11 Януари, 2022

Борец за свобода или балкански тарикат е Новак Джокович?


Борец за свобода или балкански тарикат е Новак Джокович?
Свободен човек с ясни принципи, които не се страхува да отстоява
46% (3058)
Типичният балкански хитрец, който си мисли, че за него правилата не важат
34% (2274)
Истината е някъде по средата на казуса
13% (841)
Не ми пука за този Новак Джокович
7% (458)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    32 5 Отговор
    СВОБОДЕН ЧОВЕК остояващ си ПРАВАТА но много прокуратури са мафия
  • 2 кофти 19

    6 24 Отговор
    Реално е телесно болен и духовно борбен.
  • 3 Алфа Вълкът

    11 31 Отговор
    Прави се на умрела сръбска лисица 🦊 и чака свраката𓄿 да изтърве сиренцето 🧀, и докато се правеше на хитър излезе колко е глупав🦧 като се издъни с датите!
  • 4 стоян георгиев

    10 20 Отговор
    нека си спомним цирка дето игра баща му когато се заразиха с григор преди година.тгава джокович старши обвини григор в тероризъм.сега обаче неваксинирания му син лъже че е изкарал болеста през декември,което бе хванато от поредица от снимки на които се вижда че джокович нито е боен нито карантиниран.та добър спортист,но типичен селски бек.
  • 5 За протокола

    28 4 Отговор
    Човек с неговите пари и име може да си позволи да е свободен, да отстоява принципи и това да се чуе.

    Коментиран от #35

  • 6 Карибски пират

    30 4 Отговор
    Джокович им го набута с двеста. И ние ще им го набутаме с двеста на 12.02 в 12:00.

    Коментиран от #7, #10, #28

  • 7 Карибски пират

    21 0 Отговор

    До коментар #6 от "Карибски пират":

    Поправка: 12.01. Кирчо, мамин сладък - стягай си багажа, а Мунчо да пуска обяви в Харвард, САЩ и Канада за нови кандидат-премиерчета!
  • 8 Plamen

    4 4 Отговор
    Че и Балкански Че И Тарикат какви думи Въййй
  • 9 Сори

    17 2 Отговор
    Поведението му не се харесва на ваксаните !

    Коментиран от #20

  • 10 Не е сигурно

    2 10 Отговор

    До коментар #6 от "Карибски пират":

    И а малка вероятност пак да го изгонят. Ясно е че лъже. Въпреки всичко, ситуацията си е реклама..Добре дошло, ако не бяха измъкнали от шкафчето му, показването публично без маска, на събитие случило се ден след предполагаемото му карантиниране миналия месец. Това може да обърне рекламата в антиреклама.
  • 11 Дамаджони Уокър

    13 1 Отговор
    Дали е реклама , незная, но едно е асно ,че беше удар сре!щу него. Явно на някого не му изнася той да участва , защото е основен фаворит за спечелване на турнира.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Санитар

    10 2 Отговор
    С това понятие " всяка държава сама определя мерките и карантината при ковид " интерпретации- много. Също така- за чужденци влизащи е едно правилото, а за влизащи сънародници- облекчено правило. Двойни стандарти и всички се правят на тарикати!
  • 14 Псевдоним

    12 5 Отговор
    А какво пречи да е едновременно борец за свобода и балкански тарикат? Тукашните народи сме вряли и кипяли от всевъзможни потисници и неволята ни учи да хитруваме.
  • 15 ЯКО НИ ЛЪЖЯТ

    13 2 Отговор
    ГЛЕДАМ ТУКА 32% НАПЪЛНО ЗАБЛУДЕНИ ОВЦЕ ОПРЕДЕЛЕНО БЕШЕ УДАР СРЕЩУ ДЖОКОВИЧ ЗАРАДИ УЧАСТИЕТО МУ В ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ДОБИВА НА ПОЛЕЗНИ ИЗКОПАЕМИ В СЪРБИЯ ОТ АВСТРАЛИЙСКА ФИРМА. НЕ Е УДОБЕН И ЗА ФАРМАЦЕФТИЧНАТА МАФИЯ ПРОИЗВЕЖДАЩА ЕКСПЕРИМЕНТАЛКИ. ТОВА НЕ Е ВАКСИНА ЩОМ ТРИ ПЪТИ НАБОДЕН И ПАК СЕ ЗАРАЗЯВАШ И РАЗНАСЯШ КОВИД!!!!!
  • 16 Франклин

    13 1 Отговор
    Всеки, който е готов да жертва свободата си, за да получи сигурност, накрая губи и двете! 32% са гласували, че правилата трябва да се спазват?!? Кои правила - тези измислени, наложени и защитаващи личните интереси на шепа хора, които притежават над 90% от световните активи и се мислят за богове?!? Това могат да си мислят само хора, които се раждат за първи път в човешки тела, а в предишния си живот са били овце и все още се мислят за овце!!! Ние хората ще се преборим за свободата си, а вие- вие, продължавайте да треперите от страх и да блеете в "сигурната" си кошара!
  • 17 novaX joke

    8 1 Отговор
    Номер едно ATP. Най-важното е, че този случай може да стане прецедент за всички ситуаци, в които биват ограничавани права на лица, чиято работа е свързана с много пътувания и в резултат на ограниченията търпят финансови загуби.
  • 18 В.В.П.

    14 1 Отговор
    Браво Нове,!.Ти си голям мъж ,балканец , Изплю се в грозното лице на Фарма мафията .Поклон!
  • 19 Русенец

    12 1 Отговор
    Човек с различно мислене от наложеното, от западния свят, който постоянно е репресиран от "демократичните", "свободомислещи" "защитници на човешките права". Западът става все по-тоталитарен.
  • 20 Русенец

    14 3 Отговор

    До коментар #9 от "Сори":

    Не самно на ваксаните, не се харесва. Целият западен елит ненавижда инакомислещите. Днес, ако си с различно мислене, моментално ще те изкарат антиваксър, антисемит, хомофоб, човекомразец, ватенка и т.н.

    Коментиран от #48

  • 21 Ковидарите

    11 2 Отговор
    Какви "правила" ве хора!? Правилата на някави психопати, ами ако утре съшите тези кажат убивате си по едно от децата превантивно пак ли,е ги следвате !?!? Специално Австралия е масов "станфордски затворнически експеримент" и "стокхолмски синдром" в едно! Там Ковидарите са стъпили на врата на овцете, това ли искате и за вас ??
  • 22 Само напред

    8 1 Отговор
    Много голям борец за свобода е Джокович!
  • 23 Новак легенда

    10 2 Отговор
    Само от балканите може да излезне един истински борец за свобода.
  • 24 Антимаймуна

    2 7 Отговор
    Балкански елянин, който се бори срещу 5G мрежите, които разпространяват коронавирус.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Новакс Кукович 5G

    4 5 Отговор
    -Всеки сам си преценя дали да го следят през 5G.
  • 27 Сърджан на 2 ракии

    2 5 Отговор
    Нема вир0з.
  • 28 коко

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Карибски пират":

    Да видим. Чакаме с пуканки пред тв.
  • 29 Kpaли Марко

    6 1 Отговор
    Новак е побратим.
  • 30 ДЖОКОВИЧ Е СЪЩИЯ ПРОСТАК КАТО

    3 8 Отговор
    НАШИЯ - ГЛЕДАТ САМО КАК ДА ИЗКАРАТ ПАРИ !
  • 31 Qwerty

    3 3 Отговор
    Какъв борец за свобода??!?!
    Ако е такъв и си отстоява убежденията, защо се върти като фурнаджийска лопата?
    Първо каза - "ама аз имам немси кво заболяване, и затова не мога да се ваксинирам", после "а не нямам заболяване, ами изкарах Ковид преди 2 седмици", ама подавам документи на 10-ти Дек, а пък видиш ли се "разболявам" на 16-ти Дек, ама още на 10-ти съм знаел кога ще се разболея.
    Ами сори, ама типичния балкански тарикат.
    Хубаво, имаш еди какви си убеждения - отстоявай си ги!
    Ама днес така утре иначе, еми жалим брате!
    А Новак от години е известен анти-ваксър, не сега за Ковид ваксините, той е против всякакви ваксини.
    Ами пак, като си убеден в това какво се правиш на па и на ощипана госпожица?
  • 32 ДИКов

    5 1 Отговор
    Голям Човек - Голяма личност, както казва Боян Радев. Дали е прав или не, всеки си има мнение, но важното е, че си отстоява позицията и не му пука от либералисти и други глисти, които налагат новото нормално. Малко са тези хора в съвременния свят и трябва да се уважават!

    Коментиран от #34

  • 33 ?????

    3 4 Отговор
    Ако българин се беше изложил толкова, колкото тоя "юнак", щяхме яко да го охулим и оплюем. Но наглия сърбин, според гласувалите тук, е борец за свобода!? Австралия е държава с железни здакони, които се спазват от всички. Австралийците имаха локдаун повече от година! И сега, някъкъв тарикат ще им налага личните си разбирания за живота! Да го връщат обратно, да не излага Балканите!
  • 34 Пешо

    3 6 Отговор

    До коментар #32 от "ДИКов":

    Да си стои удома и да прилага собствената си позиция в имението си! Щом ще посещава цивилизования свят, ще се съобразява с правилата и ще спазва законите!

    Коментиран от #38

  • 35 Пази боже от такива

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "За протокола":

    Всеки клошар, без стотинка в джоба, мисли като теб. Ашкосун! С такива като теб, и след 100 години, България ще си е дълбок ориент.

    Коментиран от #41

  • 36 Истината е

    4 1 Отговор
    Че ако беше гражданин на сащ,нямаше да има никакви проблеми в Австралия.Който не вярва да иде да пита българите стояли два дена на унгарската граница в автобусите. Балканските държави никога не са обичани от англосаксонците.За сметка на това пък в България има"хора" които постоянно им лижат за д ни ците
  • 37 Брадвата

    4 1 Отговор
    тия 34% ваксинирани, които не одобряват Джокович, да идат да си бият 3-4 доза, щото "не предпазвала", "кошмар", "отвратително" и т.н. Само да си гледат после здравето, щото не се знае колко ще изкарат
  • 38 йода

    5 2 Отговор

    До коментар #34 от "Пешо":

    пешко, куха хралупа си. Ако Българите са спазвали правилата по време на труското робство, сега нямаше да сме България а провинция на турция и щеше да носиш фес, потури и да ходиш на джамия ... Правилата са добри за този който ги е писал и този който ги е поръчал ....

    Коментиран от #40, #49

  • 39 Bakicha

    2 3 Отговор
    Джокович бе обвинен, че е излъгал, че 14 дни преди пристигането си в Австралия не е пътувал никъде.Тенисистът обаче се подготвяше за турнира в Марбея и влезе в страната от Дубай.Фактите говорят да си стяга багажчето и марш у Сръбско поле .
  • 40 Bakicha

    3 2 Отговор

    До коментар #38 от "йода":

    Много посредствена логика имаш.Няма място за сравнение .Едно е да си роб и да не се примиряваш когато в душата си знаеш ,че си бил свободен .Друго е да си свободен гражданин и топ спосртист и да си гост на тази страна и да излъжеш за нещо което е важно за тази страна .
  • 41 За протокола

    3 1 Отговор

    До коментар #35 от "Пази боже от такива":

    Този клошар може да те купи с всичките ти парцалки, тенекийки и панелки.
    Иначе, за да се чуе мнението на някой, той трябва да е име, а за да не го "бъзикат" трябва и да е заможен.
    Разни прошляви анонимици колкото и да подскачат и да врякат най-много да намерят място в някоя масова снимка от протест.

    Коментиран от #52

  • 42 Респект

    5 2 Отговор
    Джокович с лекота можеше да си реши административните проблеми ако искаше и то по избран от него начин. Много хора с далеч по-малко от неговите възможности се справят. Но той е решил и има смелостта да покаже на света своята позиция по въпроса, за което заслужава уважение.
  • 43 Браво

    6 2 Отговор
    Браво на Джокович. Смела постъпка, макар и да не е в негов интерес.
    Напоследък всеки, който се възползва от правото си да изрази публично своето мнение бива анатемосван, ако това мнение противоречи по няккаъв начин на налаганите правила. Дори се стига до безумия от сорта на това да бъде обвиняван в смъртта на хиляди хора, защото се е осмелил да каже каквото мисли.
  • 44 Приятел,

    3 0 Отговор
    важното е човек като върши нещо да може да спи спокойно впоследствие.
  • 45 Der Spiegel

    1 0 Отговор
    Положителният тест от 16 дек е фалшив, установиха журналисти от Шпигел. Джокович е заплашен от 12 месеца затвор.

    Коментиран от #51

  • 46 некой си

    1 1 Отговор
    джокович показа на цел свет че не се навежда на никого и че нема да приеме да му натрапват новия световен ред това само горд сърбин го може да отстои позицията си в сърбия немат поговорка за наведената глава дето сабя не я реже през гражданската война сърбите не паднаха на колене дори след американските бомбардировки с обеднен уран дори станаха по-борбени,но българина това не може да го разбере защото е с агнешко мислене

    Коментиран от #50

  • 47 Този

    1 0 Отговор
    Е бай Ганьо сърбина. Типичен балкански субект, който може да играе тенис.
  • 48 Верно?

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Русенец":

    Да, да..... Виж, "източният елит" обича много инакомислещите :). Изпраща ги в добре охранявани зандани.
  • 49 Селянин

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "йода":

    Йода ли си Юда ли си не зная, но ти тия работи не ги разбираш! На село е така - всеки си прави каквото реши, за да бъде признат за селския пич. Но в уредените части на света правилата се спазват, а измамниците са в затвора. Тоя, ако беше нормален субект, трябваше да е щастлив, че досега на са го мушнали в дрангулника за измама.
  • 50 Баба Гицка

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "некой си":

    Що не се преселиш в Сърбия, щом толкова много ти харесва? Не съм забелязала да имо голям наплив на емигранти от България към Сърбия.
  • 51 Така е редно

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "Der Spiegel":

    Това ще е напълно справедливо! Да се научи, че с измама примеер може да се стане, но в България. В Австралия измамниците не ги тачат много.
  • 52 Пази боже от такива

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "За протокола":

    Щом имал парички - всичко му било простено!? Робското ти мислене подсказва що за "горд" субект си. Заради такива като теб сме на това дереже.
    В свободномислещия сват има постулат, че всички са равни пред закона...., но ти това не можеш да го разбереш.
Назад към анкетата