Last news in Fakti

1 Април, 2024 17:36 5 056 0

Домантас Сабонис с любопитни думи за Везенков

  • спорт

Подкрепя го, иска да е по-агресивен в игра

Домантас Сабонис с любопитни думи за Везенков - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Литовският баскетболист на Сакраменто Домантас Сабонис изрази задоволството си от завръщането на Александър Везенков в игра за Кингс след възстановяването му от контузия.

Сашо Везенков реализира 5 точки, хвана 2 борби и даде асистенция за 9:52 минути за 127:106 срещу Юта в "Голдън 1 Център". Сакраменто е 8-ми във временното класиране на Запад в НБА. Александър стреля 3 пъти и вкара 2 коша.

"В крайна сметка всичко зависи от треньора и кой иска той да играе. Радвам се, че Александър Везенков и Трей Лайлс се завърнаха в игра след контузии. Мисля, че те са много умни играчи. Добри стрелци са и това прави мачовете по-лесни за мен и Де'Аарън Фокс (другия лидер на Сакраменто). Чувствам, че Везенков трябва да бъде по-агресивен".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА