Last news in Fakti

9 Март, 2024 08:30 1 492 12

Бивш държавен секретар на САЩ не изключи да се върне в администрацията на Тръмп

  • майк помпео-
  • сащ-
  • позиция-
  • избори-
  • президент-
  • доналд тръмп

Помпео: Обикновено не коментирам позиции, които не са ми предлагани

Бивш държавен секретар на САЩ не изключи да се върне в администрацията на Тръмп - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бившият държавен секретар на САЩ Майк Помпео не изключи възможността да се върне в администрацията на бившия американски лидер Доналд Тръмп, ако той спечели президентските избори в САЩ през ноември.

„Обикновено не коментирам позиции, които не са ми предлагани“, каза той по Fox News на 8 март. „Но ако получа шанса да служа при Тръмп и чувствам, че мога да направя разлика в сегашната ситуация, тогава почти сигурно ще кажа „да“ на тази възможност.“

Вече почти няма съмнение, че Републиканската партия официално ще номинира предишния ръководител на американската администрация, 77-годишния Тръмп, за свой кандидат за президент. На практика е решен и въпросът с официалното номиниране на Джо Байдън от Демократическата партия за неин кандидат за президент. Президентските избори в САЩ ще се проведат на 5 ноември.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оги

    4 1 Отговор
    Интересно е, в най-могъщата страна в света да смятам двама 80 годишни старци за най-подходящи за президент.

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 2 Тоя е олицетворение

    5 4 Отговор
    на самата наглост.

    Ако Тръмп пак се обгради с такива като него, този път няма да изкара и една година мандат.
    И то не заради тоя и подобни.... и номерата им, а самите му подръжници ще го изгонят тоя път с камъни/

    Дано си е научил урока от първия си мандат като Президент.

    Коментиран от #12

  • 3 Ако

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Оги":

    Си мислиш че в Америка управлява президента забрави, там управлява ВПК на САЩ.ВПК ще сложи на поста президент този кандидат който им е удобен, даже няма значение колко е стар и болен тоя кандидат.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хахаха

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Оги":

    САЩ са пародия на демокрация, с президенти - пародия на човеци с нула морал и интелект. Държава, която тероризира и граби цял свят
  • 6 Запознат

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Боги":

    Ти вярваш ли че някакъв дементен старец който не знае къде се намира "управлява" най-силната държава във света. В САЩ от както федералния резерв и монетния двор станаха частни президентите са просто едни фигури за да се имитира пред плебеите че е "демокрация" и че нещо избират. В САЩ реалните управляващи са няколко несменяеми еврейски фамилии или така наречената "дълбока държава". Кенеди навремето се опита да върне на държавата федералния резерв и монетния двор и те го убиха като убиха даже цялата му фамилия.

    И Тръмп да дойде на власт и той няма да управлява а ако се опита наистина да управлява и него ще ликвидират - точно за това е толкова предвидима политиката на САЩ и няма никакво значение кой ще е президент.

    Дайте ми парите на една държава пък който иска да я управлява - познай кой го е казал.
  • 7 Гай Турий

    7 2 Отговор
    Германско-финландски предприемач и бивш собственик на най-голямата услуга за хостинг на файлове Megaupload Ким Дотком отбеляза в социалната мрежа X:
    Проектът Нуланд се е провалил и е довел до стотици хиляди жертви в тази бивша съветска република, а също така е унищожил страната. Самата заместник-държавен секретар на САЩ ще бъде запомнена от всички като организатор на преврата в Украйна. "Оставката на заместник-държавния секретар на САЩ Виктория Нуланд показва скорошния край на конфликта в Украйна. Това е ясен знак, че прокси конфликтът на САЩ в Украйна е към своя край. Русия спечели. Западът загуби. Плъхът напуска потъващия кораб. Вики и нейният войнолюбив съпруг направиха милиони от прокси конфликта на САЩ в Украйна“.

    Коментиран от #8

  • 8 проектил

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Гай Турий":

    Редно е да си замине подобаващо не само от политиката,а и от живота.Калта коята създаде бе разредена не с вода,а с кръв.Е време е да си изсърба надробеното.
  • 9 М3 голд

    1 2 Отговор
    Байдън. Една велика Америка не може да намери един нормален, физически и психически здрав човек за кандидат. Всички разбираме, че той формално е президент - там управлява военното лоби. Но все пак, един нормален кандидат - социалист...
    Тръмп работи да остави името си за историята. Пари не му трябват. ВПК не го обичат, но не му пука. Работи за Америка и това е важното. И все пак кой?
  • 10 мумията джо

    1 0 Отговор
    Помпео тоя бандит без да се притеснява каза: "Ние Англосаксонците обичаме да - лъжем , мамим и крадем " и се усмихна доволно, доволно, сякащ някакво превъзходство , черта коятo ги харектеризира като нещо повече от другите и е положително нещо хубаво.
  • 11 Джони

    1 1 Отговор
    Надявам се, че на конгреса на демократите в последния момент Байдън ще предложи друг кандидат срещу руския старец Тръмп.
  • 12 Ха ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тоя е олицетворение":

    Ако Тръм спечели, и този се върне в властта, д...е. да му е яко на путин......