20 Февруари, 2022

Колко често шофирате личния си автомобил?


Колко често шофирате личния си автомобил?
С подкрепата на
mobile.bg
Всеки ден
54% (2126)
4-6 пъти в седмицата
13% (522)
1-3 пъти в седмицата
18% (704)
Един път в месеца
5% (206)
Не шофирам
9% (360)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕЛЕКТРО

    21 7 Отговор
    КОНСЕРВА НА БАТЕРИИ С КЕЛЯВ ПРОБЕГ НИКОГА НЯМА ДА СИ КУПЯ ДЕИЗЕЛА Е ИСТИНАТА С ЕДИН РЕЗЕРВОАР МИНАВАМ 1300КМ А С ВАШИЯ ДОЛЕН ЕЛЕКТРОМОБИЛ МАКСИМУМ 500КМ БАТЕРИИТЕ ЗАМЪРСЯВАТ ПОВЕЧЕ ОТ ДИЗЕЛА ЛЪЖАТА С ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИТЕ БАТЕРИИ ГИ РАЗКАЗВАЙТЕ НА УБУЧЕНИТЕ С ПО 3-4 ИНЖЕКЦИИ ЕВРОПСЙКИ СЕКТАНТИ!ЗНАМ ВИ ГГНУСНИЯ ПЛАН АГЕНДА 2030 ТРЕПАНЯ ЯКО НА БЕЧЕТАТА И ЛИШАВАНЕ ОТ ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ!

    Коментиран от #5

  • 2 ха ха

    13 2 Отговор
    Целта на Давос е да натика простолюдието в "градове на бъдещето". Климатичните промени са пропагандата, а електромобилите само средство. Ограничено количество суровини за изграждането им, забрана за продажба на автомобили с ДВГ и готово. Обикновените хора няма да могат да си позволят нов автомобил. Стар електрокар от вторичния пазар? По-скоро не, ще е страшно неизгоден заради скъпата нова батерия. Прибавете и данък за евентуално рециклиране на старата. И какво остава? Обществен транспорт и/или наем на автомобил без шофьор - услуга. Абонаментче - мечтата на всеки бизнес. Давос е речил да ни натика в панелките точно както комунистите. Да живее Кирчо, хайл Шваб и Деду Шори наред с климатичните промени!... И няма "не искам", щото Трюдолф ще насъска псетата с палките. Бета версията вече се тества в Канада.
  • 3 Скъпо е горивото

    7 1 Отговор
    С тези цени на горива шофиране може ,ако си си намерил начин да краднеш ,или ако си със заплата на депутат !
  • 4 Ла Кон ично

    6 1 Отговор
    Използувам личния си автомобил като работен кон.Кръстосвам София вече 13-та година , всеки ден .Над 90 % от автомобилите не се карат , а стоят паркирани .
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Крокодил

    12 1 Отговор
    Само на извънградско. Да се шофира из София е някакво безумие. Никой не спазва нищо, гориш нафта по задръстванията, плащаш за паркиране в центъра - не си е работа! От Овча купел до центъра са ти 15 минути с метро заедно с чакането. С кола да стигнеш за това време е абсурд, особено в час пик.
  • 7 Психо от Курило

    10 1 Отговор
    Карам всеки ден кола на газ. На няколко пъти ми изпадат прилични коли на нафта, аха да си купя и като си спомня що псувни хвърлям по кръстовищата по тия чадилници и се отказвам. Правая по 34-35 000 км годишно и според мен това е най-икономичното придвижване. Естествено имам ли работа в центъра, ползвам метрото.
  • 8 Рептил

    4 3 Отговор
    Някои сте равни , а други сме по-равни и ще разполагаме с частен самолет и космическа совалка ! А вие ще се возите в метро !
  • 9 Хъш

    6 1 Отговор
    Ами който не шофира личен а служебен автомобил?

    Коментиран от #10

  • 10 оня с коня

    0 8 Отговор

    До коментар #9 от "Хъш":

    Всички тука дето се перчат че карат Служебни Коли ,значи Работят.Аз обаче нямам Служебен а единствено Личен автомобил,защото НЕ работя.А не работя Не защото съм мързелив,а защото не ми се налага,защото Реституираните ми Имоти ми снасят АКУРАТНО Златни яйчица!Естествено че карам само Извън Града/ не и през зимата/ по простата причина че живея в Абсолютния център на Града ми и всичко ми е на 1 х.. разстояние.

    Коментиран от #11, #14

  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "оня с коня":

    и като се събуди си бръкнал в контакта нали

    Коментиран от #12

  • 12 оня с коня

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не само като се будя,а и редовно преди заспиване бъркам в контакта за да проверя дали не ме лъже Енергото че тока ми е 220 Волта.Ти обаче не го прави,нито пък си представяй че си ми на възможностите,щото това не е за Всеки.
  • 13 Асан от Столипиново

    3 0 Отговор
    Аз моето магаре Марко го шофирам всеки ден .........къде дръвца , къде жилязу
  • 14 Червей

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "оня с коня":

    Червеите не правят разлика !
  • 15 Заптие

    1 0 Отговор
    Шофирам всеки ден- налага се. Правя снимки на "бързите" а началника ги награждава с премии за победителите от над 1000 лева. Не ви спираме вече, защото несмогваме да ви фотографираме за Инстаграм. Да, малко сме и статистици, чакаме да се изтрепете и после броим за статистиката. А всички неделни шофьори (шофиращите извънградско) са драмата за сбърканата ни пътна организация и инфраструктура. Но според българското законодателство, те могат да са на пътя за радост на някои служебни лица.
  • 16 Кибика

    2 0 Отговор
    Шофирам всеки ден. Обичам да шофирам и ми доставя удоволствие
Назад към анкетата