Last news in Fakti

30 Юни, 2022 14:15 2 392 43

Цветомир Найденов за Любо Пенев: Браво, майсторе!

  • цветомир найденов-
  • футбол-
  • цска 1948-
  • любо пенев

Бизнесменът похвали наставника, който до този момент спечели всички контроли, които неговият отбор изигра

Цветомир Найденов за Любо Пенев: Браво, майсторе! - 1
Снимка: БГНЕС

Спонсорът на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, е впечатлен от работата на новия старши треньор Любослав Пенев. Бизнесменът похвали наставника, който до този момент спечели всички контроли, които неговият отбор изигра.

Ето какво пише Найденов във "Фейсбук":

"LP 9 ; 5 от 5 в контролите. Браво, Майсторе!"


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббеее

    12 3 Отговор
    На рамо си го носи този майстор!
  • 2 !!!!!!

    15 1 Отговор
    На бате Васко момчето си ти:)))))
  • 3 Защо истинското го пишете ЦСКА 1948

    5 14 Отговор
    а ментето от Ловеч — ЦСКА? Да не ви плащат?

    Коментиран от #5, #12

  • 4 Един не трол

    12 2 Отговор
    Подляр си ти Цека. Но такива сте всички от ДС.
  • 5 ХХ16

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "Защо истинското го пишете ЦСКА 1948":

    20 без 12 са истински защото?
    -имат емблема -НЕ
    -имат публика - НЕ
    -имат легенди на клуба - НЕ (изключения са някои закъсали финансово)
    -имат стадион - НЕ
    Смешен отбор, който го създадоха агенти на ДС и твърдяха, че е създаден и се издържа от фенове, ама бързо се разбра истината за издръжката. Тогава защо да не са например Ливърпул? Пак могат да твърдят, че са истински.

    Коментиран от #7, #9

  • 6 Стоян Александров

    2 8 Отговор
    Контролите не са важни !!!!! Важно е на 100 % Числото да смаже Тирето. Това е важното !!! А като гледам работата ба Любо, макар и супер мрънкач и дразнш тип като Петорчо, е мноооогоооо професионална. А сравнението с Петорката е само в мрънкането иначе Любчо е на светлинни години пред Петорката. Даже във футболен план са несравними. Жалко, че Петорчо не остана в Тирето. Толкова много го исках това, даже съжалявам. Такова шоу ми правеше, че се спуквах от смях, амаааааа лошия Гришаааа го изгони.
  • 7 Стоян Александров

    2 9 Отговор

    До коментар #5 от "ХХ16":

    Като Ви четака коментара и ми се вижса, че пишеш на 100% за Тирето, а то било за Числото. Пък в крайна сметка истинското фалира и умря, а се пръкнаха две нови ментета. Ама пък като се вгледаш ще видиш, че и старото е менте ....копие и подобие на московското. Абеееее що не се кръстихте Ливерпоооооол и готово. И Шампионска лига.щяхте да сте спечелили вече..

    Коментиран от #11

  • 8 Армеец

    2 7 Отговор
    Любо е истински Армеец и възроди ЦСКА. Браво Любо вдички армейци те обичаме и сме зад теб.
  • 9 Армеец

    2 9 Отговор

    До коментар #5 от "ХХ16":

    Ти сериозно ли за легендите? Ради Здравков, Методи Деянов, Спас Джевизов, Любо Пенев и т. н. В Литекс най-голямата легенда е Стойчо Стойлов какъв Армеец само. Всичко друго се купува с пари.

    Коментиран от #10

  • 10 ХХ16

    9 1 Отговор

    До коментар #9 от "Армеец":

    Давай по-нататък де, освен тези четирима. Не става въпрос за тези, които работят в клуба. Не си мисли, че и тук ще работят вечно. Те преди това работеха и за лудогорчето, защото там плащаха повече, но ги изгониха. Да не би лудогорчето да беше истинското тогава? Става въпрос за тези, които се събират на стадиона, без да им плащат, имат запазени места за мачовете и т.н. Така, че да, сериозен съм.

    Коментиран от #13, #14

  • 11 ХХ16

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Стоян Александров":

    Хайде да не пишем за умиране, защото лескито умря много преди това. Отдавна направиха врътката с пререгистрацията, Ако имаш достъп до търговския регистър, може да видиш кога е регистриран клуба.
    ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛЕВСКИ
    Регистрация по ЗДДС: Териториална данъчна дирекция: СОФИЯ
    Областен град: гр.СОФИЯ
    Община: СТОЛИЧНА
    Адрес: ул. ТОДОРИНИ КУКЛИ 47, СТАДИОН ГЕОРГИ АСПАРУХОВ
    Регистриран: 29.09.1998 г. на основание чл. 96 от ЗДДС

    Коментиран от #15

  • 12 СОФИЯ 1

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Защо истинското го пишете ЦСКА 1948":

    Защото на истинското ЦСКА са им спрели трансферите в момента, заради футболисти на ЦСКА играли в отбора преди 10 години!
    Тия никой не ги брои за ЦСКА!
    Жалко е че ЦСКА е със спрени трансфери, но
    ЗАТОВА е виновен СТОЙЧО МЛАДЕНОВ, КОЙТО ПРЕЗ 2011 ГОДИНА ДОВЕДЕ В ЦСКА АНОНИМНИТЕ ФУТБОЛИСТИ, БЕНЖАЛЮН, БОЛАДО, СЕРЖИНЬО И ОЩЕ ДРУГИ НЕКАДЪРНИЦИ, КОИТО СЪДЯТ В МОМЕНТА ЦСКА ЗА НАД 3 МИЛИОНА ЛЕВА!
  • 13 Валю Илиев

    1 6 Отговор

    До коментар #10 от "ХХ16":

    Валю Илиев, Даниел Моралез и т. н. В Тирето кои са освен Фичо? Всички други са от Литекс. Няма нищо армейско в този отбор.

    Коментиран от #16

  • 14 Тирето

    1 6 Отговор

    До коментар #10 от "ХХ16":

    Не ставай смешен коя легенда си видял на мач на тирето?
  • 15 Левскар

    2 6 Отговор

    До коментар #11 от "ХХ16":

    Хаха може ли припоците да сте толкова неграмотни? В БГ футболът има две мащабни реформи. Първата е 1949 година когато всички ФК повтарям всички ФК стават ДСОта. Така Левски става Динамо, Славия става Строител, Ботев Пловдив става Енергия и т. н. Другата реформа е 1998-1999 всички ФК станаха АД. Няма ФК в България повтарям НЯМА, който да отвориш ТР и да видиш че е създаден по рано, отвори Славия, отвори Берое, отворо Локото, който искаш всички в ТР пише че са създадени 1998 защото тогава стават АД даже и ЦСКА-София пише че е създаден 1999. Но пише съшо че се казва Литекс Ловеч и 2006 е преименуван на ЦСКА-София. Така че неграмотността ти само показва фен на кой отбор си, на препознатият.

    Коментиран от #17

  • 16 ОПАЦЕКАКРЕТЕНА

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "Валю Илиев":

    ПО ТАЯ ЛОГИКА В ЛЕВСКИ СА НАЙ МНОГО ЛИТЕКСДЖИИ!!!

    ГЕОРГИ МИЛАНОВ, ИВАН ГОРАНОВ, СИМЕОН СЛАВЧЕВ, ИВЕЛИН ПОПОВ...

    Коментиран от #18

  • 17 А на Лавчис реформата?

    7 1 Отговор

    До коментар #15 от "Левскар":

    Eмил Вeлeв: Фaлитът зaкъcня, трябвaшe oтдaвнa дa ce тръгнe нa чиcтo.

    Фaлит нa футбoлния oтбoр нямa дa e зa първи път, a зa трeти, след като през първите 30 години на Левски клубът е фалирал 2 пъти.

    И е бил със тире цели 20 години след като Спартак София и Спортист Кремиковци акостират наведнъж на Герена със все ръководители, треньори и футболисти за да станат "Левски-Спартак".

    Точно този период с тирето е и най-силният в цялата синя история. Дoри cлeд прoмeнитe oт 10 нoeмври 1989 г. oтбoрът връщa имeтo cи "Лeвcки – Cпaртaк".

    Нa cлeдвaщaтa гoдинa ce cъздaвa чиcтo нoв oтбoр oт Тoмac Лaвчиc бeз юридичecкa връзкa cъc cтaрия и oттoгaвa e c чиcлo "Лeвcки1914". Беше им забранено да използват емблемата, защото не са автентичния клуб дoкумeнтaлнo и cи нaриcувaхa нoвa. Нo тoвa нe пoпрeчи нa игрaтa и бяхa cилeн oтбoр.

    Коментиран от #21, #22

  • 18 Легенди

    1 5 Отговор

    До коментар #16 от "ОПАЦЕКАКРЕТЕНА":

    Иван Горанов и Симеон Славчев верно ли играят в Левски? А Йомов и Папазов са юноши на Левски😊. Говорим за легенди коя легенда на ЦСКА е в Литекс София? То по тая логика и Филип Филипов не е легенда. Или за вас е?
  • 19 А фирмения отбор на Цеката никой не го

    6 1 Отговор
    Я ceгa джирocaнo тeлe, което се прави на фен на отбора на Цеката да oбяcни на всички, зaщo Cпрoкeл, Бенжалюн, Бoлaдo... cи търcят пaритe oт ЦCКA , a нe oт любимият ви ЦCКA 1948? ПФК "Цeнтрaлeнcпoртeнклубнaaрмиятa1948" AД (кaктo ca рeгиcтрирaни) нaли тe били ЦCКA? Зaщo ЦCКA трябвa дa плaщa нa Бенжалюн, aкo нямат нищо общо с ЦCКA?

    Коментиран от #23

  • 20 Рег и фал

    6 1 Отговор
    Илия Козарев: Левски вече е фалирал два пъти. През първите 30 години на Левски клубът е фалирал два пъти.

    През 1922 г., Левски напуска в началото на втория дял на първенството "ССЛ". Лигата дава 3:0 служебен резултат на съперниците им за неигралите се срещи.

    Левски губи регистрацията си официално и новият Левски прави нова регистрирация и учредяват нова лига в която да участва - "ССС".

    Вторият фалит е през 1938г., като след това футболният Левски дори не се регистрира. Последната юридическа регистрация на клуба е от началото на 1937 година.

    Коментиран от #25

  • 21 Неграмотен си

    1 5 Отговор

    До коментар #17 от "А на Лавчис реформата?":

    Казах ти че си неграмотен ти не ми вярваш. Какво ми цитираш футболисти които знаят само как изглежда топката. 1. Емил Велев явно незнае какво е фалит. Ти също явно не знаеш. Левски никога не е фалирал. 2.Името няма значение вашата майка БКП ни е прекръстила 10 пъти и не само нас. Все едно тебе от ДПС да ти кажат Иване от утре си Хасан. Това няма значение имена се сменят отбора остава. Вие сте се казвали ЦСКА-Септемврийско знаме. 3.За емблемата и Лафчис има си съд и той се е произнесъл. Заради вашата майка БКП след 1989 се получиха тези неразбории. Да ти напомня ли че същият казус имаше в ЦСКА? Имаше един на Любо Пенев у друг ЦСКА на Илия Павлов. Затова си има Български съд и той е взел решение. Левски си е Левски завинаги.
  • 22 Златин Тепсиев

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "А на Лавчис реформата?":

    Златин Тепсиев е роден през 1960 г. Има висше икономическо образование. Той е първият президент на „Левски“ след промените от Десети ноември 1989 г.

    - Вие сте първият демократично избран президент на „Левски“. През 1991 за кратко се създаде почти същата ситуация, както сега е в ЦСКА. Изведнъж цъфнаха два отбора „Левски“ и този на Томас Лафчис „Левски“ 1914“. Как ви изтласка Лафчис навремето?

    - В спора фенклубът категорично застана на моя страна и оспорваше легитимността на клуба на Томас Лафчис.
    Насрочени бяха избори в сградата на „Съюза на слепите” на улица „Парчевич”. Тогава дойдоха барети да пазят Томето от гнева на ултрасите ни.
    Появиха се два клуба Левски.
    Лавчис регистрира тогава „Левски” 1914”, а нашият си беше „Левски”.
    Оказа се, че никога нашият любим клуб не е бил регистриран. От 1937 г. до 1991 г. сме били нелегитимни един вид. А с идването на 9 септември 1944 г. клубът е заличен официално на практика. Ние изпреварихме Лафчис с нашата регистрация и станахме официален и признат приемник, той не искаше наследственост и игра с нова емблема.

    Коментиран от #27

  • 23 Неграмотен си

    1 5 Отговор

    До коментар #19 от "А фирмения отбор на Цеката никой не го":

    Защото някой трябва да им плати. ЦСКА 1948 казват че са нов клуб което си е така. Литекс София в началото казваха ние сме Литекс и УЕФА им каза ОК тогава няма да плащате, започвате си отначало. И така 10 години и вашият неграмотен адвокат каза а тя давноста мина сега ще твърдим че сме ЦСКА. ОК щом това твърдите плащайте. УЕФА я интересува някой да плати сметката. А ФК е регистриран по българските закони в български съд и точно в него бе закрит.

    Коментиран от #24

  • 24 ЦЕКА1948

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "Неграмотен си":

    "ЦЕКА1948" ИМА ТОЧНО ТОЛКОВА ФЕНОВЕ, КОЛКОТО и маргиналните клубчета ВИТОША, ЦАРСКО СЕЛО И ВЕРЕЯ!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Левски 1914

    6 0 Отговор
    Тия на Найденов с числото са пълни ментета. Само ние от Левски 1914 може да е с число.
  • 27 Съда какво казва

    1 4 Отговор

    До коментар #22 от "Златин Тепсиев":

    И какво казва съда по случаят. Имам предвид българският съд? Прочете ли решението😊. Много са смешни хора дето лежат в затвора и казват ама аз съм невинен😊. Хайде да видим решението на съда по казуса😊😊😊.
  • 28 юрист

    5 0 Отговор
    защо налагат наказание на ЦСКА за футболисти ритали преди повече от десет години на Армията? Нали според трола, ЦСКА е фалирал и го няма? Защо БФС се съобразява със ФИФА и КАС и защо спира трансферите на ЦСКА, ако не са ЦСКА? Цеката защо не плати на Бенжалюн, Нилсон Антонио или Сержиньо? Нали вика, че той е ЦСКА?

    Коментиран от #30

  • 29 еколог

    5 0 Отговор
    Ако някой нашенски трол толкова държи на "буквата" и "алинеята", и за него има "клинична пътека", и то швейцарска, с Актуална и Окончателна съдебна заповед от 2022 година.

    И на нея черно на бяло пише, че ЦСКА си е ЦСКА! Същия клуб, като първоначалния длъжник!
    По тази причина актуалното ръководство плаща за престъпления срещу клуба за събития и фуболисти от преди 10 години!

    Коментиран от #33

  • 30 Т Регистър

    0 5 Отговор

    До коментар #28 от "юрист":

    Защото ЦСКА 1948 са честни армейци и казват че почват отначало. А защо наказанието е чак сега знаеш ли? Защото Литекс София казваха досега на УЕФА че са ребрандиран Литекс. Чак сега мислеха че е минала годноста и обърнаха палачинката. ФК е регистриран по българските закони. Отиваш в ТР въвеждаш ЕИК то на ЦСКА-София после отиваш на наименования после на история. Там четеш от 1999(тогава според закона на РБ клубовете стават АДта) клубът се казва Литекс София до 2016 когато е преименуван на ЦСКА-София. Точка по въпроса.
  • 31 Левски 1914

    5 0 Отговор
    Абе каквото и да си говорим ЦСКА е най-успешния и голям клуб в България а тия от Витоша Бистрица 1948 само се напъват а на финала за купата се видя кой има фенове и кой няма
  • 32 За неразбралите

    5 0 Отговор
    2022 година:

    "ЦСКА трябва да се счита за същия клуб като първоначалния длъжник "

    Спортният арбитражен съд в Лозана завършва с
    „Решението на арбитража в Швейцария е окончателно и не подлежи на обжалване.“

    Коментиран от #34

  • 33 Адвокат

    0 5 Отговор

    До коментар #29 от "еколог":

    Само че клубът е регистриран в България и е под българска юрисдикция. Българският съд се произнесе ЦСКА фалира и е закрит. Никой няма право да ползва името му 5 години. УЕФА казала кой бил спортен наследник, първо уефа отговаря само за евротурнирите и второ знаеш ли какво означава наследник? И ти си наследник на баща си ама не си него. И аз съм наследник на дядо ми, който има медали от ВСВ ама те не са мои.
  • 34 Адвокат

    0 5 Отговор

    До коментар #32 от "За неразбралите":

    Напротив пише спортен наследник. В случаят важен е Българският съд защото ЦСКА беше български отбор. БЕШЕ.
  • 35 Адвокат

    6 0 Отговор
    И КАС потвърди: ЦСКА си е ЦСКА.

    Последната инстанция в света на спорта - Спортният арбитражен съд в Лозана (КАС) окончателно потвърди решението на ФИФА от миналата година и призна ЦСКА.

    "КАС добавя, че ЦСКА трябва да се счита за същия клуб като първоначалния длъжник (а не друг).
    След това решение другият клуб, който има претенции да е автентичен - ЦСКА 1948, трябва да признае поражението си.

    Коментиран от #36

  • 36 юрист

    5 0 Отговор

    До коментар #35 от "Адвокат":

    Цял ден трола може да върти "ама тъй", "ама иначе"."ама какво се казвало".. Съдебно решение се изпълнява, а не се коментира!

    Особено когато е казано: „Решението на арбитража в Швейцария е окончателно и не подлежи на обжалване.“

    Само ЦСКА!

    Коментиран от #37

  • 37 Истината

    0 5 Отговор

    До коментар #36 от "юрист":

    1.УЕФА Казва спортен наследник 2. Всеки може да отвори страницата на УЕФА и да види че там има ЦСКА София което е автентичното и ЦСКА-София което е ментето. 3.КАС отговаря за европейските турнири в България си имаме съд който не зачита Българските закони да ходи да живее в Швейцария. 4. Всеки може да отвори ТР и да види че Литекс Ловеч 2016 се преименува на ЦСКА-София като сменя седалището си от Ловеч в София. 5.Една лъжа повторена 100 пъти си остава лъжа. Гриша Ганчев умишлено фалира и затри ЦСКА за да премести Литекс в София. Това твърдяха и адвокатите на Литекс пред УЕФА в началото. Документи има 10001 няма как да ги затриете.
  • 38 хах

    5 0 Отговор
    ...48-цата са с ясното самосъзнание, че са по-близо до Разград отколкото до Българска Армия и са създадени основно за да правят интриги и да пречат на ЦСКА! Ако не искаха да сеят раздори още в началото щяха да обявят, че ще поиграят в долните дивизии след което ще си влеят дружеството си там където са 99% от феновете на ЦСКА! Нямаше и да правят интриги и циркове с Домусчиевите фирми на търга за Активите и Емблемата, който въпреки всички врътки на трите фирми - все пак не успяха да придобият Активите! А това е единственото условие за приемственост!
  • 39 Чети бе Цека

    5 0 Отговор
    Швейцарският върховен съд в Лозана разпореди: ЦСКА е ЦСКА
    30.01.2022 15:30

    Със заповед, публикувана от Швейцарския върховен съд на 26 януари 2022 г.
    се постановява, че ЦСКА е ЦСКА, а не друг клуб и потвърждава същото решение на Спортният арбитражен съд (КАС). ЦСКА София трябва да плати на свои футболисти от сезон 2012/13, сумата от 2,87 милиона лева.
    С това решение на Спортният трибунал в Лозана и Швейцарския висш съд се слага край на спекулациите по темата ЦСКА.
    Отборът получава забрана да картотекира нови играчи. Санкцията ще е в протежение на два поредни трансферни прозореца или докато не плати на своите бивши футболисти.
    След това решение другият клуб, който имаше претенции - ЦСКА 1948, трябва да признае поражението си.

    Коментиран от #40

  • 40 Документи

    0 4 Отговор

    До коментар #39 от "Чети бе Цека":

    Това от Ачко Домусчиев ли е😊. Това е преписано от някоя жълта медия ти прочети оригиналното решение. Пише спортен наследник. В УЕФА не случайно седят двете ЦСКАта едното оригинала ЦСКА София и другото менте ЦСКА-София. Освен това КАС отговаря за евротурнирите а не за България. В България си има съд и той се е произнесъл, уважавайте българският съд. Също има и търговски регистър. Пишеш ЕИКто на ЦСКА-София отиваш на наименования, история и виждаш. Отбора е Литекс Ловеч който 2016 се преименува на ЦСКА-София. Комунистите обичат да си пренаписват историята. Е няма да стане документите седят.

    Коментиран от #41

  • 41 Спортно право

    4 0 Отговор

    До коментар #40 от "Документи":

    Твоите овехтели постове не са актуални от години! Ако не знаеш, сега сме 2022 година!
    Ето ти документ от тази година! От последната инстанция на спортния свят! Няма по-върховна!
    Ето ти актуални събития, които обезсилват всички твои напъни:

    След ФИФА и КАС признава ЦСКА!
    07.06.2021 19:25

    Официално и окончателно: ЦСКА е ЦСКА.
    Спортният трибунал в Лозана (CAS) официално потвърди решението на Международната футболна централа (FIFA), като също призна ЦСКА и отхвърля възможностите да са друг клуб.
    КАС добавя, че ЦСКА трябва да се счита за същия клуб като първоначалния длъжник, а не друг клуб.


    Швейцарският върховен съд в Лозана разпореди: ЦСКА е ЦСКА
    30.01.2022 15:30

    Със заповед, публикувана от Швейцарския върховен съд на 26 януари 2022 г.
    се постановява, че ЦСКА е ЦСКА, а не друг клуб и потвърждава същото решение на Спортният арбитражен съд (КАС). ЦСКА София трябва да плати на свои футболисти от сезон 2012/13, сумата от 2,87 милиона лева.
    Спортният арбитражен съд в Лозана завършва с "Решението на арбитража в Швейцария е окончателно и не подлежи на обжалване."
    С това решение на Спортният трибунал в Лозана и Швейцарския висш съд се слага край на спекулациите по темата ЦСКА.

    Коментиран от #42

  • 42 Тълкование на Ачо

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Спортно право":

    Това е преписано от Ачко Домусчиев и е тълкование на документ тоест преразказва ти с негови думи какво пишело а не е самият докъмент . Вие документ виждали ли сте как изглежда?

    Коментиран от #43

  • 43 ЕТО ТИ

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Тълкование на Ачо":

    Ето решението от 2022 година на последната инстация в Спортното право:

    "CAS adds that CSKA is to be regarded as the same club as the original debtor" ( ЦСКА СИ Е СЪЩИЯ КЛУБ )и после добавя и решението на ФИФА от 2021 че ЦСКА си е наследник на ЦДНА, ЦСКА и Средец!


    И двете решения и на ФИФА, и на КАС са перфектни за ЦСКА и много лоши за тия които казват, че ЦСКА е наследник на Литекс. ЦЕКАТА МНОГО ГО Е яд от тия КРАЙНИ окончателни решения.