  • 8 Посетител

    11 2 Отговор
    Никога! Така е замислено...
  • 9 нашия

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "I'm not a robot":

    няма нищо секретно в тия документи -отвори книгата на Клаус Шваб/шефа на давоския форум/-там си е написано черно на бяло...изложен е целият им лоан без да се притесняват-ти си прави сметка колко силни се чувстват....тааа...така...
  • 10 MmAaHh

    8 0 Отговор
    В анкетата липсва най-важната опция: "Никога"
  • 11 гадно

    5 1 Отговор
    Ами никога тези ограничения са много удобен повод да откажат на всеки който им се стори подозрителен да посети дадена страна .
  • 12 мислещ

    8 3 Отговор
    Когато изметат фашистката шайка.
  • 13 пандиз

    4 3 Отговор
    когато бойко е в затвора !
  • 14 ССсс

    8 0 Отговор
    Планът на империята на злото е до 2025 година,докато младото население не бъде стерилизирано и скопено,а старото умъртвено,за да може до 2035,да бъде достигнат желания 1 милиард население.Парадокс и дискриминация е паспорта за ваксинация,с който (уж) може да се пътува,при положение,че теоретично,той предпазва само ваксинирания,но може да бъде преносител на вируса,както и неваксинирания.Логиката в тази история е определено само за малоумници.Още 2017г,Рокфелер регистрира фирма за тестване на вируса в Нидерландия,като са произведени милиони тестове,още преди появата на вируса,които в момента ползваме.Историята за вируса от прилеп е само за детските градини.Виорусът е изкуствен и е съставен от компоненти,които няма как да се образуват по естествен начин.Първия етап е пускането на вируса и обявяването на диктатура под формата(грижа за нашето здраве).Всички преболедували вируса,остават частично увредени до живот.Втория етап е ваксинацията и продължаване на диктатурата,с която пъкления план ще бъде завършен.Едно уточнение-става дума само за РНК ваксини.
  • 15 big

    6 0 Отговор
    Това е политико-икономически проблем, не медицински! Тежките и смъртни случаи са пренебрежимо малки в световен мащаб и тези затваряния са напълно излишни! Безсимптомните и леки заболявания, които са над 95%, не могат да бъдат причина за същите. С други думи, това не зависи от вируса, а твърде е вероятно и самите ваксини да са "инициатор" на всички мутации на вируса.
  • 16 Тодоров

    6 1 Отговор
    Тъпа анкета. При положение, че вирусът е създаден или "тунингован"в лаборатория, никой не може да каже кога ще свърши пандемията и дали не ни "пускат" непрекъснато предварително създадени "дизайнерски" мутации, докато не омаломощят човечеството. Всъщност пандемията започна и се наложи с политически решения на ЕНП начело с Меркел. Така, че евролибералите най-добре знаят какво ще става и кога ще можем да пътуваме свободно. За мен пандемията е един световен политически заговор с участието на СЗО и фармацевтичните гиганти, подпомогнати активно от подкупни политици.

  • 17 хоу хоу хоу

    4 0 Отговор
    На куково лято.
  • 18 деБил Гейтс

    4 1 Отговор
    Не се напъвайте чак толкова да приключва истерията с корона вируса. След като свършат всики приготвени щамове на ковида, ще пуснат съвсем нов вирус.
    Целта на психопатиоте от световния елит е да яхнат нормалните хора и да ги управляват като добитък и зомбита, не да се върне нещо нормално.
  • 19 Играч в живота

    1 2 Отговор
    А проблем ли е за Живко от Варна да има истински хубав живот, бъдеще, приятелка и деца ?
  • 20 Играч в живота

    1 2 Отговор
    Ако България се оправи, това ше е заради ЖИВКО ОТ ВАРНА !
    Следователно, той трябва да стани владетел, но и всичко да му е наред в живота !
    В крайна сметка всеки трябва да си знае мястото в живота, но и да е истинкси добре и да има жена и деца !
  • 21 ттт

    3 0 Отговор
    Гласувах с "не знам". Избрах този отговор, защото другите са фалшиви. Фалшивви са, защото не коронавируса е истинската причина. Докато не знаем истинската причина, няма как да знаем, докога ще са ограниченията. А че коронавирусът не е причината, може да се съди по редица признаци. Някои по-важни:
    1. Не се направи никакво изследване, на какви повърхности, колко време се задържа коронавирусът. Това трябваше да се направи много отдавна, дори преди да се мисли за ваксини и производителите и търговците на стоки да се задължат, да използват за опаковка на стоките си материала, върху който вирусът умира най-бързо. Да сте разбрали, да се прави нещо в тази насока? Бъдете сигурни, ако не на всички медици, то поне на всички епидемиолози и инфекционисти това би трябвало да е първото нещо, за което да се досетят.
    2. При истински страх от масови измирания, световните лидери щяха да се обединят в търсенето на спасение. Напротив, те започнаха световна икономическа война.
    3. Самите мерки, които налагат на населението по света (в сравнение с повечето държави България е цвете) противоречат една на друга. Лицата, които споменах в т.1 много добре знаят, какво би трябвало да се прави, но лидерите на държавите демонстратвно се лутат в мерките.
    4. Самият факт, че започнаха да ни обясняват за прилепи и т.н. е абсурден и които въобще подхвърлиха тази идея го знаят чудесно. А е абсурден, защото китаайците откакто са се формирали като нация са изяли поне един квадрилион прилепи,
  • 22 Япа Я

    0 0 Отговор
    ПРАВЕТЕ АНКЕТИ ПО ВЪПРОСИ ,КОИТО МОГАТ ДА СЕ РЕШАТ ,НИМА ВИЕ ЗНАЕТЕ КАК И КОГА ЩЕ МУТИРА ВИРУС???
  • 23 Циганин

    1 1 Отговор
    Свиквайте, никога няма да се завърнем към нормален живот, такъв какъвто го познавахме. "Adapt or die."
  • 24 Дейли Мейл

    0 0 Отговор
    Англичаните казват, че ще излезнат напълно от кризата чак през 2031 година, за нас незнам!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата