Отидете към основна версия

49 052 123

Идеалният мъж трябва да кара BMW

  • bmw-
  • идеален мъж-
  • допитване-
  • europcar

Интересно проучване, проведено от компанията Europcar, показва какви автомобили според нежните ни половинки трябва да карат идеалните мъже. С други думи експертите изясняват в каква кола дамите най-често си представят мъжа на своите мечти. От Europcar (фирма, занимаваща се с отдаване на коли под наем в цял свят) правят класацията на база на отговорите на 2000 жени.

Проучването показва, че мъжете, които най-много привличат дамите, са собственици на автомобили с марка BMW. Веднага след тях се нареждат притежателите на Audi-та, а тези, които се струват най-непривлекателни за жените управляват коли на шведската марка Volvo. Интересно е, че в списъка с аутсайдерите попадат и притежателите на марки като Porsche и Ferrari.

Едва 3% и 2% от жените си представят идеалните мъже в Porsche-та и Ferrari-та. Още нещо любопитно е, че 22% от участничките в допитването си представят техния "принц" в кабриолет. 21% от жените пък искат техните възлюбени да управляват седан от т.нар. премиум клас. Кросоувърите и всъдеходите също са предпочитани автомобили, като на тях залагат 21% от дамите.

Най-малко са харесвани собственици на комбита. Едва 3% от жените имат предпочитания към автомобилите от типа универсал. Любопитно е и, че 66% от нежните половинки считат, че идеалният мъж трябва сам да може да смени спуканата гума на своя автомобил, а 53% от респондентите са на мнение, че мъжете трябва сами да управляват автомобилите си, а не да се возят на тях.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.

Свързани новини