16 Май, 2021

Има ли значение цветът на колата при покупката ѝ?


Има ли значение цветът на колата при покупката ѝ?
С подкрепата на
mobile.bg
Да, за мен цветът е важен
36% (1307)
Да, до някаква степен
47% (1727)
Не, няма никакво значение
17% (607)

Коментари

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор

  • 2 един от многото

    3 9 Отговор
    Цвета на ламарината , няма нищо общо с машината , както и боята не кара колата!

    Коментиран от #4

  • 3 Един

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Цветове":

    Изглежда и на лудите им разрешават да ползват интернет.какво си написал бе цървул.Комунистите отдавна са измрели а идеологията им е най справедливата,създавана някога в света.Жалкото е че комунизъма си остана само утопия и не може да се реализира в общество на профани и алчни продажници.По темата-цвета на колата е като избора на жената.Аз си падам по брюнетки и винаги си купувам черна кола.
  • 4 Да ама не

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "един от многото":

    Боята не кара колата,но е втория критерий след избора на марката.Ами купи си розова или такава с цветовете на обратните (дъгата).,да видиме как ще ти се смеят хората.Всеки детайл от един автомобил е важен,а боята е един от тях.Естествено е,че това не важи за хора,които нямат възможности за избор и се успокояват с поговорката"Гроздето е кисело".
  • 5 Голям Слон

    5 1 Отговор
    Цветът на автомобила е от съществена важност. Той не е просто избор на великденско яйце. Цветът е огледало на душевността преди всичко. След това, ако си наясно, е отражение на техническата ти грамотност. Зависи колко км годишно караш, кога караш, къде и т.н. Черна кола вече няма да купя. Бяла също. Баналното сиво и него. Предпочитам графитно сиво. Тъмните масленозелени тонове са ми любими, но за съжаление в премиум сегмента не се предлагат от поне 20 години.. На малки автомобили им отиват едни цветове, на големи други. Но луди всякакви...
  • 6 NikNay

    3 0 Отговор
    По неофициална статистика колите с червен цвят са спирани по-често за проверка от органите на пътна полиция от останалите .
  • 7 dfu

    5 0 Отговор
    Най-важното за мен е да с цвят, който най-лесно се забелязва от другите. Естествено не, за да ми обърнат внимание, за което почти всеки жадува, а за да не ме блъснат от недоглеждане.
  • 8 колорист

    1 1 Отговор
    На малка кола, карана от жена, и отива ярък цвят - оранж, жълто, червено, сигнално зелено, бяло. Голяма кола, карана от жена - бяло.
  • 9 Йозеф

    2 0 Отговор
    Цеета се уточнява при поръчката. Ако не те кефи стандартната палитра поръчваш цвят като опция.
  • 10 Павел Пенев

    0 2 Отговор
    След като е западен боклук,цветът е без значение.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата