Last news in Fakti

16 Ноември, 2011 15:28 667 0

Янчев: ЦСКА разполага с най-добрите футболисти в България

  • тодор янчев-
  • футбол-
  • цска
Янчев: ЦСКА разполага с най-добрите футболисти в България - 1
©БГНЕС

Опитният халф награди част от победителите в програмата за развитие на млади таланти "Децата и футболът", а след това говори пред медиите и за последните събития около тима си, който отскоро е с нов треньор, Димитър Пенев. "Не може за 1 2 седмици да сме като нови. Надявам се да намерим нашето лице", каза Янчев. "ЦСКА разполага с най-добрите футболисти в България, просто ни трябва постоянство. За две седмици, откакто Пената е треньор, трябва да е магьосник да ни преобрази. Но с неговия опит и рутина започват да се виждат нещата. Ние си знаем кой ни тренира и какво ни е положението. Не мисля, че някой футболист трябва да се влияе какво се пише в медиите. Димитър Пенев ни тренира", каза още ветеранът.

Той засегна и темата за създаването на Източноевропейската футболна лига, идея за което даде неговият ЦСКА. "Като идея Балканската лига е нещо много добро, но трябва да има подкрепа. Нека да видим дали ще бъде под егидата на УЕФА", коментира Янчев. Той направи пожелание и към малките лауреати на награди от "Децата и футболът", съобщава БГНЕС. "Просто да не се отказват и да поддържат любовта към футбола. Това ще ги класира за мъжкия футбол и съответно професионалния. По принцип много неща могат да откажат едно дете да не се занимава с футбол. Нека да бъдат упорити и да не се отказват. Препятствия ще срещат винаги", заяви полузащитникът.

Той не забрави да засегне и неделното дерби с Литекс, призовавайки тима си да не повтаря грешката от ремито с Ботев Враца. "Засега мисля единствено за мача в неделя. Един от важните мачове, то няма неважен мач. Въпросът е да бъдем пряк конкурент, но да не повторим грешката от мача с Ботев Враца. Дадохме точка на отбор, който се бори да оцелява. Трябва да си вземем поука. Не мисля, че с нещо ще се изненадаме. Футболистите са едни и същи, стиловете също. Литекс са един качествен отбор, две години са шампион, не виждам кой знае какви промени", сподели още Янчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА