7 Август, 2021

Бихте ли си купили енергийно ефективна къща?


Бихте ли си купили енергийно ефективна къща?
С подкрепата на
imot.bg
Да, защото разходите ще са ми по-малко
45% (1313)
Да, защото по-рядко ще правя ремонти
3% (89)
Не, защото е скъпо
28% (825)
Не, защото изборът е малък
5% (146)
Бих живял/а няколко месеца, за да преценя бъдеща покупка
18% (532)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    16 0 Отговор
    много неуточнен въппрос....колко енергийно ефективна?????!!!...то и дупката в земята е енергийно ефективна.....енергийната ефективност има измеряеми и точни параметри....не всички "енергийно ефективни" са изгодни
  • 2 Мунчо Радев

    9 7 Отговор
    Ще купя... Ама как като няма пари...
  • 3 русенец

    12 8 Отговор
    Каква енергийно ефективна къща? Правена в булга***ристан от някакви пишман строители ли? Никога!:)))
  • 4 fwef

    10 5 Отговор
    Липсва желания отговор - НЕ, защото тези "технологии" с "ефективност" са пълна глупост и никъде природата не опакова с пластмаса и и нефт за "по-ефективно"
  • 5 слънчогледа

    5 5 Отговор
    Пълни измишльотини.
    Няк-ви се опитват да заработват от темата "енергийна ефективност"
    за сметка на баламите.
    Просто трябва да се върнат цените на тока и парното
    както през 90-те години.
    И никакви оправдания.
  • 6 Гошо

    7 1 Отговор
    Не ,няма да си купя и то не само къща а и каквото и да е друго само защото е обявено за не знам си какво и що Предпочитам сам да се убедя ,ням нужда от екореклами
  • 7 Дедо ви

    14 0 Отговор
    Да, бих си купил. И самолет бих си купил, и яхта, и малък остров даже. Сега като ни вдигнат пенсиите от новото правителство и веднага ще си ги купя. Още с първата пенсия.
  • 8 Въпрос на вкус

    3 0 Отговор
    Някога имах пари, време и мерак да си направя най-енерго ефективната и екологична къща. Прочетох много теория, консултират се с няколко експерта на различни технологии (бъдещи изпълнители на същите при мен). И в един момент осъзнах, че къщата на дядо ми, която е с двоен кирпичен зид, покрива най-съвременните изисквания за пасивна къща!! Като добавим една от най-здравословните микроклимати (пръстта поема излишната влага и отдава влага, когато недостига в стаята). Да не говорим, че е 100% екологична. Тази моя констатация преобърна отношението ми към жилищата. Започнах да не робувам на реклами, кампании, модернизми и прочие, а да си избирам това което ми е удобно, приятно и спокойно. Успех на всички.
Назад към анкетата