Отидете към основна версия

11 629 20

Mercedes S63 AMG, трансформиран в Brabus 850

  • brabus-
  • 850-
  • s63-
  • amg-
  • mercedes

Скоро излязлата S63 AMG Coupe наистина определя думата лукс, а и цената ѝ също го показва. От Brabus са се заели с трудната задача да го превърнат в нещо още по-уникално, като и това също рефлектира в цената. Много въглеродни влакна, много червена кожа и огромна мощност обгърнати в сребърен металик така може да определим този звяр.

Промените включват нова предна броня с по-хищни отвори, фини карбонови лайстни на вратите, карбонови огледала, карбонов лип спойлер на багажника, карбонови въздуховоди в задната броня и масивен карбонов дифузьор. За по-завършен вид Brabus Monoblock джантите също са в черен цвят с тънък червен кант. Окачването е снижено за по-голяма стабилност при тази мощност.

И, като заговорихме за мощност името и подсказва достатъчно и с въртящ момент на тежкотоварен камион от 1450Nm достигани само на 2500 оборота в минута това GT ускорява от 0 до 100 за 3.5 секунди и може да достигне 350 км/ч. Магията, която създава тази мощност е, че те буквално разнищват оригиналния 5.5 литров двигател и заменят всяка част, а и увеличават обема до 5.912 литра и определени части получават въглеродно и златно покритие. Това си има цена разбира се и тя е впечатляваща 450000 евро.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини