Last news in Fakti

30 Декември, 2011 09:54 863 0

Украинска банка обяви награда за залавяне на обирджиите си

  • украйна-
  • донецк-
  • банка

При обира бяха убити петима служители

Украинската банка, в която вчера беше извършен въоръжен обир, обяви награда от един милион гривена (около 125 хиляди долара) за помощ при откриване на престъпниците. При обира хладнокръвно са застреляни петима души. По информация на „Сегодня” четирима от убитите са служители на банката (мениджъри и касиерка), а единият е охранител.

На сайта на банката е поместено съобщение, в което се казва, че наградата е за „информация, която ще спомогне за разкриване на разбойническото нападение и задържане на престъпниците”.

Обект на нападението беше банка „ПриватБанка” в украинския град Донецк. Тя се намира в центъра на града и обслужва VIР-клиенти. Засега не са известни повече детайли около грабежа.

Това е вторият банков обир в Украйна този месец, който завършва с жертви. На 12 декември двама маскирани обраха клон на Credit Agricole. Един човек беше убит и двама ранени при нападението. Обирджиите задигнаха 180 000 долара.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА