14 Януари, 2022

Успешен ли беше протестът на "Възраждане" в София срещу зеления сертификат?


Успешен ли беше протестът на "Възраждане" в София срещу зеления сертификат?
Да
25% (1552)
Не
66% (4085)
Колебая се
3% (195)
Нямам мнение
6% (358)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бгбг

    28 18 Отговор
    Кирил Петков - ОСТАВКА!
  • 2 гост

    20 7 Отговор
    И да и не
  • 3 С мнение

    34 8 Отговор
    Трудно е да се коментира нещо( т.нар."Зелена хартийка") и протеста срещу нещото. От една страна– нормалните хора сме убедени, че Няма нужда от подобно нещо. Ако ли това Зеленото върши някаква работа, то до сега да сме се справили с всички предизвикателства на К 19, но не би. По същата логика не/действат нещата с наименованието " Ваксина против К 19", бустери и тям подобни. От цялата тази вахканалия някои се опитват да добиват дивиденти, други имат политически и не само интереси, но в крайна сметка всичко е на гърба и от съдраната кожа на обикновения български човек. Бъдете здрави и утре питайте какво и колко сложихме на трапезата, дали децата ни са на топло и ще можем ли да си платим сметките за месеца.
  • 4 Нощна смяна

    33 18 Отговор
    Не знам колко успешен ще се окаже , но е факт , че Куалюцията се беше скрила в миша дупка .
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 3 Отговор
    всеки има глава на раменете и ум дамисли
  • 6 Мое мнение

    28 9 Отговор
    Ами каквото можаха хората го направиха. Погледнете снимките от високо е ще видите, че полицаите застанали плътно един до друг са заели една трета от площада. Ако протестиращите са дошли с 40 автобуса от провинцията на протеста, то предния ден сигурно са пристигнали минимум 80 автобуса с полицаи.

    Коментиран от #27

  • 7 мнение

    13 22 Отговор
    много шум за нищо резултата бешенула да беха се опитали поне да променят политическия строй на хората им писна от дивашкия капитализъм който беше наложен насилствено от комунистическата ДС
  • 8 разочарована съм

    27 10 Отговор
    Работен ден, без организатори, студено време, даже много хора се събраха. Ако политиците или техни представители бяха излязли, вместо да се крият, можеше да няма наранени хора и полицаи. Всички сме българи. Трябва да се уважаваме. Ако политиците не уважават хората, как хората ще уважават тях. Очаквах друго отношение от тези млади хора. Разочарована съм много. Пандемията си отива. Омикрон е създаден за да сложи край на това безумие. Но какво ще остане след нея?

    Коментиран от #44

  • 9 Смех

    38 14 Отговор
    Тепърва ще има протести... вие какво си мислите че тоя фашизъм ще е вечен, че ни държат като роби заради настинка със псевдонауката си базирана на предположения, гадания и хороскопи... Че ще задължават хората индиректно със зелени сертификати и ще го наричат свобода? Докато ваксаните сеят "страшната" зараза , необеспокоявани , докато всички останали сме принудени да старадаме...

    Бас ловя , че същите които ревят ваксинация и защитават сегашния режим , са били същите които са подкрепяли Османската империя по турско време.. Благодарение на шепа хора сме се освободили, шепа хора които както сега са били тъпкани от голяма част от промитото население....

    Почвайте да мислите... да спрем лудостта докато не е късно, защото после ще се лее кръв...
  • 10 Протестърка

    19 13 Отговор
    а излъганите пенсионери блъскат картите и таблата по клубовете и само мърморят, само с мърморене не става дядкииии .................
  • 11 Продължаваме Кражбата

    25 15 Отговор
    Време е Кирчо лъжата и Асен Василев Очко Кокорчев Офшорката да си ходят
  • 12 Няма

    21 30 Отговор
    как платен протест да е успешен! Просто поредната пародия! Важното е, че обслужиха ДПС и ГЕРБ!
  • 13 Успех

    23 10 Отговор
    НЕ НА ЗЕЛЕНИЩАТА !
  • 14 мислещ

    25 16 Отговор
    Че как да не е бил, властта напълни гащите доста преди протеста и станахме свидетели на множество машинации, наред с които сами изобличиха безумието и неефективността на експерименталките и сертификатите. Протестът постигна своя успех още преди да се е състоял. И това са само част от успехите му.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Миро

    23 13 Отговор
    Мисля че имаше голям успех.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Срамота

    12 5 Отговор

    До коментар #18 от "Mитко":

    Така ли наричаш съгражданките си които искат малко от взетата им с измама свобода?
  • 20 Слаба ракия

    14 10 Отговор
    Днешните протести не са като протестите от едно време! Жълтите павета трябваше да почернеят да няма къде кърфица да пуснеш! Трябваше протеста да е обединен, а не само за отпадане на зеления сертификат! Протеста трябваше да включва и високите цени на стоки, услуги, ниските заплати и пенсии, здравеопазване, правосъдие и др! Те си мислят, че като са вдигнали мижавите пенсии и заплати ще покрият увеличението на всичко! Истината е, че няма кой да поведе народа!
  • 21 Синдикат на Ало Измамниците

    10 18 Отговор
    Копейкин прави същите простотии които правеше Болен Лидеров! Накрая и той и партийката му ще станат нечия "патерица" и ще правят каквото им секаже(не че сега не е така).
  • 22 фен на сидеров

    7 20 Отговор
    копейкин няма нито визионерството, нито интелекта, нито истинския патриотизъм от 2005-та на Волен ! само с голи политически амбиции и изкукали последователи и "съмишленици" скоро ще е OUT !
  • 23 Така е

    8 17 Отговор
    Абсурден ,,протест" на група подведени от един добре платен слуга на Мафията !
  • 24 Всъщност

    7 16 Отговор
    Целта на този “ протест, ” зад който наднича ГЕРБ, беше сваляне на правителството и връщане на власт на ГЕРБ, вече с новата патерица Възраждане.
  • 25 ППОСЛСЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ

    7 14 Отговор
    Мачкай Кирееееееее!!!!!!!!!!!!!
  • 26 Успешен

    16 6 Отговор
    Успешен беше. Карантината на управляващите го доказа, скриха се като мишки. Зеленият фашизъм, който поддържат управляващите, трябва да спре. Как днес вече ще са здрави и ще щъкат да ни "управляват".
  • 27 123

    11 5 Отговор

    До коментар #6 от "Мое мнение":

    През целият ден имаше потоци от хора, повечети идваха, стоят за малко, тръгват си и идват следващите.Найстина беше доста студено, работен ден за щастие все още доста от хората имат работа. НА протеста щеше да има доста повече хора, на които им е писнало от спакания сертификат, ако медийте всекидневно не плуеха по организаторите .
  • 28 де юре

    5 0 Отговор
    В България успешни са само бизнесите на олигарсите , Боко и Ив .Костов останалите са головодници с надежда за изплуване от блатото. Не трябва много акъл да просреш една държава(като достатъчен е даже един посланик с звучно име ) !!!
  • 29 Stefan

    11 2 Отговор
    Протестът е началото на движение на хора от различни политически сегменти срещу репресия, породена от разделението на обществото, противопоставянето на граждани, потискане права. Дори ваксините да са най-благодатната течност, не се отчита гласът на мнозинството, не се взимат предвид дискриминацията на лекарсти мнения и директно нарушаване на чл. л. 86 ал. 1 т. 4 от Закона за здравето -този член казва, че всеки гражданин има право на второ, независимо лекарско мнение при избори за здравето си. Постоянно променящи се спорни научни твърдения, на които се основава Зеленият сертификат, го превръща в своеобразна юридическа шизофрения. Ваксините хем действат, хем не действат, хем ще действат? Потъпква се принципът на установеност и стабилност на правните норми във времето.
  • 30 XYZ

    7 7 Отговор
    "СХЕМАТА - ВЪЗРАЖДАНЕ - ЕПИЗОД 2" - свидетели разказват за измамите на Костадинов по отношение учредяването на партията, имотите, "развода" и т.н. Този човек е измамник и терорист! Той не мисли за никой друг, освен за себе си и близкия му кръг от "хипнотизирани"! Трябва да бъде спрян, преди да е направил по-големи поразии!
  • 31 Седефчо

    7 5 Отговор
    С тия разпространители на зарази няма да преговарям. Ако много дразнят, ще сформирам контра протест и ще налитам на бой. Една гражданска война може да ни дойде освежаващо.
  • 32 big

    11 2 Отговор
    Погледнато реално, по резултатите и изказванията на управляващите, не е! Обаче това им щракна една червена лампичка в главите! Никой не си прави илюзия, че там са били само привърженици на Възраждане, а нивото на ваксинацията показва значително повече поддръжници на този протест. Да оставим настрана, че има и прекалено много противници на зеления сертификат и сред ваксинираните, чиито бизнес е свързан с него и са ваксинирани насила заради хляба!
  • 33 Верно ли

    11 2 Отговор
    Успешен или не, протестът е факт. Това, което ме притеснява, е че всъщност самата пЛандемия е поредният начин да се разделя обществото., или двете страни на една и съща монета. Изключително грозно е довчерашни демократи и либерали, борещи се уж за правата ни и за демокрацията, да наричат хората, които не са съгласни с тази корпоративна политика, която предлага само и единствено ограничения на права (защото политиката в днешно време е единствено в услуга на големите корпорации) "фашисти".
  • 34 Невменяем

    7 13 Отговор
    На протеста видях новия вариант на лумпен- пролетариата в действие. Стихийно- революционен подем на безделници и безпразници. Екскурзианти с джоп- пара за из път веещи черни знамена с бели лъвове, пречупени кръстове от спринцовки и бг флаг!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 БорисОFF

    5 6 Отговор
    Разбира се, че беше успешен. За самата Възраждане - Копейкин постигна целите си. Защото той играе за следващите предсрочни избори. Всичко това е предизборна кампания. А ако получи и нещо повече - добре дошло. Той не губи нищо, само може да спечели с такива прояви. Поне засега е така.
    - афиширане и противопоставяне на "старото и новото статукво", открояване на фона на старите "патрЕоти";
    - ако разколебае някой чужд привърженик - добре;
    - ако спечели някой и друг привърженик - ощо по-добре - процентите се набират, капка по капка, но се набират.
    Ами вижте дори и анкетата тук. 25%, една четвърт от участниците са отчели митинга като успешен...
    Харедва ли ни или не, но това е положението.
  • 37 Entropa 2009

    7 2 Отговор
    Успешен ли беше протестът на "Възраждане" в София срещу зеления сертификат?
    Факти? Не може да се поставя така глупаво този проблем.
    Има недоволство и как трябва да се изрази?
    Защо всички трябва да влизаме в евро калъпа от гьонсурати?
    Видя се , че от брюксеЛ нищо умно и успешно по проблема с вируса, защото там главите са им квадратни и се опитват и нашите да направят такива.
    Не можеш да очакваш нещо смислено от евро чиновници и чорбаджиите, които се кланят на всеки.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 КОКО

    8 2 Отговор
    Управляващите, които и да са те, трябва да разберат, че гласът на народа трябва да се слуша!
    Дори и на най-малкото малцинство!
    Трябва да се дава трибуна на всички аргументи и факти!
    Както се вижда ЗЕЛЕНИЯ ФАЛШИФИКАТ НЕ Е РЕШИЛ КАКЪВТО И ДА Е ЗДРАВЕН ПРОБЛЕМ В КОЯТО И ДА Е ДЪРЖАВА!
    Той е същото, като Синя или Зелена Зона! Екологичният ефект е НИКАКЪВ! Само пари в определени джобове!
  • 40 Зелен хайвер

    9 0 Отговор
    Правителството има няколко месеца толеранс, за да предприеме някакви по радикални мерки за оправяне на гербавите каши, включително и здравната криза. Ако не успее, Възраждане 50+ %та.
  • 41 КГБ и ГРУ

    2 6 Отговор
    Кремълско активно мероприятие за дестабилизиране на държавата.
  • 42 баста

    3 7 Отговор
    Какъв е този страх да се назове с истинското име-ОПИТ ЗА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ.За журналистите е разбираемо, ноо.. за политиците от управляващата коалиция - НЕ.Голям страх и ЗАВИСИМОСТ от ГРУ ей...
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 НАТО ВЕЦ

    8 4 Отговор
    Щом властта реве на умряло, успешен е.
  • 46 Коментар

    7 2 Отговор
    Пак подвеждащи анкети от страна на факти?!
    Какво ще рече успешен ли беше?!
    Дори да бяха нахлули в парламента там нямаше никого!!!
    Та в какъв смисъл успешен ли беше???
    В тая връзка, успешен ли беше първия протест срещу тиквата?! Първия не, но постоянството на хората доведе до неговото сваляне от властта!!!
    Така, че ДА, успешен беше, защото показа, че народът ни все още съществува!!! И НЕ неуспешен беше, защото кирчо и кокорчо не махнаха сегрегационния сертификат!!!

    По-правилната анкета е подкрепяте ли протестите срещу зеления сертификат!!!
  • 47 Внимавайте

    7 4 Отговор
    Възраждане е основана с утайки от ВМРО. Костя по поръчка на ГЕРБ и ДПС клати новото правителство, за да може следващата политическа сила ГЕРБ да състави кабинет. Т.е. връщане на мутрите на власт. Справка ."Народ".
  • 48 кккккккккккк

    2 2 Отговор
    Това е много подвеждащ въпрос?За къкво изобщо стачкуват?Пълен абсурд .
  • 49 Докато тези са управляващи

    2 2 Отговор
    Всеки протест ще е успешен. Има няколко видими ползи: 1. Управниците се уплашиха; 2. Кирил Петков се съгласи на комисия за оценка на вирусната мания. 3. Светът подкрепи действията на протестиращите; 4. Хората показаха, че имат солидарност и сила. 5. Има и още...
  • 50 Кики

    3 2 Отговор
    Всеки който е отговорил "Не" е страхлив мишок и се е крил под полата на жена си и драска във факти
  • 51 Реалист

    1 1 Отговор
    Българската мафия си мисли че всичмо знае на тоз исвят ама тва не е така !
  • 52 Реалист II

    2 1 Отговор
    Реалноста е такава че България и света трябва да се оправят !
    Работата е там че в политката има ГАДОВЕ, които гледат как да поробват народи, заради тях няма пълно щастие в повечето държави по света !
  • 53 Друга тема

    0 2 Отговор
    Хора , коикто са казвалки за мен, че аз съм болен или тежко болен, всъщност това не е вярно, аз съм здрав като бик !
    Тези хора, които са казвали на ДРУГИ ХОРА че аз съм болен, те нарочно така са им казали , за да не ме искат мен хората !
  • 54 Плодоста на реалноста

    0 3 Отговор
    Аз съм момче от Варна, отлично познавам себе си и много ще се радвам мацките също да ме опознаят и да ми се радват !
  • 55 За реаликзации

    0 3 Отговор
    Аз съм човек за реализации в живота, защо не ме искате ?!
    Многа да бъда много палав, готин, сексапилен и страстен, ни и преди всичко съм добър човек !
  • 56 Дар от БОГ

    0 3 Отговор
    Моля ви момкичета , помогнете ми да живея по добре и да се реализирам в живота ! Може ли ?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Бебчо

    0 3 Отговор
    Моля ви , помогнете ми да се реализирам в живота, може ли момичета ?!
  • 59 Факт

    2 2 Отговор
    Доказаха само че тъпаците у нас вече са мнозинство.
  • 60 Реалист

    2 0 Отговор
    Истината е че света трябва да се оправи в позитивна насока и за всички ни да е много добре !
  • 61 Реалист

    1 1 Отговор
    В България трябва да се създаде национална институция, която да помага на нас българите и да живеем добре !
  • 62 Иван1

    1 2 Отговор
    Правилния въпрос е подкрепяте ли протеста на Възраждане! Ицо Хазарта им го каза! И ако има нещо положително от този протест е, че полицаите бяха без шлемове и щитове, а при Тиквата бяха като варвари!
  • 63 Бебчо

    0 2 Отговор
    Защо някои хора искат аз да живея зле и искат на мен никой да не ми помогни да се оправя и да създам семейство ?
    Аз съм чалгар, но тва не ме прави боклук !
Назад към анкетата