Last news in Fakti

4 Юни, 2022 17:51 1 064 0

Лукаку желае завръщане в Интер

  • челси-
  • ромелу лукаку-
  • футбол-
  • интер-
  • висша лига-
  • серия а

Белгийският национал премина от "нерадзурите" в лондонски клуб преди година срещу близо 100 милиона паунда, но не успя да оправдае очакванията и вкара едва 15 гола във всички турнири, като във важните мачове бе на резервната скамейка

Лукаку желае завръщане в Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Челси Ромелу Лукаку е изразил желание да се завърне в Интер през летния трансферен прозорец, след като изкара неуспешен сезон на "Стамфорд Бридж". Белгийският национал премина от "нерадзурите" в лондонски клуб преди година срещу близо 100 милиона паунда, но не успя да оправдае очакванията и вкара едва 15 гола във всички турнири, като във важните мачове бе на резервната скамейка.

Интер вече изрази интерес към завръщане на 29-годишния голмайстор на "Сан Сиро", а подобно е и желанието на самия футболист. Според Скай Спортс представителите на Лукаку ще се срещнат с ръководството на миланския гранд във вторник, за да обсъдят евентуална сделка. Проблем ще бъдат и преговорите между Челси и Интер, тъй като италианците със сигурност не могат да платят толкова голяма трансферна сума, колкото получиха през 2021. Дота по-вероятен изглежда вариантът Лукаку да заиграе в Интер под наем, но неговата заплата ще трябва да бъде намалена.

Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота не скри желанието на клуба да си върне Лукаку, но заяви, че "нерадзурите" "няма да бързат" с избора на нов нападател. Вицешампионите на Италия проявяват сериозен интерес и към аржентинеца Пауло Дибала, който напусна Ювентус след изтичането на договора му в края на изминалия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА