6 Юли, 2024 17:30 1 030 0

Готвят промени в ръководството на Локомотив София

  • бойко величков-
  • промени-
  • ръководството-
  • локомотив софия-
  • спонсор-
  • шеф-
  • футбол

Очаква се всичко това да бъде официализирано на пресконференция в началото на следващата седмица

Готвят промени в ръководството на Локомотив София - 1
Снимка: БГНЕС

Промените в Локомотив София са в ход. След взимането на акциите от новия собственик Веселин Стоянов клубът ще има и нови шефове. Според информация на „Тема Спорт“ се готви промяна на поста изпълнителен директор. Досега тази длъжност се заемаше от легендата Бойчо Величков, който най-вероятно ще получи друга позиция.

Очаква се всичко това да бъде официализирано на пресконференция в началото на следващата седмица. Брифингът ще е преди началото на сезона. Червено-черните са уредили и нов спонсор, който ще представят на въпросното събитие. Става въпрос за букмейкърска компания, която вече е започнала да брандира стадиона в „Надежда“.

Днес Локомотив ще изиграе поредната си контрола. От 18:00 часа железничарите ще премерят сили с Ботев Враца, като спарингът ще е в Етрополе. Досега червено-черните паднаха от Марек и завършиха наравно с Миньор Перник.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА