5 Август, 2021

Подкрепяте ли протестите в Европа срещу коронамерките?


Подкрепяте ли протестите в Европа срещу коронамерките?
Да, трябва да се сложи край на противовирусните мерки и да си живеем живота нормално
75% (5296)
Не, властите са в правото си да налагат строги мерки заради продължаващата пандемия
22% (1545)
Нямам мнение
4% (257)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мунчо Радев

    9 54 Отговор
    Вирус има... Не е шега работа.

    Коментиран от #2, #7, #9, #11, #18

  • 2 Патето Яки

    9 51 Отговор

    До коментар #1 от "Мунчо Радев":

    Питай патило. .....25 дни температура и кашлица, 25 дни по два вида антибиотици и др 3-4 вида лекарства, пет дни в болница, не можиш да дишаш, два дни на кислород, не можеш да ядеш, нямаш сила да ходиш, сваляш 6 кг, изписват те недолекуван за да освободиш леглото. От 10 души един умира.

    Коментиран от #5, #17, #45, #47

  • 3 Патето Яки

    9 30 Отговор
    Няма нищо общо с грипа който минава за 5-6 дни с лекарства или без лекарства. Ковида някои го изкарват леко, но други тежко и продължително..
  • 4 Q2z

    37 0 Отговор
    Проблема не е във вируса.Ако страдам да наложа ли страдание на друг?! Моя страх срещу страха на другия. Може ли да има контрол срещу закона който пази?! Какво е принцип? Къде е висшето в човека? Кой дава живот? Познаваме ли правилно Бог?!!!
  • 5 Възмездие !

    58 3 Отговор

    До коментар #2 от "Патето Яки":

    Кунчев , кога се прекръсти на пате ! Не лъжи хората ! На 70 съм и изкарах ковида за една седмица само с противогрипни , преди 16 месеца ! След това наистина имах разни болежки до 45 ден . Наскоро изкарах и последната модификация само с едно спрейче прополис за два-три дена имах леки болки в гърлото . Ковида няма нищо общо със смъртните случаи ! Хора винаги са мрели и ще мрат независимо дали има или няма ковид .Цялата престъпна фармацевтична мафия трябва да бъде съдена заради грозната лъжа !Много лековерни хора умряха от притеснения заради психясващите брътвежи на измамниците !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мислещ

    36 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мунчо Радев":

    Не е в това въпроса. То и метеорити има, ама никой не ходи с каски по улиците и въобще, никакъв вирус не може да оправдае фашизма, още повече, че фактите са налице как страни като Швеция са по-добре и по отношение на вируса без да имат локдауни.
  • 8 NikNay

    2 15 Отговор
    Одговорите на въпросита в анкетата са тенденциозни, не отразяват всички гледни точки по темата.

    Коментиран от #15

  • 9 Просветен илюминат

    27 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мунчо Радев":

    Учих молекулярна биология. По време на обучението ми аз доказах съществуването на първия вирус в морето – в морските водорасли. Това доказателство беше публикувано за първи път през 1990 г. в научна публикация, в съответствие със стандартите на природната наука. Вирусът, чието съществуване доказах, се възпроизвежда във водораслите, може да ги напусне и да се самовъзпроизведе отново в други водорасли от този вид, без да има някакви отрицателни последствия, като този вирус няма никаква връзка с каквото и да е заболяване. Например в 1 литър морска вода има над 100 милиона вируси от различни видове. За щастие, здравните власти и лекарите не са наясно с това, иначе отдавна щеше да има закон, позволяващ къпане в морето само с кондоми за цялото тяло. Никой не е виждал биологична структура, която да прави нещо отрицателно. Основата на биологичния живот е единството, симбиозата и поради това няма основание за война и унищожение. Това може да хрумне само на болен и криминален мозък.



    В процеса на обучението ми нито аз, нито други успяхме да намерим някъде доказателство за съществуването на вируси, които причиняват болести. Впоследствие изнесохме публична лекция по въпроса и призовахме хората да не ни вярват, а сами да се уверят дали има вируси, които причиняват болести. Движението Клайн-клайн-акцион (Много малки стъпки) възникна тогава и вече пет години изисква от здравните власти доказателства, като в крайна сметка получихме признанието и увереността, ч

    Коментиран от #10

  • 10 Просветен илюминат

    20 0 Отговор

    До коментар #9 от "Просветен илюминат":

    че няма доказателства за съществуването на вируси, които да причиняват болести, както и за липсата на доказателства за ползата от ваксиниране. Преди три години основахме издателска къща (klein-klein-verlag), за да имаме правото да направим тези резултати публично достояние.
  • 11 Просветен илюминат

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мунчо Радев":

    Структури, които могат да се определят като вируси са открити в много видове бактерии и в прости форми на живот, подобни на бактерии. Те са константни елементи от живеещи заедно различни клетки в един общ клетъчен тип. Това се нарича симбиоза – ендосимбиоза, която се случва в процеса на комбиниране на различни клетъчни видове и структури, извън която клетъчният вид се е появил като част от човека, животното и растението. Вирусите са съставни части на клетките, така както бактериите в нашите клетки подпомагат преноса на кислород, т.е. подпомагат митохондриите или както бактериите в растенията подпомагат образуването на кислород, т.е. хлоропластите.



    Много важно: вирусите са съставни части на много прости организми, като например власинките на водораслите (Fibre Algae), определен тип едноклетъчно водорасло (Chlorella Algae), както и от много бактерии. Тези вирусни компоненти се наричат фаги. Въпреки това, такива структури, които някой може да нарече вируси, никога не са наблюдавани при по-сложни организми, особено при хора, животни или растения. За разлика от бактериите в нашите клетки – митохондриите – или от бактериите в растенията – хлоропластите, които не могат да излизат извън пределите на клетката, поради участието им в метаболизма, то вирусите могат да излизат извън клетката,

    Коментиран от #12

  • 12 Просветен илюминат

    17 0 Отговор

    До коментар #11 от "Просветен илюминат":

    тъй като не участват в някакви важни за оцеляването процеси вътре в нея. Следователно вирусите са съставни части на клетката, които са предоставили своя метаболизъм на тази клетка и затова могат да я напускат. Извън пределите на клетката те помагат на други клетки при транспортирането на изграждащи и енергийни вещества. Никой никога не е наблюдавал нещо различно от това. В действителност, научно доказаната роля на вирусите при висшите сложни взаимодействия на клетките е да помага, да подкрепя и по никакъв начин да не разрушава. Всъщност при заболяванията, нито в болните организми, нито в телесните течности някой някога е наблюдавал или е изолирал структура, която може да се определи като вирус. Твърдението, че съществуват вируси, които причиняват болести е очевидна измама, една смъртоносна лъжа с драматични последици.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Просветен илюминат

    11 5 Отговор

    До коментар #13 от "Просветен илюминат":

    Други силно при￾теснителни съставки са фенолът (също силна отрова),
    алуминиевите съединения, тиомеросалът (живак съединение – доказан невротоксин), 2-феноксиетанолът,
    заместил тимеросала в някои ваксини (основна съставка
    в антифриза и в много разтворители) и други.
    Родителите често биват убеждавани, че ваксините
    осигуряват доживотен имунитет. В действителност обаче
    се оказва, че за осигуряването на такъв са необходими
    реимунизации през няколко години. А дори и с реиму￾низациите, в много случаи децата и възрастните нямат
    защита срещу заболяванията, за които са ваксинирани,
    въпреки че са били подложени на страничните ефекти
    от ваксинацията и многобройните реваксинации.
    Освен това вече множество изследвания показват, че
    предпазването от някои заболявания може да не е в ин￾терес на детето, тъй като преболедуването на някои ин￾фекциозни заболявания в детска възраст има своята
    роля за изграждането на силен имунитет. Все повече
    доктори и учени застъпват идеята, че децата, изкарали
    детските болести „навреме”, боледуват значително по￾рядко от автоимунни и алергични заболявания (като
    астма и диабет), както и от някои видове рак.
  • 15 Джин

    12 1 Отговор

    До коментар #8 от "NikNay":

    Не.Или си за или си против.Заради мекотели като теб,които са съгласни за половината мерки,защото ги устройват,но не са съгласни за другата половина, е възможно изобщо налагането на мерки.

    Коментиран от #21

  • 16 1111

    12 2 Отговор
    с такива протести файда няма ако няма изб/ти Здравен М или главен или полицай друго ще е иначе ще си гледаме водни струйки аман заман
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 boiko

    4 19 Отговор
    Нещата отиват към кървава саморазправа с правителството на Фигуранта радев и Слави лъжеца

    Коментиран от #22

  • 20 Мишо Бирата

    11 1 Отговор
    "Просветен илюминат" - благодаря за интересната гледна точка !
    Изчетох Те с интерес !!!
  • 21 NikNay

    2 8 Отговор

    До коментар #15 от "Джин":

    Имам право на собствено мнение по темата което не ме прави интелектуален инвалид който договаря само с да или не ! Колкото до мекотело, то е само в гащите ти ....
  • 22 Да Радев

    2 12 Отговор

    До коментар #19 от "boiko":

    е соросоид. През 2020г. назначава за свой съветник Иванка Иванова, която от 2000гл до 2020г. е била директор на правната програма на Фондация Институт Отворено общество - София.
  • 23 Ваксиниран

    2 27 Отговор
    Боли ме фара! Да потестират и да пълнят болниците и моргите!

    Коментиран от #25, #26

  • 24 ИВАН

    24 4 Отговор
    Изтипосала се полицайката в кауфланд с разкрачени крака и вдигната глава и не те пуска без купешка маска за нищо на света ... е тва не е ли фашизъм, тормоз над стадото - да се види кой е шефа .... и това заради един измислен грип
  • 25 питам

    19 5 Отговор

    До коментар #23 от "Ваксиниран":

    И с какво си ваксиниран опитно зайче ? може ли да ми отговориш? или просто отиде да се ваксинираш понеже така трябва?
  • 26 Българин

    15 3 Отговор

    До коментар #23 от "Ваксиниран":

    Боли ме фара за ваксинираните, да изпълняват като роби всичко което им кажат, да ходят с парцали на устите, да стоят заключени по къщите, да се боцкат през месец, да пълнят болниците и да умират от Ковид и странични ефекти.
  • 27 Това е ФАШИЗЪМ

    20 0 Отговор
    Това е новото модерно робство !!!
    Защо грипа изчезна ???
    Всичко е нагласено !!!
    Нас ни тровят ......
  • 28 Казуар

    2 13 Отговор
    Някои искат да си живеят живота, но други хиляди ще умрат заради тях.
  • 29 ИВАН

    23 2 Отговор
    Оня ден една женица, тъкмо си взе пенсията и реши да се ваксинира, на другия ден почина - а беше абсолютно здрава и жизнена .... за съжаление такива случаи сигурно са хиляди, но не ги огласят

    Коментиран от #33, #39

  • 30 Име

    7 9 Отговор
    Въпросът не е зададен правилно. Подкрепям разумните ограничения с цел предотвратяване разпространението на заразата, но НЕ подкрепям задължителното ваксиниране, както и лишаването на неваксинираните от правата им по конституция. Противна ми е ваксинационната пропаганда, която има за цел да раздели обществото и да дискриминира тези, които откажат да се инжектират.
  • 31 Hoho Boho

    16 0 Отговор
    Преди мерките ги наложиха за да не се претоварва здравната система.
    Сега здравната система не е претоврена и няма подобна тенденция.
    Тогава каква е целта на мерките?
    Видя се, че те не могат да спрат вируса.

    Защо шепа БиоФашисти трябва да определят как да живеем?

    Коментиран от #44

  • 32 хайко

    2 16 Отговор
    Не ги подкрепям, разбира се! Пандемията продължава, отнася човешки животи, а европейците са разглезени и разхайтени, това тяхното вече не е свобода, а сЛободИЯ!
    У европейците липсва елементарната отговорност към другия и съзнанието, че освен права, всеки член на обществото има и задължения към това общество.
    При рискове и заплахи за сигурността на общността отделния елемент на тази общност - гражданинът - следва да се примири за известно време с известни ограничения на правата си, за сметка на всеобщите ползи.
    Това не се проумява, а навсякъде се говори за лични права, без да си дават сметка, че нечии лични права накърняват тези на другия.
    Така че ограниченията ще трябва да се налагат, докато не се потуши пандемията. А това може да стане само с масова, поне 90% ваксинация на населението.

    Коментиран от #35, #38, #48

  • 33 ;лкйхгфд

    1 8 Отговор

    До коментар #29 от "ИВАН":

    Анонимно е толкова лесно да лъжеш.
  • 34 ТО Е ЯСНО

    1 9 Отговор
    НЕПОДКРЕПЯЩИТЕ СА ПОДКРЕПЯЩИТЕ БОЙКО ТЪПАКА !
  • 35 гост от Монтана

    1 11 Отговор

    До коментар #32 от "хайко":

    Поздравления за коментара ! Тези , който отричате проблема със смъртоносния вирус четете ли сериозни източници по темата ? Или смятате , че като четете само "Факти" знаете всичко? Оня професор /иначе не ми е любимец/ с изказването си за процента на дебилите в България да не се окаже прав .....Пази Боже !

    Коментиран от #40, #43

  • 36 11122222

    1 6 Отговор
    Подкрепяте ли малоумниците от факти?
  • 37 Cat

    11 1 Отговор
    Аз се намирам в Украйна в Бесарабия на границата с Молдова.
    Новините от България следя всеки ден. FM-радио слушам от Молдова. Украинските новини откривам всеки ден.
    ЗА НОВАТА "ВЪЛНА НА ПАНДЕМИЯТА" ВСИЧКИТЕ МЕДИИ ОТ ТРИТЕ СТРАНИ ЗАПОЧНАХА ЕДНОВРЕМЕННО ДА ГОВОРЯТ И ДА ЗАПЛАШВАТ ХОРАТА. Сами правете се изводи...
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Вили

    0 6 Отговор

    До коментар #29 от "ИВАН":

    Колкото е вярно, толкова да си здрав.
  • 40 нб вмк

    0 6 Отговор

    До коментар #35 от "гост от Монтана":

    Той Е прав. винаги Е БИЛ прав!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ИВАН

    8 1 Отговор
    Тука две дупенца ме изкарали, че лъжа в коментарите си, ами аз да не съм като техния идол Бойко Ментодиев, а и те явно съдят по техния лъжовен животец - щом те лъжат, значи и другите лъжат
  • 43 kkk

    9 1 Отговор

    До коментар #35 от "гост от Монтана":

    Представи си, чета много и все сериозни източници на минимум 7 (СЕДЕМ) езика, изкарал съм вирусчето недорасло, мога да мисля и изводът (моя и на МИЛИОНИ УМНИ ХОРА) е много простичък:

    - нек'во вирусче ИМА
    - вирусчето е 100% изкуствено
    - вирусчето е 100% разработка на ФАЩ
    - вирусчето е 100% пуснато НАРОЧНО първо у ФАЩ
    - РНК "ваксините" дори не се доближават до ваксина и защитата им е 0%, какво съдържат ще разберем много скоро
    - векторните "ваксини" горе-долу се доближават до ваксина, но и там защитата е под 40% и също скоро ще разберем колко точно са вредни
    - сезонният грип (дето тази година се запи някъде и не дойде) ВСЯКА ГОДИНА заразява минимум 500 МИЛИОНА човека и убива 2% от тях
    - смешното изкуствено вирусче е далеч дори от 1/2 от цифрите на грипа, а вече се вихри 2 години нон-стоп
    - значи на годишна база вирусчето е 4 ПЪТИ по-малко заразно и смъртоносно от простият грип

    Я сега да ми обясниш защо да има каквито и да е ограничения?

    Продължат ли с ограничения и т.н. скоро ще се лее кръв по улиците и едни важни хора от правителствата + доста отявлени пропагандисти на ваксините ще висят по лампите докато изсъхнат...
  • 44 Хайл

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "Hoho Boho":

    Как да спрат нещо което РЕАЛНО НЕ СЪЩЕСТВУВА.как лекуват "СМЪРТОНОСНА" БОЛЕСТ ЗА КОЯТО НЯМА,НЯМА ЛЕКАРСТВО И ХОРАТА ОЗДРАВЯВАТ, защо в Канада дават БИРА ако се ваксинираш,в Австрия дават 50€...нали когато си болен и идеш да те лекуват,даваш пари за лечение,сега ЗАЩО ТЕ ДАВАТ???? Нима мислят за нашето добро???? Мерси-не искам точно тези да ми мислят доброто
  • 45 Хайл

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Патето Яки":

    Тази пневмония съм я карал преди 12 г,когато на мода беше свински грип,така че не се опитвай да преувеличаваш нещата....ковид....нали всеки грип е с научно име COVID...намери вестник 24 часа от погребението на Луканов-там има статия за същия грип тръгнал пак от Ухан в Китай-дали е случайно?
  • 46 Хайл

    1 0 Отговор
    Статията е във в.Дневен Труд от 05.10.1996 г
  • 47 Hoho Boho

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Патето Яки":

    Ами да те попитам:
    с какво ти помогнаха мерките?
  • 48 Joro

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "хайко":

    Чакай ся малко. Психирането,манупулациите и лъжите също ли са мярка? Подкрепяш ли приказките "по улиците камиони с трупове, детските площадки морги". Това, че никой болен от друго не може да се лекува, нито прегледа даже и това ли нормално? Часовете за пазаруване и опашките отвън ? Тормозът с маските (в Австралия има локдаун, но маските са препоръчителни, не задължителни)? КПП-та? по 16 часа чакане за да влязат в София хората, обвинявани , че са разнасяли зараза. И се видя,че това е чисто отмъщения от злоба на маймуните, оа освен това нито светът свърши, нито планини от трупове се появиха. Пълна безсмислица само за единия тормоз. И сега истерията - ваксиниране-неваксиниране, аман, страх ме е, че хем съм се ваксинирал, хем неваксинираните ще ме заразят. Не ви ли стана ясно, че вируса е създаден изкуствено с цел експеримент за новия световен ред - без права, без придвижване, без личен избор. Но с маски и ваксини, за преброяване на овцете, бъдещи роби.
    А да, и как може да има ваксина, но лекарство срещу вируса не? Това е пълното доказателство, че е изкуствена цялата работа? Как ще направиш ваксина, но не и лекарство?
  • 49 Йорданка

    1 2 Отговор
    Да, трябва да се сложи край на противовирусните мерки и да си живеем живота нормално
Назад към анкетата