Last news in Fakti
4 Август, 2021

Изненада ли Ви предложеното от Пламен Николов правителство на "Има такъв народ"?


Изненада ли Ви предложеното от Пламен Николов правителство на "Има такъв народ"?
Да
29% (1556)
Не
55% (2980)
Колебая се
3% (135)
Нямам мнение
13% (705)

Коментари

  • 1 JEFF

    44 5 Отговор
    Изненада няма . Очаквах неподходящи, неподготвени и недостатъчно образовани хора. Все пак това е Слави и освен долнопробно шоу няма какво друго да се очаква. Никаква подкрепа ! Нови избори !
  • 2 Еремиев

    36 4 Отговор
    Такова са му наредили от "Козяк", такова представя.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор

  • 4 ГДР-иеца който говори на ГДР-ииски!!

    21 2 Отговор
    Няма с какво да ме изненада ще влезе изненада ако свършат повече работа от служебното правителство за същото време!
  • 5 истината

    29 3 Отговор
    гласувах с не защото не съм очаквал нещо по-добро да се появи след служебното правителство
  • 6 СИМО

    29 2 Отговор
    Да не би някой иска да каже че този смешник и пионка,е бръкнал в аквариума и е извадил послушните на САЩ рибки.Всичко е по сценарий на Козяк а чалгаря е просто фигорант а за смешния премиер-без коментар.Скоро ще видите контингента от Авганистан на САЩ настанен в България.Скоро ще видите,как ще има майка едно и майка две.Скоро ще видите ,че след дами и господа ще има и третополови.Скоро ще видите как се продават националните интереси на България с пускането на Македония без да спазва никакви условия.Това зло за коетъо много хора се излъгаха да гласуват с надеждата да се свали мутропитека от ГЕРБ,не трябва да се допуска до власта.Такива като този продавач на джапанки ще продадат суверенитета на България на цена на два шнорхела.Господ да пази България от новите ЧАЛГАПРОСТАЦИ.

  • 7 Факт

    30 3 Отговор
    ИТН и нейното правителство са сбирщина от Сульо, Пульо, Тоя и Оня.
  • 8 Деликатното

    21 1 Отговор
    положение , в което са изпаднали победителите от последните избори е факт, въпреки те още да не са го разбрали напълно. По всяка вероятност лидерът им си е въобразил, че може да управлява държавата както управлява ку ку бенд с договори и заплати. Българинът не трябва вече да бъде държан на каишка или......да, както смяташе знаете кой.Какъв лидер може да бъде човек ,който среща затруднения при комуникация със света, който се крие от публични изяви и изпраща контактьори да го представят. И понеже твърди, а може би е и ерудит, трябва да знае докъде води пътят на сомоотчуждението. Не му пожелавам съдбата на героя на Кафка от"Метаморфозата".
  • 9 Q2z

    6 1 Отговор
    Изненада ! Колкото българи сме толкова истини .Изненада ще е ,ако цар дава на овчар и куче да оправят държавата.За три дена са се справили (по едноименна приказка).
  • 10 Мислещ

    14 2 Отговор
    Не, очакваше се да са мафиоти и посредствени анонимници, това и получихме; и сикаджията пак е там както се очакваше.
  • 11 Буха ха

    24 2 Отговор
    Колко жалък кариерист и безличник трябва да си за да приемеш да ти е шеф това недоразумение Шнорхела.
  • 12 Село

    6 2 Отговор
    Ко не какво да е не излъчва същия респект като служебното не иска да съди и разследва шкафовете значи нищо няма да излезе.
  • 13 АЙ СТИГА БЕ

    3 6 Отговор
    Не се заблуждавайте. Козяк няма нищо общо с това предложение. Виж разни други, които още си въобразяват, че имат влияние и власт в държавата, със сигурност имат. Лъжицата им е в ръката и чакат някой да напълни пак паницата.
  • 14 Педя чов лакхой

    14 1 Отговор
    Каква ти изненада? Пак има министър по ромските въпроси, а по българските въпроси няма. Чие е това правителство? На ци.га.ни.те ли? А какво ще стане ако и други си поискат отделен министър по техните си въпроси? Например министър по арменските, турските, китайските, еврейските и т.н въпроси? Че то ще трябва да строим нова сграда да им поберем министрите, зам. министрите, сътрудниците, секретарките....

    Коментиран от #47

  • 15 адаша

    15 1 Отговор
    Тоя някакси е прекалено и изкуствено усмихнат. Като обслужващ персонал в Макдоналдс- Не го харесвам.
  • 16 Тра ла ла

    7 1 Отговор
    Пацо Шнорхела е един обикновен фигурант. Скалъпиха му СВ за престиж. Говори глупости, изпълнени с неадекватни чуждици. И служебното правителство не е каквото се представя. Не забравяйте, че по негово време се продаде Овъргаз на хамерите.Сега горивата ще летят нагоре - цената. Вдигнаха шум около рапона и гешев за да отвлекат вниманието. Все пак не забравяйте кой си назначи Радев за съветник - Иванка Иванова, шеф на оТровено общество от 2000г. до 2020г. Ще се разиграва театър за пред хората, няма да пипнат гешо и рапона, ще им поизмъкнат някоя пара и до тук. А ще гледат да пробутат истамбулската конвенция, доста предавания пускат за домашно насилие. Стремят се да отворят "прозореца на Овертон". Подгряват "електората" по темата. А мая галева сигурно пак ще се развихри по темата както преди. Дано не съм прав.

    Коментиран от #17

  • 17 Българка

    4 4 Отговор

    До коментар #16 от "Тра ла ла":

    И какво като е фигурант, ние си имаме 5 години президент - фигурант и още не сме се затрили. Орешарски нали и той беше фигурант, изгонихме го с камъни, тоя ако не става и него и така до следващия "месия"

    Коментиран от #42

  • 18 ТтТ

    4 1 Отговор
    Българина е наивен хитрец!

    Коментиран от #43

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 Копирайки

    2 4 Отговор
    Боко Тиквата, Льотчика овладя всички спецслужби, надявайки се, че така ще му гарантират втори мандат.

    Румен радевото службашко правителство утре ще проведе последното си заседание. В неговата закрита част, буквално преди да се изметат от „Дондуков“ 1, службашите ще изпълнят поредна поръчка на началника си.
    Три месеца правителството не предлагаше на президента назначаването на нов главен секретар на МВР. Това ще се случи едва утре, но на поста няма да остане Стоян Темелакиев, определен за изпълняваш длъжността след уволнението на Ивайло Иванов.

    Коментиран от #21

  • 21 Не е ясно

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Копирайки":

    обаче как ще се възприеме този подход от бъдещия кабинет на Слави Тр., който сигурно още не е наясно, че когото и да сложи начело на МВР, то той ще е блокиран, защото службите се контролират от Радев.

    Дали има сделка по тази линия между Льотчика и Учиндолеца, скоро ще се разбере.

    А ако няма, то значи предстои остър сблъсък между Радев и Трифонов и по линия на спецслужбите и професионалното ръководство на МВР.

    Коментиран от #22, #24

  • 22 Другият

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Не е ясно":

    сблъсък ще стане известен до часове. Подкрепи ли Корнелия Нинова правителство на ИТН, то Льотчика няма да има друг избор, освен да стане джендър и да се гушне с „умнокрасивитета“ на Прокопитата.

    А Гребенаров да не пропусне да благодари за назначението и на едни видни бизнесмени пак от Пловдив… Той си знае, защо…
  • 23 777

    2 0 Отговор
    Ако посланик мустафа почне пак интензивно с медийните изяви и привикване на партии и миснистри, значи краварите са много изнервени,че няма стабилно колониално правителството, което да вкара в „правият път“ най-изоставащата по ваксини държава и да дадат пример с нас как насила ще ни боцкат и отнемат свободите ни в името на „разума и доброто на човечеството“.
  • 24 Все по-ясно

    2 3 Отговор

    До коментар #21 от "Не е ясно":

    става,че Слави и Льотчика не са в комбина, а точно обратно, чалгарите се обърнаха срещу него, и ударът срещу Киро Харварда е знак за това, както и тоя кабинет, който предлагат.

    Целта им е той да не мине, да се ходи на нови избори, да оставят Тримореца с хунтата му, което е кошмар за него и затова реве за кабинет на всяка цена.


    Генералната цел на Льотчика беше ИТН да предложат талибаните му за редовен кабинет, но го отрязаха за това и сега е бесен на Слави.
  • 25 Петър Илиев,

    3 1 Отговор
    като навиран навсякъде в правителството, пък където мине – е рожба на горещата връзка Георги Гергов – Слави Трифонов.

    Масонската ложа на Гергов, която всъщност е лоби ложа по интереси и зависимости, в която се вихрят Гергов, Николай Копринков, Пламен Узунов, Румен Радев, Слави Трифонов, Сотир Цацаров, е оплела като свински черва „зидари“, зинали за власт.

    Петър Илиев е „ратай“ в същата Гергова ложа и номинирането му този път като министър на МВР, може да се счита като личен ангажимент на Слави Трифонов към „брата“ си Георги Гергов.

    Коментиран от #26, #27

  • 26 Почетният

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "Петър Илиев,":

    консул на Барбадос ХАБЕР НЯМА НИ ОТ МВР, НИТО ОТ СЛУЖБИ, НАПЪЛНО НЕВЧАСОВ, но пък достатъчно е Гергов да лобира за него и Слави е готов да го направи всичко.

    Самият Петър Илиев очевадно е без никаква чест и достойнство, защото го менкат като парцал от пост на пост, докато най-накрая му се получи. Добре, че още не са го номинирали и за отговорник по чистене на кенефите в МС.

    Отношенията между Георги Гергов и Слави Трифонов са повече от близки. Те са ГОРЕЩО близки! За рожден ден дори се е случвало да си подаряват „Харлей Дейвидсън“.

    Коментиран от #28

  • 27 Самият

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Петър Илиев,":

    Гергов в типичния си селяндурски „стил“ и при правенето на правителството на Румен Радев, и при това на Слави е отправял питане към хора, които си е подбирал: „Ти искаш ли да те направя министър?“, включително е дирижирал и кандидатурите за министър на МВР, където пък другият потресаващ измисленяк – масон Пламен Узунов, който държи за топките Румен Радев, също „кадрува“.

    Така МВР се сдоби с напълно безхаберен нов министър, който обаче ще е пластелин в ръцете на провинциалните масони, чийто кръг по интереси – масонска ложа „Слънце“ на Гергов е котилото на мало умното „връщане на държавността“ на Радев, респективно на Слави.
  • 28 Крадецът

    7 0 Отговор

    До коментар #26 от "Почетният":

    на интелектуална собственост – вътрешен министър???

    Нонсенс!

    В нормалните държави при откриването на плагиатство в докторска дисертация, дисертацията се анулира, а плагиатът се заклеймява и с неговата академична кариера се приключва.

    Не мога да разбера позицията на доц. д-р Наталия Киселова, защо предпочита да не накърни авторитета на Юридическия факултет в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, а поставя собствения си авторитет на изпитание.
    Крадецът на интелектуална собственост трябва да бъде разобличен и сурово наказан!

    Вместо това, той се предлага за министър…

    Наистина няма такава държава!
  • 29 Запознат

    4 0 Отговор
    Гроздан Караджов е един от учредителите и тамадите на Сорос у нас:

    Вестник Труд през 2017 г. за Гроздан Караджов:

    „….Не толкова известно е друго обстоятелство около Гроздан Караджов и близостта му до Иван Костов. При управлението на Драгалевския ментор на задкулисието Караджов е председател на борда на БТК. Тогава държавното дружество възлага изработването на облекла за 26 000 свои служители на частната фирма “Хрисома”. Собственици на “Хрисома” се оказват други много близки семейни приятели на Иван Костов – Мая и Георги Кирчеви. Същите са и дарители на фондация “Бъдеще за България” на Елена Костова. Георги Кирчев е известен и с това, че вече 11 години избягва възмездието на закона като подсъдим за убийството на две млади момичета при срутването на сградата на ул. “Алабин”.

    Ремонтиращият се, приватизиран от Кирчев в мандата на Костов недвижим имот, рухва върху спрелия в задръстване автомобил на загиналите.

    Коментиран от #30

  • 30 Близостта

    4 0 Отговор

    До коментар #29 от "Запознат":

    на Караджов до Костов има своята предистория още в зората на демокрацията.

    Обвиняемият днес за източването на “Теленор” е сред първите служители на институт “Отворено общество” на Джордж Сорос в България.

    Като премиер Костов има срещи със Сорос, на една от които се взема решение за създаването на дружество, което да работи в сферата на информационните технологии.

    Логично водеща роля в “Рила солюшън” има именно Караджов, който по-късно застава начело на БТК, а след продажбата й продължава бизнеса си, но вече като собственик на редица компании….“

    Коментиран от #33

  • 31 Верно

    4 0 Отговор
    Започнаха да излизат на показ по с.аните им гащи.

    Няма читав човек в този проектокабинет на Шнорхела.

    Хубавото е, че ще си остане само проект.

    Лошото е, че Чалгаря ни губи ценно време и се гаври с народа.
  • 32 За Ванката

    5 0 Отговор
    не се ли намери министерство?! Какво да ги коментирам?

    Коментарите за тези „министри“ са излишни. Наредиха кабинет, като в кръжок по трудово обучение.

    По-вероятно е на лъжливия и оз ло бен чалгар да му поникне коса, отколкото да има правителство на ИТ(п)Н.

    Чалгаджийската тайфа на Учиндолеца ще влезнат в Гинес.

    Ще са единствената партия в света създадена и изчезнала в рамките на една година и то без да управляват, макар че са спечелили изборите…
  • 33 Стив

    5 0 Отговор

    До коментар #30 от "Близостта":

    Гроздан Караджов ми дойде много……..

    Няма такъв П Р О С Т народ!

    ЗАКРИВАЙ!

    Коментиран от #34

  • 34 Иван

    6 0 Отговор

    До коментар #33 от "Стив":

    Абе добре си беше кръстил партийката „Нема такава държава“ – има защо.
  • 35 Номинацията

    4 0 Отговор
    на таз очилатата холограма на каскета за министър на МВР, много ми прилича на номинацията на дебелото момченце за шеф на ДАНС.

    Коментиран от #37

  • 36 КуКу Къш

    7 0 Отговор
    От калпав кандидат-премиер, калпави проекто-министри.
    Някои от тях може да са добри в техните си области, но както не можеш да разчиташ Бил Гейтс да ти направи успешна мозъчна операция, така и не можеш да разчиташ хора без никакъв политически опит да водят успешно държавата, още повече в такива тежки времена.
    Политиката се подценява и всеки у нас "разбира" от нея. Затова и България е на опашката. Нека всяка жаба да си знае гьола.
  • 37 Наблюдателен

    4 0 Отговор

    До коментар #35 от "Номинацията":

    Масонът Илиев прилича на очилат х @ й.
  • 38 Нищо ново

    3 0 Отговор
    До не помнещите. Всички партии в България, винаги са казвали министрите от днес за утре. Единствено министър председателя беше прецедент този път в последния момент.
  • 39 Пловдив

    5 0 Отговор
    Изненада има и тя се състои в това, че се очакваше се министър председателя и проекто кабинета да бъдат неподходящи, но чак пък толкова?!
  • 40 ИСТИНАТА

    4 0 Отговор
    да припомним на партийните ръководства и на депутатите
    чл.67 от Конституцията на РБ, в която са се заклели:

    Чл. 67.
    (1) Народните представители представляват не само своите избиратели, а и целия народ.
    Обвързването със задължителен мандат е недействително.
    (2) Народните представители действат въз основа на Конституцията и законите
    в съответствие със своята съвест и убеждения.

    Казано с думи прости,
    депутатите са длъжни да гласуват
    в съответствие със своята съвест и убеждения,
    а не според междупартийните договорки!
  • 41 ИВАН

    5 0 Отговор
    Съжалявам, сори, но тоя Пламен има уникално противна муцунка, оттам нататък повече не си заслужава и да се коментира .... какво може да се очаква от човек който не излъчва и сянка на благородство - някакъв с фалшива самодоволна усмивчица имитираща американските бизнесмени
  • 42 Тра ла ла

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Орешарски го смениха от козяк, а хората бяха подведени. И кратунчо пок се възцари, забрави ли как се самозапалваха преди това. Не можех да повярвам, че отново дойде на власт. Колкото до затриването, ако продължава по този начин, натам отиваме.
  • 43 5ко

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "ТтТ":

    Не е така. Просто не му дават шанс на българина да поеме глътка въздух. Другите народи са много по - зле в оцеляване и нестандартно мислене. И ако ги поставиш при тея условия няма да знаят какво да правят. Като бройлери са.
  • 44 Димитър

    7 0 Отговор
    Инетересно ми е дамата - имунолог, какво точно разбира от сектора на образованието и как ще е полезна?!
  • 45 Да,бе

    6 0 Отговор
    След изненадата с избора на министър председател,изненадите свършиха.Другото минава в графа отвращение,но тъй е -няма хора явно.
  • 46 Да Да

    0 3 Отговор
    Славчо не иска да играе по свирката на Радев ,и започна оплюването
  • 47 измамници

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "Педя чов лакхой":

    Ромските гласове са по-важни от гласовете на българите. Управляващите ни ще бъдат излъчвани от роми и чалгаджии които за съжаление са по-голямата част от населението. Интелигентните хора на тази територия са малцинство.
    ГЕРБ и ДПС ползваха тези малцинствени групи с най -различни механизми - от репресии чрез спиране на водата и социалните помощи до купуване на ромски лидери , които имат влияние над големи общности от тях.
    Чалгаджията явно е решил да ги привлече по най популистичния начин като им сложи специален министър без портфейл.
  • 48 Фактолог

    8 0 Отговор
    Миш-маш!
    Готвача взема всичко каквото е останало в хладиника, слагаш в тигана и бъркаш.
    Клиента (народа) пита: Каво е това?
    Тошко отговаря: Яж и не питай!
  • 49 не не

    5 0 Отговор
    Не , не ме изненада. Чалгаря очаквано предложи сламени хора за кабинет. Истинското управление ще е от съвсем други лица, свързани със Сараите.
    Те дори и думата не му дават на кандидат "премиера" си пред медиите. Журналистите задъват въпроси към Николов, но отговорите ги дава Тошко Йорданов и Филип Станев.
    Днес забелязвнам в парламента, че този сламен човек Николов няма отношение по никой въпрос и няма нито едно изказване от трибуната - защо ли? Нали този човек ще ни управлява, а няма никаква позиция.
  • 50 РАЗ ДВА

    3 0 Отговор
    Безгръбначни същества като него!
  • 51 българин

    1 0 Отговор
    Целият политически фарс е поредната изненада за гламавата рая позволяваща на червената мафия да се гаври и да я унищожава с продажната си политика.
  • 52 Име

    3 2 Отговор
    Абсолютна изненада! Знаех, че и т.н. са напълно неподходящи за управление на държава, но не съм предполагал, че са чак толкова нагли и некомпетентни. Да предложат 31-годишна фръцла, с образование виросология за министър на образованието, е извън всякаква критика! Явно ще се опитват да "убеждават" нашето съсловие /учителското/ да се ваксинираме, но няма да успеят!

  • 53 Янев Премиер !

    4 1 Отговор
    Не съм гласувал за чалгаря , защото имам повече от две гънки на мозъка , за разлика от тези които го избраха !

    Коментиран от #58

  • 54 реалност

    4 1 Отговор
    Тези избори доказаха какво е интелегентното ниво на българите за последните 30 години. Чалга, мутри, мутреси! Срам! Срам! Срам!Младите са културна рожба на чал гаря Слави от Учин дол.
  • 55 С какво

    0 0 Отговор
    да изненада! Това е най достойната партия и ако някой се окаже не на място, със сигурност, ще си замине!
  • 56 КРОКОДИЛА

    1 0 Отговор
    ВНИМАНИЕ ОПАСЕН КРАДЕЦ / КРАДЕЦ ВЛИЗА ВЪВ ВАШИЯ ДОМ ВСЕКИ ДЕН ---- ОКОЛО ОБЯД --- ВНИМАНИЕ ..............
  • 57 КРОКОДИЛА

    1 0 Отговор
    ОПАСЕН ДЖЕБЧИЯ - ПАЗЕТЕ СИ ПОРТФЕЛИТЕ ...............
  • 58 Бриго Бичкията

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Янев Премиер !":

    Разбира се, то кражбите по върховете не се осъществяват от хора с по две гънки в мозъка а от таквиз с по три и повече, учени, интелигентни и културни люде.
  • 59 0001

    1 0 Отговор
    ТОЗИ ГОСПОДИН ЗА ЕДИН ДЕН СЕ Е ЗАПОЗНАЛ С КАНДИДАТ МИНИСТРИТЕ СЛЕД КАТО НЯ КОЙ МУ ГИ Е ПРЕДСТАВИЛ. ВЪПРОСЪТ Е КОЙ Е ТОЗИ НЯ КОЙ
  • 60 мнение

    1 1 Отговор
    не очаквах да ни се предлагат правителство подобно на предишното гербаво от което се отървахме с голяма мъка сега остава да видим предателите които ще го подкрепят и да се съберем отново на орлов мост

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата