Last news in Fakti
19 Април, 2024

Подкрепяте ли искания вот на недоверие от БСП, Възраждане и ИТН на служебното правителство на Димитър Главчев?


Подкрепяте ли искания вот на недоверие от БСП, Възраждане и ИТН на служебното правителство на Димитър Главчев?
Да
64% (3596)
Не
28% (1575)
Колебая се
2% (101)
Нямам мнение
6% (332)

Коментари

  • 1 Да разбира се

    31 11 Отговор
    Това е пародия! Ако този народ не му дойде акъла, след всичко което видя, кражби, лъжи и подигравка с конституцията и отново гласува за ПП, ДБ и ГЕРБ, просто си заслужав съдбата да го лъжат, крадат, обират и мислят за глупак, който да доят и решат когато и както си искат!

    Коментиран от #4, #13, #21

  • 2 Гост 2

    16 5 Отговор
    Кой слуша тези от коневръза, че сте тръгнали и анкети да правите за тях. Резултатите накрая са винаги една трета срещу две трети в зависимост от това дали въпросът е политкоректен.Някой от управляващите да е взе предвид 99% отрицателните постове за действията им. Много от тях и не ги четат, а други направо се забавляват с тях.
  • 3 Мирослав

    22 14 Отговор
    След като допускаме предатели като ПП и ДБ да ни управляват заедно с бандити и мафиоти като тези от Герб и ДПС , след като допускаме Пеевски да ни пише конституцията, а Атанасова да я тълкува, за да се стигне до подобни каши, то трябва да се сърдим само на себе си. Повече не трябва да търпим наглото поведение на мутрите Борисов и Пеевски, които се нахвърлят като бесни кучета срещу нашия президент с цел да го отстранят , за да овладеят окончателно държавата ни. Поведението на всички тези държавни измамници минава всякакви граници и трябва да бъдат наказани на предстоящите избори!

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

  • 5 Хмм

    23 10 Отговор
    Утре ако им каже Боко да ходят с мексикански шапки тип сомбреро на работа и така и ще влязат в министерски съвет. После ще ни обяснят, че отдавна са искали да носят такива шапки защото е много силно слънцето тая година.

    Коментиран от #37

  • 6 Иван

    20 6 Отговор
    Ха, ха - как да подкрепям предложение на продажници и полyидиoти ?

  • 7 Иван

    16 19 Отговор

    До коментар #3 от "Мирослав":

    Тоя народ отдавна е разбрал, че е по-добре да подкрепя мафиоти като Боко и Пеевски, отколкото комунизтически изpoди като Кормела и Копейкин !

    Коментиран от #8, #53

  • 8 Ами тя корнела

    9 12 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    е на къса каишка на ДПС, демек е патерица и на ГЕРБ! :)) Но ти драскай мантри за комунисти! Баш комунистите се пребоядисаха на СДС, на ГЕРБ, на ДБ, на ПП и други производни на кръга капитал и доган!
  • 9 Град Козлодуй

    20 5 Отговор
    мафията е Овладяла Държавата

    Коментиран от #10, #11, #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор

  • 13 нннн

    22 6 Отговор

    До коментар #1 от "Да разбира се":

    Аааа, не така! ППДБ и ГЕРБ са евроатлантици. А всяко л.... с вълшебната дума ,,евроатлантическо" се превръща в злато. Народът избира между старо л...., пардон, злато и ново л.., пардон, злато. Въпрос на вкус - казало кучето...
  • 14 За протокола

    10 11 Отговор
    Не подкрепям вота, защото е абсолютно безсмислен за хората. Това е предизборен PR само губи времето на Парламента и го отклонява от преките му дейности. И без това не е изобщо ефективен като количество и качество на свършеното, а подобни безсмислени акции само показват, колко неадекватни и, безпомощни и ненужни са сегашните депутати.
    Трябва много добре да си помислим за кого да гласуваме на предстоящите избори. Дали за тези, които вече са доказали, че не стават за нищо или за нови хора, които може би са по-добри от сегашните.
  • 15 Избирателите

    14 4 Отговор
    Време е да качим Толупа, Киро, Ристьо и евроатлантика Шиши горе на черешата !
  • 16 Матилда

    16 4 Отговор
    Главудестия е герп- креатура и слуша единствено Тулупио. А Тулупио се мазни на Шишири за да си управляват след изборите, както го правят последните 15 години- по Магнитски и по "евроатлантически"!
  • 17 Така е

    15 0 Отговор
    Имам усещането,че в България умишлено се създава анархия,за да може Мафията да си работи спокойно и кражбите да продължат ! Мафиотите нямат нужа от Шенген и Еврозона ! Така крадат по спокойно !

    Коментиран от #51

  • 18 трябват промени

    13 3 Отговор
    Който дължи външно той ще спечени вота от чужбина.От чужбина които не живеят в България ви определят съдбата вие как да живеете.С този вот стават най-много фалшификации.Това трябва да се промени като такъв вот да няма..Те са други поданици.Грежат се за благоденствието на други държави и работят за тях.Отдавна са се отказали от България защо тогава ни се месят?

    Коментиран от #31

  • 19 Вижте го

    12 2 Отговор
    Само го погледнете малко по задълбочено и всичко ще ви стане ясно!
  • 20 Някой

    7 0 Отговор
    Ако на теория мине, въпросът е какво следва?
  • 21 Лошо

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Да разбира се":

    За кого да гласуваш ?!
    Всички лъжат ! Политици ние нямаме !
    Имаме само ОПГ та !
  • 22 Ако българите

    11 2 Отговор
    искат да си върнат държавата от мафията, не трябва да гласуват за партии на олигархичните кръгове капитал и доган, като ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС, както и БСП! Това са и най големите лъжци, защото държат и са си поделили медийната среда в България, откъдето се бълват лъжи, манипулации и пропаганда! Тези партии, работят за кръговете зад тях, които пък са зависими от външни сили и обслужват чужди интереси, съсипвайки България! Ако ги слушаш, без тях, света сършва!

    Коментиран от #24

  • 23 Гошо

    7 4 Отговор
    Президентът да блокира този служебен уж гербероСедерадоДепесарски кабинет
  • 24 хммм

    15 7 Отговор

    До коментар #22 от "Ако българите":

    Забравил си Възраждане.
    Това не е мафиотска партия, но е про-кремълска такава, което е не по-малко опасно за България. защото тя се стреми към трайно, ако не и вечно обвързване на България с Кремъл, което означава, че тя НИКОГА няма да е на българите.

    Коментиран от #26, #29

  • 25 Вие не разбрахте ли

    7 3 Отговор
    Че вот на недоверие не може да има срещу служебно провителство съгласно конституцията

    Коментиран от #28, #33

  • 26 Забравил съм

    7 3 Отговор

    До коментар #24 от "хммм":

    единствено жалките лъжи на вредните олигархични проекти ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Но съм споменал, че си служат с лъжи, манипулации и пропаганда, което и потвърди!
  • 27 Всички са маскари

    1 2 Отговор
    Дреме ми на мамуля
  • 28 Гербер

    7 7 Отговор

    До коментар #25 от "Вие не разбрахте ли":

    Вотът няма как да бъде спечелен от продажниците... Копейките са супер жалки твapи...

    Коментиран от #34

  • 29 Възраждане е неонацистка организация

    5 7 Отговор

    До коментар #24 от "хммм":

    финансирана от кремълската хунта...

    Коментиран от #35

  • 30 Боклуците на Боклука

    3 1 Отговор
    Само Руди и партия МЕЧ, ще изведат България от тинята.Всички останали са една голяма помия и мястото им е в затвора или при Трактора.

    Коментиран от #32

  • 31 Шкембе Войвода

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "трябват промени":

    Проблема не е от българите в чужбина, а от хората в самата България. 70% от тях гласуват за Шиши, Тиквата, БСП и други производни на тях. В страната 10-15% от населението е корумпирано и свързано със Статуквото,т.е. подлежи на разследване и евентуални арести и ако има късмет и затвор. Държава-Пародия.
  • 32 Аха

    3 1 Отговор

    До коментар #30 от "Боклуците на Боклука":

    Как няма предател и продажник да ти изведе България? :)) Ако сега те продава за 500 000, после ще е за милиони! :)) Колко трябва да е глупав човек, че да си избира измамници?

    Коментиран от #54

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор

  • 34 а ти гиербере,

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "Гербер":

    от кои си - от копейките, които позариха Турски поток на руснаците и боко подаряваше кученца на Путин, или от близачите на кравешки, което боко започна да упражнява през последните две години след протестите по нега през 2020 г.??? Аре, сбърканяк, кажи си!
  • 35 Разбирам те, братО,

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Възраждане е неонацистка организация":

    и твоята не е лесна да следваш правата линия, която са ти изтипосали Когато нещата не вървят, казвай, че Русия е виновна и всичко ще е ОК. Още по-добре е да добавиш и тежка амриканска пропаганда към това.Но братята руснаци отново ще освободят Европа от фашистката чума и ще спасят православието от западните безбожници.

    Когато човек е мислещ, обективен и не е индоктриниран, то той е "проруски" настроен. Не е нужно да си проруски настроен, за да виждаш реалността такава, каквато е.
  • 36 първо и основно,

    5 0 Отговор
    главчев е слаба ракия и си го знае. Ненапразно единствен той от домовата книга, подадена от ппдбсдсдпсгроб се съгласи да се направи на премиер. Няма лошо. Само че безчет пъти каза, че ще бъде ЕДНАКВО отдалечен от всички партии при избора на състава на правителството. ДА, АМА НЕ, Къде са от БСП, Възраждане, ИТН и др.? ПРОСТО и за децата е просто и ясно чие е това правителство. И при първите намеси главчо се съгласи да седне на боковия акъл и да смени още през първата седмица външния министър (засега - после ще видим кои други). бокото от зайчарника каканиже разни лакардии, че видиш ли в служебните правителства преди имало хора от БСП. ДА, ИМАШЕ, но имаше и от ГЕРБ, сега няма от БСП. После, споменатите от него от БСП са СТОЙНОСТНИ хора, признати от всички и не са на нивото зам.-председател на гроб. При това Даниел Митов е много въпросна личност - и като морал, и като пол, и като продажна квалификация. Анадъмо, би казал шиши Магнитски.
  • 37 да им видиш акъла

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Хмм":

    на близачите на .....онзи от зайчарника селски тарикат! Оправя си ги с 200 и те се кефят.
  • 38 Хаирсъзина

    2 1 Отговор
    Подкрепям,но кво от тва.Нема да мине.

    Коментиран от #40

  • 39 Златка Райкова

    3 1 Отговор
    Винаги НЕ за бсп
  • 40 оня с коня

    1 3 Отговор

    До коментар #38 от "Хаирсъзина":

    Ама КАКВО ПОДКРЕПЯТ такива като тебе тука,след като Най-компетентните Юристи в БГ разтълкуваха че НЕ МОЖЕ да се изка Вот на Недоверие към Служ. Правителство от партии в НС,след като НЕ парламента го е назначавал,а Президента?И беше ясно казано:ЕДИНСТВЕНО Президента може да катурне Служ. Правителство ако реши че не може Служебния Премиер да остане начело на Държавата,но тоя ход би бил Прекалено "Екзотичен" !Естествено "Възраждане" и БСП го знаят това,но внасят "Вот на недоверие" в Счетоводството на НС,пък...Ако мине номера.

    Коментиран от #44

  • 41 Ала Бала Портокала

    3 0 Отговор
    Искам избори, веднага!
  • 42 Данъкоплатец

    4 0 Отговор
    Срам ме е! Никога не сме имали по смешен премиер. Как сричаше от листа. Дори Стоичков чете по-гладко, нали?
  • 43 Стефан Димитров Христов

    4 0 Отговор
    Ами Глафчев е от Мафията и няма място в служебното правителство.

    Коментиран от #52

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор

  • 45 Мнение

    3 0 Отговор
    Главчев е некадърник! Прилича на дърт комунист от миналото! Денков беше класи нод него!
  • 46 Хахаха

    5 0 Отговор
    Димитър Главчев има ли втори клас, защото сричаше текстчето си като първолак. Ама къде ги намирате такива неуки премиери, имат ли истински дипломи изопщо?! Срам и позор! Той не може една реч да каже самостоятилно!

    Коментиран от #50

  • 47 Отвратен

    5 1 Отговор
    Главчев бяга гузен от журналистите, не исща да отговаря на въпросите на народа! Жалка фигура!
  • 48 Право на мнение!

    4 0 Отговор
    Главчев е най-неадекватния премиер, който сме имали!

  • 49 ГОСТ

    3 0 Отговор
    Тия се мислят че са каймака на обществото но са едни използвачи докопали се до власта благодарение на доверчивия народ и раздутата администрация. Промениха конституцията в тяхна полза и създадоха един хаус сега драпат за министерства. Макар че този импотентен парламент не можа да излъчи правителство. Когато един работник не е способен да си изпълни задълженията дали го държат докато назначат друг. ПЪЛНО лицемерие от политиците заплати до край. А защо не приеха безвъзмездно да работят когато се назначи служебно правителство.
  • 50 ГОСТ

    4 0 Отговор

    До коментар #46 от "Хахаха":

    Не ги намират назначиха го пп-дб герп дпс другите си подадоха оставките или отвод.Тая Троица прие промените в конституцията само да навреди и ограничи президента без да помисли за последствията но явно един си е помислил каква полза ще извлече и това е ББ.
  • 51 еврозоната и Шенген

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Така е":

    ВЪОБЩЕ няма да порпречи на мафиотите. Дори ще откраднат 20-т4е милиарда лева в резерва заради валутния борд. Шенген ще им улесни шментите-капели.
  • 52 по тази логика

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Стефан Димитров Христов":

    ВИКОЙ от управляващите не е невинен - всички са в кюпа на мафията. Те нямат право да управляват. Но си ги избирате. Най-ме кефи как се радвате на облия от зайчарника, който всеки ден ви оправя с 200, а вие се радвате.
  • 53 и пееФски магнитски

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    и боко са по-големи комунисти (боко е от 1977 г. до днес) от Корнелия която не е била член на БКП.
    АЙДЕ МАЛКО поучи, почети и тогава прави изявления. Излагаш господарите си така с невежеството си.
  • 54 Боклуците на Боклука

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Аха":

    Предателите излязоха ПП-ДБ и ИТН, май си слепец щом не виждаш измамите които направиха с гласоподавателите си. А Шиши и Тиквата за тях да не говорим, ошушкаха България...

    Коментиран от #55

  • 55 Да се лъже

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "Боклуците на Боклука":

    е дъно в едно общество, каквото е предател като руди гела!

    Коментиран от #56

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата