Last news in Fakti

8 Юни, 2022 19:59 1 056 0

Левски проведе първа тренировка в Боровец

  • левски-
  • футбол-
  • боровец-
  • лагер-
  • лятна подготовка

В следващите два дни възпитаниците на Станимир Стоилов ще имат двуразови тренировки, а след сутрешната в събота ще се приберат в София за кратка почивка

Левски проведе първа тренировка в Боровец - 1
Снимка:

Левски проведе първа тренировка по време на лагера си в Боровец. "Сините" се готвиха на стадион "Искър" в Самоков. От близо месец насам столичани полагат грижи за тревното покритие на съоръжението, за да може то да бъде годно за заниманията на отбора.

В следващите два дни възпитаниците на Станимир Стоилов ще имат двуразови тренировки, а след сутрешната в събота ще се приберат в София за кратка почивка.

Днес към отбора се присъедини юношеският национал Пламен Андреев. Очаква се същото да стори и Хосе Кордоба в началото на следващата седмица. Панамецът има лека травма, а освен това получи и предвидена почивка след отличното си представяне с екипа на младежкия национален отбор на своята родина на турнира в Тулон.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА