20 Юли, 2021

Имате ли доверие на Слави Трифонов?


Имате ли доверие на Слави Трифонов?
Да
20% (2272)
Вече не
19% (2234)
Колебая се
10% (1170)
Никога не съм му имал доверие
48% (5569)
Не се интересувам от политика
3% (290)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Тошко Африкански

    27 12 Отговор
    Вие знаете ли колко е трудно като не знаем Слави на какви вещества всъщност е.Пресен пример:Ще ви кажа кой ще е премиер в 13ч.Да ама Славун не е измислил нищо и каза ,че отива в кабеларката и аз и още 2-3 от "партията" трябва да оправяме бакиите и да си опитваме да гледаме категорично.

    Коментиран от #70, #71

  • 8 Без

    6 6 Отговор
    коментар!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ГЕРБЕР

    10 9 Отговор
    ИМАШЕ ШАНСА ДА ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТ НА СТРАНАТА КАКТО ЗЕЛЕНСКИ ЩЕ ОСТАНЕ В УКРАИНСКАТА ИСТОРИЯ А ТРЪМП В АМЕРИКАНСКАТА НО ТОВАА ИМА ВИСОКА ЦЕНА ТРЯБВА ДА ЗАЛОЖИШ ВСИЧКО И ПОНЕ ДВЕ ГОДИНИ ДА РАБОТИШ ЗДРАВО
  • 11 Филип Георгиев

    37 4 Отговор
    ОЩЕ КАТО СЕ ПОЯВИ НА ХОРИЗОНТА БAHKЯНСКИЯТ ШУТ МИ БЕШЕ КРАЙНО АНТИПАТИЧЕН ТИПАЖ, НО НАРОДОНАСЕЛЕНИЕТО СИ ГО ХАРЕСА. КАЗВАЛ СЪМ ОЩЕ ТОГАВА: "АБЕ ТОЯ Е МУТРА, К"ВО ОЧАКВАТЕ? ". ОТГОВОРА БЕШЕ НЕЩО ОТ СОРТА:"В КРАЯ НА КРАИЩАТА, ТАКЪВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ". В КОЙ КРАЙ И В ЧИИ КРАИЩА?! В КУХИТЕ КРАТУНИ НА СИЛНИЯ ПОЛ Е НЕОСЪЩЕСТВЕНОТО ЖЕЛАНИЕ НА ВЛАСТ НАД СЕБЕПОДОБНИТЕ - THE WINNER TAKES IT ALL . В ГЛАВИЧКИТЕ НА НЕЖНИТЕ И КРЕХКИ СЪЩЕСТВА(ТАКА ПИШЕ В СТИХОТВОРЕНИЯТА) - ДА СЕ ХВАНЕМ ЗА ИНСТРУМЕНТА НА ШЕФА. КОГАТО СЕ ПОЯВИ ""КУКУ"", ДЪЛГИЯ С ПЛИТКАТА, БЕШЕ ДЕВЕТА ДУПКА НА КАВАЛА, НО СЪЩО СЕ ВИЖДАШЕ ОТДАЛЕЧ ГНУСОТИЯТА ОТВЪТРЕ. ПОСЛЕ ДОСТИГНА СВОЯ АПОГЕЙ СЪС СКЕЧОВЕТЕ С БАБА ВУНА. И ТОЙ СЕ ХАРЕСА НА ПЛЕБСА. ДНЕС СКЕЧОВЕТЕ НА СЛАВИ СИ ИМАТ КОНКУРЕНЦИЯ - ЕЖЕДНЕВНИТЕ СКЕЧОВЕ НА MУTPOПИТЕКА ОТ БAHKЯ. ДРУГАРЯ ВИ БОРИСОВ ПЪК СИ ИМА КОНКУРЕНТ В ПОЛИТИКАТА - УЧИHДOЛCKИЯ HAГЛЕЦ. ПО МАЛКО(ПОВЕЧЕ) ОТ ДВЕТЕ, НО ВСЪЩНОСТ СЪЩНОСТТА Е ПОВЕЧЕ ОТ СЪЩОТО. ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА TИKBAТА И НА ДЪЛГИЯ АКО ГИ УСУЧЕТЕ, НЯМА ДА СЕ ПОЗНАЯТ КОЙ КОЙ Е. ОГЛЕДАЛЕН ОБРАЗ НА КРИВОТО ОГЛЕДАЛО.
  • 12 Мунчо Радев

    35 5 Отговор
    Слави е пионка на баш мафиотите
  • 13 Тодор Живков

    14 3 Отговор
    Колкото имахна Бойко Борисов,нищо няма да излезе от тази работа той е е човека народа е прост затова го подкрепя.
  • 14 Проста

    37 4 Отговор
    Никога не съм го харесвала.Този човек опорочи цяло едно поколение.Благодаря на Бога, че моите деца и внуци не попаднаха в това опорочаване наречено чалга.И, ако не гледам телевизия от доста врeме и се отказах от нея,то е за просташките програми в които влиза и този чалгар.

    Коментиран от #67

  • 15 САТЪРА НА ХАНА

    13 2 Отговор
    КИМ УЕСТ ЧАЛГАШИЯН КАЗА ВЕДНАГА НА КАНИЕ УЕСТ ЧАЛГАШИЯН
    ЧЕ Е ОТКАЧЕН И ТРЪГНА ДА СЕ РАЗВЕЖДА С НЕГО КОГАТО СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ
    .................. А СЛАВЧО Н НЯМА ДАЖЕ ЖЕНА КОЯТО ДА МУ КАЖЕ
  • 16 Същият Илия

    26 1 Отговор
    Не! Видно е, че е проект на същото задкулисие създало ББ, Царя, Костов.
    Той е "за" еврото-премахване на "Лъвчето" мизерия, отказ от суверенитет, който този път ще се отразят пагубно върху българите, спомени 2008. "за" НАТО, и за евроатлантическите "безполови" ценности, отречени от Библията.
    И нито дума за АЕЦ, ЮП, безобразни Концесии ток, вода, парно,, за какво ни е поредният безродник, защитаващ "мокрите сънища" на евроатлантиците, с такива е пълно след 1989 г. .
    Само Възраждане и патриоти като Велизар Енчев, Минчо Спасов, Стела Банкова,интелектуалци като проф. Иво Христов,доктор Николай Михайлов -такива хора трябват на България.
  • 17 Така ли

    9 16 Отговор
    Значи всички коментирали си искате Бойко е няма да стане чегъртаме го вече е пътник

    Коментиран от #23

  • 18 Пламен

    21 2 Отговор
    Винаги е пълно с балъци,как иначе ще има тарикати като чалгаря,барека тиквата,кауна все цървули
  • 19 човек от народа

    19 2 Отговор
    някои вече изтрезняха, ама каруцата е в канавката, а коня отърван.....

    Коментиран от #39

  • 20 Дано има

    23 3 Отговор
    Трети избори и никои да не гласува за този човек и неговата бутафорна партиика! Той излезе по голям мошеник и от другите политици, а обещаваше истинска промяна! Аз никога не съм го харесвала и знаех, че не може да му се има доверие!
  • 21 ССсс

    25 2 Отговор
    Аз съм от тези,които никога не са му имали доверие нито харесвам чалга.Нека някой от тези които го харесват да ми обясни,защо охраната на Трифонов е по многобройна от на Борисов.Хайде за Борисов проявявам разбиране,защото той е доказан престъпник,но какъв е Трифонов.Страда от параноя или нещо му хлопа.Декларира прочрачност а той еднолично решава.Декларира борба срещу задкулисието,а самия той действа задкулисно,карто забележете дори депутатите му в парламента нямат право на мнение и на глас и научават за първия предложен кабинет от медиите без да е имало обсъждане.И още нещо.ИТН не е партия на протеста,защото не са ходили да протестират а се представяха довчера като партия на пртотеста с три скеча..Гешев не можело да се мръдне.Ами ако не може да се мръдне какво правиме тогава,заменяме толупи с чалгари.Започва се от висшия съдебен съвет,където политици и прокурори нямат работа и се правят нови избори на такъв,след което Гешев бива уволнен.Другия вариянт е да го арестуват,както Бобокови и останалите,докато докажат че е невинен а през това време да започнат да съдят престъпниците от Мафията на Борисов.И тази арогантнос спрямо хората и журналистите беше запазена марка на Толупа,но явно хората на Трифонов са го задминали отдавна.Не приемам мухльовцио,които си нямат на идея какво е политика или парламент,да управляват България с 10% от гласовете на гасоподавателите в България
  • 22 добре

    16 2 Отговор
    Гледах шоуто в началото когато канеше гости, които нямаше къде да видиш и чуеш .От 6-7 години не го гледам ,защото от екрана започна да се излива злоба и помия с кофи. Нямам обяснение какво се случи и защо така се обърнаха нещата. Може би здравословното състояние оказа влияние върху поведението му, както и че слуша недораслите злобни човечета Тошко и Филип.Желая му здраве , но само с плюене не става ,трябва и акъл.
  • 23 Да ама не

    25 2 Отговор

    До коментар #17 от "Така ли":

    Аз не прочетох коментар,някой да иска тиквата отново на власт.Мястото на Тиквата е в затвора,заедно с всички калинки и лакеи,ограбвали България,но да заменям тиквата с един прост чалгар,който дори не си е направил труда,да обясни на депутатите си,че еднолично е избрал кабинет без да го дискутира с тях е равносилно на олииигофрения.
  • 24 Ако е вярно това

    11 1 Отговор
    Което ми казаха за евентуално предложение за премиер ще съжаляват всички, които са му гласували доверие!
  • 25 Стоянов

    5 6 Отговор
    ИТН смята да подкрепи Бойко Борисов за президент, ако бившият премиер подкрепи кабинета на Слави Трифонов.

    Преговорите вървят с пълна сила...

    Коментиран от #63

  • 26 Не се интересувам от политика

    3 6 Отговор
    Исках да гласувам,нооо нямам желание! За 33 години научих и видях доста,който още си мисли,че тук ще стане рай явно е в сериала Дон Корлеоне! Сори, голата истина! Дерзайте и си чешете езиците това сигурно успокоява глада!
  • 27 пенсионер

    4 1 Отговор
    От както една част от тялото ми започна да ми изневерява , нямам доверие никому и за нищо!
  • 28 Зевс

    12 0 Отговор
    Така е – „пред нас са блеснали житата и шат, и шат, и шат на патката главата“, правилно завършва номинациите си този наш интелигентен българин.
    Много добри попадения!
    Най-забележителните „министри“ на ИТН:
    Цветанов розоберача – на земеделието
    Валери Божинов – на спорта
    Хаджигенов – на образованието, разбирал от лгбти проблемите
    Слави Трифо – на туризма, докато качи човек на Луната
    Хр.Иванов – на водите … след Росенец
    Данчо Цонев – на финансиите, знае как се правят кинти
    иии Соломон Паси – премиер.. или М.Кунева, Долорес Арсенова, Шулева и дори може царя!

    Така е – цар си требе, то Левски – Апостола, набивал, набивал в главите български, що е то Свободата, ама не нашто си иска цар, бе…
    Какво е това „Чиста и Свята Република“?!
  • 29 Комедията

    10 2 Отговор
    “ Училище за космонавти“ посветена на проблемите на политическия театър. Преговори са креслата удобство за събеседване за министерските столове , вместо скучни са , пищна алегория, страдат от ужасен глад за развлечения да седнат в НС.

    Обикновени палячовци от има такива смешници, преоблечени лакеи , думата миришат , малко физиологични процеси ,ще приковават вниманието на обонянието.

    Брак по сметка - ИТН, ИМВ, ДБ с нетрадиционна сексуална ориентация, голяма неблагопристойност, не може да си представи да не е НС, Мая от български древни професии, разсъждава в комедията фантазьорката.

