Анкета

Имаше ли смисъл от среща на Г-7 без Русия?

Да
17% (436)
Не
71% (1815)
Не мога да преценя
3% (82)
Все ми е едно
8% (209)
Въвеждане на коментар към анкетата
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към анкетата
fan
(гост)

Неутрално
1 Отговор
Напишете статия за Десито Банова.

Оценка:
-9 +5

2
Този коментар е премахнат от модератор
3
Този коментар е премахнат от модератор
Гост+
(гост)

Неутрално
4 Отговор
Къде ги слагате каскетите в Г7 ! Те нямат икономика,една рубла струва 0,025стотинки. Украйна имат по -висок курс на валутата си! Ако рашките нямаха атомни оръжия,никой нямаше на им обръща внимание .

Коментиран от #5


Оценка:
-15 +10

Гошо
(гост)

Неутрално
5 Отговор

До коментар #4 от "Гост+":


ако пък знаеш, една йена пък колко струва Толко малка цифра няма из математикат

Оценка:
-3 +14

Тоя
(гост)

Неутрално
6 Отговор
Тия нямат никаква работа там с американците и двете държави са окупатори !

Оценка:
-10 +6

Алфа Вълкът
(гост)

Неутрално
7 Отговор
ВИНАГИ СРЕЩИТЕ НА Г7 СА БИЛИ В ТОЗИ ФОРМАТ. РАША Е БИЛА ПОКАНЕНА ЗА ДА Ѝ СЕ ПОМОГНЕ. Но, жужи върна братушките 25г назад.
А, преди 25г Раша не е била в Г7.

Оценка:
-11 +9

Byg
(гост)

Неутрално
8 Отговор
Затова е Г-7 , иначе щеше да е Г-8 , но не е. Все едно питате " Имаше ли смисъл от енгерското парти без жената " , имаше то това му е смисъла

Оценка:
-1 +11

А БЕ
(гост)

Неутрално
9 Отговор
Ква русия паднала маса , тия да си седят в кочината , че са заплаха за световния мир !

Коментиран от #12


Оценка:
-9 +6

Morgoth
(гост)

Неутрално
10 Отговор
Тази организация трябва първо да реши дали е на най-развитите западни икономики или на най-развитите световни икономики, защото преди да говорим за Русия трябва да попитаме за Китай, Индия и Бразилия. Казано по друг начин - групата BRICS или влиза или не, защото от пазарна гледна точка тези страни обикновено се разглеждат заедно.

Оценка:
-0 +13

11
Този коментар е премахнат от модератор
Бай хой
(гост)

Неутрално
12 Отговор

До коментар #9 от "А БЕ":


Виж гласуването в анкетата. Явно не си прав.

Коментиран от #13


Оценка:
-1 +7

нервен ( разбивача на тролове )
(гост)

Неутрално
13 Отговор

До коментар #12 от "Бай хой":


Масата хора са овце за това са такива резултатите от гласуването!!!! първо Г-7 с Русия няма не имало и няма да има просто защото като се включи Русия става Г-8 .. ама овцете де да се сетят че въпроса е подвеждащ с цел да се провери кой внимава в картинката !!! Второ това сбирка на уж 7-мте най-големи по номинален БВП ... Руската икономика не е дори в топ 10 по този критерий !!! Съвсем друга тема е защо Китай не е на мястото на Канада примерно !

Оценка:
-2 +3

Западните Балкани
(гост)

Неутрално
14 Отговор
Русия няма място в Г7. Има ресурси, но собствените им хора живеят в мизеря, корупцията е особено високо ниво; държи се агресивно към всичките си съседи, които не са съгласни да ги цоца; който е гледал кадрите от Москва как полицията бие протестиращите, той е разбрал за каква държава. Да ме извиняват русофилите, но те уважат руската култура и наука или хора като Сталин, Путин? Аз уважавам руската култура, но не и тези хора.

Коментиран от #16


Оценка:
-6 +2

Фактолог
(гост)

Неутрално
15 Отговор
Само глупак не разбира защо Русия притежава най-голяма територия в света – защо прироодата е подредила така, защо Бог е надарил човек така??? ... Да - ама – Китай били повече народ?! ... Господ е дал едно количество да компенсира друго качество. ... Да – ама – американеца имал повече пари?! ... Господ където не успял с духът, дал повече на тленното. .. Така се върти света, по воля по-висша от света на парите. ... Дочул либерала за онова африканско племе, което познава с точност движението на небесните тела, без да познава телескопа и математиката – да, ама ходят голи, казва либералът... Та за дрехите на Г-7 ми е думата?!?

Коментиран от #18, #19


Оценка:
-2 +5

Фактолог
(гост)

Неутрално
16 Отговор

До коментар #14 от "Западните Балкани":


А какво е мизерия? ... Погледни в огледалото и ще го видиш! ... Руснакът не се нуждае от твоето уважение, ти просто съществуваш в обмен на продукта от едно състояние в друго, природата ти е такава – нищожна. ... За да обсъждаш друг човек (нация), трябва поне да знаеш, че на Запад мизерията е духовна. ... А от духът идваме и там отиваме, телата са временен продукт на природата... Така че, невъзможно е да си чел руска литература и така да мислиш, просто са ти пробутали американски култура, там на всеки ред поне веднъж се употребява "да ти го на..ам!"

Коментиран от #20


Оценка:
-1 +4

Фактолог
(гост)

Неутрално
17 Отговор
за днес толкова, утре пак, някои тук умирисаха писането!

Оценка:
-1 +1

Западните Балкани
(гост)

Неутрално
18 Отговор

До коментар #15 от "Фактолог":


Да е жив и здрав господ бог, че без него нищо не става. Интересно ми е ако Русия се разпадне на 4, каквато е тенденцията, тогава, коя част ще обичаме Москва-СантПетербург, Казан, Чечня и околности, Яркутск?

Оценка:
-4 +1

гост
(гост)

Неутрално
19 Отговор

До коментар #15 от "Фактолог":


Точно в това е проблема на някои тук – богати на отгоре (дрехи), бедно отдолу (дух)... разровиш ли ги смърдят...

Оценка:
-0 +3

Западните Балкани
(гост)

Неутрално
20 Отговор

До коментар #16 от "Фактолог":


Когато няма реални доводи, почват обидите :) Мога да обичам културата на когото си искам и да го уважавам за нея и не защото той има нужда от моето отношение. А какво прави властта в Русия е съвсем друго нещо. А, за мизерията нямам нужда от огледало. Иди пред някоя болница или на централна гара, или на женския пазар и се загледай в хората.

Коментиран от #25


Оценка:
-3 +1

Коко
(гост)

Неутрално
21 Отговор
Егати русофиският тролски сайт

Оценка:
-3 +2

22
Този коментар е премахнат от модератор
Кольо
(гост)

Неутрално
23 Отговор
РУСКИТЕ ПРОСТАЦИ НЯМАТ МЯСТО ТАМ !

Оценка:
-5 +3

Панов
(гост)

Неутрално
24 Отговор
Що за смешен въпрос.какво ще търси пропаднала икономика на такава среща.индия и Бразилия,да,но русия с по малка икономика от Мексико или Южна Корея,просто смешно

Коментиран от #26


Оценка:
-4 +0

Фактолог
(гост)

Неутрално
25 Отговор

До коментар #20 от "Западните Балкани":


Защо в болнища? В болниците на Запада, хората щастливи ли са?! ... Не знаех, не знаех наистина, че на Запад да те боли глава е щастия, а на Изток е трудно изпитание?!? ... Колкото до другите места, на всички места виждам щастие в хората. Това ни е разликата – ти виждаш нещастието в хората, аз виждам – щастието! И не започвай да го измерваш, съвсем ще се изложиш! ... Колкото до културата, тя възника като култ – идол на красота, така че всеки с красотата си: за едни е радост, за други болка (както сам ти признаваш)!! ... И за "какво правят властите в Русия" – това виждаш, а властите на Запад как млатят с палки и душат с газ, разтрелват "Жълтите жилетки" – независимо, че са гумени куршуми!!! ... Като няма свобода, има власт!!! ... Не съм искал да те обидя, просто сържи двете полукъла на ума, и карината ще се получи. Успех:)

Коментиран от #32


Оценка:
-0 +4

Фактолог
(гост)

Неутрално
26 Отговор

До коментар #24 от "Панов":


Икономика ли? ... А защо мислиш Запда иска да придобие Русия?? ... Сибир е претъпкан с "икономически" ресурс, това е пасивна икономика със заряд по голям от цялото Г-7, че и двойно. ... Истинската причина за санкции не е Крим и Украйна, това създаде повода. А истината е, когато Русия дигна стандарта над западния, Лужков мисля беше кмет на Москва – и на всяко младо семейство даваше незабавно самостоятелно жилище и издръжка на всяко дете. ... И колективния Запад реагира незабавно – та как смее руснака да има повече от умния Запад. "Умът" на запад и икономиката е – колониална политика, някога с армия, сега с долара!!!

Коментиран от #31


Оценка:
-0 +5

Наблюдател
(гост)

Неутрално
27 Отговор
Не знам какво очакват путлерастите, но мръсната и агресивна руска кочина, която не може да достигне и Португалия по икономическо развитие няма място на този форум.

Оценка:
-2 +0

1488
(гост)

Неутрално
28 Отговор
Русия и Щатите са 2 страни на една монета.Нищо не се прави без някаква цел незабравяйте, че Тръмп и Путин си играят игричките, а вие мислите че се карат. И ще цитирам думите на Гьобелс " Не може да мразиш евреите ако не ги познаваш отвътре.Той е говорил добре иврит, знаел е на изуст Тората и Талмуда, занаел е как дишат и живеят евреите.Той имал право да ги мрази вие не- не ги познавате." По същия начин са Руснаците и Американците ако не ги познаваш от вътре нямаш право да ги мразиш. Аз съм бил в Русия и САЩ и имам право да ги мразя защото ги познавам добре и Руснаци и Американци.Неможе човек който не е виждал жив руснак да мрази Русия.По същия начин е Америка.

Оценка:
-0 +1

Мартин
(гост)

Неутрално
29 Отговор
Г-7 е среща на 7-те най-силни икономика в света, Русия отдавна и за Г-20 не става. Тодор Живков го е казал - "Какво ще решаваш като нямаш пари бе"

Оценка:
-1 +0

Язон
(гост)

Неутрално
30 Отговор
Червети боклуци са развиваща се страна в застой. Няма я вече инерцията от миналото. Победителите от WW2 отдавна са дрипави оръфляци. Все още имат самочувствието на герой на социалистическия труд, който иска да има безплатен билет за градската баня, че и с теляк по заслуги. Тая свърши. Има много други страни подходящи за Г-7 . Червените да си стоят в кочината докато не върнат Крим.

Оценка:
-2 +1

Отечествен националсоциалистически фронт
(гост)

Неутрално
31 Отговор

До коментар #26 от "Фактолог":


Браво бе. Ти изобщо гледаш ли какво пишеш ? ...и на всяко младо семейство даваше незабавно самостоятелно жилище и издръжка на всяко дете. ... Недей така. То бива лъжи, бива ама такава не. Ходил ли си някога в червената кочина ? Виждал ли си какво е комуналка ? Знаеш ли колко струва квадратния метър жилище строено преди революцията, да не говорим за ново строителство в Москва ? Изобщо освен картинката от рублите, дето ти ги дават в посолството друго виждал ли си от тая нереална, противоестествена страна ?

Коментиран от #33


Оценка:
-3 +1

Цветанов И
(гост)

Неутрално
32 Отговор

До коментар #25 от "Фактолог":


Като четох словестнвата ти полюция, реших, че си си сбъркал името. Вместо Фактолог трябва да се казваш проктолог.

Коментиран от #34


Оценка:
-2 +1

Фактолог
(гост)

Неутрално
33 Отговор

До коментар #31 от "Отечествен националсоциалистически фронт":


А ти защо си мислиш, че живееш? За да измерваш руския живот ли?? С този инвалидна мисъл??? Велия Хемингуей, великоя Пикасо (и елита на западната художетвена идея) са се прекланяли пред руския дух, руския социален строй и задружен бит! ... И тук се пръкваш в някакъв недоносен продук – за кратко "Отечествен национал социалистически фронт" – и започва да раздаваш присъди за начин на живот, без да имаш собствен смисъл – ето точно за това е говорел Д. Оруел – за един плакат, който си мисли, че е живот!! ... Господ не ти е дал много, за да не го мъчиш!!!

Оценка:
-0 +3

Фактолог
(гост)

Неутрално
34 Отговор

До коментар #32 от "Цветанов И":


Името не дава свят ... то не е знак ... ум имена няма ... но пък за глупостта думи много ... Това "и" главно Идиот ли е, за който Достоевски е писал? ... Не знаех, че се е казвал Цветанов...

Оценка:
-0 +3

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.