Last news in Fakti

28 Януари, 2017 20:27 898 0

Ню Йорк иска да разкара Кармело Антъни

  • кармело антъни-
  • ню йорк никс-
  • нба

Тимът преговаря с ЛА Клипърс, но се търси и трети тим

Ню Йорк иска да разкара Кармело Антъни - 1
Снимка: БТА/АР

Ню Йорк Никс продължава да търси вариант да трансферира суперзвездата си Кармело Антъни. Фил Джаксън иска отборът да поеме в нова посока, но не успя да уреди размяна с Кевин Лав от Кливланд.

От известно време се водят разговори с ЛА Клипърс, които обаче не пускат в Голямата ябълка лидерите си Блейк Грифин, Крис Пол и ДиАндре Джордън. Контузията на Пол в момента също е проблем, тъй като калифорнийци не са склонни да се разделят с гардовете си Джамал Крофърд и Остин Ривърс.

Последните информации са, че се търси трети отбор, който да участва в сделката, но на този етап не е ясно дали такъв ще бъде намерен. Трансферният прозорец в НБА е отворен до 23 февруари.

„Опитвам се да игнорирам слуховете, но няма как да се опазиш и е доста изтощаващо психически. Необходимо е да можеш да се справиш и с трудните моменти обаче“ коментира играчът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА