Last news in Fakti

13 Септември, 2015 00:00 1 533 3

Деца без детство

  • деца-
  • бежанци-
  • сирия-
  • ирак
Деца без детство - 1
Снимки: АП/БТА

Те отдавна са забравили какво е да играеш навън. Не се приспиват с детска книжка или анимация по телевизията. Те играят ... на криеница. Крият се от бомбите, които падат от небето, от куршумите на тежки картечници или от ислямистите, за които обезглавяването е по-ценно от милосърдието.

Те играят на криеница със своето детство. Те не играят, а бягат...., за да не изостанат от вървящата километри колона от бежанци. Това са децата от Близкия изток.... Много от тях са статистика... спасени или удавени....

.

.

.

.

.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    и какво сега трябва да ги съжалим ли.нали това са бъдещите терористи и главорези. да си решават проблемите на място не ги искаме тук.
  • 2 Чукча

    1 0 Отговор
    Преди да кажеш Б е редно да кажеш А.Защото за това състояние на нещата има причина и тя умишлено се премълчава.Хамериканците и Запада създадоха този ад ,те всячески помагаха,даже и сега помагат на ИДИЛ да унищожава посочените в статията не само деца,а цели народи.Ние не сме длъжни да поемаме част от тяхната вина,колкото и да се опитват да ни убеждават.Не ни трябват нито бежанци,нито имигранти.Те да си ги приемат.На нас циганите са ни предостатъчно.
  • 3 Бухала

    0 0 Отговор
    Деца без детство цигани дреми ми ,че нямат детство и аз нямам детство щото плащам за тоз дето клати дърветата,Ние нашите цигани не можем да оправим те тез извънземни прииждат да са връщат да ги колят,След някой друга година ще има строене на джамии,да си отиват!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!