Last news in Fakti

9 Март, 2012 09:01 2 359 3

Без Бербо Юнайтед се издъни на „Олд Трафорд“

  • димитър бербатов-
  • манчестър юнайтед-
  • атлетик билбао
Без Бербо Юнайтед се издъни на „Олд Трафорд“ - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Без Димитър Бербатов, който в последния момент остана извън групата за мача, „Манчестър“ Юнайтед се издъни на „Олд Трафорд“ срещу „Атлетик“ Билбао.

Участието на отбора на сър Алекс Фъргюсън в четвъртфиналите на Лига Европа е поставено под въпрос, след като гостите от Испания удариха на англичаните силен шамар, побеждавайки ги с 3:2

„Манчестър“ Юнайтед има сили да се класира за четвъртфиналите на Лига Европа като отстрани „Атлетик“ Билбао в реванша на испанска земя, но трябва да подобри представянето си в защита, каза след поражението с 2:3 от испанския тим мениджърът на английския шампион сър Алекс Фъргюсън.

„Всички ние бяхме победени", каза Фъргюсън след мача на „Олд Трафорд“, цитиран от БГНЕС.

„ „Атлетик Билбао бяха по-добрия отбор, бяха много агресивни по отношение на атаката и пресирането на топката. Системата им на игра ни създаде доста проблеми. Всички отбори правят това като гости - натъпкват средната линия с халфове, което ни създава доста проблеми", добави шотландецът.

„Когато ние излязохме с трима полузащитници през втората част нещата сякаш се подобриха и атаката ни стана по-остра. Общо взето нямахме проблеми в нападение, защитата ни не беше на ниво, особено през първата част.

Без Давид де Хеа, ние щяхме да получим четири или пет попадения. Той беше невероятен. Момчето направи четири или пет прекрасни спасявания по време на мача", каза още босът на Юнайтед.

"Ние имаме сили да спечелим реванша, няма съмнение в това. Ще се защитаваме по-добре във втория мач, това ви го гарантирам", завърши мениджърът на „Манчестър“ Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен на ФУТБОЛА

    1 0 Отговор
    Само така. Браво. Вече това ще е нормално за недъзите от Манчестър. Особено докато оня изкуфеляк "съра" е там да съсипва интелигентни играчи ката Бербатов, с акъл в главите.
    От както започна да се подиграва на нашето момче стискам палци за всеки който играе срещу тях.
  • 2 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Титла да невидят,дървета с дървета!АТЛЕТИК-БИЛБАО им преподадоха урок по футбол.Как може такъв специалист,като
    ФЕРГЮСЪН да не използва в схемата талант като МИТКО.Всички мои
    приятели намразваме ЮНАЙТЕТ градивно !
  • 3 пепо

    1 0 Отговор
    Просто...сър-а е един голям чешит и инат! Май е време да си ходи..