23 Юни, 2021

Смятате ли, че след посещението на Лаура Кьовеши у нас ще настъпят положителни промени в съдебната ни система?


Смятате ли, че след посещението на Лаура Кьовеши у нас ще настъпят положителни промени в съдебната ни система?
Да
20% (1435)
Не
75% (5280)
Не мога да преценя
5% (368)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    26 1 Отговор
    от нея каквото зависи мися че ще го направи ,но не можем да чакаме промените да идат винаги като заповеди ...ние трябва да си свършим работата не да чакаме отвън някой да ни "оправи" защото никой не му дрме за нас .Ако не искаме да си помогнем както са казали -съдбата на давещия се е в неговите собствени ръце
  • 2 Ханджията

    5 5 Отговор
    Требе си купи тука котура- да я шибнат алчните брокери по джоба и тогас да и гледаме сеира, как се справя с МАФИЯТА!
  • 3 Мунчо Радев

    8 30 Отговор
    Поне да вкара шайката на фатмака Мунчу Радев е пандиза
  • 4 Вампир

    25 4 Отговор
    Докато не бъдат изчегъртани метастазите на бандата на ПРЕСТЪПНИКА ВИНЕТУ и КАСКЕТА, ДОБРО НЯМА ДА СЕ ВИДИ.
    И СВИРКАДЖИИТЕ НА ВИНЕТУ, РАЗБИРА СЕ.
  • 5 оня с коня

    6 16 Отговор
    Ама нали тука пишехте РАЗПАЛЕНО как Кьовеши ще дойде в БГ и ще сложи Прангите на ръцете на ББ бе Лумпени Социално слаби,дето нямате пари за Билет да се пръждосате от Държавата?А мечтаехте ли НА ГЛАС как след това Кьовеши ще вземе Парите,Жените,Колите и Къщите на замогналите се Българи и ще ви ги НАТИКА в мръсните ръчички?Така и няма да Разумеете до сетния си дъх че Който и да дойде на Власт,вие ПАК ще сте си в тинята щото ПО РОЖДЕНИЕ не сте драги Богу!:)
  • 6 ИСТИНАТА

    18 4 Отговор
    По-скоро, тя дойде за да НЕнастъпят!!! Защото ако настъпят, "пътечката", на престъпленията, ще отведе точно до върховете на Мафията, за благозвучие наречена Европейски Съюз!!!
  • 7 истината

    13 2 Отговор
    за съжаление очакванията ни към кьовеши беха по-големи от възможностите и то и господ да дойде у българия не мой да се управи с мръсотията дето ни натрапи криворазбраната демокрация
  • 8 САМО ЧЕ

    5 15 Отговор
    ЗА. ЖАЛОСТ РАДЕВ ЩЕ НИ ОПРАВИ КАЧЕСТВЕНО ,ДОГОДИНА ЩЕ ИМА ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО НА ДРУГАРЯ РАДЕВ И ЗАВОЙ КЪМ РАСИЯ
  • 9 Тодор Живков

    10 9 Отговор
    Няма да настъпи нищо Българския народ е Долен народ и ще си остане най бедният и подкупен в Евросъюза защо ни сравняват с Европа обаче на този етап трябва да ни сравняват с Африканските страни.

    Коментиран от #11

  • 10 Тредстоун

    3 8 Отговор
    Дойде , подкрепи Гешев и показа среден пръст на стадото крякащи пъпеши. Даде ясно да се разбере че няма да се намесва в работата на българската прокуратура и посъветва орките на фатмака ведно с декоративна България и сие да не се намесват в работата и.
  • 11 Копейкин

    6 6 Отговор

    До коментар #9 от "Тодор Живков":

    Тодоре , тодоре , прост човек си ти , грам себеуважение ли нямаш бе .По умни от теб хора са казали 'човек трябва да уважава първо себе си , за да го уважават другите" , аман от мазохисти българи които мразят България и българите.

    Коментиран от #15

  • 12 Нищо

    7 4 Отговор
    няма да направи,защото в ЕС набързо я "смачкаха" ии тя запя песента на оскотелите джендъри.
  • 13 бгфр

    8 4 Отговор
    Кьовеши е прокурор, а вие питате за промени в съдебната система. Питайте в прокуратурата дали ще настъпят промени, щото прокуратурата е нереформирана от 60-те год. на миналия век. Със съветска прокуратура в ЕС?! Нито един закон от Европейското право не се спазва в Бг. Дори презумпцията за невиновност не съществува в Бг.
  • 14 Българка

    10 1 Отговор
    Положителни промени в съдебната система ще настъпят само след съдебна реформа. Огласяване имената на корумпираните магистрати, които не са декларирали милионите си в чужбина и тяхното отстраняване от съдебната система с повдигнати обвинения. И най-вече отстраняването на Гешев и Цацаров и осъждането им. Преосноваване на ВСС. Закриване на извънредните спец.съд и прокуратуеа
  • 15 Мадуркин

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Копейкин":

    Прост,прост ама всички статистики сочат,че е така уважението не става да го сервираш на масата и да го ядеж мазохист е май простия народ дето търпи такива боклуци да го управляват и крадат.
  • 16 Българи

    4 0 Отговор
    Боклуци ,който каквото е заслужил това получава.
  • 17 Румен Радев

    2 6 Отговор
    Не са ни нужни промени, всичко при нас е прозрачно. Благодарение на ГЕРБ прокуратурата и съдът излезнаха на светло, няма задкулисие, всичко се прави честно и открито. Сега тези комунисти на власт объркаха всичко и трябва да има санкции за целия служебен кабинет. Важното е, че до 1 месец ще се върнем на власт и ще разчистим всички бъркотии които сътвориха тези от БКП, ще поведем България към нови върхове!
  • 18 Китаец

    6 1 Отговор
    то трябва поне едно правителсво в затвора като в румъния
  • 19 НАШ ПРОБЛЕМ

    6 3 Отговор
    ПРОСТО И ЛОГИЧНО: .............КОГАТО "СВАЛИМ" КАСКЕТА , ЩЕ НИ ОГРЕЕ СЛЪНЦЕ..............!

    Коментиран от #24

  • 20 Тази гледа ако има

    6 0 Отговор
    Нередности с парите по еврофондовете. Нашия проблем е на централно ниво, тип “братиньо”.
  • 21 Човека Вълк

    4 2 Отговор
    Дойде в България и каза да не я закачаме за дреболии, трябва да се информира само за милиарди.
  • 22 ВАЖНА ВЕСТ

    7 0 Отговор
    За да настъпят положителни промени в съдебната ни система . . . трябва ние да и идем на посещение , а не Лаура Кьовеши ! Търсене на лична сметка и отговорност от и на съдиите за действия и бездействия и за много съдебни решения ! ! ! Материал за търсене на отговорност от тях колкото желаете .
  • 23 1321321321

    3 6 Отговор
    Стана по - зле . Комунетата завземат България. До 2 години държавата Ни ще изчезне!!!!
  • 24 0001

    3 6 Отговор

    До коментар #19 от "НАШ ПРОБЛЕМ":

    Когато СВАЛИМ радеФ комунето и ко
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Бибитко

    0 0 Отговор
    Магнитски и РИКО!
  • 27 Кьовеши

    4 0 Отговор
    Вени-Види-Вици-Трици !!!
  • 28 истинко

    1 1 Отговор
    Не се надявайте на някакви позитивни новини!
    Народа е казал - гарван гарвану око не вади! Та това е валидно и за Кьовеши и наш Каскетов...
    Как смятате че тя е станала европейски главен прокурор? С някакви знания и постижения ли? Не, кланяла се е на Народната партия в Европейския Парламент!
  • 29 Фаро

    5 0 Отговор
    Никога не съм вярвал на Европа, повече бих повярвал на краварите отколкото на европейците колонизирали и докарали до бедност много държави,проповядващи п.еде.ра..та,изгорили на кладата умни хора,създатели на чумата,подкрепящи бг мафията...Всички злини за България идват от Европа
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 небрежнев

    1 1 Отговор
    Лаура Кьовеши не се интересува от съдебната ни система. Тя има правомощия да разследва само и единствено злоупотреби с Евро фондове за над 10 милиона евро. Това е, и нищо друго. Ако има злоупотреби с национални средства - Кьовеши няма правомощия; За откраднати 9,9 милиона от Евро фондове - също няма правомощия... Освен това, всички дела които заведе, ще се гледат от български съд и с български следствени органи. Много ще си изненадам, ако Кьовеши намери и един случай, по който да се стигне до ефективна присъда. Нашите злоупотреби масово са на по-ниско ниво, а големите злоупотребяващи са или в Дубай, или фирмите са продадени на бездомници, или няма нарушения.
  • 33 Да дааа

    0 1 Отговор
    В гнездото на усите ще е вкарат в правелният път.
  • 34 НЕ ЧАКАМЕ

    1 0 Отговор
    ЛАУРА КЬОВЕШИ, и който и да е друг не може да заповядва, да се меси в устройството на всяка държава членка на ЕС! Кьовеши, може да даде съвети, предложения, може да се наложат санкции за нарушаване на правилата на ЕС и дори като най-крайна последна мярка изключване от ЕС, но не и да взема пряко отношение във вътрешните работи на определена държава, в случая България! КАКВО си въобразяваме, ние българите - идва г-жа Кьовеши и заповядва: Сменете "др." Радев, президента, защото е комунист и разединява обществото и може да доведе държавата ви до гражданска война! Сменете незабавно главния си прокурор, г-н Гешев, само защото не се харесва на определена политическа прослойка, която ограбва държавата, а г-н Гешев я вкарва в ареста, докато другите в маймунарника променят закони за да ги пуснат и вкарват мафията с фанфари в парламента! Да, прослойка която се опитва "хитро" да насъсква кресльовците неразбрани на площада, които нямат дори елементарните конституционни познания и право да му искат оставката! Г-жа, Кьовеши заповядва - Разпънете на кръст премиера си г-н Борисов по всички скалъпени обвинения / знаем, вие, българите имате опит в това от деветосептемврийския преврат от 44-та, и просташкия народен съд погубил невинни животи /! "Заповядвам, заповядвам, заповядвам..." Това ли очаквате "умни" българи, от г-жа Кьовеши - чакаме винаги някой от вън да дойде и да ни "освободи" - от кого? Никой не може, никой не е в състояние да ни освободи от ганьовския ни ген!
  • 35 НЕ ЧАКАМЕ

    1 0 Отговор
    ... Демокрацията дойде, въздъхна, и не ни освободи от репресивния комунизъм! Кьовеши дойде, въздъхна и не ни "освободи"! Смях през сълзи! Сега топката е само в нашите ръце, но ганьовския ген ни пречи, и ще ни пречи още дълги години - може би още пет века! Но, ще има ли тогава все още българи, за да се опита някой да ги освободи от самите ТЯХ?! ЕДВА ЛИ! ОБРЕЧЕНО ПЛЕМЕ СМЕ НИЕ!
  • 36 ХАЙДЕ СТИГА

    1 0 Отговор
    НЕ, НЕ ЧАКАМЕ положителни промени в съдебната ни система, след посещението на г-жа Кьовеши в България! Какво очакваме ние, от нея - тя, Кьовеши ли да промени съдебната ни система, да "махне"? г-н Гешев и да ни оправи държавата - не звучи ли много смешно?! Това очакваното е надежда за наивници и медийна пропаганда, манипулация на обществото! Хайде, стига, да не ставаме наивно смешни! Тази закоравяла 45-годишна, комунистическа съдебна система, е трудно пробиваема - пуснала дълбоки корени, политизирана, сраснала се със създателя си БКП, днес БСП - тя е вярна до гроб! Това е личното мнение на по-голямата ни част от обществото, което изобщо не трябва да бъде пренебрегвано! Ако говорим изобщо за тотална промяна на съдебната ни система, а не само за козметика, то следва да се изкорени консервативното мислене, и законите да се прилагат еднакво за всички - а не както досега, само за наши и ваши! Както днес, забогателите "честно", с пот на челото от гърба на народа, озаконяват откраднатото-заграбено с помоща на закона - ЗА НАШИ И ВАШИ и си живуркат весело щракайки си с пръсти, докато народа мизерства! Хайде, стига, да се злоупотребява с името и длъжността която има г-жа Кьовеши - тя, ще си направи своето разследване за което е дошла, и ако открие нередности с европейските фандове ще предприеме необходимите законови мерки. - Точка, тя е само до тук, а другото е в нашият ум и ръце!
Назад към анкетата