Отидете към основна версия

7 664 39

Ново 7-местно всъдеходно комби от Subaru

  • subaru-
  • exiga-
  • crossover 7
Японците от Subaru представиха интересен седемместен всъдеходен вариант на универсала Exiga. Иновацията получава името Crossover 7 и на практика се явява серийна версия на сходната концепция, дебютирала на салона в Токио преди две години.
Новото всъдеходно комби разполага със защитен пластмасов обвес на броните, с черни арки на калниците и с по-масивни прагове. Клиренсът също е леко повишен. Що се отнася до салона там най-важната особеност е наличието на седем места.
Третият ред седалки, както и вторият всъщност, могат да се сгъват в пода, като го правят абсолютно равен. Така се получава огромно и много практично багажно пространство. Облегалките на предните седалки пък могат да се свалят напълно, образувайки своеобразна спалня.
Седемместното всъдеходно Subaru се задвижва от 2.5-литров бензинов опозитен двигател, който разполага с мощност от 173 конски сили. Максималният въртящ момент на този агрегат е 235 Нм, като той се предава през вариатор и на четирите колела.
По данни на производителя, средният разход на гориво (градско/извънградско) на новия Crossover 7 е 7.6 литра на 100 километра пробег. Продажбите стартират през месец май, но на този етап само на пазара в Япония. Базовата цена е 21 500 евро.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини