Анкета

Трябва ли да забранят Българския хелзинкски комитет, както настоява ВМРО?

Да
83% (3218)
Не
11% (440)
Не мога да преценя
3% (104)
Все ми е едно
3% (109)
Въвеждане на коментар към анкетата
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към анкетата
Ал та фанах Атаопънах
(гост)

Неутрално
1 Отговор
Организация която защитава убийци би било логично да се забрани. Ама защо да искат мнението на народа в демократична държава? В демократична държава трябва да се спазват правата на човека независимо дали е убиец, изнасилвач, педофил или просто мошеник.

Оценка:
-3 +37

Финландия ви иска
(гост)

Неутрално
2 Отговор
Цигани, вашите приятели ви викат в Хелзинки, Финландия. Там ще получите всичко, което ви обещават. Лек път!

Оценка:
-2 +53

НЕ на БХК
(гост)

Неутрално
3 Отговор
През 2004 г. БХК защитава джихадиста Ахмед Муса Ахмед в Страсбург, чието мото е: „Поклон пред тези, които режат глави“. Съдът в Пазарджик осъжда Ахмед Ахмед същата година на три години лишаване от свобода условно и на 1000 лв. глоба заради проповядване на „радикален ислям, на антидемократична идеология и насилствено изменение на установения държавен строй, опетняване знамето на Република България и проповядване на расова, национална и религиозна вражда и омраза“. БХК определя действията на Ахмед Ахмед като „мирни“, а присъдата срещу него като „дискриминационна“.

БХК са големи защитници и на братя Юзеирови, които проповядваха национална и етническа омраза към българския народ и издигаха паметник на незнайния турски войн в България. След неуспешния опит да основат партия „Отоман“ в Шумен, братята Али и Юзеир Юзеирови получиха обвинения от прокуратурата за проповядване на омраза на религиозна основа.

БХК също така водят дела в защита на сепаратистите от ОМО Илинден. Съдят България за нарушаване правата на експулсирани лица. Подават жалба пред ВАС срещу Столична община, заради забраната за каруци по пътищата на София и т.н.


БХК, която привидно е в защита на човешките права, но реално с действията си нееднократно е поставяла в риск български граждани, както и доброто име на България пред международните институции. Едно от последните ѝ подобни действия е заведеният иск в съда в Страсбург срещу страната ни в защита на изселените, след нанесен побой на

Коментиран от #4


Оценка:
-3 +48

НЕ на БХК
(гост)

Неутрално
4 Отговор

До коментар #3 от "НЕ на БХК":


Едно от последните ѝ подобни действия е заведеният иск в съда в Страсбург срещу страната ни в защита на изселените, след нанесен побой над български военнослужещ, от незаконното гето във Войводиново цигани.

БХК са престъпна организация, която не е защитила правата на нито един етнически българин (с изключение на хора, които действат по поръчка на свързани организации), но за сметка на това, редовно съдят България за дискриминация, нарушени права на малцинствата и индивиди с джендър идентичности.

Оценка:
-3 +42

бхк е един
(гост)

Неутрално
5 Отговор
от троянските коне на "демокрацията" у нас.

Оценка:
-3 +30

Сиси Георгиева
(гост)

Неутрално
6 Отговор
Да. Категорично и безвъзвратно. БХК е вреден за България и за българите.

Оценка:
-4 +42

7
Този коментар е премахнат от модератор
ВЪЗРАСТЕН
(гост)

Неутрално
8 Отговор
ДА КАТЕГОРИЧНО ,ТРЯБВА ДА БЪДАТ И СЪДЕНИ ТИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ, НАПРАВИХА ТАКА, ЧЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДА ИМАТ ЕДИНСТВЕНО ПРАВА , А НИЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ТЯХ !

Оценка:
-2 +27

Стрелата
(гост)

Неутрално
9 Отговор
Циганска и Гейска организация ххх.

Оценка:
-1 +30

Анти милиционер
(гост)

Неутрално
10 Отговор
13% платени седерасти.

Оценка:
-1 +15

Димов
(гост)

Неутрално
11 Отговор
Комитет, който вреди на българите, не може да се нарече Български. Защитава предимно правата на циrани, араби, папуаси..... на всички други пред българите. Бива редовно използван от малцинствата да осъждат българският народ, и да тармъчат луди пари за обезщетения от българите-данъкоплатци. Да се закрива!

Оценка:
-2 +34

отиват си
(гост)

Неутрално
12 Отговор
колкото и да се опъват, колкото и пари да влагат - отиват си! Западната хегемония се сурива пред очите ни, свидетели сме на велики събития!

Оценка:
-3 +19

данко хайрсъзина
(гост)

Неутрално
13 Отговор
БХК Категорично трябва да се забрани,както и всички комитети работещи срещу българските /бели/ граждани.

Оценка:
-2 +31

Антисоросоид
(гост)

Неутрално
14 Отговор
БХК е антибългарска терористична организация на онаямършаСорос и трябва да се осъди според закона за бирба с териризма.

Оценка:
-4 +26

зара
(гост)

Неутрално
15 Отговор
до:" болните от нихилизъм- не плюйте върху пазвата си, а вижте кой седи над куклите на конци и кой всъщност се гаври с България. Вън соросоидите и ранаджиите, юдеохазари от България, и стига сте упреквали този изстрадал народ..."

Оценка:
-4 +13

ioan
(гост)

Неутрално
16 Отговор
БХК трябва да поиска от Цацаров да закрие ВМРО, като най-антибългарската партия

Оценка:
-26 +7

Коментара
(гост)

Неутрално
17 Отговор
Не само, че трябва да бъдат забрани, трябва да им бъде търсена съдебна отговорност за всички действия към момента!

Оценка:
-3 +27

Остап Бендер
(гост)

Неутрално
18 Отговор
Рядко просташко нагла циганска продажна физиономия на шефа им Христо.Сороски храненик.Нищо общо няма с Хелзинки.Отдавна трябваше да търка наровете в пандиза.Но и съдебната ни система и тя е на Хранилка при Сорос.Така че ще остане само пушилката на ВМРО-то,както винаги.

Оценка:
-1 +23

БХК за нищо не става
(гост)

Неутрално
19 Отговор
Да бъде забранен.Всички такива НПОта да се закрият и техните членове разследвани.От къде идват парите за тези НПОта.

Оценка:
-1 +17

999
(гост)

Неутрално
20 Отговор
Във всяка една държава има закони и организации, които водят антидържавна поликита се преследват яростно. Тези в Турция вече да са в кауша и за закуска щяха да играят "Танц с пръчки по петите" от Ердоган. До кога ще търпим такива НПО-та???

Оценка:
-2 +13

ужас
(гост)

Неутрално
21 Отговор
Не трябва да се закрива. Трябва настоящото й ръководството да се изпрати за 20 г в Белене и да се избере ново ръководство. Защото от такава организация има нужда.

Оценка:
-5 +4

ассаб
(гост)

Неутрално
22 Отговор
Споделете го за публично разискване 99% от нормалните хора, ще искат закриване и линч на това изчадие тоя комитет, разстрел на всички свързани с него !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Оценка:
-2 +12

Биде
(гост)

Неутрално
23 Отговор
Да!Да!Да! С две ръце!!!

Оценка:
-1 +9

NikNay
(гост)

Неутрално
24 Отговор
Да, докато защитава правата и интересите на всички живеещи на територията на България с изключение на българите . . . . .

Оценка:
-0 +15

666666
(гост)

Неутрално
25 Отговор
Направо на СПА в Сибир

Оценка:
-1 +8

Олимпийска надежда
(гост)

Неутрално
26 Отговор
Национално движение „Русофили" което се разследва за шпионаж кога?!

Оценка:
-6 +2

5753
(гост)

Неутрално
27 Отговор
всеки има право на адвокат и ако тъпите прокурори не си вършат работата адвоката му го измъква

Оценка:
-3 +1

Хасан4о
(гост)

Неутрално
28 Отговор
Тези от БХК и адвокатите са в основата на всички корупционни схеми в съдебната система на всякакво ниво.

Оценка:
-0 +1

емо
(гост)

Неутрално
29 Отговор
Аз знам,че в една държава за да има мир и спокойстие ;
1.Ще изгоните Американския Английския посол.
2.Ще изгоните всички предатели и доносчитси.
3.Ще забраните всички чужди организации под всякъкво име и прикритие .(защото те са финансират от чужди ; (Сорос и разузнавателни структори на отделни държави прикрити като цивилни организации.)

Оценка:
-0 +3

ПЪТЯ КЪМ ДИКТАТУРАТА
(гост)

Неутрално
30 Отговор
КОГАТО ИМА ОСЪДЕНИ ПОЛИТИЦИ ЗА КОРУПЦИЯ И КОГАТО ИМА ОСЪДЕНИ ПОЛИЦАЙ ЗА СЪДИЗЪМ СПРЯМО АРЕСТУВАНИ И КОГАТО ДА СИ РАЗЛИЧЕН ОТ МАСАТА ХОРА НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И КОГАТО БЪЛГАРИНА ЗАПОЧНЕ ДА ПРАВИ ПО ТРИ ДЕЦА В СЕМЕЙСТВО - ТОГАВА МОЖЕ И БЕЗ НПО-та !!! НО ДО ТОГАВА ТЕ СА НУЖНИ ЗАЩОТО РЕФОРМИРАТ ОБЩЕСТВОТО КЪМ ПО-ДОБРОТО И ХУМАННО БЪДЕЩЕ НА НАЦИЯТА ЗЕМЛЯНИ , ЩЕ РЕЧЕ ВСИЧКИТЕ НАСЛЕДНИЦИ НА НОЙ! КАКВО НАПРАВИ ХИТЛЕР - УНИЩОЖИ НЯКОЛКО МИЛИОНА ЕВРЕИ , НО НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ МИЛИОНА ХОРА НЕ ЕВРЕИ СЪЩО ЗАГИНАХА! ГЕРМАНЦИТЕ НИКОГА НЕ ЩЕ СЕ ОТЪРСЯТ ОТ ЗАВЕЩАНОТО ИМ ЗЛО ОТ ХИТЛЕР! ЖАЛКО ЗАЩОТО СА ЧИСТ И РАБОТЕН НАРОД! ПРОСТО ЕДИН НАРОД ИЗНАЧАЛНО ВОДИ ОСТАНАЛИТЕ , ТОВА СТАВА ОТ САМО СЕБЕ СИ , ТОЙ ДОРИ НАДАЛИ ГО ИСКА - ПРОСТО Е НАЙ-ХИТЪР , НАЙ-УМЕН И НАЙ-СМЕЛ И ВСЕ СИ Е НАЙ-НАПРЕД! ТОЗИ НАРОД Е МАЛОБРОЕН ...
ПРЕДИ ДА СЪДИШ ДРУГИЯ , ПОГЛЕДНИ СЕБЕ СИ - ТИ ЛИ СИ БЕЗГРЕШНИЯТ?! ТИ САМ КАКВО СТОРИ , ЧЕ БЛИЗКИЯТ НА ТЕБ СВЯТ ДА Е ПО-ДОБЪР! НА КОЛКО ТВОИ СЪБРАТЯ ПОМОГНА?!
НИЕ ЖИВЕЕМ В НЕДЕМОКРАТИЧНА ПОСТТОТАЛИТАРНА ДЪРЖАВА!

Оценка:
-1 +1

31
Този коментар е премахнат от модератор
ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.