11 Декември, 2021

На колко време сменяте обзавеждането на дома си?


На колко време сменяте обзавеждането на дома си?
С подкрепата на
imot.bg
На 5 години
4% (116)
На 10 години
13% (346)
На 15 години
14% (361)
Сменям каквото се счупи, защото нямам пари за цялостна подмяна
68% (1764)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОЗинЯК

    13 0 Отговор
    На работещите бедни домът им се превръща във вехтошарник и в последствие на антиквариат.Живеем повечето в домашни(частни) музей.Поправям каквото се счупи ако може.

    Коментиран от #3

  • 2 Display

    3 0 Отговор
    Ами, ме карайте хората да гласуват зорлем, че тогава да коментират..........и бе това опциите са нямам думи........
  • 3 Display

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОЗинЯК":

    Това имах в предвид, да сложат отговор.,..имам чук, нямам пари......хем интересно, хем тъжната реалност.......
  • 4 Продължаваме Кражбата

    5 1 Отговор
    Немога да сменям нищо... Тез новите не вдигат заплатите.. Всичко е скъпо
  • 5 мислещ

    5 1 Отговор
    Нямам никакво желание за подмяна, всичко вече е такъв боклук, че е истинска мъка да се подменя каквото и да било и вместо да се кефиш, накрая винаги съжаляваш. Преди 4 години смених дивана - адска смрад. След 2 години намерих начин да го разкарам и да взема друг. Пак адска смрад. Сега дървенията доколкото може е увита в пликове, че смрадта да е в някакви поносими норми.
  • 6 България

    3 0 Отговор
    Като се счупи естествено защо формулирате въпроса неточно напишете така въпрос към богатите или въпрос към бедняците аз съм от вторите и ще си остана такъв за да може някой от първите да а си ги сменя всяка година въпреки че не е нужно а пък аз ще чакам покрай някой контейнер да взема нещо по запазено и това е докато работя ако спра да работя ще чакам и за храна от там това е капиталистическо-империалистичния модел на свините.
  • 7 ковидиотин

    8 0 Отговор
    Не робувам на обзавеждане кова с пиронии връзвам с тел.Новата ми идея е да си направя дома в японски стил почти без мебели.Гостите ще клечат на пода и пият на ниска маса докато не ги заболят коленете и си тръгнат
  • 8 ковидиотин

    7 0 Отговор
    Новите мебели за средна класа човеците са пълен боклук.Скъпите мебели също са боклук и по-добре човек,който има пари и тръгне за мебели да помисли,че има гладни хора и животни около него и направи нещо човешко отколкото да начеше егото на жена си
  • 9 Бойче

    5 1 Отговор
    Когато се счупи едно чекмедже от тежести си купувам ново
  • 10 Нищо не разбиращ

    5 0 Отговор
    Когато българският работещ честно човек започне да взима заплата равностойна на тези които си сменят обзавеждането през година
  • 11 gggw

    3 0 Отговор
    пак тъпа анкета - сменям каквото се счупи, но НЕ защото нямам пари, а защото ми харесва това, което съм обзавел и не искам да го сменям
  • 12 Ай стига бе

    8 0 Отговор
    Цените на обзавеждането, особено на марковите стоки, са такива, че когато жената поиска да сменим обзавеждането то сменям жената. По-евтино е.
  • 13 хах

    3 1 Отговор
    Следващата анкета може да бъде с въпроса: "На колко време сменяте жената си". Тези "майсторите" пак ли я оправят с чукове, тесли и пирони, не защото нямат пари?
  • 14 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    Аз да не съм германец,или датчанин, или швед. ??? Хубаво е, че се задава и такъв въпрос. Иначе от къде ще разберем, че в България вече има и заможни хора. Аз се чудя как ще изкарам месеца със минималната. Само това остана - да сменям и мебелировката. Преди 25 години, в Германия, виждах как хора изкарваха в определен ден почти нови мебели. Каквото можех - мъкнех в РБ. Ама сега вече ...ядец !!
  • 15 вакс ваксов

    0 0 Отговор
    Нелеп въпрос към клошовете -мангъропитеци.Зле образовани,мързеливи-ерго-тъппи и бедни...и най измиращи в света...
  • 16 Знаете ли че

    0 0 Отговор
    Знаете ли, че и модата на модата минава ! Няма нужда да се робува на "нови" мебели ! Повечето тук са го разбрали, че все повече пазара се пълни с некачествени лъскави боклуци. С всяка година става все по зле. Така е и с много други неща като например новите модели автомобили. Преди 10-тина години за последно обзавеждах ново жилище. Обикаляйки се нагледах на ефектни, но крайно некачествени мебели. Накрая всичко избрано като дизайн ми го направи познат в неговата фабрика за мебели. Цената беше 3 пъти над тази на моделите в магазините. Човека ме светна за разликите в материали, обков изработка и монтаж. Подробните обяснения ме накараха да се съглася с цената и не съжалявам.
    Така че на пазара нищо качествено - ниски цени, ефектен дизайн, некачествени материали и изработка.
    По добре си гледайте кефа, на вас да ви е комфортно. А това кой как го пере кълвача по главата и какво щели да кажат там незнам си кои да не ви дреме!!!!
  • 17 boy.de

    0 0 Отговор
    Да се е.ем в печалбарите!
Назад към анкетата