Отидете към основна версия

3 367 13

Лимитираната версия BMW 435i ZHP за тези, които обичат пистите

  • bmw-
  • 435i-
  • zhp-
  • m sport-
  • m performance
Лимитирана пистово ориентирана версия на 435i ще излезе в средата на юли месец. С означения ZHP тя ще наблегне на сцеплението, но въпреки това ще изглежда дискретно. Колата ще включва много M Performance части и детайли, като започнем от аеропакета и завършим с M Performance диференциал с ограничено приплъзване.

Мощността ще достигне 335 конски сили с 450Nm въртящ момент посредством нов софтуер на двигателя и M Performance всмукател. M Performance изпускателна система пък ще се грижи за по-добрия звук, а 435i има нужда от това. От изброените неща ускорението от 0 до 100 ще се подобри с 0.2 секунди. Пистовият пакет ще включва 18 цолови джанти в цвят Orbit grey, M Sport спирачки с 4-бутални предни апарати и 2-бутални задни и адаптивни M амортисьори.

От своя страна пък аеропакетът изработен от подсилена с въглеродни влакна композитна смес и ще включва тази масивна добавка на предната броня, лип спойлер на багажника и голям дифузьор. Само 100 броя от тази версия ще напуснат завода. За тези, които няма да успеят да се сдобият с подобна красота всички части, с които е оборудвана ще могат да бъдат поръчвани по отделно.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини