Last news in Fakti

20 Юли, 2018 10:45 1 110 1

Оклахома разкара мърморкото Мело (ВИДЕО)

  • кармело антъни-
  • денис шрьодер-
  • оклахома сити

"Гръмотевиците" изпратиха Кармело Антъни в Атланта и взеха Денис Шрьодер

Оклахома разкара мърморкото Мело (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Ръководството на Оклахома Сити успя да спести над 60 милиона долара от данъци и такси, след като трансферира крилото Кармело Антъни в тима на Атланта.

Освен него Атланта ще получи и пик в първия кръг на драфта през 2022 година, който е защитен в позиции от 1 до 14. В замяна "гръмотевиците" ще получат германския плеймейкър Денис Шрьодер.

В сделката между двата отбора бе намесен и тимът на Филаделфия 76-ърс. Сиксърс ще получат от Атланта центъра Майк Мускала, а в замяна ще пратят френския гард Тимоте Луваву-Кабаро в Оклахома и крилото Джъстин Андерсън в Атланта.

Оклахома разкара мърморкото Мело (ВИДЕО)

Антъни, който е 10-кратен участник в "Мача на звездите" в НБА и шампион при реализаторите за 2013 година, ще бъде освободен от Атланта, малко след като сделката бъде финализирана и ще може да потърси нов отбор, към който да се присъедини.

Според медиите в САЩ Хюстън Рокетс има най-сериозен интерес към него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дълго име

    1 0 Отговор
    Казали са му “марш Мело!”