    Жонглират с абстрактни понятия рязане на части от тялото Тодор касапина, псувни по адрес на журналисти, Филип космонавта ,жертва на жестоката природа водата не е в дневния ред да се къпе, първото представление на чалгарите ще бъде отхвърлено.
  • 30 Доверието

    13 0 Отговор
    Кaтo глeдaм врeмeннитe рeзултaти oт aнкeтaтa, нa cлeдвaщитe избири Cлaвчo cъc cигурнocт щe e трeти. И тaм му e мяcтoтo. Тoй ce уплaши oт тoвa, чe e първи. Нe e зa вoдaч. Виж някaкъв бaлaнcьoр пo мoжe. Изпaднa в cитуaциятa - Иcкaм, иcкaм, aмa мaй нe знaм кaквo иcкaм.
    Пaртиятa му рeaлнo cи e зa трeтo мяcтo. Тoвa нe oзнaчaвa, чe ГEРБ и БCП зacлужaвaт първo и втoрo мяcтo !!!

    Коментиран от #31

  • 31 Той не заслужава да е

    8 2 Отговор

    До коментар #30 от "Доверието":

    В парламента направи партията да си ореди неговите хора на държавна заплата! Вече не е актуален и няма доходи от никъде!
  • 32 КРОКОДИЛА

    6 1 Отговор
    ЛЪЖЕЦ НОМАР 1 ....................
  • 33 Тиквата

    1 4 Отговор
    Разчитам на старото ни приятелство.
  • 34 наблюдател

    7 7 Отговор
    С тия боклуци на хоризонта, ще го търсите вие Борисов, ама да не е късно.
  • 35 123

    12 1 Отговор
    Славчо се репчеше докато не влезе във власта. Само че Глобалистите му казаха някои неща и се уплаши. За да работиш за народа си трябва да си готов да се простиш с живота си. Такива са истинските герои на народа.
  • 36 КуКу Къш

    12 1 Отговор
    Всеки народ си заслужава управлението.
    30 г опростачване и чалга започнаха да носят "плодове".
    Не се чудете защо държавата ни е слаба. С прост народ - толкова.
  • 37 ГОДЖИ

    9 2 Отговор
    НАШИТЕ ЧАЛГА СЦЕНАРИСТИ И ГЛАВНИЯ НИ ЧАЛГАР ША НА ОПРАЯТ. ХА ХА ХА.
  • 38 Охльо Рапонов

    6 1 Отговор
    Клиентелиски партии ще си останете и само родата,облажилите от постове и администрация ще гласува. Римляните вече спряха. На следващите избори няма да гласуват и повечето от 1 милион данъкоплатци на минимална заплата . Политиците си правят сметки за разпределяне на евро средства с милиарди ,но този път без кръчмаря. До сега кръчмаря си мислеше ,че е там ,но стигнал и подминал дъното на Европа , Африка и останалите континенти ще си поиска сметката. Никакви данъци ,никаква работа на частник и държава с за чисто 500 лв минус 20 % ДДС на всички стоки. Никакво гласуване. Изтрепете се партийци . Нали господарите Ви искат празна територия и го постигат без свястно образование, лекари ,сестри ,инжинери и всичко живо е кандидат за чужбина. При частници на незнайно колко часа работа -минимална , чистачка в училище в село - 800 от "делегирания бюджет " . Незаконно строител- 50 до 100 на ден . Да видим как ще крадете като станете и 7 партии в парламента ?

    Коментиран от #40

  • 39 Хаасан

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "човек от народа":

    Не , при " Оня с коня е " и яко го е покрил с чул с емблемата на Герб.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ПедеРашков

    5 2 Отговор
    Нужно ли е да се коментира патерицата на Кауна, който са си баджанаци.
  • 42 Баят Селю

    8 2 Отговор
    Как да имам дорерие на НЕГРАМОТЕН ЧАЛГАР?
  • 43 гост

    8 1 Отговор
    Какво става ? Преди 2 месеца около 70 % щяха да гласуват за Слави, сега само 20 % му имат доверие, Само за 2 месеца Слави загуби 2/ 3 от избирателите си.
  • 44 хехехе

    3 5 Отговор
    Коалицията ще е Слави ББ и Кубрат Пулев само така може да се управлява Бг
  • 45 малкото човече

    2 3 Отговор
    Ми другите партии и политици изобщо не му позволяват да направи каквото и да било.
  • 46 Даката

    10 1 Отговор
    Трябва да съм пълен балък за да му имам доверие
  • 47 Доверие

    9 1 Отговор
    На масон чалгар участвал в съсипването психиката на няколко поколения млади българи,изграждал турско-ромска чалгарска култура неприсъща на българите.Тоя е за затвор
  • 48 44444

    7 4 Отговор
    Комунистите и радефф направиха всичко за да спечели подлогата и наркомана славчо педерасчо. тъпия чалгар
  • 49 Митко П

    7 1 Отговор
    Бащата на чалгата? Да му имаме доверие?
  • 50 Българка

    3 6 Отговор
    Доверие трудно се печели и за миг се губи! На Слави ще му трябва воля, последователност , диалогичност, за да възстанови доверието и да повярваме, че той е лидер за промяната!
  • 51 XAAXAAAXA

    6 2 Отговор
    Умнокрасивите чалгаджии от Бабикяния всичко могат, включително да о.с.е.р.а.т държавата по-зле и от дядовците си - комунисти!
  • 52 СлаФчо Tunberg

    8 1 Отговор
    Абе ей, шут такъв, я се взимайте уръце, няма да се играем само на избори.
  • 53 Сър Пичук

    10 0 Отговор
    Модераторче, защо изтри коментар №40?
    Какво неморално, цинично или против правилата имаше в него?
    Единствено бях написал, че хората вече не вярват на политиците и не вярват, че те могат да решават проблемите им. Това е извода от ниската активност и политическата апатия. И след като не смятат че чрез партиите и политиците могат да им се решат проблемите, ще потърсят други начини. Щом полититците не го виждат и разбират, толкова по-зле за тях!
  • 54 КОСТОВ jr

    9 0 Отговор
    А на Христо Иванов? Доверие имаме ли ?
    Кабинета на Бойко 2 пита :)
  • 55 дааа

    8 1 Отговор
    "Никога не съм му имал доверие
    48% (3110)"
    Ако това не е манипулиран резулнат излиза, че на изборите масово са гласували за него за да падне тиквата. И какво следва после???!!!
  • 56 Пена глуата

    12 2 Отговор
    Никакво доверие на този палячо !!!
  • 57 Пена глуата

    10 2 Отговор
    Изключително алчен и болен човек !
  • 58 Юлия

    2 10 Отговор
    Вярвам в добрите на мерения на Слави и ИТН!!!
  • 59 Чалгааут

    7 0 Отговор
    Доверие в "чалга Прометей" - има ли нормален мозък, който да го проумей....
  • 60 античалгата

    7 0 Отговор
    "Чалга Прометей" - има ли нормален мозък, който да го проумей.......
  • 61 Истината

    2 2 Отговор
    Слави е различен и нов за абониралите се за "народни представители", затова е по-лош и от Битката!?!
  • 62 Един

    2 5 Отговор
    А на Мая Манолова, доверие имате ли!?! А на Бойко Борисов.......???!??
  • 63 Паулу Куелю

    2 4 Отговор

    До коментар #25 от "Стоянов":

    ..............

    CТ: Aкo ДПC oфициaлнo ни пoдкрeпи, мoжe дa ни убиe.
    ББ: Тoвa щe гo прaвим caмo aкo имa cмиcъл. Aкo нямa, щe e кaтo ceгa – дaвaш им тaйнo миниcтри и пaри, и тe пoдкрeпят oткъм тъмнoтo, бeз никoй дa ги виждa.
    CТ: E, кaквo знaчи “дa имa cмиcъл”. Кaтo cи имaмe cвoe мнoзинcтвo бeз тях, кaквo пoвeчe…
    ББ: Cмиcъл имa, aкo зaeднo c тeб, и c ДПC, нaпрaвим нaд двe трeти дeпутaти. Тoгaвa мoжeм дa прoмeним Кoнcтитуциятa и дa вкaрaмe прeзидeнтcкa или пoлу-прeзидeнтcкa рeпубликa. Пocлe прeдcрoчни избoри зa прeзидeнт.
    CТ: Рaзчитaш дa биeш нa прeки избoри?
    ББ: Aкo cмe тримaтa c ДПC, апaрaтът щe cпeчeли избoритe.
    CТ: Цeцo знae ли, щe ce cъглacи ли?
    ББ: Цeцo прaви кaквoтo му кaжaт oт Пocoлcтвoтo, рaбoтя c тях дa гo убeдят дa ce рaзбeрe c Дoгaн.
    CТ: Дoгaн e тoчeн, кaквoтo cмe прaвили c нeгo, никoгa нe ce e oтмeтнaл. Aмa хвaнeм ли ce c нeгo, e eднoкрaтнo. Пocлe зaгивaмe.
    ББ: Aбe ниe дa взeмeм 5 гoдини мaндaт и прeзидeнтcкa рeпубликa, пък тe нeкa cи лaят…
    ..
    CТ: Aкo cтaнe вcичкo тoвa, aз изгaрям кaтo шoумeн. A и ДПC щe мe пoтoпи.
    ББ: Aз кaтo cтaнa прeзидeнт, ти cтaвaш твърдo прeмиeр. Дoри тaкa щe e пo-дoбрe oт тoвa дa прaвим прaвитeлcтвo двaмaтa.
    .......
  • 64 PSG FR

    12 0 Отговор
    Доверието си свалих от него още преди 10 години, когато в неговото шоу, което дори не е шоу започна да изгражда стереотипи и макар и под формата на "ШОУ" започна да се присмива! Заклейми рокаджиите, дългите коси... (вижте какво направи със Солтарийски) - това ме засегна и мен лично! В политиката открай време е тенденциозен и се опитва да прокарва популистки идеи, често за сметка на другите. Заплю си цели градове в страната и с години наред не бяха иронии и нелепи приказки, не бяха подигравки с Перник, Враца... Само той е най-велик и неговото СЕЛО Учиндол!
    Нямам думи! А за чалгата, която изпива като чавка акъла на подрастващото поколение, какво да кажем... простотия до шия!
  • 65 Кую

    4 0 Отговор
    Политиката е наука и дарба не проста учиндолска чалга.
  • 66 fad

    5 1 Отговор
    ГНУСНО: сатанист станислаф тодороф трифоноф каза, че България трябва да бъде залята от джендеризация, да няма само мъже и жени, иска да бъде разбито семейството в България! Сатанист станислаф тодороф трифоноф каза, че държава България не трябва да съществува! Според този сатанист европа трябвало да бъде само една държава, а България като държава трябвало да спре да съществува! Освен това - този съмнителен учиндолец пожела България да изхвърли валутата си - ЛЕВ и да я замени с евро - т.е. България да се лиши от още една част от суверенитета си! Само за тези си изказвания сатанист станислаф тодороф трифоноф трябва да бъде изгонен от държавата, да му се отнеме българското гражданство, а имуществото му да се конфискува в полза на народа! станислаф тодороф трифоноф е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ! станислаф тодороф трифоноф Е ВРАГ НА НАРОДА!
  • 67 Ало

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Проста":

    Не си проста.Така е както казваш
  • 68 нееее

    1 2 Отговор
    Какво доверие да имам на един клоун.

    Коментиран от #69

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 гласувах за него

    0 2 Отговор
    вече съм сигурен че е поредния с дружинката му , които искат да се нагушат

    Коментиран от #73

  • 73 Избирател

    2 0 Отговор

    До коментар #72 от "гласувах за него":

    Не съм гласувал за Слави, но вече съм му фен!
    Мачкай Слави старите и новите комуняги!
Назад към анкетата